1

Téma: Orgasmová anketa

Aký ste mali tento rok najsilnejší orgazmus a pri čom? Pri čom si to najradšej robíte? Ja pri porne ... :-)

2

Re: Orgasmová anketa

To je snad jasné, že při pornu a ne při večerníčku, ne? ;-) Ale je to asi myšleno při lekci, s milenkou či partnerem, že? Ono hodně záleží na stupni nadrženosti a způsobu dovedení k tomu orgasmu. To porno už může být ve své podstatě jako kulisa. Já se poslední dobou přivádím k orgasmu po "pár" dnech v pásu a to pomocí vibrační hlavice se silikonovým nástavcem na penis. Nastavím nejpomalejší přerušovanou rychlost a po chvíli se musím hodně držet madel křesla, abych pozvolný nástup bez ovlivnění zvládl. Škoda, že bývám v těchto chvílích mejčastěji sám... Připoutání rukou určitě prožitek násobí... ;-)

3

Re: Orgasmová anketa

Kdyby se nám tu měl svěřit každý, kdo má orgasmy při pornu, to bych mohl celé fórum radši zavřít :-)
Pán si možná nevšiml, že zavítal do tak trochu "jiné" komunity.

4

Re: Orgasmová anketa

Nejsilnější orgasmus jsem měl při stimulování prostaty (dildem) a bylo to.. Nejlepší.

5

Re: Orgasmová anketa

No tak bych to shrnul zamkl jsem se sám od sebe. Vydržel jsem to ze začátku 14 dní a pak to přišlo, jel jsem s kamarádkou, za kamarádkou na kafe a sklenku vína. Pak mě pozvaly do vyrivky a spoutaly mě, rády si totiž hrály. Klec pak sundaly a můžu říct že ikdyz to bylo snad 2 hodiny kouření a držení mě na hraně kdy stačilo jen malinko přidat a já bych bouchl jak sopka tak ony dvě slečny ne e nebudeš. A celkem po 3 hodinách sem měl takový orgasmus že snad trval 5x déle minimálně než normálně.

6

Re: Orgasmová anketa

Nie som masochista. Vo všeobecnosti nemám rád bolesť. Ale úplne najúžasnejší orgazmus som zažil keď som bol celý mesiac bez orgazmu a potom som pomalým prerušovaným dráždením spel k vrcholu ktorý som čo najviac odďaľoval. Keď som cítil že už to nezadržím tak som pritiahol skrutky na lise na varlatá a na bradavky si pripol silné zubaté záclonové žabky a ešte ich prstami stláčal aby sa poriadne zarývali tie ihličky do bradaviek. Kombinácia bolesti a nastupujúceho orgazmu kedy som sa už vôbec nedráždil a orgazmus nastupoval pomaly boli úžasné. Silnejší a intenzívnejší orgazmus som vživote nezažil.