1

Téma: zkušenosti ...

Ahoj, mám osobně zkušenosti s dvěma druhy.

Jako první jsem si kdysi na Aukru pořídil kovový kousek od drtice.dr, 382g poctivého, chladného kovu. Jenže právě díky váze to nebylo na delší nošení moc vhodné a okraje trubky po nějakém čase ničily i oblečení. Ale jinak to je luxusní kousek, okroužek kolem varlat absolutně bez hran, takže paráda.

Po nějakém čase jsem si pořídil vysněný CB 6000, je dobře vymyšlený a dá se opravdu dlooooouhodobě nosit. Jenže mně osobně se vždy po nějaké době udělají na šourku odřeniny od okroužku a pak ho musím bohužel na pár dní sundat, aby se to zahojilo. Ale jinak spokojenost, doporučuju :-)

2

Re: zkušenosti ...

Ahoj,

můzeš sem dát nějakou fotku toho kovového kousku nebo odkaz? Já nosím trvale kovový Spiderwire 2. S CB6000 mám taky zkušenosti, dokonce s průhledným i s černým. Kroužek mi nevadil, ale s tím Spiderwire je menší problém hygiena. Nemusí se vůbec sundávat na koupel a nemá se kde usadit žádná nečistota.

admin

3

Re: zkušenosti ...

Jen tak ze zajímavosti, kolik váží Spiderwire, popř. další druhy? CB6000 váží 64g včetně (originálního) zámku.

4

Re: zkušenosti ...

Spiderwire 2 váží cca 200g.

5

Re: zkušenosti ...

Ahoj, tyhle pásy jsou docela lehké, Neosteel má váhu něco kolem Kilogramu, ale neměl jsme možnost jej zvážit, protože jej ve směs mám stále na sobě yikes(

6

Re: zkušenosti ...

Už se Vám podařilo jej zvážit.

7

Re: zkušenosti ...

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s roztahováky močové trubice tzv. PLUGY. Jedná se o kovovou dutou trubičku, která se zasouvá do močové trubice. Něco takového bych chtěl vyzkoušet, ale nemám žádnou zkušenost. Prý se to nechá nosit i delší dobu, přes tu dutou trubičku se nechá močit i ejakulovat.

8

Re: zkušenosti ...

Zdar, mám a používám tuhle hračku: http://www.ebay.com/itm/380632395120?ss … 1439.l2649. První dva týdny jsem jej nemohl zasunout, až když jsem pochopil, že při zasunování nesmí být ohon v erekci... Pak jsem plug namazal lubrikantem a pomalu zasouval. S manželkou jsem s ním v ohonu i souložil. Dá se s ním močit i ejakulovat. Mě tahle hračka dost vzrušuje, sám bych ale chtěl vědět, jak dlouho ji můžu mít zasunutou. Super by bylo tak 5 - 6 hodin... Ale fakt nevím, a riskovat nic nechci.

9

Re: zkušenosti ...

Ahoj. Nedávno jsem si pořídil nový pás UCB-8000. Po zhruba týdnu nošení jsem velice spokojen a mohu ho jen vřele doporučit. Díky lepšímu přístupu k žaludu se provádí lépe hygiena a je větší možnost k dráždění. Už jsem ho zkoušel i s kovovou trubičkou ale jen asi vždy po hodině a pocity jsou super. Jednou jsem dokonce při chůzi díky dráždění močové trubice byl tak vzrušený, že došlo k výstřiku. A semeno odcházející pouze přes dutou trubičku je fakt super pocit. Všem vřele doporučuji.

10

Re: zkušenosti ...

@pikolik: A co že jsi to nezkoušel s trubičkou delší dobu jak hodinu? Nějaké problémy? A co se týká velikosti kleci, můžeš jí porovnat s CB 6000s?

11

Re: zkušenosti ...

Ahoj. Co se týká klece je velikostí je srovnatelná s CB6000S a otvory se Spiderwire2. S trubičkou jsem to zatím zkoušel pouze tak hodinu, ale chci vyzkoušet i delší dobu, myslím že to bude bez problémů.