26

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Nejsem taky žádný střízlík. https://www.cudnost.cz/fotogalerie/?autor=petrzprahy Komfortní T-pás není a ani nemá být. Ale protože se dá ten bederní pás tvarovat, je na nošení v pohodě i když máš pivní břicho a nějakou tu nadváhu. Vyznavači sportu sumo by ho však nosit nemohli.

27

Doplnění mého předešlého příspěvku. Moje tukové zásoby přeci jen způsobily větší omezení komfortu než jsem čekal. Po dvou hodinách betonování na zahradě a na slunci mne pod ochranným silikonovým návlekem bederního pásu začala dost nepříjemně svědit kůže. Takže bude nutné se určitě několikrát denně sprchovat, tedy týká se to nejspíš jen nás tělnatějších. Jinak ale super, T-pás je o hodně komfortnější na nošení a hlavně bezpečnější, než byly všechny moje klícky. Nic nikde už bolestivě netlačí, erekce sice stále nějaká je, ale bez šance na uspokojení. Sundat se pás bez klíčů vůbec nedá a nemusím se už hlavně bát uskřípnutí varlat mezi klícku a kroužek nebo krvavých oděrek na penisu a šourku. Dnes jsem doladil i to zadní lanko, zkrátil ho co to šlo a donýtoval poslední spoj na pásu. Lanko jde posunout maximálně 2 cm stranou od análu, aby se dala vykonat velká potřeba. Bederní pás jde nyní posunout na bocích jen o max 1 cm. Měl jsem pro jistotu objednaný pás pro obvod pasu 116cm kvůli svému břichu, nakonec jsem pás zkracoval o 18 cm. Určitě je ale lepší mít při objednání pásu v délce rezervu. Na bederním pásu je totiž dost dírek pro vyladění jeho optimální délky a další se dají případně navrtat.

28

Další poznámky z pohledu uživatele. Původní čínská bužírka, co je na lanku, se zvlní a pak nepříjemně dře mezi půlkami. Také  se začíná rychle trhat. Proto sejmuta, a ponechána pouze obě ocelová lanka, co tvoří spolu s bužírkou to jedno jediné velké. Na obou zmíněných lankách je od Číňanů navléknuta tenká silikonová hadička, a tak je pás možné používat dál. Je to navíc i o dost pohodlnější na nošení, skoro stejně jako obyčejná tanga. Bylo ale nutné obalit spoj lanek a jejich koncovky u močové trubice. Silikonové bužírky i kovová koncovka mají poměrně ostré hrany, co mohou odřít citlivou kůži v rozkroku. Než mi domů dorazí nová smršťovací bužírka, spoj byl provizorně omotán silnou elektrikářskou páskou. Stejně jako kolega jsem musel vteřinovým lepidlem zafixovat uvolňující se šroubky držící trubici u pásu, nýty jsem použít nechtěl. Trčely by a vadily na jinak hladké ploše plata pásu. Klíčky natrvalo odevzdány Miláškovi, další odemčení nejdříve za měsíc, to dorazí nová smršťovací bužírka z Číny.

29

-->petrzprahy
- v příspěvku z 7.12.2018 uvádím odkaz na pás
- nýty netrčí, stačí je rozklepat a pak vystupují ještě méně, než původní šroubky. Použil jsem trhací nýty (nerez a hliník)

-->Ostatní
- na váze nezáleží, přebytečný "objem" je stejně nad ním a to mohu potvrdit z vlastní zkušenosti :-)
- objednával jsem pás s obvodem pasu 106-112 (to je podle dírek u zamykání) - tehdy byl můj pas 112cm. Nakonec jsem jej musel zkrátit o cca 10 cm (zadní přesah kvůli pružnosti jsem nechal jen na tři "montážní" dírky a je uzamčen na nejmenší objem. Nyní mám podle měření pas cca 110cm a pás je o dost menší, protože zimní tuková zásoba je až nad ním.

30

Dodatek k recenzi:
---------------------
Test zámků
Nedalo mi to a vyzkoušel jsem zámek otevřít jinak, než pomocí klíče. Předem jsem si byl vědom toho, že takto zámek určitě zničím.
- Zkusil jsem vnější zamykací trn vzít do špičatých kleští a silou jej vytáhnout. Nepovedlo se. Mezera mezi trnem a pouzdrem zámku je příliš malá na to, aby šel trn pořádně uchopit. Kleště sklouzávaly.
- Druhý pokus spočíval ve vypáčení zámku nasazením šroubováku mezi trn a pouzdro. Po delším snažení se mi nakonec alespoň něco podařilo - zlomil jsem špičku šroubováku, ale zámek odolal.
- Třetí pokus spočíval ve vsunutí drátu do čepu z vnitřní strany. No na těle to moc nejde, ale kdyby se člověk moc snažil, třeba by ho tam dokázal nacpat. Západka je totiž zajíždí dovnitř čepu, takže zevnitř by mohla jít posunout.
No žádná sláva.
- Naposledy jsem zkusil hrubou sílu, tlak na vysunutý čep v kombinaci s tlakem na západku zevnitř čepu. A tady jsem konečně slavil úspěch. Povedlo se. Jen mne tak napadá, že kdyby zámek byl v pásu a já v něm, tento postup by byl téměř nemožný.
-Takže výsledek je takový, že zámek funguje dobře s klíčem, ale bez něj se otevře opravdu dost těžko.

Kvalita zámků:
- nejprve si je třeba uvědomit, že jsou z Číny, takže nelze čekat spolehlivost na věčnost
- klíče mají odemykací výstupek, který pokud je jen mírně poškozen, může nevratně poškodit celý zámek. Toto se mi stalo v době, kdy jsem pás "pasoval" na své tělo a musel jsem zámky používat častěji.
- klíč je nutno vyndavat ze zámku vždy tak, aby výstupek šel opravdu volně vytáhnout výřezem v pouzdru zámku. Pokud se tak neučiní, opět hrozí poškození zámku.

Závěr k hodnocení zámků:
Vzhledem k tomu, že se mi některé zámky rozbily a jeden jsem zlikvidoval vlastními silami, už předem jsem si objednal jejich náhradu. To, co přišlo je na chlup stejné s originálními a pro případ potřeby jich mám ještě několik doma. Cena za 10 ks zámků byla 41$. Daly se najít i levnější, ale člověk dá občas i na recenze jiných kupujících. Po jejich příchodu domů, jsem hned vyměnil původní za nové, abych je vyzkoušel. A fungují :-) A kdyby něco, ještě 8 ks mi tady zůstává.

31

To s tím poškozením zámku musím také potvrdit. I Číňané jsou si rizika zničení zámků dobře vědomí, s pásem posílají rovnou i jeden náhradní. Do všech pasuje stejný klíč. K poškození zámku u mě došlo také během fáze zkoušení, příčinou bylo  zadrhnutí trnu v otvoru bederního pásu během zamykání, západka se nezasunula úplně a navíc se trochu ohnula. Pozná se to tak, že trn zámku po uzamčení mírně pruží. Odemknutí bylo bez problémů, zasunout západku zpět a znovu zámek uzamknout už ale nešlo. Výměna samotného zámku je snadná, vše je z vnitřní strany pásu sešroubováno a lze po sejmutí pásu rozebrat pomocí šroubováku a nástrčného klíče. Objednal jsem si také na Ali sadu 5 náhradních zámků, za 13 USD včetně poštovného. Zámky mají dorazit po půlce srpna, do té doby mne chce Milášek držet zamčeného. T-pás této konstrukce a s tímto typem zámků je pro každou Klíčnici opravdu velmi účinný a ideální nástroj na převýchovu svého muže. Tento typ pásu cudnosti umožňuje krom jízdy na kole dělat bez větších problémů cokoliv, pod oblečením je oproti klíckám naprosto nenápadný a je hlavně naprosto spolehlivý. Z pásu se skutečně bez pomoci rozbrušovačky nebo kvalitních nůžek na plech nemáte vůbec jak dostat. Erekci pás umožní jen velmi částečnou, nadrženost zůstává a každým zamčeným dnem jen víc a víc narůstá. A vy sami jste už vydáni plně na milost své Klíčnici. Milášek mne chce nechat zamčeného dokud nebudu mít poluci. Oba jsme zvědaví, za jak dlouho a jestli vůbec poluci tento pás umožní.

32

Dodatek k recenzi a další zkušenost

Takže nejprve dodatek: Už i silikonový potah zadních lanek se začal rozpadat. Ale pravdou stále zůstává, že vydržel několikrát déle, než původní, který byl úplně na nic. Takže jsem musel uvolnit jeden nýt a navléknout novou silikonovou trubičku a zase zpět přinýtovat. A je zase jako nový. Ještě, že jsem už předem objednal 2m trubičky ... :-)

Dodatek ke zkušenosti: Současné teplé dny nabádaly k pobytu venku. A přítelkyně přišla s tím, že pokud to bude jen trochu možné (a bylo), mám se opalovat jen v pásu, tedy vlastně skoro "naostro". Přiznávám, že se mi nechtělo, ale byla provedena určitá "hrubší motivační činnost" a tak jsem to plnil. 14 dní jsem tak byl na slunci každý den po práci a o víkendech. Bohužel jsem ale zanedbal jednu podstatnou věc, což jsem zjistil před několika dny, i malý tlak zadního lanka na zpocenou kůži po několika dnech přivolalo "vlka". Zkoušel jsem zasypávat, mazat a kdo ví co ještě. "Vlk" se nechtěl pustit a začal být tak velký, že by o něm London mohl napsat román :-). Takže jsem musel požádat o sundání pásu, což vedlo k mnoha řečem o mé neschopnosti apod. Ale byl sundán, než se "vlk" vrátí do lesa a dočasně alespoň nahrazen normální klíckou, kterou používáme při cestách letadlem. No, nic moc, ale alespoň něco. Už se těším, až budu zase OK a vrátí se můj Y.
Ale sundání pásu vedlo ještě k jednomu poznání. Sice nemám pevný Y pás, ale stále ho vlastně mám. Pokud se někdo zeptá proč, pak je to proto, že se mi působením slunce na těle "vypálil". Tedy, někdo má opálené tělo všude, kde nemá plavky, já ho mám všude, kde nebyl pás. A je to opravdu dobře vidět.

33

No tak to bychom asi chteli vudet opalenou fotku

34

Tak prave mi zena schvalila vyber, takze zitra objednavam. Diky za rady v diskuzi...

35

Další poznámka k pásu. Dorazila nám konečně domů také doobjednaná zadní kovová část pásu. Je tvořena dvěma spojenými pásky z nerezu, silikonovou obrubou a uzamykatelným třetím nerezovým páskem, umožňujícím zakrytí análního otvoru a případnou fixaci análního kolíku k pásu. Milášek chtěl využít tento doplněk pásu na vylepšení mého trápení o celodenní nošení análního kolíku. Musím rovnou říci, že z tohoto záměru nebude nic. Otvor v té čínské univerzální kovové zadní části se nachází o dost dál a zcela mimo anál. Odpovídá více anatomii ženského těla a nošení takto upraveného mužského pásu cudnosti je tedy v běžném životě nemožné. Kvůli tomu posunutému otvoru není možné vykonání velké potřeby a anální kolík je pak usazen tak nešikovně, že jeho nošení je velmi bolestivé. Aby byl otvor tam kde je třeba, musí se s pásem hýbnout dolů a vpřed o téměř 4 cm. Aby to ale bylo možné, musel by být pás v pase méně utažen a pak by měl zase tendenci klouzat z těla. Z toho všeho jsme si udělali závěr, že čínský pás opatřený fixačními zadními lanky je na dlouhodobé nošení super, ale jeho plnohodnotná celokovová verze bez lanek naopak na nic.

36

Podělím se o další zkušenost s nošením zmiňovaného pásu. Ta spojovací lanka toho skutečně moc nevydrží. Minulý týden se na obou koncích těsně za očky začaly jednotlivé prameny lanek lámat a bolestivě zapichovat do těla. Pás proto musel dolů. Obě lanka jsem po úvaze nahradil nerezovou trubičkou průměru 6 mm. Ta je ve svěráku opatrně ohnuta do oblouku tak, aby kopírovala tvar těla. Následně jsem trubičku pomocí svěráku, kladiva a kovadliny na obou koncích zploštil a doprostřed takto vzniklých plošek navrtal díry pro trhací nýty. Vše do hladka zabrousil a pak jsem takto připravenou trubičku přinýtoval k pásu a dotvaroval její tvar tak, aby vše na těle sedělo jak má. Pak jsem znovu pokorně odevzdal svému Miláškovi klíček od svého pásu. Nerezovou trubičku mohu stejně jako lanka předtím tak o 1 cm odsunout stranou pro vykonávání velké potřeby, jinak ale trubička oproti lankům drží pás nekompromisně na svém místě ještě lépe než původní lanka. Mé uzamčení je tak opět o stupínek víc definitivnější. Bez klíčku nebo pomoci hasičů už není šance se z mých kovových tang dostat.

37

Doplnění zkušeností a další úprava

Jak jsem před časem, trochu delším, psal, že mi zadní lanko udělalo "vlka", tak i po jeho odehnání se v teple tato potíž začala objevovat častěji i přes důslednou hygienu a vše, co se dalo udělat proti usazení smečky.
Tedy jsem si udělal nová lanka, tentokrát dvě, která nejdou středem, ale vedou mírně šikmo k bedernímu pásu. Tím se otevřel prostor pro dokonalé bezproblémové vykonávání velké potřeby (a případný přístup k výfukovému systému :-) ). Na bederním pásu jsou lanka cca 25 cm od sebe, vedou sice přes hýžďový sval, ale kupodivu to není nic nepříjemného.

Bohužel, lanka se v místě spojení s očkem začala po čase třepit a zapíchnutá nitka z lanka není pocitově nic moc. Stejně se chovají i originální lanka, což jsem také zjistil.

Takže co s tím? Zrak mi padl na tenký kroucený řetízek se svařovanými oky. A nápad byl hned na místě. Podle délky lanek, která jsem měl už dříve jsem odstřihl řetízek (dvojnásobná délka, než původní lanka). Celý řetízek jsem dal do silikonové smršťovačky (už dříve jsem o ní psal). Pak jsem jej přehnul napůl a střed přinýtoval k prostřednímu otvoru tuby. A do otvorů po předchozích lankách v bederní části jsem přinýtoval konce řetízku.

A JE TO! Pat a Mat zase něco spáchali, ale kupodivu, ono to funguje! :-) řetízek je pohyblivý, nikde netlačí, tvaruje se podle těla a díky tomu, že je svařovaný, očka nepovolují. Smršťovačka zamezí skřípnutí kůže, nebo případného chlupu.
Navíc se s tubou vzhledem k dvojitému stranovému napětí nedá hýbat ani do stran - tedy skoro, přeci jen nějaká vůle tam být musí, nejedná se o mučící nástroj, ale o funkční ozdobu pro každodenní a dlouhodobé nošení, že? :-)

A pro zvídavé: proč jsem nepoužil dva řetízky z krajních otvorů tuby? Nu, důvod je jednoduchý, krajní otvory jsou blíže ke kůži v rozkroku a z vlastní zkušenosti mohu říci, že to trochu může "drhnout" a po čase se může kůže porušit a pak by vše muselo dolů, což si nikdo nepřeje :-). Takže asi tak pro zvídavé.

38

Parada!! Jen mozna bys to mohl vyfotit pro lepsi predstavu wink

39

Tiez by ma zaujimalo ako to vyzera v skutocnosti ako takto ked je to len popisane...Nejake foto?

40

Opět napíši několik postřehů k čínským pásům. Ty předtím recenzované pásy mají jednu fakticky velkou achillovu patu. Tou jsou integrované zámečky. Mají v sobě jemný mechanismus s pružinkami, který vydrží tak maximálně měsíc a pak zámeček přestane fungovat. Obvykle povolí západka a zámek se při nějakém větším pohybu těla sám otevře. Moje celá nakoupená zásoba náhradních zámků tak přišla během minulého roku vniveč a nás doma už přestalo bavit neustále pás opravovat a objednávat náhradní díly. V listopadu jsme pak koupili přes Ebay nový pás https://www.ebay.com/itm/153782236277, se zcela jiným mechanismem uzamykání a musím říci, že zatím super.  Oproti předešlému pásu už nemáme vůbec žádný problém se zámečky. Samotný pás kolem boků má větší vykrojení a proto i lépe sedí na těle. U tohoto pásu je ale potřeba preventivně trochu zabrousit pant na horní části plata pásu ještě před nasazením. Z výroby má poměrně ostré hrany.

41

Jo všechno dobrý, proč se tady ale bavíte o trabantu mezi pásy, je zcela zřejmé že pás za pár korun vyrobený navíc za zlomkovou cenu v porovnání s prodejní, a všichni víme v jaké kvalitě je zboží z Číny, tak se potom nemůžete divit že pás není to pravé a všechno nefunguje jak má, občas to někde dře, nšco se láme, nejde to zamknout, a podobně. Raději si do prasátka naspořte na něco pořádného, třeba Latowski, to je Mercedes mezi pásy, upraví vám ho přesně na tělo, a potom už není co řešit, navíc je tu lehce dosažitelný servis, a záruka, rozhodně daleko lepší komunikace než s prodejcem v Číně, podívejte se a zkuste si vybrat tady stojí to za to

http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm

42

Pro tebe je možná Latowski a mercedes špička. Pro jiného nikoliv. I když si můžu mercedesa koupit, nechci ho už po zkušenosti s touto značkou ani náhodou. Mám raději jinou německou klasiku. Pasaty. Nabízejí mi větší užitnou hodnotu a s kvalitnějším servisem. Stejné je to s tím pásem Latowski. Vypadá jak napodobenina kalhotek a vůbec ne jako pás cudnosti. K tomu si ani já a ani můj Milášek nedovedeme představit, jak by mi mohla dávat výprasky na holou. Latowski by musel pokaždé dolů. Proto jediný pás o kterém případně uvažujeme, je belgický Carrara v Heavy verzi. Rádi bychom si ho jeli časem prohlédnout a vyzkoušet.

43

Jo Carrara je bomba, vypadá solidně, už jsem objevil jejich web a objednávám, i když ne ve verzi Heavy, ale v základní Carrara, ale Latowski si stejně ponechám. Jo a jinak v Mercedesu jezdím už dvacet let a neměnil bych, za tu dobu jsem vyměnil pár partnerek, mám doma velké muzeum pásů cudnosti, ale Mercedes je Mercedes

44

Tak přeci jsou dva pásy , z kterých to nelze vysunout.
Latowski (ty co byly na srazu před několika roky viděli reál ) a Neosteel znám uživatele. Ovšem ta investice je tak drahá, že jen někteří do toho jsou ochotni investovat desetitisíce. Tak nechápu proč je kolem toho toliko řečí tady.  S Googlem snad umí pracovat každý.Pokud tedy madam opravdu chce mít jistotu tak může investovat a nemusí se tu rozepisovat. V případě u Neosteelu nejprve do měřící sady a pak i do PC. Oba se kupují na míru.  Jeden můj zkušený souputník mě kdysi před lety  řekl " Vyzkoušíte spoustu PC , ale nakonec stejně dojde na ten Neosteel." a má pravdu. Bejt madam takto vyhraněná šel bych do toho hned.

45

Jo, přesně tak. Já mít někoho na vážné hrátky, tak mám Neosteel hned.

46

Pěkný den.
Nedělá to u štíhlé postavy dole moc velkou bouli? Našel jsem podobný, jako zde popisujete, jen má normální zámek.
Hrozně mne to láká, jen se obávám, že to bude vidět.

https://www.aliexpress.com/item/32828111130.html