Včerajšok bol nádherný, miláčik prišiel tak ako zvyčajne chodí domov.To že bude meškať nebola pravda.Naťahovala ma, že príde neskôr, lebo vraj chcela vedieť či som si všetko spravil tak ako som to mal od nej včera zadelené.Lebo vraj ma pozná a vie, že som veľký lenivec a odkladám veci na neskôr. Bola úprimne prekvapená a usmievala sa celý večer. dovolila sa mi jej dotýkať a láskať ju.Opýtal som sa jej, či jej môžem pomocť sa vyzliecť.Suhlasila, tak som jej dal dole blúzku a sukňu a uvidel som krásny set prádla vo farbe parížskej modrej. Sťažovala sa mi, že ju bolia nôžky, tak som jej ich začal masírovať a láskať.Myslím, že sa jej to veľmi páčilo. Neskor večer keď na ńu prišla mlsnota som jej pripravil milkšejk. Vraj si na to, že prakticky som od nej prebral domáce povinnosti na 100% rýchlo zvyká a tak sa jej to páči, mi spôsobila erekciu a všimla si moje zmodralé guľky. Starostlivo si ich prezerala a pýtala sa ma či to nebolí, musel som jej povedať pravdu. Že neviem prečo, ale takto sa mi to páči. Páči sa mi robiť poriadok, prať, variť, žehliť a čakať na ňu. Keď sa namlsala, dovolila mi si k nej ľahnúť a začal som sa k ńej tuliť a bozkávať nôžky. Usmievala sa tak mäkko a mala nežnosť v očiach. Cítil som sa veľmi napružený, inokedy by som ju asi strhol pod seba a vnikol do nej, ale teraz mi to neprišlo správne. Teraz som jej chcel dávať nežnôstkami najavo, ako veľmi mi chýbala po celý deň.Tesne pred tým ako šla spať, sa na mňa vrhla, že chce aby som ju láskal a bozkával dole na jej pipinke. Musela byť veľmi vzrušená, pretože netrvalo dlho a ako mi sedela obkročmo na hlave a trela si ju o moje ústa sa spravila. Celú tvár som mal ulepenú jej šťavičkami. Samozrejme, že som mal veľmi silnú erekciu, cítil som ako mi v klietke až pulzuje a nadskakuje chudák. Ale ona si vôbec ho nevšímala, páčilo sa mi, že je sebecká. Ľahla si, ja som ju prikryl a ešte mi už skoro ospalým hlasom povedala, že nemám sa jej dotýkať až pôjdem spať.Tak som šiel umyť riad a urobiť poriadok. Potom som si ľahol na svoju stranu postele. Asi okolo polnoci ma prebudila, že chrápem, aby som sa otočil na brucho. Bóže, ako milujem svoju novú lásku, prebral som sa hneď, ako mi klietka môj odhalený žaluď pricvikla o matrac. A tak som už dlho nezaspal.Všimla si toho asi, asi som aj vydal nejaký zvuk, lebo mi hneď povedala, že keď nespím, tak jej mám priniesť pohár vody. Poslušne som to hneď spravil. A keď som si opať ľahol, dala mi svoju rozhorúčenú ručičku, mohol som sa k nej pritúliť a už si nič nepamätám
Ráno som vstal obyčajne skôr ako miláčik. Pripravil som jej kávičku, raňajky.Keď papala, tak sa s úsmevom na mňa pozerala a povedala, že sa jej zdá, že to len hrajem.Ten pocit, že si môj miláčik niečo také myslí, ani neviem prečo ale nahrnuli sa mi slzy do očí a normálne som rozcitlivene vzlykol.Hneď mi chytila ruku a privinula si ma k sebe. Som jej povedal, že i keď sa to nezdá, teší ma, že sa o ňu môžem postarať a pomáhať jej. Veď predsa vidí, že keď som s ňou, mám neustálu erekciu a penis vypĺňa každý otvor v klietke.Bolí ma to, ale je to príjemný pocit niekomu naozaj patriť.Potom som jej pomohol s obliekaním, umyl som riad a odviezol som ju do kancelárie. V aute mi okrem bežných vecí povedala, že sa jej to páči tak ako to je. Dala mi pusu a tak som sa vrátil domov a teraz píšem tieto riadky.
Musím priznať i keď to nie je ešte dlho čo som zamknutý, že naozaj mám viac vyplnený čas. Ale zároveň i pri bežných veciach myslím na svoju lásku a spôsobuje mi to silnú erekciu, ktorá nie a nie aby sa naplno prejavila.Chcem aby to tak trvalo čo najdlhšie. Ale najviac chcem, aby sa moja milovaná usmievala stále. Vy ju nepoznáte, ale má prenádherné ústa, krásne čierne oči. Keď sa usmieva alebo smeje, veľmi milujem jej hlas a jej smiech. Je to jediná prává láska môjho života.