Téma: Hygiena a starý Holytrainer
Ahoj,
téma hygieny se tu rozebíralo mnohokrát. Nejsem schopen říct, zda něco dělám špatně nebo budu muset zvolit jinou klec.
Vezmu to od začátku. Nejsem z těch, kterým by vyhovovalo "mít cudnost v hlavě". I z toho důvodu jsem byl zamčený z velké většiny na kratší dobu (řekněme do 4 dnů). Za normální situace pás dlouhodobě ani mít nemůžu kvůli sportu, ale nyní v době karantény máme s partnerkou možnost více experimentovat. Prošel jsem od CB3000, CB6000, přes kleci podobné prisonbird, delší klec podobnou minispideru, minicage, bon4, různé verze holy traineru, ... až jsem se vrátil ke "starému" holy traineru (na cudnost se prodává už jen jako elektro). Vyhovuje nám normální zámek (čínské integrované jdou otevřít jedním, max dvěma klíči) a mě vyhovuje, že se penisu nedá libovolně dotýkat jako ve většině "volnějších" klecích.
Prakticky ve všech klecích narážím na šířku a jsem nalisovaný "od kraje ke kraji". Což dost komplikuje přístup pod předkožku (kterou mám poměrně velkou).
Všude jsem se dočetl o vatových tyčinkách ("uchošťourech"), které jsem se snažil používat.
* Stříkačkou s gumovou hadičkou se snažím dostat pod předkožku vodu s mýdlem, následně "vyšťourat co jen jde" vatovými tyčinkami, opět vypláchnou stříkačkou s čistou vodou.
Pod předkožkou ale stále zůstává příliš mnoho. Stejný výsledek jsem měl i v "děravějším" bon4, prakticky jediná klícka s dobrou hygienou pro mě byla "ala" delší minispider.
Jako jediný způsob se zatím jeví povytahovat kůži u kořene, dokud se předkožka více nestáhne. I tak se mi ale nepodařilo očistit dostatečně a myslím, že ty 4-5dní je bez sundání a pořádné hygieny strop.
Navíc tento postup (pro mě) působí dosti proti filosofii pásu ... je to na hraně oproti tomu, kdy bych ho už mohl dostat ven.
Někdo psal jako stěžejní ihned po hygieně úplně vysušit - s tím jsem nezaznamenal postřehnutelný rozdíl.
* Vynechávám/přehlédl jsem nějaký podstatný krok? Nějaká další doporučení?
* Snažil jsem se více koupat než sprchovat (psalo se o lepším uvolněním nečistot) - má to opravdu smysl?
* Má opravdu smysl ihned sušit?
* Na foru se hodně doporučovala "aircage". Opravdu to je oproti HT takový rozdíl? Ano, děr je víc, ale z umístění si nejsem jistý, zda zajistí o tolik lepší přístup (zároveň má "jen" integrovaný zámek)
* Daří se někomu v podobné kleci provádět hygienu tak, aby mohl být zavřený delší dobu (rámcově týdny), nebo po určité době vždy následuje pořádné čistění?
* Nenarazil někdo z Vás na video s "hygienou tak jak má být"? O žádném nevím…
Pokud jsem odpověďi/diskuzi nad těmito otázkami v nějakém vláknu přehlédl tak mě prosím odkažte. Díky za postřehy/doporučení.