1

Téma: Anketa o přikázaném spodním prádle

Vážení subíci, Dominy a ostatní. Stejně jako spousta z vás nosím pravidelně i nepravidelně pás, těch mám i několik. Ovšem jdu za vámi s trochu dotazem mimo. Cudnost je součástí BDSM, které je hodně rozmanité. Mimo hromady věcí co s dominantní partnerkou děláme je i to, že mi přikazuje jaké spodní prádlo mám nosit. Jsme spolu již několik let a prakticky po celou dobu vztahu mě přinutila nosit pánská tanga. Žádné žertovné nebo dámské. Mám sportovní postavu a dle jejích slov ideální zadek. Nosím je již permanentně. Jen k lékaři a na veřejných šatnách si vždy vyprosím alespoň boxerky. Stydím se... Kolikrát se kvůli tomu i pohádáme. Chceme to vyřešit a napadlo mě zeptat se vás. Myslíte že bych měl mít tanga i na výše zmiňovaná místa nebo se vždy převléci do boxerek? Řekněme co jeden příspěvek, to jeden bod pro nebo proti. Abych byl spravedlivý, Dom slečny/dámy to budou mít za dva. Nechám to do 1.dubna, jelikož druhého už jdu k doktorce, kde se budu svlékat určitě. Většina přátel z BDSM komunity říká ať to neřeším, že se nemám za co stydět, tak jsem na vážkách. Dokonce padl i názor, že nosit to bez problémů neustále a pak si to jen kvůli studu převléct, je docela povrchní a hraní si na něco, co nejsem-prý zbytečné cukání se. Všem děkuji za věnovaný čas a předem děkuji za věcné příspěvky bez zbytečného urážení

2

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Ale no tak, tohle je přece dost lehké téma na to, aby vám doma stálo za hádky.

Občas mi taky přítelkyně půjčí svoje kalhotky a styděl bych se strašně, kdyby mě v nich někdo viděl. Ale mně ten stud vzrušuje, stydím se rád a nebojuju s tím v sobě. Však s klíckami na penis je to přece v tomhle úplně stejné. Je to vždycky intimnost těch dvou partnerů a tak jako ani vanilky nikomu nevypráví, co dělají v posteli, tak ani my nevanilky ty naše libůstky necpeme nikomu, komu do toho nic není.

K doktorovi bych si kalhotky od mé lásky vzal, ale ona by mi to nenutila. Nabízí mi vždycky i odemčení klícky, ale s poděkováním její velkorysost odmítnu a ji to vždycky potěší. Máme v tomhle krásný vztah a že bychom se měli pohádat kvůli tomuhle, to si nedovedu představit.

Bod pro nebo proti, toť otázka. Není to téma na odpověď ano/ne. A nebo takhle - pánská tanga určitě ano, u dámských bych byl trochu váhavější. Každopádně díky za super téma.

3

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Já bych to neřešil a věř, že ani lékař to řešit nebude. Já chodím už jen v dámských tangách (vetšinou mají krajku) a nikdy to lékařky a sestry neřešily. Jen jednou se jedna lehce podivila kozačkám, ale nakonec i ta to přešla s úsměvem.

4

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Urcite tanga. Ked nosit, tak stale.

5

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

no to já bych nemohl v soukromí i na veřejnosti skrytě cokoliv ale takto ne nedokáži si představit že by mě viděl někdo cizí třeba mám tyto boty http://www.sexystore.cz/boty-damske-koz … mina-1023/ ale i když je nosím venku nebo v nich řídím tak si dávám velký pozor aby to nikdo neviděl

6

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Tanga nosím panske ,párkrát už jsem dostal i pradlo kam se vsune jen penis ,ale to dostavam jen na spaní když má žena chuť na sex.Po odemknuti po 3 týdnech při pohledu na ni trčí stále.

7

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Tanga nosím taky a nemám s nimi problém. A jak psal Vojta, stud za ta tanga, klícku i šlince na zadku navíc ještě i dost vzrušuje. Když jsme s pásem u nás doma před lety začínali, úzkostlivě jsme vše tajili. Dnes moje láska nosí průhledný medailonek z kovové mřížky podobný jako tento https://www.korallo.cz/10006-medailonek … al-medena/ a na klíček je krásně vidět. Každý si tak může domyslet, k čemu ten klíček vlastně slouží. Já chodím v tangách a s nasazenou klíckou jak k lékaři, tak do sauny, na plovárnu i na úřady, kde jsou detektory kovů. A to i se zadkem sešvihaným rákoskou. Někteří naši přátelé i příbuzní to o nás ví už dlouho a neodsuzují nás. Pár z nich už dokonce zkouší pás cudnosti a rákosku používat u sebe doma také. Vlastně to už tajíme jen před dětmi.

8

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Petrzprahy..."Já chodím v tangách a s nasazenou klíckou jak k lékaři" /nejde mi sem vložit citace/
Nedokáži si představit, chodit k lékařce, třeba na injekce,nebo k uroložce v klícce, kde se musíš svléknou.A ona ti dělá sono apod. To jsi borec, já klícku zatím sundavám, jinak nosím také skoro všude.

9

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Na urologii jsem už s klíckou byl, a to v doprovodu i své Lásky. Tehdy jsme konzultovali používání urinální trubičky. Uroložka nám klícku dokonce pochválila, a že jí občas s partnerem také používají. Ani nevím, jak na tu doktorku moje Láska tenkrát natrefila. Od té doby jsem už na urologii nebyl. A praktická doktorka i závodní lékař včetně sestřiček mne v klícce viděli několikrát. Nejhorší je vlastně jen ta první premiera, pak už to je v pohodě. Ono se to nezdá, ale klícka na penisu je už dneska díky internetu hodně známá věc, a lidi se ani tolik nediví a spíš se vyptávají na praktické věci spojené s klíckou. Většinou na to, jak dlouho jsem pod zámkem a jak se provádí hygiena.

10

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Budu muset také pozvolna vyzkoušet, když mám  nosit 24/7.

11

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Pokud ses svěřil do rukou své přítelkyne, tak bys asi měl vyhovět jejimu přání ne ?
Přiznám se, že tahle teorie je pekna, avšak jsou nějaké hranice a pokud se na to teď necítíš neměl bys v nich jít. Třeba se přítelkyni do budoucna podaří te přemluvit nebo ovládnout natolik, že to pro ni rád uděláš.

12

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

qqeq:
No a kdybys měl odpovědět jak jsem se ptal a říct jak bych to měl nosit, bylo by to jak?

13

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Tak nikdo další s nějakým názorem, případně s protinázorem? Co dominantní slečny a dámy?

14

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Myslím, že toto by měla rozhodovat dominantní partnerka. Alespoň u nás tomu tak je. Moje Paní, klíčnice a manželka v jedné osobě vždy dostane vše co si přeje a o odemčení rozhoduje ona ve všech situacích (nicméně žijeme v D/s vztahu a chápu, že ne všichni to takto mají). Neumím si představit, že bychom se kuli tomu hádali (či kuli tomu, co si vezmu na sebe, neb oblečení mi vybírá taktéž). Nicméně nutno dodat, že moje Paní má rozum a zná dobře moje pocity a limity, které sice ráda občas posouvá, ale na druhou stranu by mě nikdy násilím nelámala jít třeba k lékaři zamknutého (ač ví, že bych to udělal, kdyby si to přála).
Tedy z mého pohledu a vlastní zkušenosti - ideální nechat rozhodovat dominantní partnerku, pokud má rozumný přístup (který je za mě nutný ke všemu).

15

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Když je pěkná postava a svalnatý zadeček, tak jednoznačně tanga!!!

16

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Jak jsem psal nosim boxerky tanga i slipy nedělám v tom rozdíl.Ale přes léto v rolích jedine tanga.Nenosim nebo nemám odvahu jako plavky doma u bazénu ano ale veřejně ne.Ale abych přispěl s trochou odvahy .Byl jsem na masázi měl jsem na sobě boxerky jak jsem si lehl na lehátko PEKNE mě klicka zachrastila v tom tichu znatelne. Paní seculila bylo to poznat Jak jsem si lehl na záda opět to bylo slyšet.Kdybych chtěl tak doma ten zámeček klepat nebude ale mě se v BOXERKACH otočil a zůstal zvedly nadzvedaval mě boxerky .Okamžitě jsem jej rukou sklep a ani sem nepipl.Mate to to co si myslím zeptala se mě.Nevim co si myslíte ale tam dole jsem zamcenej.Podotykam k paní chodím přes 2 roky a jeste to nepoznala a bude to rok co budu zamcenej.Je pravdou ze ne vždy jsem to měl na sobě.Zaco za nevěru, nebo  poslouchate manželku.Kdyz jsem ji řekl co byl pravý důvod z mě strany nezájem k sexu nechtěla tomu věřit.Takze to beru tak jak máte plné kulky tak to chcete dostat ven a manželka je spokojená protoze se nemůžete udělat a vy jste v postely snaživě.Pochopila podstatu rychle,ale to nejlepší ,nebonejhorsi nastalo,pani to chtela vidět.Uz jsem se klec ukazoval ale pod dohledem mě paní,ale tohle bylo poprvé.Stahl jsem napůl boxerky paní se smála to není možný on je zamčeny.Jak jsem ležel tak jsem cítil tepani v penisu .Stačí zeptal jsem se .Jste zamčeny není možná  nevěra tak bez trenyrek. Ja se mam na co koukat.

17

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Něco hodně podobného, co tobě na masáži, se mi stalo před rokem při nákupu nového oblečení u Blažka. Tehdy jsem ještě nenosil tanga. Vybral jsem si jedny kalhoty a v kabince se převlékl. Rozměry mi neseděly a tak jsem prodavačku požádal o jiné číslo a čekal v kabince jen v košili a boxerkách. Prodavačka mi přinesla větší velikost a já nic zlého netuše rozhrnul závěs a bylo! Jak jsem si předtím sundával ty menší kalhoty, boxerky se mi posunuly stranou a klícka byla vidět v plné parádě. A na celou prodejnu se hned ozvalo "jé, Vy nosíte pás cudnosti!" A hned taky vyzvídala, proč. Nakonec jsme si na téma pásů cudnosti, nevěry a manželství docela dost povídali.

18

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Já osobně nesnáším slipy z mládí, měl jsem problémy s odměnou kůží mezi nohama, boláky jako hrom atd. Od té doby, co mám boxerky s delší nohavičkou, jsem v cajku.
ALE
Slipy jsou moje tajná fantazie a mít je ještě k tomu prikázané od partnerky je prostě sen. Nekomfort a utrpení pro její rozkoš. smile

19

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Moc to řešíš. Nosím všude jocksy, každýmu je to jedno. Když mám někdy vyjímečně tanga, kalhotky, nebo třeba skoroprůhledný slipy s dětským potiskem, každýmu je to jedno. A to u doktora, v šatnách, na kosmetice atd.

20

Re: Anketa o přikázaném spodním prádle

Mě moje paní koupila boxerky s něco jako pouzdrem, do kterého krásně zapadnou varlata i uzamknutý penis v klícce. A pěkně to vše pohodlně drží u těla.