26

Re: Anální kolík

Petrzprahy: Věř, že se větším průměrum přivyknout dá. Protože 4.5 není až tak velký průměr, aby se nedal nosit třeba celý den..

27

Re: Anální kolík

Máš pravdu dá se přivyknout, chce to ale trénovat, a 4,5 centimetrů není tolik, měl jsem v sobě 6 cm průměr, a 24 cm dlouhý černý živý penis, trochu to bolelo ale byl to božský orgasmus

28

Re: Anální kolík

Měl bych otázku, z jakého materiálu používáte kolík průměr cca 4,5cm.
Používám (https://www.sosexy.cz/analni-kolik-crystal-clear-m) z PVC. Paní mě ho teď nechává cca i kolem 36 hodin. A jak už tam jsem asi rozdrážděný tak cca po třech hodinách to je krušné. Problém je, ale myslím uvnitř, přijde mi, že je kolik "hrubý" a tak tam dře, cítím tam pak zcela nesnesitelné pálení. Průměr i základna je v pohodě.
Napadl mě jiný druh materiálu silikon, sklo, kov.
Jaké jsou vaše zkušenosti?

29

Re: Anální kolík

Tak na kolik dej kondom a bude to ok. Podle mě bude problém v materiálu..

30

Re: Anální kolík

apratt: Zkus kolík od BLACK VELVETS. Ten silikon je opravdu příjemný a dokážu ho v sobě mít v pohodě celý den.

31

Re: Anální kolík

Jednoznačne treba vyskúšať Doc Johnson Round Butt Plug, zatiaľ som nič lepšie nenašiel.

https://www.amazon.com/Doc-Johnson-Roun … B009SPOQ0S

Asi mám nejaký špeciálny anál, ale silikón namazaný hoci čím nezvládnem dlhšie ako hodinu. Sklo je super, ale je to sklo a predstava črepov v zadku mi nerobí moc dobre. A kvalitné kovové sú na mňa moc ťažké.. No a Round Butt Plug zvládnem v pohode 24/7, pri vkladaní stačí kvapka silikónového oleja a bez ďalšieho mazania vydržím až kým musím ísť na ďalšiu veľkú.. Pre začiatočníka treba určite ten najmenší, na bežné nosenie používam stredný a raz za pár týždňov ten najväčší. A to je totálna pecka, prvý krát, keď som ho nacpal do zadku som skoro odpadol od toho návalu pocitov a preto ho používam iba raz za čas, keď to človek opakuje moc často, už to nie je ono. A netreba ho tam nechať moc dlho, lebo ináč si vyskúšate pocit skoro ako pri pôrode. Ešte k tomu pocitu, tým že je guľatý tak cítite ako ide dnu po desatinách milimetra a zrazu bum a vletí to tam jak raketa a vyplní vás..

32

Re: Anální kolík

Celodenní nošení análního kolíků není problém ale teda spíše menších průměru a ne kulatý kamínky ale podélný aby netlačily. Má žena ani tak netrvá na velikosti ale na tom aby jsem neustále něco měl.

33

Re: Anální kolík

Ja bývam "pripojený" hlavne kvôli tomu super pocitu a bez neho moc dlho nevydržím. Samozrejme sú dni, keď tam nesadne, alebo nemám chuť.  Ďalšia vec je, že kým som nenašiel tento tvar, tak som mal stále obavu, že keď si prdnem tak kolík vypadne. Nič čo som vyskúšal tak dobre v mojom zadku nesedelo, ako guľa. Čo sa veľkosti týka, tak tých 5cm toho stredného, už dokáže vcelku dobre stimulovať prostatu. Stačí pár krát napnúť svaly na zadku a hneď viem, že ju mám wink No a teraz nemôžem dostať z hlavy môj šialený nápad a chystám sa postaviť kolík, v ktorom bude gyroskop/zotrvačník. Teda aspoň v mojej hlave to vyzerá, ako skvelý nápad a v reále sa uvidí..

34

Re: Anální kolík

Hlavně gyroskop nesmí být mems. smile
Je to zajímavá myšlenka. Ale asi hodně pracny

35

Re: Anální kolík

Dnes mi pošta dovezla vánoční dárek big_smile
Ani jsem  to nečekal a myslel, že dorazí až po svátkách.
Už se nemůžu dočkat a přemýšlím, který vyzkouším.


https://www.imgup.cz/images/2020/12/21/plugs.th.jpg

36

Re: Anální kolík

Ježíšek mi přinesl ten kulatý, střední a je fakt dobrej. Měkká zakladna. Skoro bych se bál, jestli bych zvládl ten velkej smile

37

Re: Anální kolík

Přátele análních kolíků. Po Vánocích nám přišel nový a dost velký anální kolík.
https://analni-koliky.heureka.cz/black- … er-medium/
Konečně přišel čas ho ozkoušet a musím ho velice doporučit. Na vložení vypadá veliký, ale dá se. Když jste zvyklí na strapon, tak ho snadno přijmete. Velice dobře se nosí, nevypadává. Pocit plnosti je velice dobrý. Materiál je bez výhrad. Navíc si myslím, že bude super i pro Paní. Dokonale vyplní prdelku a při sexu by mohl dobře držet.  Plně doporučuji.