Ahoj,
rad bych se zeptal poslední dobou ujíždím na pumpovaní penisu. A velice by mě zajímalo je nějaká hranice podtlaku ,kterou není radno překračovat? Nebo jak dlouho lze mít penis napumpovaný k prasknuti, zda je třeba pulhodky už moc? Muže dojit k nějakému poškozeni? Na stránkách sexshopu se občas něco dočtu, ale to jen opisují návod k použiti a nikde jsem to nenašel nějak přesněji a hlavně odzkoušené. Díky za radu.
1)
Jako ukazatel hranice poškození bych viděl jakýkoliv byť sebemenší krevní výron.
2)
Několikahodinová erekce není zdravá, dochází k ischemii (nedokrvení) erektilních tkání penisu (krev tam sice je, ale proudí málo, což vede k poklesu kyslíku). Dlouhodobá mnohokrát opakovaná ischemie penisu povede k fibrose kavernosních těles (pružnou tkáň nahradí tuhá vazivová tkáň). Pokud je erekce již bolestivá, je to špatně. Zajisté bude lepší 4x půlhodinová aplikace s krátkými přestávkami k regeneraci, nežli jedna dvouhodinová.
3)
(disclaymer: nejsem doktor)
zdroje z drivejska: net, nonpublic medical data, fyziologie, ULZ, skripta
predpokladejme bezny ambient tlak 100kPa = 1bar bude pro nas tedy vychozi stav 0
1/ tlak
-45cmHg je podle me maximum ktery lze jeste aplikovat na penis/vulvu i kdyz to nebude uz prijemne a u cca 75% lidi spis uz jen pouze bolestive neprijemne - podle trenovanosti max cca 5-10 minut, a pokud budes vytrvalej tak dosahnes kyzeneho vysledku (nebo poskozeni) a dal je to na tobe
(-45cmHg je cca -18inHg tjcca -9psi tjcca -0.6bar resp 0.4bar a -60kPa resp 40kPa tj ekvivalent cca 7kmnm)
pod -5cmHg je sensoricky prijemne, zadne omezeni pokud vim, jsi bezpecne pod diastolou i kdyz ji uz bzrzdis
na -10cmHg je nutne minimum pro prekonani diastoly 9cmHg (pokud jsi zdravy) takze se ti zacne mirne zvetsovat
na -20cmHg je bezne pumpovani a jsou lide kteri na tomto tlaku vydrzi i pres 2 hodiny (s 15 minutovymi prestavkami) ale obecne se nikdy nedoporucujuje vic jak 30 minut celkem za den pro jakekoli podtlakove hratky vsude na tele
na -30cmHg je omezeni u levnejsich pump uz aplikuj ze zacatku max 2x15 minutu a pak je to na tobe kam az chces zajit se svym zdravim
na -40cmHg je dobre nepokracovat a zde je vetsinou omezeni u drazsich modelu (moderni hydropumpy jdou az sem a proto je tu vzdy 2x15 minut a minimalne 24hodin prestavka aby se z toho tkane vzpamatovali) tento podtlkak vyvynes i svou vlastni pusou kdyz chces - prislo mi jednou dost usmevne ze lidi shani drahe mackatka ale aby pouzili vlastni zdroje je ani nenapadne 
na -50cmHg STOP - sem uz NE (PS kdyz se budes hodne snazit udelas v puse podlak cca 48 az 49 a nekdo mozna i 50)
na -60cmHg jako tlakovou diferenci se pokud vim nikdo rozumny nevydava - tohle uz tkane, bunky a krevni reciste nesnesou a neni to rozumne
na -76cmHg (-100kPa) je vakuum a temer vsechny bunky v tele se ti roztrhnou, explodujes/zmrznes v jeden okamzik (i tvuj penis pokud bys na nej aplikoval neco tak sileneho 
Nechci tu uvadet vse ale kdyz budes chtit tak najdes i vyzkum provadeny v KZ na veznich - proste pod tuto hranici bys nemel riskovat a pokud se k ni propracujes a bude ti to prijemne tak uz doslo mozna k nevratnym zmenam na bunecne a mezibunecne urovni ktere nejsou dobre (pokud jsi zdravy a nemas nejakou disfunkci tak na blabol vyrobcu pump ze opakovanym pouzivanim pump si neublizis ale ze naopak "dojde k trvalemu zlepseni" - je hlavne marketing a nekdo proste zamenil jedno slovo a nezminil cast #2 - spravne to melo byt "dojde k trvalemu poskozeni a nasledne zavislosti na pumpach")
nasledne by ses mem zamyslet jak si zmeny po vakuovani chces udrzet, tzn. pokud dosahnes zvetseni bez ujmy (pozn: u vakove pumpy jde primarne - 90% o zvetseni obvodu a jen nepatrneho zvetseni delky, ale to vastne neni cilem diskuse)
jen pro srovnani :
- na nadmorskou vysku 2km (-20kPa ~ -15cmHg) az 2.5km (-25kPa) a nekde pry az na 3km(-30kPa ~ -22cmHg) se tlakuji letadla co letaji nad tuho hladinu vetsinou kolem 8 az 11kmnm
- od 4km (-40kPa ~ -30cmHg) i nize ma spusta lidi jiz problem s vstrebavanim kysliku, v letadle se ti nafouknou mekke tkane, zaobli se ti tvare a budes mit kratkodobe euforickou naladu a pak se bude chtit spat a budes letargicky, proto se pouzivaji kyslikace
- od 7km (-60kPa ~ -45cmHg) je zona smrti a tlak v teto vysce je dlouhodobe neslucitelny se zivotem a a tudiz nepojistitelny, trenovani v nem vydrzi max nekolik hodin - viz kratke zdrzeni pri sestupu z mount everest rovna se prakticky smrt hned nebo tesne po sestupu
- od 19kmnm je cca 6kPa tj ~4.5cmHg (-94kPa, -71cmHg, 0.06baru) - to neprezije nikdo, udava se max par vterin pro mozek ktery je ihned zahlcen nervovymi vzruchy jak se jeho telo vari a trha zevnitr v radu vterin, mechanismus pusobeni podtlaku na ruzny typ bunek z fyzio hlediska je velmi zajimave cteni a ne dynamika rozpinani je zavisla na (bio)chemickem slozeni 
2/ doba aplikace
penis: obecne pulhodina vkuse neni dobry kvuli nedokysliceni tkani a testy firem co se timto zabyvaji maji odzkouseny a relativne bezpecny je 2x 15 minutovy interval s 1 az 2 minut relaxem a pak den a az 2 pockat podle toho jaky tlak aplikujes (interni confidential fotky o testovani hydromaxu bych doporucil videt vsem co si chteji zahravat - ale to se nestane)
sourek/varlata: maximum u zacatecniku je na cca 1/4 a zkuseni jdou az na 1/2 (a po roce nekteri i vice) toho co snese penis, ale tohle je na samostatne tema, varlata a zvlaste Leydigovy bunky nejsou tkan ktera patri do podtlaku, ale jsem toho nazoru (sam jsem testoval) ze se jedna o realtivne bezpecnejsi alternativu pokud se nekdo opravnene boji infuzi do sourku s cilem zvetsit si varlata a/nebo zvyseni vnitrniho tlaku na varlata takze stav zvetseni sourku az o 50% a nasledne nutkave ztuhnuti sourku na par vterin az minut pred ejakulaci zazijete i nekolik hodin. Jako vedlejsi efekt jsem na sobe pozoroval sekundarni znaky zvysene hladiny volneho testosteronu (lab testy to prokazali, bez kontrolnich mereni to ale nemuzes brat jako fakt) ale i zmeny nalad a zmeny tlaku prave asi z duvodu zmeny hormonalnich hladin - takze zde fakt opatrne
vulva, prsa, atp: nekdy priiiiiste 
3/
o tom ze neprirozene mechanicke pusobeni neni zrovna zdravi prospesne je napr. jeden pekny film o mozku sportovcu (kde taky hraje roli tlak-podtlak ale dymanicky a ne staticke jako u vakuove pumpy, a protoze o penisu by nikdo film netocil - myslim - i kdyz o varlatech jsem jiz videl - tak je zde cilem je mozek u nejskvelejsich sportovcu nejskvelejsiho narodu na svete kdyz ho puzivaji jinak nez k cemu ho evoluce vytvorila)
https://www.csfd.cz/film/395871-diagnoza-sampion/
https://zvraceny.cz/content/52121-varlata#
4/
zajima me co te na tom bavi nejvic, jestli zvetseni objemu a pocit velikosti, nebo specificke senzoricke stavy uvnitr nebo na povrchu nejake casti penisu pod tlakem, atp, diky (cetl jsem jsem nekde dost sirokou skalu projevu a vzniku zavislosti na pumpach tak me to zajima)