Téma: Xena a Tlapík: náš příběh
Ahoj všichni,
už asi dva měsíce pročítám fórum a blogy a musím říct, že jsem zvažoval, jestli taky něco napsat. Hodně příspěvků je stejná co asi napíšu. Je zvláštní, kolik jiných lidí má stejné pocity.
Jsem s manželkou 9 let(známe se 15let). Milujeme se, vše ok. Jen tam bylo "něco". Pořád jsem jí zkoušel dát do role sub.A fetiš atd. Myslel jsem , že to chci.Jí to nic neříkalo. Až letos na jaře, po přečtení 50 odstínů se to "něco" stalo. Pochopil jsem, a má Láska taky, že ona je ta Bohyně.Přes začátky, kdy jsme zkoušely co a jak, jsme oba přijaly, to krásné co nám toto poznání nabízí. V této pozici obleče latex, kozačky, korzet a mě se plní sny. Jistě chápate co to se mnou dělá. Náš vztah se posunul dál- další level. Není těžké tuhle Bohyni milovat, ale pak jsme narazily na pás. Já ho koupil jako překvápko a pak...... se děly věci. Zkrátka po 10 dnech mě vzrušuje jen vzpomínka na mou Lásku (tohle oslovení používal už předtím, než jsem se dostal na tyto stránky), Obskakuju jí, když jí můžu masírovat nožky nebo jí to udělat, jsem nejšťastnější na světě. Každý den se snažím jí udělat radost, myslím jen na ní a ona si to užívá. Líbí se jí to a je skvělá klíčnice.Začala taky číst fórum. Pořád mě dráždí, posílá sms, nebo mě jen tak pohladí po kleci. Láska přerostla v Zbožňování. Jsme neskutečně šťastní. Celkově v pohodě. Kdo to nezažil- nepochopí. a tady to nemusím vysvětlovat, vy to znáte. Možná jsem se víc rozepsal o jiných věcech, než o zamykání, ale ono to k tomu patří. Snad to neva.