1

Téma: Začátek konce života všedního

Ahoj všichni,

Po pročtení ostatních příběhů jsem se rozhodl také přispět (resp. jsem to dostal za úkol) a hlavně založit vlastní vlákno, abychom se nepletli k ostatním. S manželkou jsme spolu 16 let. Milovali jsme se, všechno nám fungovalo, měli jsme super vztah, ale vždycky tomu něco trochu chybělo. Nikdy jsme nebyli úplně vanilkáči. Vlastně ve světě BDSM jsme už dlouho. Když jsme ještě žili v Praze chodili jsme na srazy, poznali plno lidí, jako jsme my, společně absolvovali Femdom víkendy s partou podobně naladěných lidi. Manželka měla odjakživa dominantní sklony a snahu řídit vztah. Jenže tomu vždycky něco chybělo. Spíš to byla taková soft verze D/s vztahu, když zrovna byla nálada. Pás cudnosti jsem koupil před asi osmi lety (byla to ryze moje iniciativa). Manželku to ale nikdy pořádně nechytilo, spíše jsem jí do toho tlačil já. Tím pádem to nemělo žádné kouzlo, ani efekt. Přes její projevované sklony k dominanci v ložnici i v životě jsme měli do D/s vztahu celé roky hrozně daleko. O tom, že mám submisivní sklony, a hlavně nutnou potřebu takto nastaveného vztahu vím cca od svých 14ti let. Řadu let jsem se snažil manželku posadit do role Bohyně, ale marně. Snažil jsem se k ní tak chovat, ale vždycky, když jsme se posunuli vydrželo to maximálně pár dní a pak jsme spadli zase zpět (hlavním důvodem byly asi zábrany a strach o poničení vztahu, který jsme měli).
Letos na podzim jsme se konečně finálně posunuli k D/s se vším co k tomu patří. Paradoxně tomu pomohla těžká životní situace, kterou jsme si prožili - dlouhé odloučení díky zdravotním problémům.
Teď je to konečně jiné a na stálo. Doma mám Bohyni, kterou bezmezně zbožňuji, hýčkám a obskakuju. Ona si to neuvěřitelně užívá. I když jsme úplně na začátku cesty cítím z ní přirozenou dominanci a touhu po ovládnutí, kterou má každým dnem větší a větší. Hrozně si to oba užíváme. Zároveň nám ze vztahu vymizely všechny problémy, neshody. Jsme zamilovaní až po uši. Manželka byla léta přesvědčená o tom, že k dominanci láska nepatří (myslím, že to byl hlavní blok posunu. Zkrátka použít rákosku na někoho, koho miluju nejde)... Věřím, že nyní si to už nemyslí. Když se podívám na lidi kolem sebe musím se smát, jak se hádají, jaké mají problémy, jak se jim rozpadají vztahy. My jsme někde jinde, život si užíváme bez zábran na plno. Věřím, že láska mezi námi o hodně zesílila.

Bohyně nabrala plno inspirace z diskuzí a příběhů ostatních, již zkušených dvojic. Některé věci jsme už zrealizovali. Taky jsem dostal za úkol sem napsat. Jednou z inspirací bylo zavedení vykání (konrétně inspirace od Xeny a Tlapíka. Po jejich vzoru původně po SMSkách, ale za pár hodin z toho byl přechod k verzi na živo). Nevěřil bych, jak mě to posadí do nové role. Od konce roku jsem zamčený v novém pásu cudnosti (typ T, který jsem objednal pár týdnů zpět). Je to pro mě úplně jiný zážitek, protože jsem to dostal nařízené, žádná moje iniciativa. Bohyně mě už několikrát nechala v kleče masírovat její nožky, kterými se o pás občas úmyslně opřela. Sledovala u toho televizi a věnovala se vlastní zábavě. Konečně chápu pocity lidí, kteří píšou o té síle v rukách klíčnice a svých pocitech. Psychologický efekt je obrovský. Nutí mě to vnitřně k naprosté poslušnosti a oddanosti, snaze Bohyni poskytnout cokoliv ji potěší, nebo alespoň pobaví. Fyzické stránka se taktéž dostavila, už po několika málo dnech. K pořádnému vzrušení mi stačí pohled na nohy Bohyně, nebo její o něco výše vytažené šaty. Nevím, co to semnou udělá po více dnech a co mě čeká.. Taky objednala připínáka s tím, že bude úžasné mít takový sex a komentářem: bude to užasny uvidíš...myslím že s tvým orgasmem si pak nemusíme dělat starosti. Vytečeš při těchto činnostech. Musím přiznat, že po pár dnech teču i z daleko menších věcí.

Trávit čas s Bohyní, kterou znám 16let, ale přitom ji neznám ani v nejmenším je neuvěřitelně silný a krásný pocit vnitřního naplnění. Nikdy jsem nebyl tolik zamilovaný! Zároveň ale musím přiznat, že ten samý pocit je i děsivý. Došlo mi, že už nemám možnost cokoliv ovlivnit. Konečně mě vlastní se vším všudy.  Zamilovala si projevy úcty jako je vykání, moji pozornost, naprostou oddanost, pochopila, že nemám právo na žádné soukromí (vezme si můj mobil, pročte si všechny moje zprávy, přes aplikaci v mobilu vidí 24/7 kde jsem včetně historie) a hlavně pochopila, jak mě ovládat ke svým potřebám. Myslím, že si zamilovala i používání pásu cudnosti, resp. pochopila moc, kterou to dává. To je skvělé, ale i hodně děsivé zároveň. Sice mám sevřený žaludek strachem, ale bezmezně jí za to miluju!

2

Re: Začátek konce života všedního

Ahoj Anděl,
máš všechno, co chceme zde všichni, milující paní, která je na blízku a která rozumí našim přáním - cudnost, pouta, obojek apod. Važ si toho co máš. smile

3

Re: Začátek konce života všedního

ovoce33: Ano, to mám. Je skvělá. Neskutečně ji za to miluju! Po společných 16ti letech bych nevěřil kolik dominance a krutosti v ní bylo ukryto. Neskutečně se v tom našla a je vidět jak ji to naplňuje.
Jinak cudných zážitků bude zřejmě hodně. Každý den se baví mým dráždění a užívá si svojí moc. Dnes se zmínila, že mám počítat s měsícem minimálně s výjimkou higieny pod dozorem. Skvěle se pak bavila u mého škemrání..
Jsem zvědavý kam se po čase posuneme. Příběhů jsem tu pročetl nespočet a u některých dvojic je vidět neuvěřitelný progres ve všech směrech..

4

Re: Začátek konce života všedního

Máte opravdu krásný vztah, láska z toho čiší a to je důležité. A to, jak tvá Bohyně pochopila sílu klíče a jak tě může ovládat, hlavně jak jí to evidentně baví je skvělé. Mít ve své manželce svou Paní je výhra.

5

Re: Začátek konce života všedního

Vážím si, že jsme pro vás inspirací, děkuji. Velice ráda budu s vámi prožívat vaše krásné spojení a propojení. A mít klíčnici i jako manželku? To je snad ten největší poklad pro tebe Anděli a tvá klíčnice má dar tě dělat šťastným, když jí to naplňuje, vzrušuje a baví. Je to nejúžasnější spojení, naplněné láskou.
Zda se tedy budete chtít s námi podělit o své další prožitky, už teď se těším na vaše příspěvky. A napsal jsi to krásně, od srdce, protože opravdu když poznáš ten zamčený pocit, láska k tvé Bohyni je neskutečně intenzivní, silná každým dnem pevnější. 
Vítám vás mezi nás oba.

6

Re: Začátek konce života všedního

Xeno a Tlapíku,
děkuji za reakci a za přivítání. Rád se v budoucnu podělím o náš příbeh a o to, jak se bude vyvíjet. Mít doma Bohyni, klíčnici a manželku v jednom je neuvěřitelně krásné a naplňující. Strašně moc jí miluju za to, jaká je a kam se náš vztah posunul (a posouvat dál bude).
Bohyně se v těchto rolích strašně moc našla a je vidět, jak jí to naplňuje. Každým dnem cítím (často i fyzicky) spojení hluboké lásky, dominance ale i krutosti. V neposlední řadě i toho, jak si začala plnit své představy, tužby a rozmary, což si nekonečně užívám i já.

Inspirací jste velkou. Budu-li mluvit za sebe tak nejen praktickými věcmi (kterých lze najít bezpočet a o některých jsem již psal), ale hlavně tím, co je ukryté mezi řádky -  jaký máte hluboký vztah mezi sebou. Jak se dá spojit dominance a láska, kam se dá posunout vztah, jak nádherný může být..
Narozdíl od jiných lidí právě vzájemná láska je tím, co nutně k naplnění (a i fungování) v D/s 24/7 vztahu potřebuji. Nestačí k tomu samotná dominance. Jsem schopný vydržet cokoliv si Bohyně přeje, snášet její rozmary protože vím, že mě za to miluje. Také zvládnout kruté tresty, protože vím, že to dělá proto, aby mě víc vychovala k vlastní potřebě a mohla mě víc milovat. Bez takového vědomí bych fungovat nemohl. Potřebuji cítit, že mě Bohyně miluje za to, že jsem jí věnoval to nejcennější - totiž sebe.
Jste krásným příkladem toho, jak může takto založený vztah prohloubit vzájemnou lásku lidí.

Abych zcela neodbíhal od tématu fóra - v pásu cudnosti jsem od začátku roku. Bohyně mi žádné termíny nedala s tím, že jednak je to tak daleko zábavnější (tedy krutější), ale hlavně, proto, že to vlastně není důležité. Pás cudnosti mám brát jako svojí součást, co patří k mému postavení ve vztahu. A já to tak po pár dnech taky začal brát, namísto toho, abych se upíral k termínům. Nebudu psát, že je to snadné, protože není. Dny plné dráždění od klíčnice a následné noci plné hodně živých snů jsou nesktečně silné. Rozhodně to ale za ony prožitky stojí. Je to podobné, jako v D/s vztahu - člověk se musí plna věcí vzdát, aby plno jiných a ještě krásnějších věcí získal. Pravdou taky je, že jak díky posunu ve vztahu na D/s 24/7 tak používáním pásu cudnosti se mi už posunulo myšlení a hlavně zintenzivněly všechny prožitky. Snažím se udělat maximum pro spokojenost svojí Bohyně, hýčkat jí, plnit její přání a pokud to občas dovolí - uspokojovat její chtíč na všechny způsoby, které si přeje. Všechny tyhle věci mě neuvěřitelně naplňují. Moje láska a vztah k Bohyni se posunul neskutečně dopředu. Začalo nám něco nového, něco moc krásného o čem si plno lidí může nechat jen zdát. Jsem za to svojí Bohyni neskonale vděčný.

7

Re: Začátek konce života všedního

Trocha filozofického zamyšlení, aneb jak náš příběh pokračuje z trochu jiného pohledu… O vnímání, nalezeném štěstí, naplnění a neutichající touze a hlubokých prožitcích, které jsme našli díky mnoha okolnostem a jednou z nich bylo bezesporu i toto fórum. O to se s vámi rád podělím, nebo alespoň o malé střípky z onoho příběhu, abych nepsal nudný román. Třeba níže uvedené řádky poslouží jako inspirace pro ostatní, kteří váhají, jestli odhodit zábrany, posunout se ve vztahu a v životě k něčemu novému, nepoznanému a velmi krásnému. I mě před časem inspirace z příběhů ostatních velmi pomohla... (a také touto cestou děkuji všem, kteří k tomu pomohli svojí otevřeností a přístupem, a to ať už formou veřejných příspěvků či soukromých zpráv)
Po mnoha pokusech, posunech a často i omylech jsme si s Paní splnili své přání a posunuli se z říše fantazií ke zcela reálnému D/s vztahu 24/7. Zamykání a s ním spojený pocit odevzdanosti na straně jedné a obrovské moci na straně druhé k tomu dopomohlo. Alespoň na chvíli u něj tedy zůstanu. Z občasného zpestření na odpoledne, či den se stala součást našeho vztahu na permanentní bázi. Nyní začal druhý měsíc uzamčení v kuse, bez orgasmu jsem vydržel 6 týdnů. Nejtěžší pro mne byl první týden, možná dva, než moje mysl pochopila, že to Paní myslí vážně, že už nejde o hru, kterou bych si mohl řídit, aneb jak mi Paní sama před časem napsala – vydali jsme se na společnou cestu, ze které se již nelze vrátit. Myslím však, že je to jedině dobře, neb na oné cestě prožíváme společně věci, o kterých mnozí možná tajně sní ve svých fantaziích, jenomže pro nás jsou nádhernou a naplňující realitou.
Můj vztah k Bohyni, Paní a klíčnici v jednom se proměnil a neuvěřitelně zintenzivnil. Stejně, jako moje láska k ní. Pro mě se stala opravdovou Paní, onou nadpozemskou Bohyní, ke které vzhlížím, které patří moje srdce i moje bezmezná oddanost. Pro mě to nejsou prázdná slova z laciné erotické povídky, nýbrž reálný pocit vnímání.  Našel jsem obrovské vnitřní naplnění a moje srdce zaplavila hluboká láska k Paní, jakou jsem nikdy nezažil. Nevím, jestli je to běžné v D/s vztazích, kde je Paní i klíčnicí nebo je to unikátní u nás tím, že jsme doplnili hluboký vztah, který jsme měli celé roky o poslední kousek skládačky, který k jeho dokonalosti chyběl... Někdo by možná řekl, že to je víc oddanost než láska, což si nemyslím, ale vlastně to není podstatné. Neboť co je láska? Neutuchající a spalující cit, který nás žene kupředu, sváže nás k sobě neviditelnými řetězy, nutí nás dělat věci, ke kterým bychom se jinak neodvážili. Jenomže my jsme se odvážili. Společně jsme roztáhli křídla a vydali se sice neprobádanou, ale nesmírně krásnou společnou cestou...
Vždyť kolik lidí touží ve svých představách prožít ony pocity naplnění, hluboké lásky a oddanosti, které D/s vztah nabízí. Přijít domů, kleknout si k nohám milované Paní, nechat si nandat obojek, plnit její zvrhlá přání, být vydaný na milost její moci a svoji sexualitu a jakékoliv možnosti potěšení, či uvolnění předat díky uzamčení zcela do jejích rukou??? Jenomže kolik lidí dokáže odhodit zábrany a společně si splnit to, po čem jejich srdce touží? My mezi takové již definitivně patříme a jsem za to velmi šťastný.
Možná jsem se pro tentokráte ponořil až příliš nudně do filozofických úvah a vnitřních pocitů, než praktických věcí… Nicméně ty největší prožitky se přeci dějí v naší hlavě a v našem srdci, nikoliv v naší ložnici, či mučírně (o které napíšu více podrobně příště, aby byl příběh více čtivý a více jiskřivý).
Všem, kteří prožívají podobné věci, jako my přeji, aby jim to vydrželo, přinášelo jiskru do života a naplnění do vztahu. A těm, kteří váhají, zda-li se svěřit, otevřít svoje srdce, váhají, jestli se posunout od fantazie k realitě a mít doma místo manželky Paní a klíčnici – stojí to za to, nic nemůže být krásnějšího! Vždyť všichni žijeme jen jednou, náš čas je limitovaný a záleží jen na nás, zda-li a jak ho dokážeme využít, zda-li chceme jen přežívat, nebo opravdu naplno žít své sny...

8

Re: Začátek konce života všedního

Krásně napsané. Takovou klíčnici také hledám. smile

9

Re: Začátek konce života všedního

Což o to, napsané to krásně je. Jen to působí poněkud "uměle". Opravdu nechci zpochybňovat to, co je skutečné a co lehce nadnesené... Jsem opravdu přející člověk, který by nadělil každému co potřebuje. Nicméně to na mne působí (a Anděli prosím neuraž se), že jsi placený od slovíčka. Ale připouštím, že můžeš být v tom bláznivém opojení a v pohodě škrtnu reklamní tah. ;-) :-D
Ale abych tu nebyl za škarohlída, tak umím pochopit "náhlé" plné souznění dvou lidí, kterým vlastní otevřenost okoření vztah a pomyslně se vrátí na začátek krásné zamilovanosti. V podstatě to radím každému, aby si se svým partnerem v klidu a otevřeně promluvil. Pokud ho ten druhý má opravdu rád, tak se nad tím zamyslí a bude třeba přemýšlet, jak tomu pomoci. Tedy pokud bude o dotyčného stát i nadále a jako úchyla ho hned neopustí. I v tom případě to vyřeší mnohé. Já třeba takové štěstí nemám a ten můj na tyhle věci prostě není. Ale jsem zajištěný, tudíž mne ani neopustil... ;-) :-D  Dělám si tak trochu srandu. Mám ho velice rád, neboť mi povoluje mnohé hledat jinde. Tudíž mám jeho velkou důvěru. Což není tak málo!
A filosofickým úvahám a především vlastním pocitům klidně prostor dávej. Myslím, že jen strohé sdělení praktických věcí neudělá příspěvek správně šťavňatým.
Přeji všem "fungujícím" párům, aby ta spokojenost byla na co nejvyšším stupni dokonalosti. A těm, kde to dle jejich mínění není, tak aby byla brzy tato pochybnost určitým zlepšením zapomenuta.

10

Re: Začátek konce života všedního

rm71: Nejedná se o reklamní, ani placený tah. Jestli to působí uměle, trochu mě to i mrzí, jelikož jsem to napsal zcela od srdce, jako reálné pocity vnímání (jak je vidím, jak je prožívám) a také trochu jako inspiraci pro ostatní, kteří třeba v mohých věcech váhají, neb já sám jsem měl řadu let zábrany a váhal a inspirace od ostatních mi velmi pomohla. Ale nezlobím se, ani neurážím (však to k mým vlastnostem nepatří). Kdo mě zná osobně ví, že mám na mnoho věcí trochu jiné pohledy, než většina a co se psaní týče - rád se spíše otevřeně nořím do vnitřních úvah a prožitků mysli a psychologie, než do praktických věcí z ložnice, resp. z domácí mučírny (o které se ale taktéž nemám problém podělit). Inu a jestli je to bláznivé opojení? Zajisté je, já do jisté míry v bláznivém opojení ze vztahu žiji již dlouho a jak jsem psal - přináší mi to štěstí a naplnění do života.

11

Re: Začátek konce života všedního

Já jsem ten svůj komentář nepsal ve stylu, že bych ti nějak nevěřil. To v žádném případě! A dokonce potvrzuji, že v tvých slovech dokonce cítím ten osobní prožitek. Prostě jsem si pročetl celý blog naráz a jakoby se tam "opakovaly" určité momenty a především chvály tvé Paní, což jsem s určitou nadsázkou a mou pověstnou ironií (nebo spíše sarkasmem?) vydedukoval, že si to děláš doma dobrý a třeba je i něco na "objednávku" či zlehčení údělu či jejího rozhodnutí. To je prostě můj pověstný "výsostný" humor. Asi to sem přímo nepatří, ale já to tam prostě cítil a tak jsem zareagoval. Určitě děláš dobrou věc a třeba svým názorným příkladem pomůžete dalším párům vykročit z šedi do všemožných rozkoší. Držím pěsti! smile