1

Téma: Captor vs Aircage

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na zkušeknosti s pásy cudnosti Captor a Aircage. Jedná se mi, zda je nošení pohodlné, není problém při močení a jestli jsou opravdu více nenápadné než jiné pásy. Uvažuji o pořízení jednoho z nich, jen se nedokáži rozhodnout. Chtěl bych si pořídit kratší verzi některého ze zmíněných. Tím se dostávám k poslední otázce, který by byl lepší?

2

Re: Captor vs Aircage

Captor je na hygienu nic moc. Aircage je fajn, ale mám jí jen cca tři neděle, tak zatím těžko hodnotit. Používám kratší kovovou verzi. Kroužky u aircage jsou jiného tvaru a hlavně mezera mezi klíckou a kroužkem je menší než u captoru. Musel jsem proto koupit k aircage kroužek o číslo větší. Máme elektroverzi aircage, kterou tu Vojta zatím neprezentuje. Elektroverze má kroužek ve spodní části rozšířený kvůli elektrodám a nošení je o něco víc nepohodlnější, na rozdíl od normálního kroužku bez rozšíření. Hygiena je naprosto super záležitost, přes otvory se dá dostat tenkými vatovými tyčinkami nebo injekční stříkačkou pohodlně proplachovat.

3

Re: Captor vs Aircage

Ten Aircage vypadá fakt dobře! Můžu se zeptat jak je těžký? Já používám Prisobird2 í díky jeho nízké hmotnosti. Třeba Prisontrainer nebo kovový CB6000 mi leží roky v šuplíku, protože jsou těžký a vahou pořád padají. Bojím se, že Aircage by byl podobný případ ...

4

Re: Captor vs Aircage

Aircage je sice pěkně těžká, ne ale tolik jako třeba BON4. Kroužek u aircage je posazen o něco dál a klícka je taky jinak a lépe tvarovaná než u Captoru. Sedí to na těle jak přibitý. Mezera mezi klíckou a kroužkem je totiž tak malá, že klícka i kroužek dolů nekloužou. Navíc díky svému tvaru je klícka tlačena více ke koulím a to je lepší jak pro skryté nošení, tak i pro lepší kontrolu erekce. Alespoň u mne aircage takto funguje. Uvidíme jak po čase. Zatím pro mně ta nejlepší klícka co jsem si mohl vyzkoušet.

5

Re: Captor vs Aircage

Tak musím říct, že jsem z Aircage trochu zklamaný. Sice má velkou výhodu v diskrétnosti, ale je opravdu těžká a klouže. Možná by to vyřešil menší kroužek, ale ten nelze zakoupit zvlášť (zatím). S kovovým pásem jsem ještě neměl zkušenost, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Teď si říkám, že bych asi radši zase sáhl po plastu. Kroužek jsem vybíral na základě zkušenosti s CB6000s.

Když Aircage zrovna neklouže, je vcelku pohodlný. I močení je dobré. Kontrola erekce je přijemnější než u výše zmíněného CB6000s.