1

Téma: Trest

Včera jsem se provinil špatným úklidem, kdy jsem zapomněl umýt hrnečky od kávy. Moje paní si toho všimla a dnes ráno mi oznámila trest. Jelikož tenhle víkend má pracovní, tak mi ráno nasadila řetězy, které budu mít celý víkend. Jsou volnější, tak umožňují menší kroky a omezený pohyb, ale jsou na zámky, tak je nemohu sundat. Zítra mi měl být sundán pás cudnosti a měl jsem prožít orgasmus po 45ti dnech cudnosti a být opět uzamknut do pásu cudnosti po orgasmu. Jelikož jsem ale špatně odvedl práci, tak se mé odemknutí oddálilo o 10 dní, ovšem pokud již nebudu mít další prohřešek. Na noc půjdu do svěrací kazajky. Asi vím, co mne čeká v noci v ložnici. Já budu ve svěrací kazajce a paní mne bude ručkou hodiny dráždit přes pás cudnosti, možná ho i odemkne a bude hodiny dráždit vždy těsně k vrcholu, to dokáže dokonale. A já se tolik těšil na dnešní krásný sex.

2

Re: Trest

Jak to nakonec dopadlo, jaka byla nakonec noc a nedele? A uzije si nejak i tva pani nebo te jen drazdi a orgasmus nedovoli? A v tech retezech taky musis nejak pracovat nebo to v nich nejde?

3

Re: Trest

Nakonec mne paní dráždila dvě hodiny. Bylo to utrpení, když pokaždé před výstřikem přestala. Ráno mi byl zpátky nasazený pás cudnosti a sundána svěrací kazajka a nasazeny řetězy. Nakonec jsem ji musel uspokojit ústy. V těch řetězech mohu pracovat. Například vysávat, vytřít podlahu, umýt nádobí, atd. Prostě práce, kdy nemusím zvedat ruce moc vysoko a dělat dlouhé kroky.