1

Téma: Návštěva

Minulí pátek večer jsem vyšel po měsíci do místní hospody a potkal jsem tu kamarádku kterou jsem 3/4ruku neviděl.
Měli jsme si tedy co povídat a když došlo na téma vztah změnilo se to že už nejsem sám ale mám přítelkyni, ptala se co a jak a tak jsem jí řekl že je skvělá a jsem konečně šťastný protože  miluje stejně jako já DS. Když se zeptala co to DS je vysvětlil jsem jí co vztah dom-sub je a co děláme, zprvu mi opravdu  nevěřila ale když jsem jí řekl ať si sáhne do mého rozkroku že mám na sobě pás cudnosti , znejistila oči se jí zaleskli že by si vážně chtěla sáhnout a ujistit se  strach jí zarazil ale dál se vyptávala a opravdu jí to zajímalo.
Když jsem se po pár drincích vzdálil na toaletu nečekaně došla na pánský záchodek a pás nakonec opravdu uviděla.
Debata se pak u stolu odvíjela úplně jiným směrem a večer proběhl dobře.
Cestu domů jsme měli z části společnou tak jsme odcházeli spolu a při loučení na křižovatce mi řekla že jí láká být subina a jen tak z žertu řekla jestli bych se přítelkyně nezeptal jestli by si nemohla dojít prohlídnout a vyzkoušet naši výbavičku.
V sobotu dopoledne mi došla sms jestli jsem se přítelkyně ptal ,že by se odpoledne stavila.
Tak jsem se zeptal a jelikož jsem odpoledne odjížděl na dva dny k rodičům tak byla ráda  „alespoň tu nebudu sama „ a začala si s ní psát  ve smyslu at se staví.
V 16.00 jsem odjížděl a v 16.30 už měla dojít kamarádka na (exkursi).

Dál to vím jen z vyprávění.
Když došla hned na chodbě se tedy seznámili a kamarádce řekla důrazně „vyslíct“
Kamarádka (říkejme jí Zdena) se tedy vyslíkla do spodního prádla  přítelkyně (Hana) jí podala oranžoví, vězeňský overal a přikázala „oblíct“.
jak ji měla zapnutou  na sobě, dostala na ruce pouta za záda a silikonoví 5cm široký obojek na zámek se slovy troch tě aklimatizujeme a už ji vedla do sklepa, Tam ji strčila do cely (2x0,8) ze tří stran byli mříže a ze čtvrté betonová zeď, cela byla zcela prázdná a nebylo si ani na co sednout/lehnout.
po uzamknutí cely ji přes mříže sundala pouta  , nechala ji tam svému osudu a světlo tam bylo jen přírodní co přicházelo skrz sklepní okénko  a odešla.
Netušila že je sledována web kamerou, přes ni bylo vidět že se prvních 15minut seznamovala se svou celou, zkoušela pevnost mříží a jestli se nejde dostat ven,.
Po ujištění sama sebe že je tam uvězněna bezpečně a nejde jen o hračku sedla si na zem a čekala. Zkoušela volat  přítelkyni o puštění ven že jí to stačilo, s čímž se setkala s nulovou reakcí. Postupně zvyšovala hlas a prosby o propuštění, po hodině už začala i vyhrožovat a pak i prosit, přitom už musela vědět že ji  nikdo neslyší, po hodině a půl začala zoufala lomcovat mřížemi se snahou dostat se ven, až se uklidnila šla přítelkyně (Hana) za ní a zeptala se jestli se už uklidnila. Zdena se s vidinou dostat se ven odpověděla že ano.
Hana jí tedy přikázala at se otočí čelem ke zdi a dá ruce za záda? Což se jí moc nechtělo ale když jí Hana řekla že jestli to neudělá bude v cele celou noc tak povolila a udělala to.
Hana jí připnula na ruce pouta  před sebou a obojek k oku ve zdi,
Oznámila jí „že jí nasadí medvěda , což je nutné k přesunu z cely.“
kolem pasu jí dala široký kožený pás ,ruce v poutech jí připla k němu a dostala  kovová pouta na nohy které také připnula k opasku. Odepla obojek od zdi připnula vodítko a už ji vedla ze sklepa.
Dovedla ji do haly . Zdenka poprosila jestli by si mohla dojít na záchod, Hana jí odepla a sundala pouta a opasek,nohou  přistrčila plechoví kastrůlek a řekla jí že „ tady se můžeš vyčůrat“.
Zdenka se nejdřív blbě křenila ale už to bylo akutní tak si sundala overal a za dohledu Hanky se vyčůrala.
Když byla hotová musela se vyslíct úplně a dostala za zády zpět pouta , připoutala jí k řetězu co vysel ze stropu a vytáhla jí ruce nahoru aby Zdena byla v předklonu.
„Teď se ti to nebude líbit, proto ti musím dát roubík“a na sadila jí roubík ve tvaru malé kuličky (4,5) s celohlavovím postrojem.Zdena asi protestovala , páč něco huhlala a šila sebou jenže s nastalou situací nic nemohla udělat protože měla ruce za zády a byla v hlubokém předklonu a protože sebou házela docela hodně dostala i rozporku  na nohy“kdybys byla v klidu a spolupracovala moha sis ušetřit problémy“ .
Vyšpulenou prcinu začala prsty natírat lubrikantem a prsty i zajížděla do zadečku aby povolil anální svěrač , to se Zdeně už tuplem nelíbilo a šila sebou ostošest aby  se ubránila tomu co už asi čekala že přjde.
Vše bylo marné přece jen už má Hanka zkušenosti a nevyhla se kuličkovému análnímu dildu.
Zdenka se docela hodně vzpírala a byla neklidná, „ty jsi ještě v zadečku ještě nic neměla že? „ zeptala se Hanka. Odpověď zavrtěním hlavou byla dostačující. „no tak to nevíš o co přicházíš“  a začala jí projíždět  análek Po chvilce se Zdenka uklidnila a začala vzdychat. Známka toho že se jí to začalo líbit a držela, Hanka začala zrychlovat tempo a Zdenka se evidentně udělala. Hanku zahřálo na srdci že udělala dobrý skutek a kuličkové dildo vyměnila za 5cm plug a aby ho zajistila proti vypadnutí nandala jednorázovou plenu.
Zdenku odpoutala od řetězu co vysel ze stropu  položila ji na zem na deku a k poutům za zády přidala pouta na kotníky a připnuta karabinou k poutům na ruce co měla za zády.
Nechala ji tak chvilku  o samotě na intimní vzrůšo at si to užije .
Ta se kroutila a vrtěla se slintala do roubíku a hlasitě  se projevovala že to nechce a chce dildo ze zadečku ven. Vzhledem k tomu že to ještě nezažila měla na to svých 30minut aby se jí to zalíbilo nebo aby se vytrestala za to že s tím souhlasila.
Po 30ti minutách Hanka došla za Zenou a řekla jí „jdeme spinkat a že jí pomůže do pyžamka“ a přes hlavu jí navlíkla body, odpoutala jí jednu ruku ,navlíkla rukáv , připoutala ,odpoutala druhou ruku , navlíkla rukáv a zpět připoutala.
stáhla plenu a vyndala dildo, vzápětí jí to roztažené dírky dala dva kofeinové  čípky pro krásnou noc.
Zdenku zbavila roubíku a ta hned „že nechce zpátky do cely ,že už bude hodná a udělá vše pro to aby tam už nemusela“ při dopínání body v rozkroku pod  kterém už měla zpět plenu byla ujištěna že zpět do cely nepůjde.
Dala jí přes oči šátek ,sundala pouta z nohou a odvedla do pokoje pro hosty, tam ji položila do klasické kovové nemocniční 100cm široké postele s tvrdou igelitovou matrací s popruhy proti vypadnutí, upoutala nohy k bočnicím postele koženými pouty aby neměla tendenci utéct , pomohla jí si sednout  na zápěstí dala kožené manžety odpoutala pouta , Zdenku položila , přes ramena jí natáhla a rychle zajistila na hrudníku,  bezpečnostní pás aby se v noci nepokoušela vsát (bezpečnost na prvním místě)a manžety zápěstí připla podél těla k bočnicím postele.Nakonec ještě aby sebou Zdenka neházela  ještě jí zapla široký  popruh kolem pasu a přes rozkrok aby si neublížila. Popřála dobrou noc , zhasla a nechala jí ať si přes noc odpočine.
Ráno v 8.00 byl budíček, no budíček , Zdenka toho moc nenaspala takže byla celou noc vzhůru ale Hanka jí řekla že bude sprcha a snídaně , což Zdence dalo sílu že se vzpruží. Hanka Zdeně odvázala  ruce  i popruhy , nasadila pouta na ruce ,odpoutala nohy a odvedla ji na zahradu kde jí ruce předělala za záda a ke kůlu pak jí i na nohy dala kožená pouta propojená za kůlem, , byl jí i na krk nasazen silikonoví obojek připojený ke kůlu k očku aby nedovoloval si čupnout , na oči ji byly nasazeny ochranné pracovní brýle aby jí voda nestříkala do očí, zcela nahá Zdena již byla připravena na sprchu ale ne takovou jakou by si přála, Hanka pak totiž vzala zahradní hadici a začala ji vodou z řádu ošplíchávat, Zdence se to samozřejmě moc nelíbilo ale nic proti tomu nemohla udělat.
Po očistě těla ji nechala okapat a oschnout , ne tak že by ji otřela osuškou ale  nechala ji oschnout na slunci.
Až trochu oschla sundala jí všechny pouta a že ji odvede do jídelny a dají si společně snídani a propustí ji , jenže Zdena se po sundání pout rozeběhla a že se pokusí o útěk (pokus o útěk byl v plánu hry Ale nikdo  nevěděl kdy). Hanka jí podkopla nohy a Hanka na ni klekla a za zády ji spoutala ruce , útěk byl zmařen, pomohla ji na nohy a jak jí pánbů stvořil ji odvedla do venkovní cely , tři strany jsou zděné, jen dveře jsou z mříží a cela má 2x2metry nohu jí připoutala okovem ke zdi , nasadila kožený obojek a připla na krátko řetěz ke zdi aby musela stát, pouta na rukách ji připla před sebe k mřížím  aby se nesnažila si sundat obojek ani okov z nohy.nechala jí tam a šla se tedy v klidu nasnídat sama.
No ale protože pořád mlátila pouty o mříže a vykřikovala něco o tom at ji pustí tak si sama dobrovolně vysloužila to že dostala do pusy roubík a pouta jí byla připnuta na řetěz vysící nad hlavou  a z hodiny si vysloužila hodiny z jedné dvě.
Pak i Zdenka si zasloužila najíst.
mohla se jít vysprchovat oblíst civil a byla odvezena domů, druhý den  mojí Hance došla SMS
„ děkuji za krásný víkend , zůstane to jen mezi námi, škoda jen, že jsem nedostala tu svěrací kazajku…..  „

2

Re: Návštěva

To je super příběh. Přesně tohle bych do všech detailů chtěl prožít.

3

Re: Návštěva

Moc pěkné, jen tak dál :-)