1

Téma: Život s mojí Paní

Po dlouhé době jsem se rozhodnul, že zde opět něco málo napíšu.
Přesně na Štědrý den jsem konečně měl být po 3 měsíc odemčený a za odměnu jsem mohl opět prožít opravdový orgasmus. Bohužel 20.12. jsem se vrátil z firemního vyčírku pozdě večer značně opilý a na svoji Paní hodně protivný. Ten večer mě Paní jen řekla dost přísným hlasem, ať spím na dece vedle postele a trest mi udělí hned následující den, v pátek 21.12.
Nastavil jsem si budík na brzo ráno, abych Paní nechystal věci do práce, dobrou snídani a nějak své nevhodné chování odčinil. Bohužel Paní se se mnou vůbec nebavila a hned, jak se vrátila z práce šla s kamarádkou do posilovny.
Já nechystal dobrou večeři a stále netrpělivě a starostlivě čekal, co příjde za trest.
Za cca hodinu a půl se Paní vrátila z posilovny i s její kamarádkou, to jsem vůbec nečekal. Naštěstí je to jediná kamádka, která o našem "netradičním vztahu" ví.
Paní řekla, ať nachystám šátek, že si zahrajeme "poznávací hru" Tuhle hru jsme už párkrát hráli, ale teď to bylo trochu jiné.
Paní mi zavázala oči a já musel poznávat jen po čichu "vůni" nohou Paní a její kamarádky. Po posilovně ještě navíc nesprchovaly, tak "vůně" byly hodně intenzivní a bylo to ponižující. Z deseti různých pokusů jsem 2x špatně určil mojí Paní a následoval trest: další měsíc v pásu. Po této hře jsem musel neachystat lavor s teplou vodou, umýt oběma dámám nožky a provést lakovámí nehtů a pedikůru. Mezítím se oni dívaly na Tv a popíjely víno. Celou dobu jsem navíc musel mít propocenou ponožku z posilovny své Paní v ústech. Prej, ať si konečně zapamatuji vůni své Paní.
Protože jsem především foot fetišista, tak jsem během toho všeho 2x vytekl i přes pás, Paní s kamarádkou se u toho velmi dobře bavily a já se cítil dost ponížený.

2

Re: Život s mojí Paní

Krásne čítanie, ako na teba pôsobí trest? Tešíš sa z neho alebo si skôr sklamaný a už si sa chcel konečne uvoľniť po tých 3 mesiacoch? smile

3

Psík Petr: už jsem to tu někam psal - o kolik je to snaží, když má člověk trvalý zákaz pití alkoholu. Ušetří to plno trestů :-))
Jinak pěkně strávený večer. Napadá mě - zmiňovaná kamarádka je vanilka, nebo má doma sama podobně nastavený vztah?

4

tak najednu stranu pěknej orgasmus. 2x.teda pokud máš nastavenej i vnitřní orgasmus.. tak to bylo jedinečnej zážitek.Tomu říkám trest hezky se starat o nožky a krásně vytect.

5

Zdravím, jsem rád, že se diskuze trochu chytla.
Kamarádka od mé Paní je také dominatní a s jejím subem mají založený vztah, jako my 24/7.
Akorát je krutější než má Paní a s jejím subem často provozují výprasky, někdy až do krve.
Často také navádí mojí Paní k větší krutosti, naštěstí je to u nás nastavené spíše psychického, než fyzického typu. Když jsem ale neposlušný, schytám pár ran bičem přes záda, zadek, nebo několik tvrdších facek.
Ještě se s jejím subem neznám, ale prej nás brzy seznámí.
Má Paní se ale velmi našla právě ve foot fetish a náležitě si užívá, jak jsem téměř závislý na její vůni nožek.
Sám jsem až takový nikdy nebyl, ale vím, že je to způsobený dlouhodobým uzamčením v pásu a má nadrženost je extremní.
Poslední dobou mi velmi často dává Paní své ponožky zpocené po celém dni v práci na obličej a nos a já musím během 5 minut vytéct bez sebemenšího dráždění. Když se mi to nepovede, tak mám týden nošení navíc.
Je to takového psychické ponížení, že prostě mozek přepne a já většinou vytečku.
Paní tohle vždy náramně pobaví.

6

Psík Petr: Pokud je kamarádka stejně založená (dokonce s podobně nastaveným vztahem) umím si představit ty pocity ponížení z příhody, co jsi popisoval. Umím si ale i představit, jak sis to užil :-) Když přidám vlastní zkušenost -  Bohyně mi kdysi na BDSM srazu naplánovala za trest (možná to bylo i spontalni) pořádný výprask od kamarádky dominy ještě za účasti tuny dalších lidí. Ponižující to bylo neskutečně.
A k tomu foot fetisi - holt si tě Paní vycvičí k čemu jí bude dlouhodobě bavit, nebo alespoň dopřeje pobavení na večer. Pokud mate D/s 24/7 nemáš šanci to nikterak ovlivnit :-) nezbývá ti než si to začít užívat :-)

Jinak k těm trestům a krutosti - kruté tresty vůbec nemusí být fyzické. Záleží co na koho funguje. Kdo je spanker muže si takový trest i užit. Trest by měl být trestem.
Když napíšu svůj pohled - výpraskům opravdu neholduju, ale když mám dostat trest rozhodne bych raději vytrpěl výprask do krve (zkušeností s tím mám dostatek), než třeba spaní ve vedlejším pokoji přes noc. Bohyni bezmezně miluju a jakýkoliv psychologický trest znamenající odloučení (noc, večer atd.) je pro mě tím nejhorším co mě může potkat. A že Bohyně umí být hodně krutá, když není spokojená jsem zjistil už dávno.