1

Téma: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Už dlouho tady čtu různé povídky až jsem se rozhodl přispět také svou trochou do mlýna.

Povídka - bohužel - ryze fiktivní. Nedokončená. Na jejím konci na vás čeká možnost volby, jak se má dále vyvíjet. Na konci týdne vyhodnotím a poté vymyslím nějaké pokračování.

Lenka a Petr

    Znali jsme se od vidění z běhání. Pravidelně jsme se vídali na stezce podél Vltavy. Nejprve jsme na sebe jen tak mávali, když jsme se míjeli, jako to běžci dělají, poté se občas pozdravili prostým „Ahoj“. Občas jsme běželi nějaký úsek společně, avšak nikdy plánovaně, vždy to tak nějak vyplynulo. Neměli jsme potřebu sáhodlouze se o něčem bavit, na cokoli se toho druhého ptát. Spojovalo nás pouze souznění dvou lidí, kteří nalezli zálibu ve stejné aktivitě. Pravda, byl jsem single a ona velmi atraktivní. Občas jsem se při běhu zavěsil za ni jen proto, abych se mohl kochat pohledem na její zadeček a i její prsa rozhodně stála za povšimnutí. I přes uvěznění v těsném sportovním tričku bylo zřejmé, že jsou velká, ačkoli ne nějak příliš. Prostě mladá, přitažlivá, atraktivní žena. Přesto jsem ji v tomto duchu nikdy neoslovil. Nechtěl jsem, aby mě měla za nějakého oplzlého chlíváka myslícího jen na to jedno a ani jsem nechtěl narušit náš „vztah“, naše souznění.
    Vše se změnilo jednoho zdánlivě obyčejného dne. Vydal jsem se do sauny. Už jsem v ní pár minut byl, když přišla ona. „Ahoj,“ pozdravila. Chvíli mi trvalo, uvědomit si, že je to ona, takže překvapené „Jé ahoj“ ze mě vypadlo až po krátké prodlevě. Stále stála. Jako by čekala, až si uvědomím, kdo to je a až získá mou plnou pozornost. Pak jakoby na chvíli zaváhala a následně zcela odhodila stud, odmotala ručník a nechala mé oči spočinout na jejím těle. Zatímco si sedala na prostěradlo, já překvapeně zíral na to, že se vůbec nestydí a zcela sebevědomě své tělo ponechává odhalené. Když se pohodlně usadila, pronesla: „Tohle sis přece vždycky přál a představoval, ne? Vidět mě nahou.“ „Ne, ano, totiž…“ začal jsem něco koktat. „…totiž ano, samozřejmě, jsi velmi atraktivní a nemohu popřít, že jsem si někdy představoval, jak asi vypadá Tvé tělo. Ale nepatřím mezi nestydaté chlíváky, kteří když vidí ženu, tak by mysleli jen na to, jak vypadá nahá. Nicméně, ano, přál,“ dám své odpovědi nějakou smysluplnou formu, když se trochu proberu z úvodního šoku. „Tak to jsem ráda, že jsem Ti mohla Tvé přání splnit.“ Pak bylo chvíli ticho. Nikdo z nás neměl potřebu nic říkat. Zase to souznění, kdy ke spokojenosti postačuje jen vědomí, že jsme naladění na stejnou vlnu. Poté znovu promluvila ona: „Nicméně cítím trochu nespravedlnost. Myslím, že by bylo fér, kdybys i ty splnil mé přání mně.“ Opět trochu zakoktaná odpověď: „Jistě, ano… …ja-jaké máš přání?“ „Opravdu bys mi ho chtěl splnit?“ Zeptala se hlasem plným touhy a naděje. „Víš, je trochu… …není úplně standardní.“ Jaká to změna! Dosud tak sebevědomá a nyní tak nesmělá a nejistá… …až později jsem pochopil, že to bylo jen divadlo. „Ano, bude-li to v mých možnostech, splním Ti ho. Máš pravdu, že je to fér a navíc jsem to už slíbil.“ Ticho. Chvilka zaváhání. „Víš, ráda bych měla nějakého muže zamčeného v pásu cudnosti a zcela ovládala jeho sexuální život, chtíč a touhy.“ Ticho. Polknutí. Tohle jsem tedy nečekal. Ano, už jsem o tom četl a trochu si pohrával s myšlenkami, jaké by to bylo, ale zcela v rovině fantazií a ne příliš nějak vážně. Nakonec jsem promluvil a zkusil jsem dát do svého hlasu co nejvíce klidu, vyrovnanosti a sebejistoty. „Dobře. Slíbil jsem Ti to, tak to splním.“ Nejprve oči vytřeštila a poté se jí rozzářily. „Opravdu?! Opravdu?! To je úžasné! To jsem nečekala.“ Odmlčela se a zadívala se na mě. „Hmmmmm a bude to o to příjemnější, že budu mít ve své moci samečka s takhle vypracovaným tělem a takovýmihle rozměry,“ uchichtla se. Až nyní jsem si uvědomil, jak tvrdě mi můj nemalý klacek z celé situace stojí. Na to se zvedla. „Přijď dnes večer v sedm hodin. Uvařím večeři.“ Následovalo oznámení adresy. Ještě ve dveřích sauny se otočila: „Mimochodem, jsem Lenka.“ S těmi slovy odešla a já jen hlesl: „A já Petr.“ Sledoval jsem jako opařený, jak se noří do bazénku s ledoou vodou a zase z něj vylézá.

****************

A slíbená anketa. Až Petr večer přijde, jak se bude večer vyvíjet? Ještě tedy pro představu. Lenka, bruneta, dlouhé vlasy, 26 let, 174/64. Petr, blonďák, krátké vlasy, 28 let 186/80.

A) Chování Lenky se zcela změní a již od první chvíle z ní bude rázná a přísná domina.
B) Večer se bude vyvíjet v přátelském duchu, ačkoli samozřejmě bude spět k Petrovu uzamčení.

2

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Zajímavý začátek. Já jsem pro B, ať příběh graduje postupně..

3

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Velice dobře a poutavě napsaný příběh. Tedy zatím jen jeho počátek. Osobně jsem také pro postupné vyvrcholení děje.

4

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Jé, to je příjemný čtení :-)

Lenka je docela hustá, jak to na něj vybalila. Určitě se v roli klíčnice skvěle najde a budou si to užívat oba, po takovém překvapivém seznámení a hned započatém sbližování.

Hlasuju pro B.

Díky a ať tě baví psát dál.

5

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Tiež hlasujem pre možnosť B

6

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Jednosznačně B, netřeba si vystřílet munici přečasně wink

7

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Jasné že B. Inak slovo "domina" neviem prečo mi pripadá trochu vulgárne. Vždy si pri tom predstavím ženu ktorá je oblečená v latexovom čiernom či červenom s bičom v ruke. Radšej mám výraz "dominantná" než "domina" a najlepšie sú príbehy v ktorých je dominantná partnerka zo začiatku mierne nesmelá avšak nie nerozhodná. Proste vie čo chce a ide si za tým no nemusí byť pri tom nejaká "zlá" či "nepríjemná" a ani dávať nejak okato najavo svoju dominanciu. Práveže ono je lepšie keď pôsobí príjemne a pomaly si svojho subíka omotáva okolo prsta že ten po čase s radosťou "bozkáva zem po ktorej ona chodí".

8

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

To je věc názoru, ale já na slově Domina nevidím vůbec nic vulgárního. Znamená to Paní nebo Vládkyně ve smyslu jejího postavení.

9

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Veď jasné že je to vec názoru. Ja keď to počujem tak to vo mne vyvoláva určité pocity. Asi je to aj tým že keď človek na internete zadá toto slovo tak mu vyskočia samé profi "dominy" ktoré sú "dominami" len preto že na tom zarábajú. A v podvedomí sa mi to potom spája s iným druhom žien ktoré tiež aj keď iným spôsobom zarábajú na mužských túžbach. Ja nehovorím že to je definícia, len hovorím že mne osobne to slovo znie trochu vulgárne a nepomôžem si. Aj keď racionálne viem že na tom nič vulgárneho nieje podvedome tam také niečo cítim.

10

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

To je úplně v pohodě, každý si názor utváří na základě něčeho jiného a má na to právo. Já jsem tak trochu stará škola a pro mě je dominantní žena prostě Domina a nevidím na tom nic špatného a nemám to spojené jen s pornem na internetu. Navíc ani neodsuzuji dobré profesionálky, protože pro spoustu sub mužů, je to jediná možnost, jak si splnit své fantazie. Kdysi, když jsem neměl dominantní partnerku, jsem jich několik vyzkoušel a vůbec to nebylo špatné. Je ale samozřejmě rozdíl mezi profesionální Dominou a prostitutkou, která nabízí klasiku i SM.

11

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Děkuji všem za reakce a zájem.
25bdsm25 _ V podstatě souhlasím. Nicméně pod variantou A se skutečně skrývalo, že bude Lenka "zlá a nepříjemná", takže i proto jsem volil výraz "domina". Nicméně i mě těší, že zvítězila druhá varianta smile

Nový příspěvek bude snad během několika (desítek) minut.

12

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Petra celý zbytek dne svírala nervozita. Na jednu stranu se večera bál, na druhou se na něj těšil. Nikdy žádné výrazně submisivní touhy necítil a to, k čemu svolil jej trochu děsilo. Stejně tak jo děsilo, jaká v tomto směru bude Lenka. Co když se z ní vyklube sadistická, zlomyslná fúrie? Na druhou stranu šlo pořád o večeři s Lenkou v soukromí, což bylo něco, o čem vždy snil. Navíc nešlo popřít, že to v sobě mělo i cosi tajemného a vzrušujícího.

Přišel přesně v sedm. Lenka bydlela v rodinném domku, a když přišel k vrátkům, všiml si, že jsou pootevřená. Na chvíli zaváhal, ale pak jimi prošel a s vrzáním je za sebou zavřel. Došel ke dveřím a zazvonil. Po krátké chvilce se dveře otevřely a v nich stála Lenka. Ten pohled mu vyrazil dech. Byla v černozlatých večerních šatech, které byly jak elegantní, tak svůdné. Než se zmohl cokoli vykoktat, usmála se na něj a řekla: "Jsi přesný, to mám ráda. Ahoj." S pozdravem ještě více rozzářila svůj úsměv a z Petra spadla velká část nervozity. "Ahoj," odpověděl a dokonce se u toho ani nezakoktal. Zaváhal. Podat jí ruku? Políbit ji? Kam? Na rty? Na tvář? Políbit jí ruku? Nakonec zvolil tvář. Nebránila se, naopak mu vyšla vstříc. "Pojď dál," pozvala ho a ustoupila ze dveří. Lenka na sobě sice měla lodičky, ale když viděl v předsíni několikery boty, usoudil, že by si je měl zout. Klekl si a začal si je zouvat. Krásný pohled, pomyslela si Lenka. Ani nevíš, kolikrát mi ho ještě dopřeješ. Sledovala ho a ani jí neušlo, že i on se připravil a oblékl velmi elegantně.

Když se zul, trochu znejistěl. Co bude teď následovat? Ale Lenka opět jeho obavy prolomila. "Tak pojď, večeře je už hotová." Zavedla ho do kuchyně, kde servírovala dušené kuře s olivami a citrusy. Bylo to úžasné. Tak úžasné, že spolu s pohledem na sexy společnici zcela zapomněl, kvůli čemu byl pozván. Obavy se dostavily znovu, když dojedli. "Bylo to skvělé," pochválil. "Ale?" Zeptala se. "Vidím na tobě, že máš na srdci ještě něco." Rozpačitě se na ni podíval. "No, co bude nyní dál?" Usmála se na něj. "Nikdy jsi neměl rande v soukromí? Sedneme si na gauč, dopijeme to víno, možná si otevřeme další a budeme se vzájemně svádět, osahávat a dráždit," odpověděla Lenka milým hlasem a zcela prostě, otevřeně a tak, jakoby šlo o úplně obyčejné rande.

Jak řekla, tak se i stalo. Tiskli se k sobě na gauči, hladila ho po hrudi, po stehnech, občas mu přejela rukou po rozkroku, a když se zbavil ostychu, tak i on ji hladil velmi vášnivě. Hladil ji na stehnech, hnětl jí prsa. Hladili se takto snad hodinu. Ona jej dříve svlékat nechtěla, on si ji svlékat netroufl. Nakonec k tomu přece jen došlo. I během svlékání se dráždili a Lenka pak přešla do Petrova honění. "Pověz mi, vystříkal ses dnes než jsi sem šel, když jsi věděl, co tě čeká?" "Ne," odpověděl tiše a klidně. "Vlastně mě to napadlo, ale přišlo mi to, jako bych v takovém případě podváděl. Takové trapné, dětinské." Nepřestávala jej honit a pokračovala ve zpovídání dál. "A kdy ses udělal naposledy?" "Před třemi dny." I on ji dál hladil a laskal - a sténal pod jejími dotyky. "A jak často si tedy děláš dobře?" "No, asi jednou za 2-3 dny. Vlastně, vlastně jsem si ještě ráno myslel, že dnes večer se udělám," odpověděl upřímně ztrativ veškerý ostych. Zasmála se. "Tak to je smůla, co? Máš takové plány, pak přijdu já do sauny a vše je jinak..." Lenka to řekla napůl soucitně, napůl pobaveně, ale nikoli škodolibě až se i Petr musel zasmát. "To teda." Vzápětí však zvážní a znejistí. Po chvíli mlčení prolomí Lenka. "Vypadáš jako hromádka neštěstí a jako pytlík nacpaný otázkami. Copak máš na srdci?" "Promiň, vůbec nevím, co mám čekat. Na jak dlouho mě zamkneš nebude to nastálo, že?" "Na měsíc," odpověděla Lenka rázně a odmlčela se. Petr jen přikývl. Bylo to déle než doufal, ale méně než se obával. Po chvíli Lenka vše upřesnila: "Neboj, neznamená to nutně, že se měsíc neuděláš a už vůbec ne, že se měsíc nedostaneš z pásu. Mám ráda hravost, takže každé tři dny - pokud budu spokojená s tvým chováním, jinak po delší době - rozhodnu o tom, zda tě pustím ven, případně i dovolím orgasmus. "A po měsíci..." zaváhala... "Uvidíme, co bude po měsíci..."

************************************

Varianty:
A) Když už na to přišla řeč, Lenka hned Petra zamkne a jeho dráždění a další zbytek večera bude probíhat už "pod zámkem".
B) Lenka nejprve (několikrát) Petra rozdráždí a až poté zchladí a zamkne.

P.S. Většina příspěvku je z pohledu nás - subíčků, ale snažil jsem se tam pro naše dominantní protějšky propašovat pár pasáží z Lenčina pohledu. Tak snad se povedlo. wink

13

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Povedlo, rozhodně. Děkujeme za pokračování.

Dávám hlas variantě B, ale ani A by nebyla špatná.

Jsem moc zvědavý na ty dva, jak se bude dál vyvíjet jejich vztah a hrátky. Lenka vypadá odhodlaná pořádně si Petrovo zamčení užít, tak ať z toho pro sebe vytěží maximum.

14

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Ďakujem pekne za pokračovanie veľmi sexi poviedka a som za pokračovanie B smile

15

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Fakt hezké čtení. Posuzuji to z obou úrovní a líbí se mi to z obou pozic. Rafinovanější je párkrát rozdráždit a teprve pak  zchladit a zamknout. Petr bude mít svou první "zajímavou" noc. Určitě varianta "B".

16

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Hlasuji pro variantu B.
smile

17

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Také dávám hlas variantě B  a děkujeme moc hezky se to čte.

18

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

pro B

19

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Som za variantu B

20

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Som veľmi zvedavý na pokračovanie. Mohla by ho rozdráždiť niekoľkokrát až na pokraj a potom zamknúť. Ako predstava je to celkom vzrušujúce no neviem či by som to chcel reálne zažiť. Musí to byť nesmierne frustrujúce.

21

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Ahoj, take jsem pro B, pro poradne "tease & denial" trapeni :-)
Mohli by treba hrat hru s honenim, kdy muz musi tesne pred vrcholem nahlasit, zena prestane a to mnohokrat pri ruznych prilezitostech opakuji.

22

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

To sú tie takzvané "otrocké orgazmy". Keď je to úplne ha hranu ale bez toho posledného stimulu ktorý spustí orgazmus.

23

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Lenka Petra dráždila zvolna. Ale celá ta situace byla tak vzrušující, že se Petr velmi rychle octl velmi blízko orgasmu. Náhle si uvědomil, že ho vzrušuje to, že dnes nejspíš bude mít noc plnou vzrušujících a erotických podnětů, ale neudělá se. Třeba jo, napadlo ho. Třeba mi to Lenka umožní jako jakousi rozlučku se svobodou. Ale tak nějak instinktivně tušil, že nikoli. Stejně tak instinktivně tušil, že se nyní neudělá pěkně dlouho. A to vědomí ho také vzrušovalo. Připadalo mu divné, že ho vzrušují takové věci. Brzy však neměl čas nad tím přemýšlet, protože myslel jen na to, že se rychle blíží k orgasmu. Smím se vlastně udělat? Lenka mu to nezakázala, ale tak nějak instinktivně tušil, že by neměl. Ale zakázané to nemám... ...a co když se udělám? Čeká mě nějaký trest? Ten slastný pocit byl však tak silný a tak blízko, že se rozhodl to neřešit. Prostě se udělám a co přijde, to budu řešit později. Zrovna ve chvíli, kdy se tak rozhodl, Lenka přestala. Pochopil, že v tomto směru má rozhodně zkušenosti, protože přestala opravdu na poslední chvíli. Vzdechl a Lenka se zasmála: "Taková škoda, co? Bylo to tak blízko." Natiskla se k němu svým tělem a zašeptala: "Ale nezoufej, kdo si počká, ten se dočká." A s těmi slovy ho opět začala dráždit. Byl tak vzrušený, že se orgasmu přiblížil velmi rychle. Náhle si uvědomil, že předtím hodně vzdychal a dal tak zřejmě Lence dobré indicie, že se blíží orgasmu. Musím to nyní dokázat potlačit. Své předsevzetí plnil zdárně. Už už se znovu blížil výbuchu a dokázal své vzdechy potlačovat. Už cítil, jak blízko je, ale Lenka opět náhle přestala. "Aaaaaaaaaach." Vzdechl nyní už velmi zklamaně. Lenka se opět usmála: "Přece bys to nechtěl mít tak snadné," řekla pobaveně. Nechala ho krátce odpočinout a znovu pokračovala.

Ani po krátké pauze to pro Petra nebylo jednodušší. Opět Lence stačilo pár dotyků a už zase sténal vzrušením. Už se to nesnažil nijak maskovat. Vzdychal a sténal. Už byl opět blizoučko. Náhle v klíně pocítil divný pocit. Tak nečekaný, že jej chvíli nedokázal rozpoznat. Náhle mu to došlo. Chlad. Velký chlad. Led. Než se vzpamatoval, jeho vzrušení bylo pryč. Lenka zmrazila nejen jeho tělo, ale i jeho mysl. Usmála se na něj: "Dám ti na výběr. Můžeme nyní nasadit pás, nebo tě dál budu dráždit. Budu tě mučit nesnesitelně dlouho, přivádět tě na pokraj slasti a znovu a znovu tvé naděje zmrazovat tak dlouho až budeš škemrat, abych tě už zamkla." Dráždit! Pomyslel si. Je to příjemné. A dává mu to naději, že se třeba přece jen udělá. Její další slova mu však naděje braly. Navíc tak nějak cítil, že je na čase realizovat to, kvůli čemu zde je. Sklopil hlavu a odpověděl: "Pás." "Dobře. Klekni si," vyzvala ho a kamsi odešla. Poslechl a přemýšlel o tom, co ho čeká. Když se Lenka vrátila zastavila se těsně před - a nad - ním. Ukázala mu malou kovovou klícku: "Chci, aby sis ho nasadil sám!" Řekla rezolutně. "Sám se uvězníš a pak mi odevzdáš klíček." Petr jen sklopil hlavu: "Ano, Madam." Čekala na toto slovo. Možná si jej tak trochu chtěla vynutit. A když se ho dočkala, chytla ho za vlasy a zvrátila mu hlavu a donutila ho podívat se jí do očí. "Žádná Madam. Žádné vykání. Stále jsem Lenka, tvoje kamarádka. No, nyní možná i milenka a také klíčnice. Ale stále jsem to já. Rozumíš?" "Ano, Ma... ...ano, Lenko." "Tak je to správně. A teď už konec řečí, čekám." Řekla vlídně.

Petr si vzal od Lenky klícku, sklopil hlavu a začal si ji nasazovat. Chvíli se s tím pral, ale nakonec dosáhl úspěchu. Úspěchu? Co je za úspěch, že mám ocas zamčený a v moci cizí ženy? Cvak. Cvaknutí zámku ukončilo jeho úvahy. S trochu útrpným výrazem ve tváři podal Lence klíček. "No vida. A je to. Ale netvař se tak smutně. Není důvod. I přesto, že jsi zamčený, tak jeden z nás se dnes večer udělá," řekla pobaveně.

*********************************

Omluva za prodlevu, nebylo mnoho času.

K námětu dávám: Jak se Lenka nechá uspokojit?

A) Nasadí Petrovi na obličej připínák.
B) Orálně, jazykem.

A ještě ze zvědavosti. Netvrdím, že se tím budu řídit, ale jsem zvědavý. Když přihlédnete k tomu, že Lenka není ryzí "domina", jen ji baví oddalování orgasmu mužům (uzamčení je to její první) a k tomu, že Petr není ryzí subík (bez zkušeností v tomto směru), kolik orgasmů byste Petrovi dopřáli? 0? 1? 2?

24

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

0 orgazmov a A, nasadi Petrovi na obličej pripinák

25

Re: Lenka a Petr, povídka na přání čtenářů

Podle mě by se měl naučit pokažené O. Takže Petr minimálně jeden pokažený O a k variantě uspokojení Jany se mi líbí A i B, takže hlasuji pro kombinaci..