1

Téma: Partnerská dohoda s pásem cudnosti

Ahoj,mam dotaz ohledne dohody mezi partnery na noseni pasu cudnosti.Pritel neodmita nosit ani dlouhodobe,ale pry jen pod podminkou ze ho budu samozrejme pres den drazdit a provokovat a ze si to musim aspon 3x za den udelat,bud sama nebo s jeho pomoci.Jak to vidite vy?Ja se tomu nebranim,ale nekdy uz to beru spis jako povinnost a hlidam si porad cas,abych to stihla 3x za ten den.Myslite ze jsem divna ja ze nechci fakt denne dodrzovat nebo je to nesmysl ze strany pritele?
Diky

2

Re: Partnerská dohoda s pásem cudnosti

Zmyslom pasu cudnosti by mala byt poslušnosť zamknutého ku kľučnici. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že tiež som na začiatku bol neposlušný a snažil sa odvravať. Lenže keď ma Lady nechala týždeň zamknutého bez povšimnutia, zrazu som bol poslušný ako baránok. Hlavné je nemať prístup ku kľúču a byť úplne závislý na klučnici. Potom sa začnú diať zázračne veci ))). Každý to ma určite vo vzťahu ináč, ale by mal slúžiť k podriadeniu si partnera a nie naopak. Môj názor ;-)

3

A ty si to chceš dělat 3x denně a chceš ho dráždit jak on si řekne? Kdo z vás to teda vede? On si určil podminky a co ty? Jaké ty máš na něj zbraně? Co musí dělat on? Přece to nesmí být pro klíčnici povinnost vzrušovat, ale musí jí to bavit.

4

Tak tady moc dohodu nechápu pravidla určuje ten kdo má klíč né zamčený pinďour to co chce musí být kastelánce jedno ta ho tedy většinou dráždí a něco po něm chce a je pravda že ženy dokážou být velmi rafinované až kruté ale o tom to je a my to vlastně chceme sice nevím proč ale je to valmi vzrušující.

5

Ja si myslím, že pás cudnosti môže fungovať aj ako hocijaká iná sexuálna hračka a nemusí mať vo vzťahu iba takú funkciu/význam, ako to má pre väčšinu z nás na tomto fóre.

Ak partner nie je dušou submisívny a berie to ako hru a dohodne sa s partnerkou, napríklad, že bude nosiť 24/7 pás cudnosti, ak sa ona bude 3x denne robiť tak je to úplne v pohode.
Taktiež je úplne v pohode ak to jedného z nich prestane napĺňať a bude chcieť zmeniť pravidlá, hlavne treba komunikovať a nebáť sa hovoriť o svojich pocitoch aj ak sa vám po čase, aj ak po hodine, prestane páčiť to, ako vám funguje daná hra/životný režim/vzťah.

6

No ak by sa Lady predo mnou 3x denne robila a takto ma dráždila, samozrejme by som to bral. Nemôžem však Lady nútiť, to by som z pasu na ďalšie 2 týždne nevyšiel. Určite je to však na dohode, hlavne nech je vzťah harmonický, aby fungoval a nech sú naše ženičky šťastne a nech kvitnú ako ružičky :-)

7

Dohoda je pry proto,ze kdyz on v tom trpi a v noci nespi bolesti,tak abych se take snazila.Takze podle nekterych z vas bych mela zamknout ,drazdit ale nemechat si diktovat pravidla?Taky bych to tak videla,ale chtela jsem slyset nazory i jinych :-)

8

Určitě si nenech diktovat pravidla. Zamknout a jak máš klíček tak diktuje ty. Pokud chce byt zámceny tak to přijme.

9

Musim rict ze jsme zatim v "treninku" nez do toho pujdem na tvrdo.Skoro po tydnu co byl zamceny je jednou vystrikanej a jeden den odemceny a je na presdrzku

10

Rozhodně si nesmí on diktovat pravidla. A že on trpí, tak ty ho musíš poslouchat? Bych mu ještě ba noc dala kolík do zadku a může pípnout po noci, tak ho přivážu a bude spát jen na zádech a myslím si, že tu držku, jak říkáš by brzy zavřel, jen aby vic netrpěl než teď. Ty jsi ta, co to vede a on je ten, co drží hubu.

11

ja chtěl byt zamceny a partner mi řekl dobře zamknute ale pocitej s tim ze te jen tak neodemknu a vystrik nebo orgasmus na to uplne zpomen.

12

A jeje , Paní Xena zase řádí a je se vším hned hotová. Ale má pravdu, úplně s ní souhlasím.

13

Xena ví o čem mluví každý kdo souhlasí se zamčením penisu musí počítat z rozmary paní klíčnice či kastelánky jak kdo chce ale to že kdokoli odevzdá klíčky musí počítat s tím že bude poslouchat a né si diktovat nějaké podmínky soulože uspokojování či honění je to o hlavě a né o potřebách nebo chutích penisu,v tomto vztahu je penis až někde na posledním místě.I když zamčený to vnímá jinak.Ale má to dost pozitivní účinek uděláte cokoli pro tu svojí (miláčka)kastelánku klíčnici jen aby jste si alespoň sáhli a nebo se podívali na svůj penis to že nemáte klíče dělá divy.

14

U nás to bylo na začátku stejné, bez každodenního rajcování mým Miláškem to nebylo ono,  takže jsem brblal a brblal. Místo abych jí chápal v tom, že nemá na dráždění a moje potřeby náladu, tak jsem si vlastně jako malé děcko stále vyžadoval pozornost. Můj Milášek byla navíc  naprostá vanilka, k pásu cudnosti se nejdřív stavěla spíše odmítavě. Až po čase přišla na to, jak pás cudnosti co nejlépe využít, opatřila si i další pomůcky, zapojila fantazii i rafinovanost. A stala se z ní přísná Madam, co mi neodpustí skoro nic. Moje brblání vlastně skončilo teprve když začala používat rákosku a moje odemčení bylo v nedohlednu, klíček od pásu jen jeden v medailonku na jejím krku a žádný další náhradní. Přestala mi dovolovat jakékoliv orgasmy krom polucí a já začal cudnost vnímat zcela jinak. Největším trestem už pro mne nyní není zadek plný jelit od rákosky, kolík v zadku nebo prodloužení uzamčení o několik měsíců. To beru a vítám jako nutnou součást uzamčení, její rozmar a vyšší úroveň našeho vztahu. Trestem je pro mne nyní hlavně to, že odmítá mou pozornost a něžnosti, kdykoliv něco provedu. A naopak největší odměnou je pro mne moci jí nyní přivést k orgasmu, kdykoliv o to požádá. Uplně po své Lásce šílím. A základem toho všeho je především moje permanentní nadrženost. To, že jsem vlastně sám své Lásce umožnil seznámit se s kouzlem kontroly mužského orgasmu, pořídil si sám na sebe první pás cudnosti a předal jí od něj klíče, beru dnes jako tu nejlepší věc, co jsem pro náš vztah mohl udělat.

Jiní to možná mají nastavené jinak, i na vás obou je, jaké si vymezíte mantinely. Základem by ale opravdu měla být ze strany každé klíčnice přísnost a důslednost v kontrole orgasmů. Takže neodemykat a bude-li partner brblat, nechat ho zamčeného o dost déle. Jinak to bude stále jen on, kdo bude mít kontrolu nad svým uzamčením, ne Vy. A bude brblat ještě víc. Pokud chtěl být zamčený on sám, měl by tedy především zcela akceptovat Vaše podmínky.

15

No nevim moje paní určuje co kdy se vzrusi hlavně moje paní se může vrusovat kdy chce.Nedokazu si představit, že bych ji něco nařídil.Moje poslední uvolnění bylo v sobotu večer s miláčkem,ale čekala větší výdrž tak jsem dostal výprask na zadek a skončil přivázanej za ruce a nohy na zádech ležela vedle mě tak půl hodiny ,řekl jsem že nemůžu usnout a svedi mě záda a lupa mě analni sperk do konečníku i bez gelu už jsem ani nepipl

16

Inu, vše je o domluvě mezi lidmi, nicméně zde se přidám k většinovému názoru - pravidla by měla určovat klíčnice. Alespoň v tom vidím kouzlo zamčeného světa. V onom odevzdání, předání moci. Určité nepohodlí k zamykání patří, ať už se vybere jakýkoliv pás. Je to určitá cena za skvělé společné zážitky, které taktéž zamykání přinásí.
U nás je zamykání spojené s D/s vztahem, tedy veškeré pravidla, termíny odemčení atp. určuje moje Paní a klíčnice. Dobu uzamčení nemohu nikterak ovlivnit. Jinak bych to ani nechtěl, neb v opačném případě by nám zamykání nepřinášelo vzájemné naplnění.

17

espon25 tady píše úplný bludy a Vy mu to žerete i s navijákem.....nechápu...

18

U nas to bylo a je jak pise "petrzprahy" - postupny, nekolikalety vyvoj, 2 kroky vpred, pak krok zpatky a zase znovu.
Je to o spolupraci a uspokojovani obou, pokud to ma byt dlouhodobe udrzitelny vztah a ne jen jednorazova hra. Ma Pani se uci, jak me vzrusovat a udrzovat v poslusnosti tak, aby ji to bavilo a mela z toho pro sebe uzitek. Ano, muze urcovat pravidla, jaka chce, ale stezi me donuti je dodrzovat, kdyz nebudu chtit. 
Neverim, ze lze nejakeho muze proste zamknout a on se razem zmeni.

19

olddomin: at je espon25 kdokoli, nahodil tema, ktere celkem zaujalo - to se ne vzdy povede.

20

PepaVKleci: samozřejmě, že je vše o dlouhodobé práci obou partnerů. Přec Řím také nepostavili přes noc smile
"Donucení" dodržování pravidel a postupné posouvání hranic taktéž přináší tu správnou jiskru do vztahu. Nicméně, odhlédneme-li od fantazií - vše je o dobrovolnosti. V prvé řadě soužití v rámci D/s vztahu, které nás oba baví a naplňuje, neb si oba takový vztah přejeme a vzájemně se takto milujeme. Plné odevzdání sexuálního života do rukou klíčnice a následování jejích pravidel k němu neodmyslitelně patří smile

21

Olddomin : Nevim co mas za problem,ale sam se sebou nejsi spokojen vid? Podle tebe bludy pro nekoho ne, napriklad pro me a spousty ostatnich lidi. Bez si sve komplexy resit nekam jinam.

My se dlouhodobe pokousime o nejaky D/s vztah,ale uprimne jsem asi doufala,ze to pritele nejak prejde a nechtelo se mi.Jednou se ve me neco zlomilo,nejake problemy byli atd,to zmame vsichni.Od te doby jsem zacala byt vic sama sebou a kdyz pritel prisel s napadem na pas cudnosti,tak jsem do toho sla a ejhle ono me to zacalo i bavit.Je to beh na dlouhou trat je mi to jasne.Budu chybovat,ale tim se clovek uci.Nez se mi to stane zivotnim stylem a budeme uz naporad v D/s vztahu.Jsem rada za tohle forum,ze si precte par rad a zkusenosti do zacatku nez se s tim clovek zzije :-D A diky za odpovedi.

22

espon25 : Chlape já nemám problém žádný. Pokud tady chtějí ostatní řešit tvoje masturbační představy, tak prosím. Je to ale ztráta času....

23

Olddomin: Jen pro upresneni vyraz Chlape je trochu mimo :-D A resi se pas cudnosti ne najeke masturbovani,ale to asi tvoje hlavicka nepobira ze? Polozila jsem dotaz a slusni lide odpovedeli protoze vedi o cem je rec.Ja ty zkusenosti zatim nemam co si mohu nechat libit a co ne kdyz je pritel pod zamkem.Od Tebe uz asi ztratili klic co :-D :-D :-D