1

Téma: Noční pomočování při zamykání

Zdravím,chci se zeptat zda se vám to děje taky, že při zamčení se v noci pocuravate. U mě to není pravidelné,ale tak třikrát do týdne se mi to stane. Řeším to zatím plenama. K lékaři se mi moc nechce. Děkuji za reakce.

2

Re: Noční pomočování při zamykání

Ahoj, mně se to nestává. Tedy beru v úvahu klasické noční pomočení. Akorát se mi stává a to asi většině uzamčených, kteří mají v pásu obnažený žalud, že člověk přesně neodhadne "ukončení" čůracího procesu a přesto že utírá, něco vždy ještě vyteče do spodního prádla. Nic horšího se mi zatím nestalo.

3

Stáva sa ti to iba ak si zamknutý?

4

Nestává. Při dlouhodobém uzamčení samozřejmě vytečení ano (většinou na základě dráždění od klíčnice), případně po opravdu dlouhé době (více, než měsíc) i v noci. Nicméně to samozřejmě není počůrávání :-)
Nicméně, jak už napsal mr71 - něco málo může zůstat po návštěvě wc a následně se dostat do spodního prádla, ale to je jen o praxi :-)

5

Pro Vindi;Abych pravdu řekl,tak ani nevím,jsem zamčený téměř stále,ale ne permanentně,tak ve čtrnácti denních intervalech. Pak třeba pár hodin hraní a stříkání a zase jde pod zámek.

6

Nestává a rozhodně to není v pořádku.. Je otázkou, jestli se ti to stává i bez klece, ale tohle je věc, která by se měla řešit.

7

Ano, stávalo se mi to i bez klece. Jednoduše řečeno. Zdá se mi sen, že jsem venku nebo na záchodě a že močím. Močím jak ve snu tak i do postele. Dříve jsem si to většinou pomatoval,ale teď poslední dobou nevím vůbec nic. Nevím ani to že si sundám plenu někdy během noci jako třeba dnes a v posteli mám proto rybník ráno.

8

Keď to máš spojené so snom že čúraš, tak to nutne nemusí byť problém fyzický, ale psychický. Keby som bol na tvojom mieste tak odložím klietku na pár týždňov, spravím pozorovanie či a ako často by som sa počúraval, potom by som išiel za doktorom a poradil sa (klietku by som ja osobne nevyzradil doktorovy)

9

Přesně tak. Dle toho co jsi uvedl, to s klíckou vůbec nesouvisí a ty máš s největší pravděpodobností problém "nepodlehnout snům". Určitě bych se na to zaměřil a po týdnu či dvou budeš moudřejší. Po tu dobu bych si dal se zamykáním přestávku. A až budeš vědět více a přesněji, tak si dodat odvahu a opravdu navštívit lékaře. Určitě ti s tím pomůže a postupně se můžeš tohoto problému i zbavit.

10

Ano, všichni máte pravdu. Začal jsem to pozorovat a všiml si jednoho důležitého poznatku. Chutná mi pivo, šťáva, minerálka,most apod, prostě raději piju než jím. Vážím 63 kilogramů. Jsou večery kdy se hodně pracuje a dost pije. Pak se jde na pět hodin spát a zase znovu. Spím tak tvrdě, že kdyby někdo vedle mě pracoval se zbijeckou,tak mě se bude zdát jak jsem v ráji a curam si kam chci. I v práci,sednu a spím. Kolegové si povídají a já v půlce snu odbehnu a cvrknu si.

11

Mě se to taky párkrát stalo a pokaždé jsem před spaním vypil víc jak 10 piv a k tomu jsem byl utahanej ale vážím 103Kg tak podle mě by jsi to se svou - ženskou - vahou mohl mít i po míň prvně bych zkusil omezit pití před spaním:-)