251

Re: A právě začínám s PC (silikonový CB6000S)

Po 53 dnech v PC menší orgasmus. Stále jsem přitom  zamčený v PC, povedlo se to třením o plenky na posteli.

Tak nevím, počítá se to a jsem zase na nule? big_smile Ale i tak je to nový rekord v době půstu. smile

252

Po 60 dnech v PC druhý orgasmus, přitom stále zamčený. Dá to větší práci, než si jen obyčejně vyhonit, ale počítá se to.. takže počítadlo na webu se změní jen na zamčeno, ne na dobu bez orgasmu (na to bude druhé počítadlo).

253

Trvalá, nebo spíš jen dlouhodobá cudnost je jistě fajn (když k tomu má člověk blízko), ale jednak musí být nablízku klíčník/ klíčnice a teď už vím, že už nic nebudu v zámku zalamovat, ani nepoužiji vteřinové lepidlo. Nakonec se mi zámek podařil z druhé strany vytlačit (včera, t.j. 30.1.) (evidentně už byl v odemčené poloze, z normální strany klíč ale vložit nešel). Od té doby už 3 orgasmy, po dvou měsících první masturbace smile A dneska musel jít dolů kroužek tak, že byl částečně přepilován (dával jsem si sakra bacha, ať tou pilkou z kapesního nožíku nepřeřežu něco jiného big_smile) a zbytek vyřešili kleště. No nevadí, kroužek náhradní mám. Teď si dám chvíli pohov, levé varle se mi trochu zvětšilo (nic bolestivého, jen zvětšené.. spíš jen nateklé soudím, ale nejsem doktor) po uhození (vidím to asi na preventivní návštěvu urologa). Právě kvůli onomu zvětšenému varleti jsem musel kroužek sundat výše popsaným způsobem, jinak to nešlo.

254

A co poluce ? furt nic ? smile

255

Ne. Žádná nebyla.

256

Sice jsem se bál, že s jedním varletem v pytlíku budou všechny mé pásy už zbytečné (a na takový ten kolem pasu nemám, navíc já radši něco na pohodlné nošení, o čem časem ani nevím, že to mám a to s Neosteel nebo jak se ten kolem pasu jmenuje asi nelze na něho zapomenout), ale už pár týdnů v kratších přestávkách zkouším znova Holytrainer a drží i když mi jedna kulka v pytlíku chybí (samozřejmě s největším kroužkem by to nešlo).

257

Po delší pauze znovu začínám s PC. Od 1.12. bez orgasmu, včera zamčeno. Cíl je aspon měsíc, ale nebudu si hned stanovovat nereálné cíle v podobě třeba půl roku big_smile

258

A co se ti stalo s jednou kulkou?

259

Nádor. Takže musela pryč. V podstatě nebolestivé, jen zvětšené varle.