Téma: otrok471vpasucudnosti: v klícce MINIX (Spiderwire2)

Dobrý cudný den všem. Já jsem od 18.5.3020 zamčený v pásu cudnosti MINIX. A má LADY mi nastavila odpočet času do teoretického odemčení. Teoretický proto, že ten čas může posunovat. Odkaz na odpočet přikládám se svolením LADY

ADMIN EDIT: odkaz přestal fungovat

Nestyďte se vyjádřit svůj názor ať je jakýkoliv

Re: otrok471vpasucudnosti: v klícce MINIX (Spiderwire2)

Pardon jsem zamčený od 18.5. 2020

Já při zamčení beru CLAVIN PLATINUM. Jelikož mám ptáčka ve vězení (kleci), tak tomu s LADY říkáme “VĚZEŇSKÁ STRAVA”

4

Jaký to je být zamčeny a brát při tom doplňky na erekci? Už jsem o tom taky přemýšlel že by to mohla být větší legrace. To je odpočet na cely rok jo?

Ano. Je to odpočet na rok. Brát Clavin při zamčení v kleci je velmi odvislé od velikosti penisu a klece. Já jsem to v minulé kleci také nedával.

6

Já tedy mám malou klec. Vnitřní průměr 37 a délka 50 mm. Krouzek mám 42 mm a je pravda že v noci tam mám dost těsno.

7

Spíše mě napadlo brát doplňky na podporu tvoření semene aby ho bylo co nejvíce.

Prostředky na podporu tvorby semene? To existuje?

9

Jj kdysi jsem to hledal ale jinak pomáhá určité druhy jídla.

A jaký, to mne zajímá, i mou LADY

11

Fencek: Ahoj, hezký den přeji. Zdá se Ti rok zamčení snad málo ? To já to možná časem ještě prodloužím :-D  To mě opravdu také zajímá, co je dobré pro tu větší tvorbu semene. Jsem klíčnicí a Paní tady otroka 471.

12

To mě těší Madam. Vůbec se mi to nezdá málo. Sám si to neumím představit. Zkuste se podívat na internet a určitě tam něco najdete jako doplněk stravy pro podporu tvorbu semene.

13

Ahojte, krásny odpočet!

Mohli by ste nám dať link na ten pás cudnosti MINIX prosím? Nenašiel som to smile

14

Vindi:
Ahoj,tady máš odkaz : https://www.spoutana.cz/Pansky-pas-cudn … x-d172.htm

15

docela by me zajimalo jak v tomto pase delate hygienu a hlavne jak udrzujete ten pas v cistote.
NOsival jsem takovy taky a bohuzel jsem od nej po mesici upustil. velice problematicke udrzovat ho v cistote, hlavne mista kde se ti krouzky svareny, tam je vecne spina a nijak nejde vycistit.

16

Klíčnice Janet:
Jéj, takúto mám aj ja! Jedna z tých viac pohodlnejších čo som skúsil (a mám už hádam 10 typov)

pesjenprovas:
Ja som hygienu robil tak, že každé 3 dni išiel na sprchu pás dolu, vyčistil som ho poriadne aj poriadne umyl predkožku, inak bolo cítiť že nie je dobre umytý a zápach úplne nezmizol po sprche (prvé 2 dni to nie je problém)

Já si napustím plnou vanu vody a do klícky stříkám prudký proud teplé vody.

18

i kdyz strikas proud vody na ten pas tak proste se neda vycistit poradne.
a sundavat ho kazdy tyden kvuli cisteni je taky naprd

Tak včera ráno 28.5. 2020, kolem druhé hodiny ranní jsem byl vzbuzen masivní ranní erekcí. Musel jsem to rozchodit.

20

Erekce jsou v tomto pásu velmi dobré. Hodně tahají za koule, ale která klec ne. wink jinak klec je hodně povedená. Dostal jsem ji od manželky,nikdy předtím jsem žádnou neměl. Nasadil ji,padnula jak ulitá a vydržím v ní pořád. Jen bych ji uvítal z nerezu. Koupání v bazéně se slanou vodou atp. ji dávají zabrat. Jinak na hygienu určitě lepší jednou za 2-3dny sundat. Ale to bude u každé stejné.