1

Téma: Někdo třetí ?

S manželkou už nějakou dobu experimentujeme s PC. Je to spíše spestření našich hrátek. Nejdéle mne manželka nechala zamčeného týden. Poslední dobou mne dráždí, že by si ráda pozvala nějakého pořádného nabíječe a nechala se přede mnou osouložit (já bych byl u toho zamčený v PC). Mne to také vzrušuje, ale zárověň nevím jak bych to zvládnul.
Máte s tím někdo nějakou zkušenost ?

2

Re: Někdo třetí ?

Ahoj, nebyl jsem primo u toho, ale mam z kusenost s tim ze me manzelka zamknula a odjela na rande s milencem. Pro me to byl krasny a silny zazitek, ktery pravidelne opakujeme. Uz jsem navrhoval opakovane , ze bych byl pritomen a zamknuty, ale dotycny milenec nesouhlasi, bohuzel.

3

Re: Někdo třetí ?

Díky za info,
u nás je to zatím tak, že když jsem zamčený a manželku lížu, při tom mi vypráví, že si pozve pořádnýho nabíječe, před ním ji rozlížu a pak se bude jen dívat jak ji píchá jak u toho vzdychá a jak se jí to líbí. Manželka je dost na sex a líbí se jí velká péra. Říkala, že by chlapů mohlo být i více najednou. Jsem z toho hodně vzrušený a zároveň cítím bezmoc a obavy, kdyby to skutečně nastalo. Nemáš strach, že tě manželka opustí ?

4

Re: Někdo třetí ?

Uvažujeme také o návštěvě swingers party, kde bych byl celou dobu zamčený v PC.

5

Re: Někdo třetí ?

Obavy, ze me opusti nemam, alespon prozatim ne. Mame to nastaveno jako D/S vztah 24/7, ktery nam obema vyhovuje

6

Re: Někdo třetí ?

Mám skúsenosť. Ale asi z opačnej pozície akú máš na mysli.

Pred nejakým rokom sa mi kamoš na pive rozrozprával, že je subík a hrozne chce skúsiť cuckold relationship. Jeho priateľka bola moja stará kamarátka, niečo sme spolu už zažili, spoznal som ho vďaka nej vlastne. Tak sme po pár dňoch a pár ďalších pivách do toho šli. Sedel pri posteli v páse cudnosti zatiaľ čo ja som jeho priateľke spôsobil dva orgazmy.
Preto som sa vlastne začal zaujímať o PC, spoznal som túto tému vďaka nim. Ale baví ma z opačnej strany, ak sa chápeme.

Každopádne bol to pre nás všetkých veľkolepý a pozitívny zážitok. Už som späť na Slovensku a nie sme v kontakte, ale spomienka to je krásna.

7

Re: Někdo třetí ?

Sehnali jsem si kluka ještě před CB na trojku a bylo to moc fajn. Bez jakýchkoliv problémů a následku. Vše jsem zařizoval sám a žádný jiný kontakt mezi klukem a mojí paní nebyl. Teď po letech a přesměrování na CB jsem ho zase oslovil a zůstal zamčený a jen se díval, jak kluk projíždí mojí paní do všech dírek. Paní byla nadšená výdrží a technikou kluka a dávala to sakra znát. Byl jsem nezkutečně frustrovaný a nadšený zároveň. Paní je nadšená a chce si to zopakovat. Když budu super hodný, tak i jako trojku, ale asi já bez výstřiku. Když budu zlobit, tak budu muset po klukovi vše uklidit jazykem. Jsem moc rád, že jsme si kluka našli. Mojí paní nezkutečně miluji.

8

Re: Někdo třetí ?

My se tak rozhlíželi po třetím, ale nenašli.

9

Re: Někdo třetí ?

Musím jen doporučit. Vztah se dostane zase o kousek dál. Připravuji setkání s novým klukem a nezkutečně mě to vzrušuje. Už se těším, jak si moje paní užije. A to nemluvím o té spoustě vzrušení, když mi o tom paní v posteli šeptá a mazlíme se a mě ztopoření drtí klec. Má spoustu úžasných nápadů co dělat v DS trojce. Je to super.

10

Re: Někdo třetí ?

Blahopřeju všem, komu se to podařilo. Podobnou hru bych si chtěl někdy vyzkoušet, ale zatím se nepodařilo - ono není úplně snadné se ve třech shodnout na nějaké představě, že...

11

Re: Někdo třetí ?

Chápu, že je to složité. Nám se to povedlo kdysi na první dobrou. Sice paní říkala, že je příliš štíhlý a nevypadá jako Booth se Sběratelé kostí, ale moc dobře a dlouho jí to dělá a ona si to moc užívá. Přeji všem kdo o to stojí, šťastnou ruku při výběru.

12

Re: Někdo třetí ?

Rozumím. A pokud by se tu našel pár s fantazií, který shání "chlapce na hraní," velmi rád se seznámím. (Jsem bi a switch, takže rád vyzkouším různé "role".)

13

Re: Někdo třetí ?

Naprosto universální. To by jsi se nám mohl hodit. Jestli vypadáš jako Booth, tak tě bereme.

14

Re: Někdo třetí ?

Ani zdaleka ne :-)

15

Re: Někdo třetí ?

S manželkou jsme se dostali k tomu, že mne nechala zamčeného týden. Po týdnu jsem jí odkýval, že se může nechat ojet jiným chlapem (když jste zamčený v PC, máte svázané ruce a jemně Vám nehty dráždí bradavky a hraje si s Vašimi koulemi, tak jí odkýváte třetí světovou). Ideální by byl černoch s velým pérem. Na dovolené s nimi maželka na diskotéce tancovala, ale měli spíše zájem prodávat drogy a ne o ženský.
Prý bych se na to díval, připravil jí lízáním na zásun velkého péra. Po celou dobu by mne nechala zamčeného.
Manželka se domluvila s jedním chlapem z amatérů. Tak uvidíme jak to proběhne. Prý to s páry umí. Podle fotky má pěkný péro a prý mne čeká speciální překvapení.
Dám vědět jak to dopadne.

16

Re: Někdo třetí ?

nipu: Jak to dopadne by mě taky docela zajímalo ;-). Držím palce, aby to pro všechny zainteresované bylo co možná nejlepší a překvapení pro tebe nebylo ani trochu nepříjemné.

17

Re: Někdo třetí ?

Před dvěma týdny mi Kněžna oznámila, že je v jejím životě druhý muž se kterým chodí na schůzky. Domluvili jsme si pravidla, že spolu můžou vše, kromě sexu.

18

Re: Někdo třetí ?

Nepas: Tohle je hodně individuální a hlavně o úhlu pohledu a racionálním uvažování. Pro někoho je sex ta najzažší hranice, kterou by své partnerce nedokázal odpustit, ale třeba pro mě je mnohem intimnější a ve vztahu nedotknutelnější citová stránka věci. Vztah není o souloži. Mě osobně by více vadilo, kdyby má Paní se svým milencem trávila čas, který máme vyhraněný sami pro sebe, než to, že se s ním příležitostně vyspí a on jí uspokojí lépe, než já. To jí naopak přeju.

19

Re: Někdo třetí ?

Domluvili jsme se, že zatím sex ne. Máš pravdu, že je to hodně individuální. Sám sebe překvapuju čeho jsem u své Kněžny schopný. Ale když vidím jak je teď šťastná, protože s náma dvěmá vše co jí v životě chybělo, nemůžu být v čemkoliv proti

20

Re: Někdo třetí ?

Ahoj,
dovolím si zareagovat hlavně na ty, kteří jsou zatím u fantazií, nikoliv u realizace. Mezi fantaziemi a realitou je totiž obrovský rozdíl. Doporučuji všem OPATRNĚ.
Přidám vlastní zkušenost, ač strašně moc starou (některé zážitky ale prostě nevyblednou ani po letech).

Bývalá partnerka (se kterou jsem žil v hodně leké formě D/s vztahu) mi připravila po cca roce vztahu překvapení z této kategorie. Úvodem ještě napíšu, že jsme o tom nikdy nemluvili ani nenaznačovali v rámci jakýchkoliv erotických fantazií, natož realizace.
Za partnerkou jsem před víkendem přijel k ní domů. Po příjezdu mě zatáhla do ložnice, kde jsem po chvilkové předehře v podobě líbání nohou skončil přivázaný s roubíkem k topení (což nebylo nic až tak neobvyklého). Pás cudnosti jsem na sobě měl už několik dní a klíče nechala schválně u kamarádky (o tom jsem narozdíl od toho, co mě čeká věděl). Zmizela na chvíli do obýváku a zpět se vrátila nahá i s jedním z mých kamarádů. Neměl jsem ani tušení, že spolu něco měli, natož plánovali. Pak mu řekla, že si s ní může dělat co chce. V kleče ho kouřila (což jsem od ní sám nikdy nezažil) a nakonec se od něj nechala dost hrubě osouložit (víceméně mu posloužila k orgasmu, což bylo něco co jsem od ní nikdy neviděl ani nezažil). Když byl hotový oba odešli. Mě pak u topení nechala až do rána.

Mnohé by ted napadlo jak to byl fantastický, vzrušující a ponižující zážitek, co by také vyzkoušeli moc rádi. Ponižující byl, zcela upřímně i vzršující v tu chvíli, ale zničil nám vztah. Po této události jsem měl trochu problém dívat se na ní stejně, ale co bylo nejhorší - ona se už nedívala stejně na mě. Začala se ke mě chovat jako k hadru, jako k věci. City obrátila jinam. Chápu, že pro někoho to může být ideál D/s vztahu, ale pro mě rozhodně není. Pro je D/s i o hlubokých citech a ty byly rázem pryč kuli totálnímu nezvládnutí ze strany nás obou. Nakonec všechno dospělo k rozpadu vztahu. Nutno říct, že jsme byli extrémně mladí a neměli příliš pevný vztah, navíc jsem s ní byl krátce. Byly to takové moje úplné začátky v BDSM.Psychická odolnost byla tenkrát nulová. Jenom je třeba myslet na to, že vždy nemusí být výsledek takový, jak jsme čekali, nebo si přáli (navíc já si tohle v žádném případě nepřál).

Tohle je hodně individuální a záleží na nastavení partnerů. Pokud se na tom domluví, dospějí k tomu, nebo ideálně po tom oba touží (či dokonce na tom založí vztah, dají si podobné věci do smlouvy atd.) může se jednat o skvělé a naplňující zážitky pro oba dva. Ale rozhodně to neplatí univerzálně a rozhodně to není pro každého. Pokud k tomu partneři nedospějí oba, nebo to následně psychicky nezvládnou může to být i začátek konce.

21

Re: Někdo třetí ?

Tak přesně s tímhle souhlasím a je to opravdu tenký led. Tohle chce opravdu srovnaný a pevný vztah založený na lásce a úctě - vzájemné.

22

Re: Někdo třetí ?

K těmto hrátkám se musí vždy přistupovat na základě vzrušení obou partnerů, z toho to musí vlastně vzniknout. Je to jako zárodek miminka a to se potom může rozvíjet a růst, jak potřebuje. Musí to být společné dílo, které  vzniklo od obou partnerů, kteří si o tom povídají, co by chtěli prožít, zažít, kam posunout hranice, jelikož se nesmírně milují. A jsou připravení na změnu, něco nového, nepoznaného.   
Je to o neskutečně hluboké lásce, komunikaci, důvěře mezi nimi, otevřenosti a upřímnosti.

Anděli ty jsi bohužel poznal nejspíš v tu chvíli bolest, smutek, zklamání a tohle bych brala za nevěru jak vyšitou. Chyba byla v tom, že partnerka to s tebou neřešila vůbec, prostě si užila a hotovo. Každý nemluvíme otevřeně o svých potřebách, touhách, pocitech. A kdo to neumí, ať rozhodně nezkouší posouvat hranice v užívání si ve 3 lidech. To musí vždy skončit špatnou zkušeností. Znám bohužel také už pár případů.
Máš zkušenost a z té ponaučení pro  další akci, kdyby vás to s nynější ženou třeba v budoucnu oslovilo.

23

Re: Někdo třetí ?

Xena: Možná, že do budoucna osloví. Nemělo by to být tabu (koneckonců myslím, že to by ve správně fungujícím vztahu nemělo být vůbec nic). Nikoho ani v nejmenším neodrazuji. Chápu, že to může posunout dominanci i submisivitu na další level. Stejně jako vztah. Jen je třeba být opatrný, zvlášť u lidí, co se příliš nechají strhnout fantazií. Je k tomu potřeba obrovská důvěra a vnitřní vyrovnanost a i k tomu je třeba dospět (ve zkušenosti co jsem popsal jsem byl hodně mladý a abych byl upřímný - nezvládl jsem to ani já).

Když jsme o tom mluvili kdysi Bohyně mi řekla, že jí takové věci nelákají ani v nejmenším. Pár dní zpět tohle téma sama otevřela s tím, že by jí to i lákalo. Každý vztah se určitým způsobem vyvíjí, což je jedině dobře. Stagnace je vždy začátkem konce. Bylo by hloupé udělat si blok (a taky ho nemám) díky více, než dekádě a půl staré zkušenosti a navíc díky hodně špatnému a nešetrnému uchopení.
S Bohyní jsme na tom zcela jinak. Dokážeme společně bez zábran probírat naše potřeby, prožitky, nebo touhy. Otevřená komunikace je myslím základ úplně ke všemu. Jenomže není vůbec jednoduchá, ani samozřejmá. Také jsme k ní museli za mnoho let dospět. Otevřít někomu zcela svojí duši není vůbec snadné.

24

Re: Někdo třetí ?

Tlapík: Musí se k tomu dospět a hlavně taky umět přistoupit. Člověk asi musí být citově hodně stabilní a jistý, že ho to nikterak neovlivní, resp. ani jednoho z partnerů. Osobně myslím, že takové věci by kromě tužeb měl řídit i zdravý rozum, nikoliv jen fantazie. V opačném případě vím z vlastní zkušenosti, jak to může dopadnout špatně - city se otočí jinam a obrovský problém je na světě. Právě v tom je ono riziko. Ve fyzických věcech ho nevidím.

Někde v jiných diskuzích jsem četl, že jste ve fázi zvažování někoho dalšího zapojit. Dospěli jste i k realizaci a zkušenostem, nebo zatím zůstali u teorie? Zkušenost někoho, kdo má založený vztah na vzájemné lásce a respektu má hodně vypovídající hodnotu (ač prožitky i výsledek je vždy hodně individuální).

25

Re: Někdo třetí ?

Ptáš se, zda jsme již přešli z diskuzí do reality? Snažím se. Je pravda, že najít někoho  k sobě je velmi těžké a hlavně záleží na mnoho okolnostech, faktorech a musí to vyhovovat i tomu 3. Ale chci to proměnit strašně ráda do té reality, fantazie jsou jako pohádky. To jsme už mockrát s Tlapíkem probírali, je to úžasné téma na veřery při skleničce vína. Takže je rozhodně čas na realizaci.
Hledám já a jenom já, oslovují mě sami, v dnešní době fb není problém komunikovat přeci. Já si velmi ráda s nimi píši, ale většinou to stejně i skončí na té komunikaci, což je pro mě základ. Z jejich strany bohužel. Pak další je problém v bydlišti nebo hlavně se mi již mockrát stalo, že jsme si psali, vždy bylo vše v pohodě, pak volali, také vše v pohodě, pak setkali, dál vše v pohodě, ale když jsem pak začala s klecí a částečnou realizací? Klid, ticho a konec z jeho strany. Spíše už se směji i s Tlapíkem, že zatím co všichni psaly, byli jen ti snílci, fantazie jim hrála o 106, ale když viděli, že Xena nesní, ale chce to proměnit v tu realitu, tak dostali strach. Ale nejvíc mě mrzí, že nemají ani koule na to, aby to slušně vysvětlili, říct, přiznat pravdu, kde a co se stalo, vždyť já jsem také člověk, takže bych to pochopila. Já jim také věnuji svůj čas, zájem, odhaluji sama sebe, své soukromé věci a pak? Nic :-( To mě vždy velmi mrzí, ale nevzdávám to. Je stále z čeho vybírat.

Anděli a jak jsi psal, že nejdřív tvá Paní nechtěla slyšet a pak došla sama a otevřela to téma? To je naprosto pochopitelné a přirozené. Musí se vždy nechat nová myšlenka, nová akce, nápad nebo jak to nazvat, uležet v hlavě. Pak jí pomalu a lehce zpracovávat v sobě, co by, kdy by, jak by a když už se to pak uchopí, že je možné s tou myšlenkou pracovat v podvědomí, začne se k tomu připojovat vnitřní touha, představa a tím pádem se ozve vzrušení? A to je právě že ten impuls, chtíč, vášeň po něčem novém, nepoznaném. A to je ta chvíle, to správné požehnání momentálního nápadu a posouvání se zas dál v tom vašem pevném, krásném, láskou zalitém vztahu. Láska musí být pevná a mít neskutečně silné kořeny, jinak to není možné dělat, právě proto, že se dá velice rychle ublížit a ztratit toho druhého.