1

Téma: Pissing

Ahoj všem. Děláte někdo doma pissing? Případně jak a kde? Je to jako předehra, nebo čistě jako ponížení a trest. Moje paní o tom začala nedávno mluvit. Odpověděl jsem jí, že pro ní udělám cokoli, co se jí bude líbit, ale myslel jsem, že mě chce jen počůrat ve sprše. Ale odpověděla mi, „jen abys to stačil všechno spolykat“ Tak nevím co mě čeká a jak se k tomu postavit.

2

Re: Pissing

Ano, přesně tak to má Paní na mně praktikuje, často také s polykáním. Rozhodně to však není míněno jako trest, dokonce ani jako ponížení, byť ten pocit občas vnímám, ale především si tímto zvyšuje svojí autoritu a mé přijímání její bytosti se vším všudy.
Ještě zmíním, že je pro nás oba naprosto prioritní fyzická čistota a kvalitní především živá strava, což následně poznáš na chuti uriny

3

Re: Pissing

U nás se piss také občas dělá, ale rozhodně to není trest pro mé zlato, jelikož ho to vzrušuje. Je to ale pro nás již velmi intimní záležitost.
Také musí vše spolykat ani kapka nesmí ukápnout, pak už následuje trest, když to nezvládl.
Mě se nesmírně líbí, když on je ve sprše a já si nečekaně za ním vlezu, musí si lehnout do vany, umyji se, ať jsem krásně voňavá pro své zlato a pak se na něj vyčůrám a je úžasný pohled jak mu šťáva stéká do pusy. Nemyslím si, že to bere jako ponížení, ale mě to dodává energii, když já stojím nad ním a on ví, kde má své místo.

A jak ty se máš k tomu postavit? Co Paní řekne, se musíš přece splnit. Takže hezky poslouchej, ať je tvá Paní spokojená.

4

Re: Pissing

U nás je to podobné. Buď mě Paní počurá ve sprše, nebo (zvlášť v poslední době) načurá do vinné sklenice a já pak to bílé víno všechno vypiju. Nejedná se o trest, ale, podobně jako u Paní Xeny, o to, abych si stále byl vědom svého místa.

5

Re: Pissing

Moc děkuji za vaše příspěvky. V neděli ráno mě má paní řekla, abych s ní šel do koupelny. Koukal  se v kleče, jak čůrá do mísy. Pak jsem si na pokyn lehl a ona si na mě klekla a nechala si vše dočista olízat a vysát. Byla u toho hodně vzrušená a já šílel ponížením a blahem. Moc se mi to líbilo. Moc mi to nechutnalo, ale cítil jsem se jejím subíkem, jak má být. Moje paní byla zase bohyní. Moc se těším, co si na mě vymyslí příště.
  Taky jsem se dočetl, že moč je sterilní a pitím moče se i v některých kulturách léčí. U Francouzského dvora se dámy v moči koupali, aby měli jemnější pleť. Dokonce se močí nepřenášení žádné pohlavní choroby a pití moči i odborníci považují za bezpečné.
  Mě napadlo, že kdybych to zvládl, tak bych mohl mé bohyni sloužit při ranním nutkání k čurání, které jí rozmrzelou vyžene ráno z postele. Nevím, jestli by to šlo, jí ráno v posteli celou vypít, aby mohla dál klidně spát. Byl bych jí tak ještě užitečnější.
  Prosím piště dál své zkušenosti a zážitky s piss tématem. Děkuji za inspiraci.

6

Re: Pissing

No co se týká močení okamžitě po ránu, to si myslím, že jako začátečník budeš mít celkem problém, co se chutě týká, jelikož po ránu je šťáva velmi silná. Je něco jiného, když Paní přes den pije a někdy třeba hodně, tak není chuť ani tak špatná, ba naopak, čím víc tekutiny přes den, tak i chuť je v pohodě. Prostě také jako voda.
A to jsem i sama zkusila, proč? Zvědavost? A opravdu mohu potvrdit, než moje čuba vypila to, co jí Paní dala do hrnečku, tak jsem záměrně i před ní okusila svou šťávu, už i pro ten pohled své čuby. A že pěkně se jí vykulili oči.
A že je tato tekutina zdravá? To je také dobré info.

7

Re: Pissing

Myslím, že to Paní Xena perfektně shrnula a také jsem rád, že se k tématu vůbec vyjádřila smile

8

Re: Pissing

pozor na zdravotni rizika. Pokud by nemel prijemce tekutiny zdrave ledviny vystavuje se pomerne velikemu zdravotnimu riziku. I darce tekutiny by mel byt zdrav bez pouzivani množství leku. Spousta leku jde z tela přes moc, napr antikoncepce , a spousta další leku.

9

Re: Pissing

Vnímám spíše jako odměnu a ne trest. Ovšem nikdy to neděláme přes sklenici, vždycky přímo. Je to intimnější.

10

Re: Pissing

Piss je krásná věc. Rozhodně to není trest, je to slast. Mám rád čůrání i že skleničky, ale přímo z kundičky je to lepší. Každé má svoje. Zbožňuju, když mi miláček načůrá do skleničky a já to upíjím celý večer zatímco ona má vínko nebo svůj čaj. Ale když si řekne, že chce čůrat, abych si kleknul a vypil jí je skutečně intimnější. Rozhodně to není trest, ale pro mě to znamená takové to uvědomění si kam patřím. Její kundičku v podstatě už jinak ani uchutnat nesmím a to jsou pro mě ty nejkrásnější pocity.

11

Re: Pissing

Jo, je to vzrušující a krásný pocit. Jen jak psal Vít, posloužit Paní po ránu je problém. Když leží, tak to vypít prostě nejde, to by musela vstát a přikleknout nad obličej. A to už se moc probere, když musí vstát.

12

Re: Pissing

Pising je zajímavá praktika ale můj milaček ji moc nepraktikuje ,protože se neumi uvolnit a stydí se .Většinou praktikujeme ve vaně když jsme sami doma ale to je tak málokdy že se do dá  zpočítat na prstech jedné ruky.

13

Re: Pissing

U nás je to “normální” věc... Když má paní chuť, řekne, a mě se to moc líbí. Většinou si sednu do vany a paní mi čůrá přímo do pusy. Nejlepší je pocit, když ji můžu potom vyčistit jazykem smile

14

Re: Pissing

S přítelkyní praktikujeme piss už dlouho, iejí zlatý déšť si roztírám po těle a všechen zbytek spolykám, je to božská předehra

15

Re: Pissing

Ahoj. U nás se piss občas dělá. Děláme ho už jen v prostorné spše. Paní sí mě občas pozve do sprchy. Musím si do sprchy sednout na zadek s roztaženýma mohama opřený zády o zeď. Má Paní si nohou hraje s klecí a koulema. Já jí hladím nohy a zadeček a koukám se jí na prcinku, nebo zespoda do očí. Má ráda tenhle pohled plný vzrušení a očekávání, pěkně zespoda od jejího klína.  Většínou mi jen chvilku mačká nohou koule a pak si nademne stoupne, mírně rokročí nohy prcinkou přímo před pusou. Nic mi nemusí říkat a hned se přisaji k její nádherné prcince. Lížu jí a jemně saji, když mi pustí proud do pusy. Někdy se tlačí prcinkou přoti mé puse a já , přimáčklí ke zdi, se snažím vše spolikat, někdy naopak mojí hlavu odtáhne a čurá mi do pusy,  na obličej a vlasy. Většinou je toho hodně a proud nepřerušuje. Několikrát mi i vytryskli slzy co toho bylo. Když končí, tak jí zase saji a olizuji. Je potom velmi uvolněná a vzrušená. Někdy se tak nechá vylízat až do konce, někdy mě přeruší stékající pěna a to je jasné, že už se chce jen osprchovat. Někdy mi předem řekne, abych si strčil kolík do zadku a já ve sprše sedím přímo na kolíku. Celé je to velmi intimní, ponižující, vzrušující a fantastické zároveň. Cítím se v tu chvíli, jako její čubka a ona je bokyní. Miluji to.

16

Re: Pissing

Vít - tak to jsi popsal krásně,  až mě  to rozrušilo a něco připomnělo.

17

Re: Pissing

Pro mě je čůrání jedna z nejkrásnějších praktik. Nevidím v tom nic perverzního, naopak toto velmi intimní konání je pro mě jakýmsi způsobem projevem lásky. Měli jsme jeden čas období, že si mě můj miláček každé ráno zavolala do ložnice (vstávám dřív) a jako první co udělala bylo, že se mi vyčůrala do pusy. Bylo to vždy neskutečně krásné smět svou lásku takto vypít. Také mě vždy velmi potěšilo,doslova  polichotilo, když si na mě vzpomněla a k pití mi během dne nebo dokonce i k jídlu přinesla hrníček nebo sklenici s čůráním. Vždy to byl pro mě nápoj lásky od mé lásky. Bohužel nějak tato praktika v poslední době nějak vyšuměla do ztracena.

18

Re: Pissing

Ahoj všem milovníkům pissingu. Tak dnes jsme poprvé zkoušeli piss jinak. Moc se mi líbí piss přímo z lasturky je to o té dominanci a ponížení. Ale dnes Paní nechtěla se mnou do sprchy a tak mi načůrala do skleničky. A dala do sprchy. Abych pravdu řekl, tak jsem ani nevěděl co s tím. No každopádně jsem zjistil, že takhle to se mnou nic nedělá. Píši většinou pozitivní zážitky, ale tohle se moc nepovedlo. Jak jste na tom u vás?

19

Re: Pissing

Zdravím všechny. Co se týče naší domácnosti, má paní si začala tuto praktiku nedávno velmi užívat. Dříve se styděla, ale nyní již zábrany moc nemá. Dnes, když jsem s ní nemohl být a musel jsem pracovat mi přišla zpráva obsahující obrázek, ze kterého bylo jasně poznat, že ty kostičky ledu nejsou úplně z vody a že alkoholický drink, který si spolu dáme jakmile přijedu bude velmi speciálně obohacen o její lahodný nektar. Je to velmi ponižující, avšak, co bychom neudělali pro své bohyně které tak moc milujeme.

20

Re: Pissing

Piss je super. Moja priatelka nieje velky priaznivec ale sem tam mi v sprche vyhovie. Prehltat mi ale nedovoli. Zda sa jej to hnusne... Obcas sa ale ocuram am vo vani a mal som obdobie ze som fakt vela pil aby som sa preplachol a skusal som svoj moc ked to uz bola iba taka priesvitna tepla voda. Riedil som si tym v zime caj.
Ale aspon ze mi priatelja neodoprie neumytu vaginu. Milujem tu vonu a chut po 48hodinach od poslednej sprchy. Obcas nenapadne ovoniavam aj zadok a mam chut jej ho vylizat. Raz som to skusil a bola naozaj proti.

21

Re: Pissing

Autopising mám rád, vypiju hodně čaje z máty, heřmánku a potom, super