1

Téma: Strap on

Používáte doma strap on, připínací penis?  U nás je to moje velmi oblíbená věc, jak uspokojit mojí lásku. Když jsem zamžený a už jí nestačí lízání a nechce mi zatím dovolit ani sex bez výstřiku, tak mi přikáže, abych  si vzal strap on. Pro mne je to super. Ona si vybere velikost a já můžu souložit jak chce dlouho. Strašně moc mě to vzrušuje. Několikrát už jsem myslel že se mi povede se i udělat, ale jen jsem trochu vytekl a zůstal stále nadržený a po 5 min lízaní se mohl zase pustit do sexu.

2

Re: Strap on

Ano my používáme, ale nasazuje si ho moje Paní.

3

Re: Strap on

No to mě asi dneska čeká, ale to jsem nemyslel. Jsetli ho někde používá sub muž a má z toho pěkné pocity.

4

Re: Strap on

Čau, keď má drahá chuť potrápiť ma tak to využíva, je to super dívať sa koľko krát ju uspokojiš a ty nič

5

Re: Strap on

Taky se mi to moc líbí. Líbí se mi to víc než sex, když nesmím stříkat. U  toho se musím pořád hlídat a přerušovat a odpočívat a lízat. Se strapon jsem víc v klidu a moc si to užívám. Má paní je nadšená, když jsem v transu a prcám, jak o život a doufám, že se vystříkám a nic. Taky jí to baví a může si vybrat , jak ho budu mít velkého a dlouhého.

6

Re: Strap on

Znám :-) Je to nádherný pocit a sladké mučení. Člověk má nádherný, divoký sex, ale přitom "tam dole" nic necítí! Po pár minutách mě zaplaví zoufalství a frustrace, snažím se víc a víc a, ale ono pořád nic. Partnerka se mezitím svíjí v rozkoši...

Jediná nevýhoda je, že po delší době "půstu" se takhle můžu udělat i v pásu.

7

Re: Strap on

Já taky ztrácím hlavu a je to nádherné. Moje paní si to moc užívá. Rádi začínáme v misionářské poloze. Moc se s ní v tu chvíli chci objímat a líbat jí na krku.  Pak se to zrychluje a je v tom nádherná vášeň. Pak i šílený (přcání), jak o život. Většinou u toho vyteču, ale necítím ani zkažený orgasmus. Jednou se moje paní strašně bavila, když jsem ho z ní v největším poblouznění vytáhla a honil si uměláka nad ní. Doufal jsem asi, že se na ní konečně vystříkám a zas nic. Úplně jsem se klepal a orgasmus nikde. Moje paní si slíbila, že příště si budu muset na klícku nandat kondom, abych nenaděla a pak ho vyčistit jazykem. To má ráda, když po sobě uklidím. Stejně za nepovolené vytečení mě čeká 5 ran do notýsku. Už se na to moc těším.

8

Re: Strap on

Máte někdo zkušenosti se Strapless. Tedy hlavně dámy. Nevypadává to a je to pro paní vzrušující?

9

Re: Strap on

Včera v noci to bylo nádherné. Probudila mne má paní, abych jí lízal a pak mi řekla, abych si vzal strapon. Vzal jsem si větší dildo něž minule. Bála se, ale pak byla nadšená. Dlouho jsem se milovali, líbali, hladili v objetí, pomalu, dlouhé zásuny, pak jsem už strašně chtěl stříkat, tak jsem se do toho opřel, byl jsem v rauši. Štípala mě do bradavek ( to bych normálně hned stříkal), popoháněla mě. Říkal jsem jí, jak moc se chci udělat a jí to vzrušovalo. Smála se a poháněla mě , „tak se udělej“. Dlouho jsem do ní vášnivě „bušil“ . Než mě zastavila, že už to stačí. Olízat a spát. Nechala mě spát nahého, v klícce a straponu. Byla to nádherná noc. Objímali jsme se a mě stále stál.
  Ráno jsme se mazlili, prstil jsem, až nakonec zase chtěla. Mě už stál, tak jen kondom a bylo další úžasné číslo. Jelikož byl výplatní den, tak jsem si musel vyndat dildo s připínáku, přilepit na zem a kouřit ho a přitom jsem dostával na prdel. Krásně mě to umlčelo, tak jsem snesl i větší rány. Pak olízat prcku a znova. Chvilku si má paní i na dildo nasedla, abych se mohl dívat, jak je krásně plná a dildo mi tak znova ochutit. Do pusy a další nálož na zadek. Bylo to zase lepší než kdykoli před tím.
  Strapon mám asi vůbec nejraději ze všeho co děláme. Je to ještě lepší než sex bez. To se musím stále hlídat, abych se nevystříkal a ani má mání si to pak tak neužije. Strapon je nejlepší.

10

Re: Strap on

jo jo souhlasím s tebou! Ten pocit když máš připínák a Paní si to užívá tak jak nikdy, je prostě lepší než cokoliv jinýho :-)

11

Re: Strap on

S manželkou si chceme nějaký strap on také pořídit. Po delší době jsem zase po zámkem a žena se tváří, že tentokrát to bude na hodně dlouho. Její milenec není po ruce vždy když by potřebovala, takže svolila k pořízení strap onu se kterým bych ho mohl občas zastoupit.
Jen bych se chtěl zeptat, strap on si nasazujete přes klec? Nebo nad ní? Nebo vás musí paní předtím odemknout? A mohli byste doporučit nějaký, který funguje a drží jak má? Z obrázků které jsou k vidění různě po netu mám často pocit, že jsou to takový aušusový výrobky a představa, že místo píchání mojí paní pořád jen upravujeme a rovnáme strap on do správné polohy není moc lákavá...

12

Re: Strap on

https://www.ruzovyslon.cz/vibrator-strapon-gigolina/

13

Re: Strap on

Díky za tip;-)

14

Re: Strap on

Ahoj. Mě se tenhle osvědčil. Dávám si ho nad klec a dobře a spolehlivě se da popruhy prodělat. Mou paní nebaví vibrace, rak jsrm ustrihnuhl kablik. Jinak používáme kondom, aby nedrazdili ftalaty. Těším se na tvé zkušenosti.

15

Re: Strap on

Ahoj všichni příznivci strapon. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo používá připínáka, který se zapíná přes klec? Já používám popruhy které jdou přes boky a jsem s tím spokojený. Ale když paní sloužím dlouho, a mám těžkou kovovou klec, tak už mě hodně bolí, houpající klec při přirážení. Mátě někdo podobné zkušenosti? Jak to řešíte?

16

Re: Strap on

Gigolina je super, nicméně ji nepouzivam ja, ale oblibila si ji ma pani. Idealni velikost a vibrace mi spolehlive zpusobi milking prostaty. Doporucuju.

17

Re: Strap on

Máme nového kamaráda. Ma paní je zcela nadšená a spokojená. Je výjimečně povedený.
https://www.ebay.com/itm/Adult-Sex-Toys … 1756767902

18

Re: Strap on

Pěknej ☺ a menší nebo větší?

19

Re: Strap on

L ko

20

Re: Strap on

My tohle s mou Paní neděláme, vždycky jí musím jen lízat. Na sex má milence. Ale jak to čtu, tak mě to čím dál tím více začíná lákat. Zkusím Paní poprosit, jestli by to nechtěla zkusit. Musí to být krásný pocit pro submisivního chlapa, když je pro něj sex se ženou jen dřina bez vlastního uspokojení, ale zároveň vidí, jak si to jeho milovaná Bohyně krásně užívá a jak má na konci krásný orgasmus.

21

Re: Strap on

jj je to nádhera.

22

Re: Strap on

Neni moc mekky, nebo je to ok?

23

Re: Strap on

Mé paní plně vyhovuje. Povrch je měkký, ale vnitřek je pevný.

24

Re: Strap on

Dal jsem na doporučení Vita a objednal stejné dildo. Už jich máme doma asi 10, ale tenhle vyhrál na celé čáře. Dle reakcí manželky je to naprostá pecka a ostatní poletí do koše. Že měla úplně stejné pocity, jako by to byl reálný penis. A poprvé mi manželka řekla, že už mě teď nepotřebuje odemykat :-)

25

Re: Strap on

Ano, ano, u nás už jsme jiný nepoužili. Je to nádhera, když si užívá a fakt jí to moc baví a já nic.