Re: Xena a Tlapík: náš příběh
Dobrý den,nádherné a úžasné. Závidím. Muselo to být super.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Xena a Tlapík: náš příběh
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den,nádherné a úžasné. Závidím. Muselo to být super.
Tak musím doplnit opět naše vlákno o nový prožitek, zkušenost a rozhodně DOPORUČENÍ všem, kdo má rád nebo spíš si libuje v dlouhých nebo delších sadisticko-masochistických hrátkách. Je to spojení úžasné, ale když ještě máte i nějakou hračičku, která to ještě více podpoří, tak je to dokonalé a já jí našla. KTB a rozhodně to širší, jelikož ta bolest se rozptýlí po celém obvodu připnutého kroužku a zámeček tomu ještě dodává v tu chvíli intenzivnější prožitek a pohled, která to doprovází, jak pak cvak a jde se na akci je úžasný.
Konečně jsem měla tu čest v klidu ho vyzkoušet ten 4řadý kroužek a řeknu vám, kdo je tvrdší masochista, tak s ním si prožije krásně bolestivě- vzrušující a rozkošné chvíle. Dle mého subínka, který to vydržel napoprvé 40 minut intenzivního mučení, ale je to hodně o komunikaci, pozorování ho svou Paní, aby nedošlo ke zbytečně špatnému pohybu, který už může být bolestivý, stačí jeden maličký a krátký pohyb a už je to zase o rozkoši.
Subínek ani nečekal, že už něco bude, protože jsme měly náročný, pracovní týden, ale já to právě že potřebovala jako uvolnění a relax a on také a měla jsem i ke kovové hračce koupené lesklé, kovové legíny, takže jsem chtěla tu parádu ukázat společně. Po sprše si už zlato myslelo, že se jde spát. Přišel do ložnice, kde ho čekala jeho Paní již v legínách a dostal povel, ať se svlékne. Lehl si na postel, já nasedla na něj a začala ho poutat k posteli. Máme hned pod matrací schovaná pouta pro okamžité použití, ty mám velice ráda a jsou na sucháč, látkové, takže je to i velmi rychlé a okamžité připoutání a už jsem si začala užívat ten pohled svého subínka, ty rozzářené oči, že Paní si jde hrát. Sundala jsem klec ať se uvolní a začala ho něžně a pomalu dráždit, olejová masáž žaludu, dráždění močové trubice a rozhodně jsem ho nechtěla připravit o ten pohled, jak mu mé krásně dlouhé špičaté nehty strkám do močové trubice, honím, dráždím jazykem uzdičku, no prostě si užíval to všechno až se začal klepat a to je pro mě znamení, že je skvěle nadržený aaaaaa? Usmála jsem se a sáhla pod peřinu, kde už čekal kroužek. Subínek se trochu lekl, ale překvapením a rozhodně mile. Nechala jsem ptáka trochu odpočinout, aby se kroužek dal lépe nasadit, protože velice záleží na velikosti ptáka a CVAK! Začalo druhé kolo, ale už s kroužkem. Po očku jsem koukla na hodiny, abych měla přehled, jak dlouho ho trápím. I honění bylo přes kroužek a právě, když jsem cítila, jak jezdím po kořenu a přejíždím těmi hroty po kůži a on syčel a kroutil se bolestí, ale přitom úžasnou rozkoší, je to pro sadistku veliké vzrušení. Opravdu jsem byla nesmírně vzrušená. Zlato moje pak požádalo o odemčení už, že je to už příliš, tak jsem okamžitě vše ukončila a pak po sundání jsem ještě velmi jemně a lehce opusinkovala a olízala ty bolestivé, trochu namodralé skvrnky po hrotech, ale byly jsme velice oba spokojení. Je jasné, že subínek musel uspokojit svou Paní a následoval krásný, silný, ale velmi, velmi rychlý orgasmus, protože jsem byla toho nového zážitku plná a nabuzená tím trpěním, že jsem zažila silný uragán.
I ten 2 řadý jsme zkusily, ale to je už ta ostrá, intenzivní až místy nepříjemná bolest. To není už o tom prožitku, nýbrž opravdové bolesti, má totiž trochu jinak ostré zuby, tudíž je to okamžitě po 5 min. zaryto do penisu. Ale je jasné, že také velice záleží na velikosti přirození. takže pro má menší nádobíčko může být zase třeba spokojen, tohle je opět individuální.
Moc krásné čtení. Moc vám přeji spoustu podobných zážitků a děkuji, že jste se o ně podělili.
Tak po nějaké době zase přidám své pocity a zážitky. Je konec listopadu a už věřím , že Paní nepoleví a neustoupí. Ty 3 za rok fakt dodrží. Poslední (druhé) vyvrcholení jsem měl v červnu. A teď jsem ve stavu, že už vytíkám, jen když to rukou dělám své Paní, nebo když jí olizuji a mazlím nožku.Jsem už neskutečně nadržený a konec roku - se blíží :-)
Lidičky a přátelé, chci se vám svěřit a inspirovat začínající. Jak asi víte, má Paní mi letos dovolila 3 vyvrcholení. V březnu, červnu a 30.12.
V sobotu před půlnocí jsem se šel osprchovat a že půjdem spát. Najednou za mnou do koupelny přišla Paní, svlékla se, vlezla za mnou, přišlápla si mě nožkou, začala se mýt a pěna z jejího hladkého těla stékala na mě. Ta mokrá pokožka se jí leskla a jen hltal pohledem každý kousek jejího těla a hladil kotníček její krásné nožky, kterou mě tlačila na dno vany. Pak se rozkročila a pustila na mě svou šťávičku. Miluju jí. Pak se utřela a odešla. Tak jsem se umyl a šel spát. Ale.....Paní na mě čekala v ložnici, poručila mi ať si lehnu na záda a řekla " zlato, je 30.-už je po půlnoci, je tvůj den". To jsem si ani neuvědomil, že už bylo 30. Den na který jsem čekal 6 měsíců a 14 dní. Začala mě líbat, hladit, i na orál došlo. Pak vzala olej, nalila ho na ptáka a krásně ho masírovala svou něžnou ručkou až....... do konce!!!!!! Bylo to....nedá se to popsat, musí se to zažít......Ještě teď jsem z toho vyklepanej. Neskutečně jí miluju, zbožňuju a vážím si toho, že je moje. Je prostě úúúžasná, že to vydržela celý rok, i přes mé škemrání, prosby a ukecávání. Je to PANÍ!!!!
A opravdu to stálo za to. Byl to těžký experiment. Poslední měsíc jsem už vytíkal jen u toho, když jsem Paní masíroval nožky, ta nadrženost a pocity... fakt se to nedá popsat.
Ahoj všichni,
Po pročtení celé diskuze jsem se rozhodl také přispět (resp. jsem to dostal za úkol). Tlapíku a Xeno, snad vám nebude vadit, že napíšu k vám a nebudu zakládat separátní vlákno o vlastním příběhu (pokud ano, tak odtud příspěvek smažu). Váš příběh je mi asi nejvíc blízký a nejvíc podobný tomu, který prožívám se svojí Bohyní, proto jsem napsal právě k vám. Třeba to i pomůže trochu rozproudit diskuzi. Je krásné číst, kam jste se dostali, a hlavně vidět progres za ony cca tři roky, kdy tu přibývají vaše příspěvky. Držím vám palce, ať vám unikátní a tolik vzácný vztah vydrží na pořád.
Rozepíšu trochu k našemu příběhu. S manželkou jsme spolu 16 let. Milovali jsme se, všechno nám fungovalo, měli jsme super vztah, ale vždycky tomu něco trochu chybělo. Nikdy jsme nebyli úplně vanilkáči. Vlastně ve světě BDSM jsme vlastně už dlouho. Když jsme ještě žili v Praze chodili jsme na srazy, poznali plno lidí, jako jsme my, společně absolvovali Femdom víkend s partou podobně naladěných lidi. Manželka měla odjakživa dominantní sklony a snahu řídit vztah. Jenže tomu vždycky něco chybělo. Spíš to byla taková soft verze D/s vztahu, když zrovna byla nálada. Pás cudnosti jsem koupil před asi osmi lety (byla to ryze moje iniciativa). Manželku to ale nikdy pořádně nechytilo, spíše jsem jí do toho tlačil já. Tím pádem to nemělo žádné kouzlo, ani efekt. Přes její projevované sklony k dominanci v ložnici i v životě jsme měli do D/s vztahu celé roky hrozně daleko. O tom, že mám submisivní sklony, a hlavně nutnou potřebu takto nastaveného vztahu vím cca od svých 14ti let. Řadu let jsem se snažil manželku posadit do role Bohyně, ale marně. Snažil jsem se k ní tak chovat, ale vždycky, když jsme se posunuli vydrželo to maximálně pár dní a pak jsme spadli zase zpět (hlavním důvodem byly asi zábrany a strach o poničení vztahu, který jsme měli).
Letos na podzim jsme se konečně finálně posunuli k D/s se vším co k tomu patří. Paradoxně tomu pomohla těžká životní situace, kterou jsme si prožili - dlouhé odloučení díky zdravotním problémům.
Teď je to konečně jiné a na stálo. Doma mám Bohyni, kterou bezmezně zbožňuji, hýčkám a obskakuju. Ona si to neuvěřitelně užívá. I když jsme úplně na začátku cesty cítím z ní dominanci a touhu po ovládnutí, kterou má každým dnem větší. Hrozně si to oba užíváme. Zároveň nám ze vztahu vymizely všechny problémy, neshody. Jsme zamilovaní až po uši. Manželka byla léta přesvědčená o tom, že k dominanci láska nepatří (myslím, že to byl hlavní blok posunu. Zkrátka použít rákosku na někoho, koho miluju nejde)... Věřím, že nyní si to už nemyslí. Když se podívám na lidi kolem sebe musím se smát, jak se hádají, jaké mají problémy, jak se jim rozpadají vztahy. My jsme někde jinde, život si užíváme bez zábran na plno. Věřím, že láska mezi námi o hodně zesílila.
Bohyně nabrala plno inspirace z tohohle fóra (které jsem před časem objevil a následně jí ho ukázal), některé věci jsme už zrealizovali. Taky jsem dostal za úkol sem napsat. Po vzoru Xeny a Tlapíka zavedla Bohyně vykání po elektronické komunikaci a hrozně si to užíváme. Díky za skvělou inspiraci! Včerejší den jsem dostal za úkol strávit v novém pásu cudnosti (typ T, který jsem objednal pár týdnů zpět). Byl to pro mě úplně jiný zážitek, protože jsem to dostal nařízené, žádná moje iniciativa. Bohyně mě nechala v kleče masírovat její nožky celé dvě hodiny. Sledovala u toho televizi a věnovala se vlastní zábavě. Přitom mě dráždila občas chodidlem a v ruce si pohrávala celou dobu s klíči. Celá scéna mě přiváděla do varu. Kalhotky, které jsem měl přetažené přes pás cudnosti byly po dvou hodinách zcela promočené kolik toho ze mě vyteklo (orgasmus jsem předtím neměl cca dva týdny). Konečně chápu pocity lidí, kteří píšou o té síle v rukách klíčnice a svých pocitech. Celý den mě vrtala hlavou myšlenka, aby toto fórum taktéž neposloužilo jako inspirace k dlouhodobému pobytu v pásu cudnosti, na který nejsem zvyklý (maximum jsem vydržel týden, ale těžko ho vůbec počítat, protože to bylo hlavně z mojí iniciativy a víceméně jsem věděl, že to mohu kdykoliv ukončit. Navíc bez dráždění ze strany klíčnice tedy o ničem).
Nakonec se to nestalo. Bohyně mi dovolila další den orgasmus, který byl naprosto skvělý ALE trval přesně 4 vteřiny a po onom prožitku moje sexuální napětí, oddanost, touha plnit její přání, snášet tresty atp. – všechny tyto věci mi uvolnění poklesly o takových 70%. Nutně mě to vede k zamyšlení, jestli stály ty 4 vteřiny (ač skvělé) za to. Za X hodin (možná i dní), než se mi vrátí oněch 100% vnímání všech prožitků a sexuálního napětí? Odpověď zní: Určitě ne. Po přečtení vašich příspěvků jsem si říkal, že dovolit někomu 3 orgasmy za rok je strašlivé a nepochopitelné. Teď už to chápu, nebo alespoň chápu, jaký to má efekt a proč něco takového oba chcete…
My jsme na úplném začátku cesty. Manželku role Bohyně chytila a je vidět, jak si ji užívá. S rolí klíčnice je to ale myslím jiná otázka... Zatím v ní myslím nenašla onu skrytou moc. Jsem zvědavý, jestli se to změní. Na jednu stranu z toho mám trochu i obavu (člověk by měl dávat pozor co si přeje), ale na druhou stranu po včerejší zkušenosti s dlouhou masáží chápu, jak moc dokáže používání pásu cudnosti posunout vztah a jak moc si to můžou oba užívat.
Závěrem mě napadá (a dotaz na všechny, kteří žijí v D/s a pásy cudnosti používají):
Díky D/s jste se dostali k používání pásu cudnosti, nebo to bylo přesně naopak? Kdy vás chytila role klíčnice? Dokážete taky dnes ještě najít moment, kdy se hra na zpestření večera změnila v součást života a vztahu?
P.S. Tlapíku, říkal jsem si, jestli napíšeš, jestli se dočkáš. Gratulace ke krásnému zážitku a ať je taky nadcházející rok takový!
U nás to bylo tak, že jsme několik let provozovali Femdom a mužskou cudnost (odepírání orgasmu) bez CB a pak jsme ho zařadili, protože nám to připadá přirozené.
Zrovna dnes jsem měl po 67 dnech povolené se vystříkat, protože od 1.1. se to hezky počítá, ale před chvílí jsem se od Paní dozvěděl, že za své včerejší chování (trošku jsem se na Silvestra opil a zlobil) mě potrestá. Dostal jsem pořádně rákoskou na prdel a další týden cudnosti navrch. Povolení k orgasmu si budu muset zasloužit plněním úkolů, které večer dostanu od Paní do emailu. Někomu by to mohlo připadat drsné, ale já to tak miluju. Vše nejlepší do nového roku.
Anděl : Nevadí, že jsi napsal sem, nějak to navazuje. Opravdu se nám to podobá.
Ano k těm 3 or. za rok vedla dlouhá cesta a i potom se mi to zdálo šílené. Ale opak byl pravdou. Byl to extrém, ale krásný a inspirativní. Tento rok prý bude zase pro mě štědřejší na vyvrcholení - doufám.
A myslím, že když si tvá Bohyně přečte náš příběh, určitě pozná tu sílu kterou může mít v tom malém klíčku.
A k tvé otázce, i když jsem to psal v našem příběhu - od BDSM jsme přešli k pásu, jen na chvilky a večery - a už nebylo cesty zpět.
Budu rád když se budeš i nadále dělit o vaše zážitky. Nebo tvá Paní by mohla vstoupit do diskuze.
Musím napsat své pocity po ročním uzamčení svého subínka.
Byl to úžasný rok plný vzrušení, velmi dlouhá cesta čekání ke konci to pro něj byla, ale rozhodně nás to velice posílilo, jak ve vztahu, tak se nám opět posunuly hranice, domluvily se na nových pro nás nepoznaných zážitcích o tuhle zkušenost jsem bohatší, prohloubilo nám to lásku jeden k druhému, protože tím mi zlato dalo opravdu najevo svojí oddanost, úctu a pokoru ke své Paní Xeně.
Jsem na něj nesmírně pyšná.Velice si svého zlata vážím a miluji ho za to, že pro svou Paní a pro její vrtochy, experimenty je svolný ba naopak se těší, co zase vymyslí.
A rozhodně v tomto roce mu již dopřeji více rozkoše a prožitých celých, krásných vyvrcholení.
Anděl: Moc si vážím toho a hřeje mě na srdci, že jsme pro vás inspirací a vzorem a naše akce vás motivují pro tvojí Bohyni. Zda-li se tvá Bohyně našla v pásech a jako klíčnice si to užívá, přeji Vám mnoho krásný a vzrušujících zážitků. A budu ráda, když se o ně zde s námi budeš dělit, jen tě chci požádat, ať si už pak založíš své nové vlákno, abychom si zde nepletli dva příběhy dohromady. Děkuji ti. A určitě by bylo skvělé, zda by i tvoje Bohyně mezi nás přišla a komunikovala zde s námi. Jestli je ostýchavá, klidně si s ní můžu psát soukromě, kdyby něco potřebovala poradit, ale já věřím, že ráda vstoupí mezi nás a otevřeně zde budeme mluvit o vás a zase to tu rozproudíme.
sub-xpetr: O kolik to mám snažší se zákazem pití alkoholu :-)) Bohyni jsem sice mohl poprosit o vyjímku na silvestra, ale neudělal jsem to. Jednak myslím, že je šance tak 99%, že bych povolení stejně nedostal (musel jsem hlídat nejmladší členy rodiny a k tomu alkohol nepatří už vůbec) a i pokud bych dovolení dostal riskoval byl svoje nevhodné chování a následně nějáký hodně přísný trest o který věru nestojím..
Jinak dokud jsi CB neměl stačil ti zákaz a pevná vůle? Já jsem si celé roky myslel, jak pevná vůle zvládne všecho (a taky to tak dřív v rámci možností fungovalo). Jenže s posunem do D/s mi prožitky a sexuální napětí skočilo o X levelů dopředu a vůle už nemá šanci ![]()
Xeno a Tlapíku, děkuji za reakce. Máte krásný a nesmírně silný příběh. Inspirací z něj jde nabrat bezpočet (a plno už jsme také nabrali). Když pročtu vaše společné příspěvky za poslední cca 3 roky, co tu přibávají (nejen v tomto vlákně) je vidět neuvěřitelný progres od vás od obou. Nádhera!
Napíšu ještě poznámku k inspiracím od vás: Z vykání po smskách už máme vykání osobní (kromě situací, kde jsme s lidmi co nás znají). Bohyně si to zamilovala a já upřímně taky. Je to takový projev přirozené dominance co na mě neuvěřitelně funguje.
Od Tlapíka, resp. jeho silvestrovského komentáře je tu inspirace, resp. pochopení něčeho dalšího:
Je prostě úúúžasná, že to vydržela celý rok, i přes mé škemrání, prosby a ukecávání. Je to PANÍ!!!!. Tohle jsem dostal přeposlané s tím, že chápe, jak úžasné a skvělé je, když bude neoblomná a přísná. Takže myslím, že s mojí dřívější pojistkou toho, že škemrání všechno spraví, když už nebudu moct vydržet je zřejmě definitivně konec.
Taky objednala připínáka s tím, že bude úžasné mít takový sex a komentářem: bude to užasny uvidíš...myslím že s tvým orgasmem si pak nemusíme dělat starosti. Vytečeš při těchto činnostech
Takže jsem zvědavý jaké zážitky nás tento rok čekají. Sice mám sevřený žaludek strachem, ale bezmezně jí za to miluju!
Bohyně si tu účet založila (a následně mi dala za úkol sem napsat). O svoje zkušenosti se určitě ráda podělí, resp. hlavně načerpá inspiraci a zkušenosti ostatních. Xeno, díky za tuto nabídku.
Nepochybuji tedy, že vám přibyde další klíčnice do diskuze :-)
Krásný nový rok ze zasněžené Vysočiny všem!
Ahoj všem,
vstupuji mezi Vás. Anděl je můj muž a sub. Aby bylo jasné kam mě zařadit.
sub-xpetr: Musím říct že nápad s posláním ukolu do emailu a jejich následným plněním v daném časovém horizontu je pro mě velmi zajímavý nápad a rozhodně ho považuji za dobrou inspiraci.
Xena a tlapík: Dala sem Andělovi za ukol založit nové vlákno, popsat znovu náš vztah a život at mužeme davat inspiraci a zážitky tam.
Hezký večer Madam,
napsal jsem do rubriky Pokec (život s mojí Paní). Jinak také pokusím přemluvit mojí Paní k registraci, ať se to taky trochu oživí. Třeba zde najde nějaké inspirace.
Tlapik: A můžu se zeptat zda jsi byl toho půl roku plně zamćen bez částečného uvolnění nebo zda ti Paní dovolila se někdy částečně udělat?
Nepas : Zamčen jsem byl pořád, jen na mytí nebo vyjímky (bazén, lékař atd.)jsem byl odemčen.
A jak myslíš "částečně"?
Paní mi sem tam udělala zkažený org., ale ke konci jsem už vytíkal sám např. když jsem to Paní dělal, nebo jí jen masíroval nožky. Tak moc jsem byl nadržený. Takže se už ani Paní nemusela snažit se zkaženým org., milkingem apod.
boh.dre : vítejte mezi námi, jsme rádi, že tu bude další klíčnice.
Ahoj všichni zamčení rád si tu čtu vaše zážitky a pocity jsem tu relativně cucák a jak už jsem tady psal dostal jsem se k pásu cudnosti čirou náhodou mám 30 let super manželství a momentálně prožívám dost zvláštní pocity. Máme ze ženou malí okruh známých (sousedů a sousedek) kdy chodíme společně do soukromé sauny a na nuda nemáme se ženou DS vztah ale co nosím PC tak mi dělá takové překvapení že ten pás chce ukazovat a já se dostávám do role kdy bych byl radši nahý tak mně už znají ale z PC sice nejsem nahý ale mám s tím pocit studu , ale hlavně mě to dost vzrušuje a to jak víte není dobrý a hlavně sousedka Dáša mě už několikrát ukecala že by ráda potěžkala a ač manželka normálně trochu zdravě žárlí tak jí v tom podporuje a to skoro nedávám je to začátek DS vztahu??? Poraďte souhlasit a (trpět) nebo si to užívat (a červenat se v 55 letech a mít pocit ponížení) CO S TÍM ?????
lastastny: Co s tím? Dej si prosím tě nové vlákno mimo náš příběh. Děkuji ti.
Jestli to, Tlapíku, správně chápu, tak podle příspěvku z 31.12. byl tvůj třetí a poslední loňský orgasmus rukou, možná trochu orálem. To tě nepustila do sebe a nenechala tě tak udělat? I po tak dlouhé době "jen" rukou, i když věřím, že i tak to bylo super? Tomu říkám přísná a krásně krutá paní : ) To si tě do sebe vloni pustila ještě méně krát než jsi měl orgasmus?
Inu, kdo nepreferuje klasický styk asi ho těžko bude dopřávat jako odměnu :-)
K těm nejsilnějším sexuálním prožitkům ale klasický sex nemusí být vůbec třeba.
Spíše mě v návaznosti k tomu napadá jiná otázka (proto jsem i reagoval). Jak jste se k neprovozování klasického styku dopracovali? Byl to postupný progres podobně, jako s pásem cudnosti a dalšími věcmi, nebo nastavení od samého počátku (bdsm) vztahu?
poj.: Když vím, že má tak dlouhé odloučení od zásunů, tak jako dárek ho nepustím do sebe, vždyť by to byla otázka pár sekund :-D To by přece bylo úplně na nic. Loni jsem ho do sebe jednou vpustila, při tom druhém org., ale jen na pár minut, aby ochutnal zase ten vnitřní pocit u své Paní ;-) Ale nic se nemá přehánět, že, ;-)
Anděl: Na tvou otázku odpovím sama. Bylo to postupné odvykání, které má svoje důvody. Styku jsme si užívaly dosti, né že né. Ale mě to bohužel nic moc neříká. A moje zlato si strašně rád užívá sexu jinak, ještě když jsme byli vanilky.
Nastavení z důvodu D/S vztahu to není vůbec, že by čubička nemohla mít se mnou sex? To ne, takhle já to neberu, může ho mít, když já chci. Není to zakázané. Prostě nechci a když ano, což je velmi málo, tak ho má.
Ale ten hlavní důvod je a byl, že neprožívám vnitřní orgasmy, tudíž pro mě je styk nedůležitý, když to nedokážu prožívat jako ostatní ženy při styku. Tudíž zamykání je pro nás absolutní výhra a zábava. ;-)
Já prožívám venkovní org, což znamená, že vyvrcholení prožívám orálně nebo drážděním poštěváčku, jinak to bohužel není možné. Je to vrozené, tudíž to je ten hlavní důvod, proč styk neupřednostňuji.
Jinak skóre org. Paní Xeny za loňský rok bylo 86/3. Ale je pravda, že jsem své org. už ke konci flákala, protože jen se mě dotkl, aby mi to udělal, tak už tekl a to jsem nechtěla. Když jsem si to dělala před ním, tekl. Tak je pochopitelné, že jsem ho šetřila. Měla jsem s mým zlatem velkou trpělivost, když opravdu neporušil zákaz svých prožitků.
Ak môžem pár otázok a postrehov?
Ako je toto myslené ?
"Moje zlato si strašně rád užívá sexu jinak, ještě když jsme byli vanilky."
A ten koniec za mi strašne páči "sve orgazmy sem flakala"
Tekl tekl tekl ja sa mu ani nečudujem zažiť tri orgazmy za rok na tretí čakať pol roka muselo to byť šialené pre neho, sranda že človek si ani nevie predstaviť tie pocity aké prežíval keď tekl, muselo to byť kruto vzrusujuce. Sranda že dnes si neviem predstaviť také niečo možno ani neprezijem ale budem sa snažiť k niečomu takému raz aspoň čiastočne dopracovať, prajem veľa krásnych spoločných zážitkov
Subik2:
Mé zlato je perverzní stejně jako já. Náš vztah začal na bázi sexuálního jiskření, přitahování se, impulzivní touhy se víc a víc vyhledávat a být spolu. A jen orální sex nás spojoval. Nic jiného mě nezajímalo a nic víc jsem nechtěla, jen jeho ptáka nějak trýznit dlouhým hraním. Ale žádné city. Tudíž, jsem to myslela tak, když jsme se před mnoha lety poznali, náš intimní život byl akční a sex byl všude možně, jen né v posteli. Tam jsme došli myslím až po 3 měsících. Si vzpomínám na větu, když se mě, teď už, můj subínek, zeptal před akcí a na které se smějeme dodnes:
Já: Zlato, jdeme se milovat?
On: A jak?
Já: Tak normálně, v křesle. :-D
A co se přímo styku týká? Ten byl, ale výjimečně - zásadně ale když už byl, tak rozhodně venku, třeba u stromu, v autě, na lavičce, v kamionu a kolem nás jezdili auta a do kabinu bylo rozhodně vidět ;-) prostě nás lákal ten adrenalin, co když nás někdo uvidí?
Ale i co se praktik týká, jsem byla ujetá už za mlada ;-) Zbožňovala jsem anální hrátky, prstíky jsem měla všude, ale rozhodně jsem neměla žádný strapon nebo něco podobného. Tudíž jsem našla náhražku. Koupila jsem si doutníky a ten kovový, tvrdý obal z toho doutníku je skvělá náhražka. A říkali jsme tomu "ŽU ŽU hrátky" Jako ty vzpomínky jsou super.
A co se týká, flákání mých org. Jo opravdu jsem se pak musela v listopadu a prosinci krotit, tu mou chuť, protože vím, že by to nedal.
Jsem ráda, že se ti náš příběh líbí a moc ti přeji, aby si našel klíčnici, která ti rozhodně ty kruté a vzrušující chvíle velmi ráda okoření.
Přátelé, dlouho jsem přemýšlel, asi jako všichni, jak mít doma kříž, rám, nebo něco podobného. Ale máme děti, chodí k nám návštěvy- tak to prostě nešlo. Aby to bylo možné rozložit a schovat a netrvalo to dlouho. Aby to bylo účelné, praktické a snadno instalovatelné. Vyřešil jsem to !!!!! Splňuje to všechny požadavky. Až na tu tématickou estetiku, ale tu plně nahradí praktičnost. Mrkněte na to :-)
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/ … e=5D440599
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/ … e=5D39163B
A už jsme to vyzkoušeli , Paní je nadšená, splňuje to opravdu všechny požadavky.
to jsem mel v chladaku na zajisteni nakladu.. ![]()
Bingo, poznal jsi to, je to zajištění nákladů v mrazících navěsech. Hlinikový, váha 4kg. A jistě mi potvrdíš, že to drží.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Xena a Tlapík: náš příběh
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB