1

Téma: Začátečník - kam schovat hračky, jak PC skrýt

Ahoj,
co se týká PC, tak jsem úplný začátečník, za dva dny si jdu vyzvednout svůj první PC a už se nemůžu dočkat až ho rozbalím a nasadím si ho, snad se mi to přes erekci nějak povede :-) Časem bych si rád našel i nějakou klíčnici.

Měl bych na vás ostatní dva dotazy:
1) Kam schováváte své erotické hračky, tak aby je přítelkyně/manželka nenašla? Snažím se vymyslet nějaké vhodné místo.
2) Jak řešíte situaci, kdy máte doma manželku (se kterou delší dobu není sex možný), ale přesto se jí nechcete svěřit, že PC nosíte? Berete si na noc boxerky nebo třeba trenky, tak aby nebylo nic vidět.

Předem díky, za odpovědi!

2

Re: Začátečník - kam schovat hračky, jak PC skrýt

Vůbec nejlepší by bylo se pěkně přiznat manželce a odevzdat jí klíče. V ten moment máš klid a po starostech.Uvidíš jak se ti uleví.

3

Nějak tomu nerozumím. Vymejšlíš kam schovat hračky a klícku před manželkou a také píšeš, že by jsis rád našel časem klíčnici ??
Až ti příjde na to, že máš klíčnici a ona o tom nic neví, tak tě stejně pošle někam..
Život není jako povídka.
Udělej to jak já. Mám manželku, kterou miluji a ona mně. Jednou jsem se jí přiznal, vysvětlil jí, co mně vše zrušuje, a ona mi jí schválila jako erotickou hračku. Nic na tom není.

4

borik: Přesně tak!

5

Ahoj, prosím ťa, povedal by si nám niečo viac o vašom vzťahu? smile
Prečo nie je medzi vami možný sex?
Prečo sa nechceš manželke zveriť s klietkou?
Ako dlho už premýšľaš nad klietkou? Je to pre teba hlavne o vzrušení z nosenia klietky, alebo máš aj iné motivácie? smile

6

Pokiaľ manželka nieje retardovaná tak si to minimálne v noci všimne. Aj keby si nosil troje trenky. Či nebodaj spávate na oddelených posteliach? Radšej sa jej s tým priznaj možno ju to bude baviť...

7

Přesně tak smile

Nějakou skrýš si každý najde (někde hluboko ve skříni, pod postelí).

Za 2) Sice nevíme jakou jsi si objednal klícku, ale pokud se ti alespoň občas kouká mezi nohy, tak jí určitě přijde že tam dole je něco divnýho big_smile

8

edelix:
1) kdo už schovává erotické hračky tak většinou před dětmi, či příbuznými, nikoliv před manželkou, to zde již zaznělo mnokráte.
2) neznám nikoho, kdo by řešil situaci popisovanou v druhém bodě. Přeci mít doma manželku a klíčnici v jednom přináší právě ono jiskřivé vzrušení zamčeného světa (mohu jedině potvrdit z vlastní zkušenosti). Vztah dvou lidí je primárně o upřímnosti a otevřenosti, tedy s pravdou ven a na tom, jestli provozujete (klasický) sex vůbec v tomto případě nazáleží.

9

Trochu jsem nepochopil,schovat před přítelkyni a mít klicnici.To spíte oddělené nemáte sex .TO si myslím že by to hned poznala alespoň ta moje.Kdyz si lehnu na záda tak me v boxerkach vycuhuje a pak ty dotyky po ránu a koupání.To není povídka to je realita.Ja bych ho koupil a dál bych si ho na sebe a klíček bych ji dal v krabičce od prstenu třeba.Moje první nasazení bylo s manželkou ze srandy v pátek večer na zpestreni a v červenci to bude rok co jsem pod zámkem.

10

Já bych tak úplně edelixe neodsuzoval a nemaloval čerta na zeď. Myslím že vím jak to má, jelikož jsem na tom podobně.
1, čím víc jsou věci nablízku tím míň jsou vidět, a funguje to. Jen můsíš snést to riziko a mít připravený vysvětlení.
2, Dá se nosit přes den a večer sundat a můžeš mít i někoho s kým to sdílíš a přitom mít fungující rodinu.

11

Já bych ho taky nezatracoval, ale je to od něj asi jenom trolling, protože se tady od vložení toho svého příspěvku nepřihlásil. Jasně, odpovědi se dají číst i bez přihlášení, ale na jeho místě bych se dál účastnil rozvinuté diskuse nebo bych aspoň slušně poděkoval za odpovědi.

12

Já nechápu o co mu jde? Komu bližšímu by se měl svěřit se svou touhou než své manželce. Ne, on se bude radši stresovat a vymýšlet schovávačky.

13

Docela nechápu proč si někdo objedná pás cudnosti a chce ho skrývat před svými blízkými je pravda že jsem se docela bál že někdo bude vědět ale po 2.5 letech je mi to docela jedno,pravdou je že náhodné odhalení nic moc.

14

Pokud někdo ví na 99%, že manželka by s něčím jako je pás cudnosti měla problém, třeba proto, že už zkoušel nenápadně otestovat její reakce na různá oživení sexu, ale sám má zájem, co je divného na tom, že to tají?

Navíc může mít sám uvnitř obavy, jestli je to opravdu něco, co chce a co pro něj bude dlouhodobě přitažlivé. Nebo obavy, že pás nebude fungovat, půjde z něj uniknout, a manželce by to mohlo připadat jako pokud o "podvod". Ano, může to být trolling. Ale je i spousta jiných možností.

Připadá mi to, jako by tu někteří lidé měli problém veřejně připustit, že kromě hardcore nadšenců může s cudností někdo i experimentovat, hrát si ní, mít k ní smíšený vztah, mít partnerku které to vadí, nebo se nějak jinak odlišovat od idealizovaného vzoru uzamčeného muže.