Téma: Život s mojí Paní
Po dlouhé době jsem se rozhodnul, že zde opět něco málo napíšu.
Přesně na Štědrý den jsem konečně měl být po 3 měsíc odemčený a za odměnu jsem mohl opět prožít opravdový orgasmus. Bohužel 20.12. jsem se vrátil z firemního vyčírku pozdě večer značně opilý a na svoji Paní hodně protivný. Ten večer mě Paní jen řekla dost přísným hlasem, ať spím na dece vedle postele a trest mi udělí hned následující den, v pátek 21.12.
Nastavil jsem si budík na brzo ráno, abych Paní nechystal věci do práce, dobrou snídani a nějak své nevhodné chování odčinil. Bohužel Paní se se mnou vůbec nebavila a hned, jak se vrátila z práce šla s kamarádkou do posilovny.
Já nechystal dobrou večeři a stále netrpělivě a starostlivě čekal, co příjde za trest.
Za cca hodinu a půl se Paní vrátila z posilovny i s její kamarádkou, to jsem vůbec nečekal. Naštěstí je to jediná kamádka, která o našem "netradičním vztahu" ví.
Paní řekla, ať nachystám šátek, že si zahrajeme "poznávací hru" Tuhle hru jsme už párkrát hráli, ale teď to bylo trochu jiné.
Paní mi zavázala oči a já musel poznávat jen po čichu "vůni" nohou Paní a její kamarádky. Po posilovně ještě navíc nesprchovaly, tak "vůně" byly hodně intenzivní a bylo to ponižující. Z deseti různých pokusů jsem 2x špatně určil mojí Paní a následoval trest: další měsíc v pásu. Po této hře jsem musel neachystat lavor s teplou vodou, umýt oběma dámám nožky a provést lakovámí nehtů a pedikůru. Mezítím se oni dívaly na Tv a popíjely víno. Celou dobu jsem navíc musel mít propocenou ponožku z posilovny své Paní v ústech. Prej, ať si konečně zapamatuji vůni své Paní.
Protože jsem především foot fetišista, tak jsem během toho všeho 2x vytekl i přes pás, Paní s kamarádkou se u toho velmi dobře bavily a já se cítil dost ponížený.