1

Téma: Exkluzivní novinka pro výpraskové nadšence

Vážení přátelé cudnosti a tentokrát také výprasků,

mám pro vás novinku. Něco hodně speciálního. Jsou to sběratelské starožitné kousky klasických anglických plácaček zvaných tawse. Nemám jich moc, takže kdo takovou hračku oceníte, určitě neváhejte. Taky jsem váhal, jestli něco takového vůbec shánět a potom koupit, ale rozhodl jsem se kladně.

Má milovaná přítelkyně se mi v zásilce hned pohrabala a pár kousků si zabavila. Už jsme je i vyzkoušeli a ještě zkoušet budeme a jsme nadšeni, co to umí. Nemá to obdoby, vážně.

Také Xena vám už může povyprávět, protože už jsme se od té doby viděli a s Tlapíkem už doma taky zkoušeli a vyzkoušeli.

https://www.cudnost.cz/fotky/tawse/1.jpg

Zmiňovanou novinku pro výpraskové nadšence najdete zde:

https://www.cudnost.cz/vyprasky/tawse/

2

Re: Exkluzivní novinka pro výpraskové nadšence

Tawse je také náš oblíbený nástroj. A účinnější než rákoska! Sháněli jsme jej hodně dlouho a složitě. Vojto, skvělý počin a navíc s puncem autenticity!

3

Rozhodně mohu jen a jen doporučit. Kdo má rád výprasky, tento originální nástroj je akorát na to dělaný. Jelikož jde o velmi kvalitní kůži a originální, skvělé zboží a díky dřívějšímu používání, již je kůže krásně ohebná, Paní se rozhodně nemusí moc snažit. Jen ladný pohyb zápěstím provede, co se síly rány týká, stačí opravdu lehce švihnout a je už otisk na kůži. Mám obě varianty. Čím víc se ocasy ukazují na kůži, tím mě to baví víc a víc.     
Jsem na ně velmi pyšná, že je mám ve své sbírce a tím chci moc Vojtovi poděkovat, že je tak nadšený do shánění originálního zboží a snaží se nám ještě více zpříjemnit oboustranné prožitky.

4

Ahoj a díky za inspiraci na velmi originální (a těžce sehnatelý) dárek!
Xeně děkuji za přínosnou recenzi z praxe na základě které jsem taktéž objednal smile

5

Ahoj nadšenci, chtěl bych vám dát aktuální info ohledně tawse. Kromě posledního kousku byly rozebrány a doprodány. Poslední trojocasý mám na Cudnosti v kategorii výprodej.

A teď to hlavní - mám pro vás novou várku dvouocasých tawse. Jsou ještě v lepším stavu než ty předchozí, jsou silnější, no prostě nádhera. Fotky tam jsou aktualizované, cenu nechávám stejnou a moc neváhejte, nikdy nebude jisté, že pak seženu zase další.

Nakonec bych ještě výpraskové nadšence poprosil, aby se koukli na tohle téma a pomohli mi identifikovat další novinku z oboru. Moc díky.

6

Ahoj všichni, před pár dny jsem do eshopu doplnil novou várku tawse, fotky jsou tam aktuální.

Opět jich mám jen omezené množství a až se doprodají, nikdy nebude jisté, že seženu ještě další.

Tak můžete opět vybírat na tomto odkazu: https://www.cudnost.cz/vyprasky/tawse/

7

Vojto, jak se chová tawse v porovnání s Ozzákem?

8

A ve srovnání s jezdeckým bičíkem?

9

Tawse má rozhodně tvrdší, razantnější a takový placatější dopad, není to jako štípnutí nějakým tenkým nástrojem. Ozzáka už jsem dlouho nepotkal, tak to už nedovedu porovnat. Tyhle tawse v sobě mají oproti všemu ostatnímu opravdu silné kouzlo z té skotské historie, je to hodně o emocích a na výprasky to není žádné šidítko. Velký zážitek pro obě strany.

10

Ahoj
moje pocity z tawse vs. jezdecký bičík.
Tawse koupeno na cudnosti, bičík v jezdeckých potřebách, takový ten tenký, pružný, pravá kůže.

Bičík - velmi oblíbený u mé Paní, dává mu přednost přede všemi ostatními nástroji.
Umožňuje přesně umístit úder, a to jak místo tak sílu.
Štípne.
Lze i jen "poplácávat", dráždit dotykem, ...
Tawse - s ním spíš začínáme, hráli jsme si jen několikrát.
Tupější úder. Takový "lenivější".
Ale sílu má. Při použití velké síly by dokázalo zmalovat zadek na dlouhou dobu.
I bolest je taková hlubší. Pomalejší. Víc se rozkládá na celou zadnici.

Zkusím přemluvit Paní večer k testu 10T+10B a napsat i její pocity.

11

Medvídek: Moc děkuji. Těším se na tvé zhodnocení a i na zhodnocení tvé Paní. Na dovolené jsem dostal od Paní nařezáno mým tlustým koženým páskem. Zadnice vypadala strašně, rudá, samý šrám, pruhu šli až na boky a fest to bolelo. Ale snesl jsem toho možná víc než od bičíku. Bičík víc štípne a já jdu do křeče. Několik následujících dní to štípalo pod kůží a zadek byl samá modřina. Po bičíku zůstávají jelita. A řekl bych , že rychleji vyprchá bolest.

12

Tak prý až o weekendu. Včera na to nebyl prostor, Paní neměla ani čas ani náladu...

13

Testování: Tawse vs. Jezdecký bičík

Test byl proveden ve spolupráci s moji Paní. Text byl jí autorizován.
Pořízena fotodokumentace (levá a pravá polovina zadku: hned, večer, ráno...)
Bylo provedeno pět úderů bičem na levou polovinu, pět úderů Tawse na pravou polovinu.
Paní se snažila do všech úderů vložit stejnou sílu.

Foto použitých nástrojů:

https://www.imgup.cz/images/2020/11/16/Tawse_vs_Bic_1.th.jpg

Tawse koupen zde na cudnost.cz, bič koupen v jezdeckých potřebách. Délka bičíku 75 cm.

Tawse má takový hlubší, trvalejší úder. Ne že by bolel víc než bič, ale pronikne hlouběji a tam se rozlije. Pomaleji. Takové auúÚÚ!
Bič naopak působí okamžitou bolest, "štípnutí" je nepříjemnější bič (při stejně silně vedené ráně). Takové A!uu!

Stopy po bití hned po testu byly celkem stejné, Tawse vydrželo dýl.  A bylo i déle cítit uvnitř.
Viz foto. Bič vlevo, Tawse vpravo.

https://www.imgup.cz/images/2020/11/16/Tawse_vs_Bic_2.th.jpg

Poznámky na okraj:
Jezdecký bič je ze všech bicích pomůcek nejoblíbenější hračkou mojí Paní.
Druhou oblíbenou "bicí" hračkou, ale to se fakt bavíme o něžných hrátkách, jsou malé kožené důtky (Zado leather whip 025422, délka 45 cm) to občas používáme i při něžném, pomalém milování.
Jiné nástroje (rákosky, vařečky, skotský bič, řemeny) používáme jen výjimečně.

Ještě k tomu testu, překvapilo mne, jak mne to nepříjemně bolelo.
Asi to zavinil ten "vědecký" přístup – šli jsme do toho oba s klidnou hlavou, jako že jdeme testovat, ne si hrát, takže z nuly, nezahřátí.

14

Moc děkuji za srovnávací test na úrovni.

15

Ahoj vsem co maji zkusenost / Vojto,

je tawse pouzitelna pro ehm, pouziti na sebe sama?

Pritelkyni nejvic vzrusuje, kdyz me netresta sama, ale prinuti me samotneho. Takoveto klasicke self-flagellation, co delali mnisi, pres rameno na zada.

Momentalne pouzivame klasickou "metlu", ale ja osobne nejsem spokojeny s prakticky nulovou stopou (kdyz uz to mam podstupovat, tesi me, kdyz na sobe jeste par dni potom vidim dukaz toho, ze se to delo...), i kdyz bolestivost je za me dostatecna big_smile

16

No, tak tohle zkoušet sám nebudu, ale řekl bych, že když při použití klasicky ve dvou dělají tawsy krásné stopy a i docela na dlouho, tak nejspíš si s nimi polepšíš i ty takhle sólo přes záda.

17

Ciste fyzicky to pujde? Nemusis to urcite zkouset, jen mi jde o to, jestli se ta tawse sprave ohne nekam pod lopatky, kdyz ji prehnes pres rameno. Omlouvam se za ty detailni dotazy, ale v supliku mi lezi asi 10 ruznych sex-adjacent hracek, ktere jsem porizoval jen na zaklade popisu, tak se ted pokud je ta moznost hodne vyptavam smile

18

I když anglicky dovedu, tak teda nevím, co to je sex-adjacent.

Lidi, mluvte proboha česky, když chcete, aby vám bylo rozumět.

Tawse nejsou úplně moc ohebné, ale zas tak málo taky ne. Dál se asi nedostaneme, máš možnost mi to pak poslat zpátky, kdyby to náhodou bylo adjacent.

19

Ahoj
Večer to vyzkouším a pošlu info.
Takže se mám sám sebe mlátit přes záda? Jako flagelanti?
Zatím jsem s tím dostával přes zadek od Paní, tak uvidíme.

20

S Miláškem jsme to také zkusili. Ne ale přes záda, já dostávám na zadek. Takže jsem vyzkoušel sám tawse jen na zadku. Aby to bolelo jako od Miláška, chce to si lehnout zády na zem, nohy zvednout a údery na sebe vést s co největším rozmachem přes stehna a spodek zadku. Tawse tě pak krásně pleskne a proužky co ti pár dní vydrží máš hned. Záleží ale, jak moc jsi schopný si sám ubližovat. Já vydržel dát si jen patnáct ran. Budeš-li brát tawse od Vojty, tak to nejsou funglovky, a jsou už trochu na povrchu popraskané a hlavně dost tuhé. Pomůže před použitím tawse napustit olejem na kožené řemení, co koupíš v jezdeckých potřebách nebo v nouzi třeba indulonou. Kůže se pak stane ohebnější. Kdo pamatuje povinnou vojnu, určitě si vzpomene, jak si tímto způsobem upravoval fasované kanady...

21

Ahoj
na zádech to jde celkem dobře, když se člověk plácá přes rameno.
Ve stoje. Šlo mi to pravou rukou, jak přes levé rameno, tak přes pravé.
V podstatě jak je to občas ve filmech když se (sebe)bičují důtkami.
Rány dopadají doprostřed pod lopatky.
Jak moc silně to jde jsem nezkoušel, ale i přes triko to štípalo a to jsem byl na sebe hodný.

Za sebe dávám přednost, když mne bude vyplácet moje Paní dle své nálady.