1

Téma: Recenze pás typu Y z Číny

Není to tak dlouho, co jsem tady vychvaloval kovovou klec Captor. A říkal jsem, že si k ní ještě pořídím plastovou verzi.
To se také stalo a i přesto, že Captor je opravdu skvělý a nic to na mém názoru na něj nezměnilo, nabídl jsem zde všechny k prodeji.
Možná by někoho mohlo zajímat, proč se zbavuji tak skvělých klícek. Důvod je jeden jediný, už nebudou potřeba.
Ještě předtím, než mi dorazily plastové verze, byl jsem "obdarován" nikoliv klíckou, ale kompletním pásem typu Y.
A právě jeho hodnocení jsem se rozhodl zde právě teď zveřejnit.

Výrobce: Black Emperor - Made in China
https://www.aliexpress.com/item/2017-Ma … 09453.html

Materiál:
- kov neznámého typu, přesto i když jsem na některé složky nerezů alergický, tak tady se alergie neobjevila, takže snad dobrý kov
- silikonový podkládací pás

Obsah dodávky:
- zkompletovaný pás
- náhradní zámek pásu
- sada šroubků a matiček (se silikonovým kroužkem proti uvolňování)
- klíč na matičky
- 2x2 klíče k zámkům pásu
- 2 klíče ke spodnímu dílu tuby

Konstrukce:
- dvoudílná tuba s odpojitelným uzamykatelným spodním dílem
- zamykací díl se dvěma trnovými zámky (vnější část, vnitřní část, mezikus pro směrové vedení bederního pásu, dva zevnitř šroubované zámky)
- bederní pás - ergonomicky tvarovaný se silikonovým pásem, dvoudílný, vzadu sešroubovaný, více zamykacích otvorů pro různé obvody pasu
- zadní lanko - opravdu lanko - dvojité, s navařenými oky a vložené do smršťovací hadičky
- vše sešroubováno z vnitřní strany

Zpracování:
- nikde žádné "otřepky", vše dobře zabroušeno a vyhlazeno
- plocha styku tuby a odpojitelného dílu mírně "ostřejší" (řešení bude uvedeno později)
- smršťovací hadička na zadním dílu časem praská (řešení bude uvedeno později)
- silikonový pás prozatím bezproblémový (přesto ale raději objednán náhradní)
- šroubky a matičky z kvalitního materiálu
- zámky jednoduché, přesto bez klíče hůře otevíratelné
- odpojitelný díl tuby s mnoha otvory pro čištění a vykonávání "potřeby"
- tuba s několika ventilačními otvory
- "vstup" do tuby ergonomicky tvarovaný a vystouplý směrem k tělu o několik mm, což účinně brání pokusům o "vyndání"

DIY - vlastní úpravy:
- po několika dnech hledání optimálního obvodu (aby pás byl uzamčen v poloze, kdy žádná zamykací dírka není viditelná)
byly zadní šroubované spoje dvou dílů bederního pásu spojeny trhacími ocelovými nýty (a samozřejmě nýty byly zabroušeny)
- bederní pás byl několik dní "tvarován" podle těla tak, aby přesně kopíroval tvar těla - lze jej bez problémů ohýbat podle potřeby
- spojení mezi "zámkovou částí" a tubou je řešeno 4 šroubky bez matek, které se rády uvolňují.
Šroubky byly utaženy s pomocí vteřinového lepidla, pokud by časem chtěly i přesto povolit, nahradím je ocelovými trhacími nýty :-)
- zadní díl a jeho zpojení s bederním pásem a tubou bylo nahrazeno opět trhacími nýty, čímž byla zrušena možnost "rozebrání" :-)
- hrany styčné plocha mezi tubou a odpojitelným dílem byly lehce zabroušeny
- odpojitelný díl tuby obsahuje zámek, který zevnitř není ničím krytý a nejen že kontakt s ním není příjemný, ale kolem něj se může usazovat "močový kámen". Díl byl zevnitř upraven pomocí plastického dvousložkového epoxidu. Nejen že už "neškrábe", ale optimalizoval se odvod moči do otvorů
- Otvory ve spodní části na konci tuby (pro připojení více zadních dílů) byly zaslepeny opět dvousložkovým epoxidem a následně vyhlazeny

Pohodlí při nošení:
Jak jsem už uváděl, nejprve bylo nutno přizpůsobit tvarově pás tělu a následně i tělo pásu :-). Ale to je nutnost, bez které se nikdo neobejde.
Nejprve jsem nechal pás poněkud volnější, aby netlačil na tělo, ale ukázalo se, že je potřeba mít pás opravdu dobře utažený, tak na jeden až jeden a půl prstu.
Pokud je volnější, nejen že se posouvá po těle, ale při večerním "mazání" těla pod pásem tělovým mlékem jsem zjistil, že ho mohu s větší námahou přetáhnout přes boky.
Tomu zajisté napomáhalo i promazání kůže. A tak byl pás o trochu více utažen. Nyní ho přetáhnout nejde ani s vynaložením veškerého úsilí, brání v tom pánevní kost.
A po několika dnech se ukázalo, že je to tak dobře, protože jsem přestal vnímat, že bych měl cokoliv kolem pasu.
Několik dní mi také trvalo, než si tělo zvyklo na to, že tuba je vtlačena mezi varlata a narozdíl od Captoru nelze s ní manipulovat směrem "od těla".
Ale po několika dnech si tělo zvyklo a nyní již není problém dát si nohu přes nohu i v "dámském" stylu.
Spodek tuby při volnějším nastavení pásu se občas dostával od těla a asi dvakrát mi "skřípl" kůži. Po pevnější utažení pásu je vše takové, že o zpodku tuby vůbec nevím.
Obával jsem se zadního dílu, že bude nepříjemný na nošení, ale jeho délka je tak akorát, takže stále má "vůli" a nikde netlačí. Jen si na to opět tělo muselo zvyknout.
A samozřejmě nedovolí hýbat s pásem pro pokus o vlastní uspokojení.

Vykonávání potřeby:
- malou potřebu lze vykonávat pouze vsedě, moč odchází spodem (otvory v odpojitelném dílu tuby). Jiná možnost není ... Tubu následně otřu zvenčí papírem.
- velká potřeba je trochu složitější, ale použil jsem kousek provázku, kterým odsunu zadní díl "stranou" a pak již ničemu nic nebrání. Jen je potřeba si provázek brát s sebou.

Hygiena:
- čištění lze provádět proudem vody přes dostatečný počet otvorů jsk pevného, tak odpojitelného dílu tuby.
- důkladnější čištění pak jde po odemčení spodního dílu tuby. Dostanete se tak k místu čištění, přesto stále zůstáváte v pásu a "hezky směrem dolů" :-)
- Pouze při vracení oddělitelné části je potřeba dávat pozor na "skřípnutí"
- oddělitená část má jiný klíč, než samotný pás, takže nehrozí, že by si ho mohl někdo sundat.

Pokus o vyndání:
- pokud je pás málo utažen, určitě by šlo se z něj dostat ven, ale "nic moc"
- s dostatečně utaženým pásem je skoro nemožné dostat penis ven, i když jsem to zkusil a při troše snažení se dá dostat z čehokoliv. Ale nemá to význam, protože ani pak to,
k čemu jsem se chtěl dostat není vlastně přístupné a navíc je to velmi, velmi nepříjemné. Zbytek pásu se totiž nehne a nastává klasická otázka "kam s ním".
Takže už to raději ani nezkouším.
- Z vlastní zkušenosti mohu prohlásit, že se jedná o nejbezpečnější způsob zamezení přístupu

Erekce a noční erekce:
- každou erekci člověk pozná, ale je k ničemu - vše je hezky ohnuto dolů :-)
- noční erekci si uvědomím pouze v případě, že mne s ní ráno probudí budík do práce
- nic v noci netahá, nic nebolí, nikde se nic neskřípe

Viditelnost:
- pod oblečením při správném vytvarování bederní části není vlastně co vidět.
- narozdíl od klícek, nejde pás kolem celého těla schovat, nebo zamaskovat třeba v bazénu
- kdo nosí kalhoty "na půl žerdi" musí se smířit s tím, že boční části nad pánevní kostí jsou vyšší, tedy při "nízkých" kalhotách mohou být vidět.
- totáž platí pro plavky, kraťasy a spol. Buď je vytáhnout výše, nebo triko, aby boční oblouky nad pánví byly skryty

Sport a pohyb:
- Díky ergonomii je pás použitelný skoro všude, chůze, sezení, běh, plavání, ...
- Zapomeňte ale na kolo, spodní část vede dost dozadu a "pere" se se sedlem, takže raději ne.

Orgasmus v pásu:
- velmi obtížné, ne-li nemožné. Není prostor pro manipulaci s pásem od a k tělu - zadní díl ji nedovolí.
- nejcitlivější část penisu (spodní část s uzdičkou) se vlastně pásu skoro nedotýká, takže ani její dráždění není moc možné
- tuba je kompaktní a tak každý může úplně zapomenout na to, že by se penisu mohl dotknout, ba co víc, vlastně může na něj úplně zapomenout, protože ho ani neuvidí.
- po sundání odpojitelné části je možné dráždit špičku, ale nikdo k tomu asi nedostane příležitost. Jen druhá strana to může zkusit, přesto stále "směrem dolů" :-)

A jak teď pás funguje u mne?
Mám pás něco přes měsíc, asi týden trvalo, než jsem si ho vytvaroval podle sebe a sebe podle pásu.
Mezitím jsem všechny spoje zajistil proti pokusu o rozebrání (lepidlo, nýty , ...§. A upravil "výrobní nedostatky". Nyní pás bez klíče už nejde sundat, snad jen nůžkami na plech.
A vlastně už měsíc jsem v něm zamčený. Bylo mi řečeno, že nastálo :-). Uvidíme ... Zatím přítelkyně odemyká pouze spodní část jednou za týden, aby mi provedla
důkladnější očistu. Mytí je příjemně vzrušující, ale dává si pozor, aby to nepřehnala. Nepříjemné je závěrečné postříkání desinfekcí.
Pokud má chuť na sex, pak buď jen orální, nebo mi dá strapon dildo a na něm, tedy vlastně na mně, se uspokojí. Ale já nic ... (mám dát smajlíka veselého, nebo smutného, nevím)
Myslím, že možná "na něj" zapomenu, protože se ho už nemohu vůbec dotknout a vlastně ani ho vidět. je tam, ale vlastně ... není. :-)
Důležité je, že o pásu vlastně skoro nevím a zůstávam "za všech okolností věrný ... a věčně nadržený :-D"

2

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Hezká a kvalitní recenze, díky za ní.
Bylo by pár fotek těch úprav, které jsi udělal?

3

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Vřelé díky za opravdu důkladnou recenzi. Mám teď také pás ve tvaru "Y", ovšem bez propojením mezi nohama. Má to jen kulatinu pod koulemi spojenou s "odkrytou" klíckou Prisonbird. Zkouším najít nejvhodnější velikost kolem pasu. Když to dávám více na těsno, nevydržím v pásu déle, než 2 hodiny. Postupně uvolňuji, avšak prodlužuji jen možnou výdrž v hodinách. Vždy to přeruší narůstající bolest, která se až nedá vydržet. Nemůže mi někdo poradit v čem je chyba? Mohu poslat mailem fota, sem to neumím vložit.

4

Re: Recenze pás typu Y z Číny

-> davidt - to půjde dost těžko, pás je tam, kde je jeho poslání a zatím to vypadá tak, že hned tak dolů nepůjde. A tak se vnitřní úpravy dají jen těžko nafotit. A ty co jsou zvenčí - nýtování a zaslepení otvorů je předpokládám i bez foto jasné. :-)
-> rm71 - já jsem nastavil pás tak, že se pod něj vejde cca 1,5 prstu. Nejen pro pohodlí, ale i pro natírání těla proti případným otlakům. Záleží ale i na tom, zda máš pás anatomicky tvarovaný, aby vlastně jen držel nad pánevními oblouky, některé které jsem viděl (jen na obrázcích) například nemají sníženou zadní část a mohou tak tlačit na páteř svou hranou. Nevím, kde tě pás tlačí, já jsem ho také několik dní tvaroval, ale teď se rovnoměrně dotýká celou svou plochou po celém obvodu a je klid.

5

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Aktualizace recenze - Dnes se rozpadla zadní silikonová hadička a obnažila se dvě lanka. Jsou také oplastovaná, takže to ničemu nevadí, naopak, možná je nyní nošení ještě o něco pohodlnější. Až mi přijde silikonová hadička a po roznýtování ji nasadím, uvidím, která varianta bude lepší. Ale na dodávku si musím počkat, takže zatím jen s dvěma lanky vzadu. Pás, jak jsem už psal, se sundavat jen tak nebude, pokud se nepřihodí nějaká "větší závada na pásu, nebo na mně :-)", která by jeho sundání zdůvodnila.

6

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Gratulace!!!
Tedy PC pro „šikovné české ručičky“… wink
Nicméně běžný spotřebitel by asi zaplakal…

7

Re: Recenze pás typu Y z Číny

-> PC: Zase až tak člověk šikovný být nemusí. Dá se fungovat i se šroubky, ale nýty jsou pro pocit lepší, ty jen tak rozdělat nejdou :-) Lepit umí asi každý, dvousložkový tuhý epoxid stačí chvíli "žmoulat" mezi prsty a pak nechat vytvrdnout. A kousek smirku, případně pilník také každý najde a nemusí být zrovna šikula, aby vyhladil potřebná místa. Takže to není o šikovných rukách, jen o chuti udělat si pro sebe to nejlepší.

8

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Zdravim cca po mesici jake jsou dalsi zkusenosti s timto PC? Diky

9

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Tak malý "update" recenze.
Pás stále je tam, kde má být a stále ještě není nutnost jej sundavat (potřeba by už dlouho byla, ale jen z mé strany :-)). Měl jsem ho dole jen jednou a pouze proto, abych mohl zadní lanka dát do nového obalu. Konečně mi přišla černá silikonová smršťovací hadička. Průměr 7mm. Lanka do ní nechtěla, ale stačilo do hadičky vstříknout něco málo silikonu a šlo to jak po másle. Následně byla hadička ohřáta zapalovačem a smrštila se tak akorát. Silikonová narozdíl od běžných "smršťovaček" je stále pěkně pružná a měkká. Už přes tři týdny. A teď jsem ještě objednal náhradní silikonový pás kolem boků, tentokrát ale ne černý, ale na přání přítelkyně růžový - no uvidíme.

10

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Ahoj, cist je to tu hezke. Nepodelis se i o nejake to foto?

11

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Zdravím a prosím o radu,jak a kde jste koupil náhradní pás kolem boku.Nějak se k tomu nemůžu dohrabat.Děkuji moc.

12

Re: Recenze pás typu Y z Číny

--> pnula - stačí kontaktovat prodejce Black Emperor a domluvit si zaslání. Pošle nabídku ceny a pak se ve stejné ceně objedná něco jiného z jejich obchodu a do poznámky se vloží požadavek na změnu zboží dle předchozí dohody.

13

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Díky moc.

14

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Aktualizace recenze - nový pás.

Před cca 14 dny přišel z Číny nový pás podobného typu, který jsem zde recenzoval.

https://www.aliexpress.com/store/produc … 72735.html
Tentokrát už jsem se s cenou pod 90$ nedostal. Při slevě byl za 169$ (dnes jsem koukal na Ali a je ještě levnější - 155$).

Ale musím uznat, že investice se vyplatila (a to je hlavní).
- Proti předchozímu je zamykací část menší a mnohem pohodlnější na nošení. A ke všemu je ještě mnohem vzhlednější :-).
- Pás kolem boků je ještě o něco lépe tvarován a více mi na těle sedí (po drobných korekcích tvaru během zvykání)
- Součástí tuby je nyní i skrytý řetízek s karabinkou pro ty, kteří mají PA, což není můj případ a tak řetízek šel pryč.
- Byly provedeny stejné úpravy, jako u předchozího - tedy kompletní snýtování, kde se dalo a zalepení všech ostatních šroubů.
- PVC obal zadních lanek byl ihned sundán a nahrazen smršťovací silikonovou trubičkou (také z Ali)
- Proběhla úprava přinýtováním dvou oček na levou a pravou stranu pásové části (pro fixaci se mohou hodit :-))
- Nakonec po po kompletním nastavení byl silikonový pás kolem pasu přilepen ke kovové části (v OBI doporučeno pružné, ale pevné lepidlo Ceys TotalTech)

Odkazy na prodejce "příslušenství":
- silikonová prubička: https://www.aliexpress.com/item/5-Sets- … 68057.html
- očka k nýtování: https://www.aliexpress.com/item/7mm-Fle … 26053.html
- lepidlo: https://www.obi.cz/lepidla/lepidlo-tota … /p/5438957

Plusy proti předchozí verzi:
- pohodlnější část v pase
- přední část menší a už ani trochu netlačí do břicha
- celý pás "sedí" lépe, dá se v něm dělat cokoliv (s výjimkou jízdy na kole :-))
- po několika dnech nošení ve správně vytvarovaném a nastaveném pásu na něj dokážu zapomenout
- i přesto, že pás nemusí být utažen "na krev", ani při pokusu s důkladným namazáním kůže NEJDE přetáhnout přes pánev a sundat

Shrnutí:
Předchozí varianta byla dobrá, ale tato je ještě lepší, bohužel také o dost dražší. Ale pokud jej chci nosit trvale, pak investivce nelituji, vyplatila se.

15

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Nad tímhle pásem jsem už párkrát slintal, ale vždy jsem se nakonec bál, že by mě tuba tlačila do koulí. Není tomu tak? Například při chůzi, sezení apod.? Nejsou v tomhle ohledu pásy s kroužek kolem varlat lepší?

16

Re: Recenze pás typu Y z Číny

-->Kulicka - Je pravda, že tuba je vsazena hluboko mezi varlata a tlačí je hodně do stran.
Nelze tedy úplně pohodlně sedět s překříženýma nohama "na dámu", ale i to se dá poté, co si na to člověk zvykne.
Při sedání do dřepu je potřeba mít nohy alespoň trochu od sebe.
Ale to samé bylo potřeba dělat i s normální klíckou.
Tady naopak přichází výhoda pásu, protože se nic netočí a není kde by se něco skříplo.
Při chůzi vůbec nevadí.
Ale to jsou jen mé názory, tak jak to pociťuji já sám. Také jsem se toho nejdříve bál a zpočátku si musel zvykat (stejně jako na jakoukoliv klícku).
Mně to takto vyhovuje a pozitiva u mne převažují nad drobnými nedostatky.
Ale neber to jako pravidlo, každý to může cítit jinak.

17

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Jasný, tak to taky beru... přece co jiného od tebe můžu chtít než tvé názory a zkušenosti :-)
Takže pokud můj největší problém kolem nošení pásů je, že se mi dělají odřeniny dole na šourku z kroužku, pak by tento problém měl pás typu Y nejspíše vyřešit, co myslíš?

18

Re: Recenze pás typu Y z Číny

-->Kulicka - Já měl také podobný problém, zespodu sice ne odřený, ale podrážděná kůže. Pálila. Navíc při jakékoliv erekci to až bolelo. A to jsem měl klecí nepočítaně. Jak odtud, tak z CN. Některé klece byly lepší, ale s tímto nesrovnatelné. Ale i tady musíš počítat s podrážděním kůže v místě, kde tuba přiléhá zespodu k tělu, ale trvalo jen pár dní, a nebylo to nic hrozného, než si tělo navyklo na novou ozdobu a teď už je vše v pořádku. Nebudu tvrdit, že i s tímto pásem se občas musí pohnout, ale je to v pohodě. Hlavně mi vyhovuje to, že mne v noci nic nebudí a ani pod oblečením se nic neotáčí.

19

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Zdravím a opět oceňuji velmi kvalitní recenzi!!!
Co se týče DoDo (Dodělej Doma), tak, pokud platí, že co Čech, to „bastlíř / kutil“, tedy OK.
Jinak je potřebné si přečíst výše uvedené a inspirovat se před vlastními „řemeslnickými“ pokusy… Tedy díky i za tyto rady a návody!

20

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Aktualizace recenze a další úpravy pásu

Během používání pásu jsem provedl ještě několik dalších úprav, které ještě "zlepšily" funkčnost a použitelnost :-)

1. Na přední část jsem přinýtoval pevný lodní sklopný D kroužek
https://www.aliexpress.com/item/316-sta … 61346.html
Ten nyní slouží k tomu, aby bylo možno k pásu připnout například vodítko či cokoliv jiného a využíváno je i k jiným účelům, například k připnutí řetězu a zajistit tak mé setrvání na určeném místě. :-)

2. Zadní dvojité lanko bylo ještě o něco zkráceno, tak aby nešlo s tubou skoro vůbec pohybovat, přesto nebylo znemožněno vykonávání velké potřeby.

3. Spodní konec zadního dvojlanka byl rozdělen na samostatná lanka, na každý z nich nasazeno kabelové očko (natloukací). Spoj mezi lankem a očkem ošetřen smršťovací hadičkou. Na konci tuby bylo původně lanko upevněno v prostřední dírce, nyní jsou jednotlivé konce upevněny v krajních dírkách. Tím se zamezilo jakémukoliv pohybu tuby do strany. Nyní je jen a jen na svém místě a původní vůle cca +-1cm je nyní tak +-1mm.

4. Na přání byl odstraněn spodní zámek a oddělitelná část byla ke zbytku tuby upevněna dvousložkovým kovovým epoxidovým  lepidlem. Odpadlo tak vytlačování otisku spodního zámku do sedáků židlí. Otvorem po zámku lze nyní proudem vody provádět lépe očistu uvnitř tuby. Zlepšil se i odtok moči. Navíc na to, že mám "něco tam dole" už teď můžeme oba zapomenout. :-)

5. Úprava hygienických postupů: čištění se nyní provádí, jak už bylo uvedeno proudem vody přes všechny dostupné otvory. Po každém mytí se používá rozprašovač s trubičkou naplněný desinfekčním roztokem určeným pro intimní partie (Octenisept). Prostříká se všemi dírkami - nepálí, jen čistí.

Poznámka k sexuálním potřebám:
- přítelkyně používá přes můj pás natažený strap-on držák dilda, takže si může "užívat" i sex se mnou, i když já z toho nemám vůbec nic. Mimo skvělého pocitu, že je spokojená :-)
- jednou za předem neurčený čas (cca 1x měsíčně) mne zafixuje na posteli, sundá můj pás, aby provedla kontrolu čistoty. Po omytí desinfekčním roztokem můj penis dostatečně nastříká Lidocainem a po deseti minutách jeho působení nasadí kondom a máme spolu "skutečný sex". Ale Lidocain má pro mne jinou budoucnost. Necítím skoro nic a ještě se mi ani jednou nepodařilo ejakulovat dříve, než byla "uspokojená" přítelkyně. A jak sama říká "Je to tvůj problém, že se neumíš udělat, takže to vlastně vůbec nepotřebuješ". A s tím vše skončí. Počká, až se vrátí cit a šup zpět do pásu.

21

Re: Recenze pás typu Y z Číny

A ještě odkazy na výše uvedené sprejovací lahvičky:

- trubičkový rozprašovač (prostříkání malých dírek - vrchol trubičky nožem zašpičacen tak, aby se vešla do dírky)
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-lo … 34950.html

- rozprašovač do nově vzniklé spodní velké díry
https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Lo … 15812.html

22

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Super recenze a rady. T-pás mi Milášek na tajno také objednala a mám ho nasazený. Je to úplně jiný a velmi intenzivní prožitek, se kterým se nošení žádné klícky fakt nemůže srovnávat. Díky radám v tomto vlákně mi padne T-pás jako kdyby byl udělaný na zakázku. Velký dík!

23

Re: Recenze pás typu Y z Číny

petrzprahy mohol by si dat odkaz na T pas aky mas

24

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Mám ten samý, co je zde recenzovaný úplně nahoře. Dali jsme za něj i s poštou 58 USD, ale prodejce ten pás už nenabízí. Je k mání např. zde: https://www.ebay.co.uk/itm/New-Men-Stai … 3226465439 . Moc jsem pás na rozdíl od kolegy neupravoval, jen si pohrál s tvarem plechu co jde kolem beder  a po týdnu zkoušení také nahradil šroubky trhacími nýty stejně jako kolega. Můj Milášek mne má tak pojištěného už napořád a já s tím nemůžu už naprosto nic udělat. Erekce v pásu je sice částečně možná, ale jak píše kolega, nic z toho není. Jen s sebou bezmocně házíš na posteli, a protože už pás bez klíče nebo kvalitních nůžek na plech sundat nejde, je to zcela jiný a velmi intezivní pocit. Pás ti pevně obepíná tělo, při každém větším pohybu cítíš lanko mezi půlkami, a hlavně penis už skutečně není tvůj a nešáhneš si na něj. A tak zůstáváš hezky nadrženej a můžeš jen doufat v milosrdnost své klíčnice...

Hygiena super, stačí průplach proudem vody a 2x týdně nechat klíčnici odemknout a sejmout dolní krytku trubice. Pak je možné pomocí starého zubního kartáčku nechat si potupně v předklonu zbytek tuby i s penisem uvnitř pěkně vydrhnout. Na tohle zpestření přišel Milášek prý hned jak viděla fotky konstrukce pásu a dost si to moje mytí užívá.

Ještě mi u pásu zbývá zkrátit lanko, zatím jsem ho nechal na nejdelší možnou délku, jinak to lanko procházející mezi půlkami při sezení nebo předklonu velmi nepřijemně tlačí na kostrč a i vykonávání velké potřeby je pak o dost složitější. Jakmile vychytám i správnou délku lanka a tělo si zvykne, snýtuju i ten poslední spoj co na pásu zbývá.

25

Re: Recenze pás typu Y z Číny

Petře, a jaké by mohlo být použití/komfort při nošení u "silnějších" jedinců? Není zde nadváha významný problém? Myslím teď kvůli těch pásů kolem boků atd.