1

Téma: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Ahoj. Korona na nás dopadla na všechny, já se cítím osamělejší než dřív a akutní nedostatek hranic mojí psychice taky úplně neprospívá, tak poslední týdny bádám, co se sebou a shodou okolností mě fakt zaujal elektronický pás cudnosti Cell Mate (volně přeloženo spoluvězeň).

Tak jsem si ho koupil, ten větší, protože příroda mě jakž takž obdařila. Je to drahá sranda, zaplatil jsem za pás pět tisíc, ale pravda, že o peníze mi teda nejde, do hrobu si je člověk nevezme.

Technické provedení je průměrné, kovový kroužek je pohodlný, nasazování klece mi přišlo snazší než snahy zamknout se do CB-6000 s trochou lubrikace jsem v pohodě vklouzl. Za nedostatek považuju provedení spodní části tuby, kde je prstem cítit plastový šev, taková ta ostrá čára, patrně vzniklá lepením nebo jiným výrobním procesem, detaily nevím. Velmi pozitivně hodnotím vzhled, klec působí robustně a hi-tech.

Ovládání a software. Klec se ovládá pomocí mobilní aplikace a rozhraní Bluetooth. Appka je dostupná pro ios a Android. Naskenování QR kódu z manuálu vede na již neexistující adresu, u výrobků renomovaných značek by už to pro mě možná byl dealbreaker, ale po smutném zjištění, že software dělali Číňani jsem se obrnil trpělivostí a doufal, že to bude aspoň fungovat. Pár lidí si v komentářích u aplikace stěžuje, že se jim aplikaci s pásem nedaří propojit. Některé části aplikace jsou čínsky (například podmínky používání). Aplikace na Androidu 10 (Samsung Galaxy S 10) reaguje tak zasekaně až to působí, že těží kryptoměny. Zdá se, že ta myšlenka za aplikací obsahuje i nějakou chabou sociální síť, pro lidi, kteří se chtějí seznamovat skrze hračky, ale ještě jsem to moc nezkoumal. Appku se mi s klecí podařilo propojit a vyzkoušet, že to spolu funguje, tak jsem se zamkl. Další postřehy zde budu sdílet průběžně, zabývám se teď hlavně snahou vybřednout ze "single player" modu.

Velmi by mne zajímalo, jestli neexistuje nějaká konkurenční nebo otevřená aplikace, která by uměla na dálku odemknout tuhle klec a zároveň by to neprogramovali Číňani, hardware se naučili dělat slušně, ale ten software, to je často děs. Teoreticky bych se do toho mohl pustit i sám, ale spíš se mi zatím nechce, utratit peníze za hotové řešení je mi milejší.

Moje fotky:

https://i.imgur.com/fBAYJlo.jpg (dickpick)
https://i.imgur.com/pMXlD8n.jpg (dickpick)
https://i.imgur.com/UozvXBF.jpg (dickpick)
https://i.imgur.com/6GT6YML.jpg (screenshot appky)


Jestli vás něco zajímá, klidně se ptejte, budu moc rád :-)

2

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Další postřehy.

Děkuju za zprovoznění odkazů a doplnění kategorie. Možná to částečně patří do příběhů, ale pokusím se zachovat spíš technický pohled na věc.

Byl jsem v tom zatím od pátku zamčený dvakrát, jednou 12 hodin, podruhé 20. A je to super rajcovní sexuální hračka. Jestli bych zvykl na dlouhodobější / dlouhodobé / každodenní nošení si tedy nejsem vůbec jistý. Stejně jako v CB-6000 se mi v tom naprosto nedaří spát, nezaberu déle než na hodinu a ráno mám otlačený a podrážděný penis a šourek. Na spodní straně penisu kde končí tuba a pak na šourku v místech po kterých se vozí kroužek, přes den je to v pohodě, v noci až nesnesitelné pálení šourku a tahání za koule. To všechno navzdory lubrikaci. Co se "bezpečnosti" týče, je to o něco lepší než CB-6000, vyklouznout penisem z tuby lze, ale úplně se osvobodit od kroužku jsem nedokázal. Jako hračka zajímavá, použitelná atraktivní. No jenže...

Ta ovládací aplikace z Google Play je fakt naprosto pošahaná, bohužel i na čínské poměry to patří mezi ty horší výtvory. Možná starší verze byla lepší, potkávám nějaké odkazy na APK soubor, ale nechci si tím špinit telefon.

Chtěl jsem se dnes zase zamknout, baví mě to, líbím se v tom sám sobě, to se taky nestává úplně často. No a nejprve je potřeba klec odemknout. Tak Otevřu aplikaci v telefonu a vidím jen nekonečné načítání. Restart aplikace ani telefonu nepomohl. Od té doby se nemůžu přihlásit ani znovu zaregistrovat. Vymazal jsem cache, nic, data, nic, re-instaloval aplikaci, nic. Chová se to tak, že přihlašovací tlačítko nutné k použití aplikace je i po zadání správných údajů prostě bez odezvy. Takže klec je zamčená a nejde odemknout. Pro někoho s mým penisem je to vyloženě nebezpečný software, takhle vznikají ty zprávy od hasičů, kterým se smějeme. Ačkoliv bych si klec rád nechal, protože se mi líbí, nemám de facto jinou možnost než ji vrátit. Cena za to že rád zkouším nový věci je, že někdy musím číst obchodní podmínky a řešit tyhle věci.

Kdybych se do aplikace aspoň dostal, je podle mě slušná šance, že by se mi podařilo okoukat a obšlehnout Bluetooth párovací proces a instrukci k odemčení a mohl bych si udělat vlastní appku, pro začátek třeba s jedním tlačítkem, ale zase bez Číňanů. Uvidím, třeba mě ještě napadne co s tím, nebo najdu informace na internetu.

Když to fungovalo, vypadalo odemykání takhle krásně (video se zvukem ke stažení, možná půjde pustit z webu): https://pornoid.cz/AWv5ib/video-2020-06-01-19-56-27-mp4

3

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Hele, moc děkuji, za recenzi, když to vyšlo dost jsem na to koukal, na Twitteru to snad dostalo dost lidí zaplacený, že píšou že je dobrá, ty píšeš úplně přesnej opak big_smile Ale jo provedení té aplikace jsem se děsil, takže koukám, že mě nemusí být nějak líto, že je momentálně mimo můj rozpočet.

4

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Ahoj, podařilo se Ti to nějak odemknout?
Je totiž možné, že si klec<>apka vytvořila nějaký pár klíčů při inicializaci a při vymazání cache byl klíč na straně telefonu ztracen.

Musel jsi jít do destrukce za pomocí kleští/pilky?
Děkuji za recenzi - Tvoje zkušenosti mi pomohly v orientaci.
Držím palce.

5

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Ahoj, no pochybuju, že by to používalo nějakou kryptografii. Napsal jsem na podporu a nechal je na jejich serverech všechno zresetovat, pak mi šla klec znovu přidat do aplikace a odemknout. Přesunul jsem se v posledních dnech k testování hraček Lovense, takže víc slasti a méně cudnosti, hedonismus je zpět. Klec je zatím připravená na nočním stolku, ale tradičně mě nikdo nekrotí. Pokoušel jsem se projít zdrojové kódy Androidové aplikace pomocí apktoolu a nevypadalo to moc sofistikovaně, ale androidem vygenerovaný bluetooth hci snoop log taky neukázal nic extra zajímavého. Bohužel nemám velké zkušenosti ani v jedné potřebné oblasti reverzního inženýrství, ale přijde mi to zajímavé a smysluplné pro další zkoumání, pokud máte třeba nějaká doporučení, budu rád.

6

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Tohle by asi mohlo pomoct k vytvoreni nejake stabilnejsi aplikace. Sice cinsky neumim a google ma s prekladem taky problem, ale dost veci se z toho pochopit da. Je tam popsany proces parovani pasu s aplikaci, aplikace s cinskou databazi i kod, kterym aplikace posila pasu prikaz k odemceni

https://blog.csdn.net/CarlCurist/articl … s/85345941

7

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Super, díky moc za odkaz, já se na to podívám a uvidím, třeba se někam posunu. Dám vědět.

8

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Editoval bych předchozí příspěvek, ale asi na to nemám práva. Děkuju moc za ten odkaz, vysvětluje dokonale princip zabezpečení elektronického pásu cudnosti. Autor toho příspěvku mi ušetřil několik desítek hodin práce. Teď když už vím jak to celé funguje (včetně statického šifrovacího klíče) by neměl být problém napsat lepší aplikaci. Kdybych byl odvážný tak vyzkouším přímo tu z toho příspěvku, ale mám z čínskýho softwaru prostě vítr.

Máte o to někdo reálný zájem? Ono je to dost práce a nikdy jsem Android+BLE aplikaci nepsal, ale programovat jakž takž umím. A pás mám stále na nočním stolku, takže... Cesta je volná.

Stručně k tomu principu to funguje takto (nedůležité části vynechány):
1. Telefon naváže připojení s pásem cudnosti
2. Telefon přijme od pásu cudnosti náhodný token
3. Telefon odešle pásu instrukci ODEMKNOUT+token

To sice znamená že instrukce k otevření je pokaždé jiná, ale zároveň je triviální odchytit ten token, takže z hlediska bezpečnosti nic extra. Ani triviální, ani bezpečné. Na hračku je to slušné, přestalo by mě bavit to řešit dřív, než bych na to sám přišel.

Pokud se z tohohle nedostatku pro příští verzi pásu poučí, pravděpodobně už to udělají správně tak, že to nepůjde takto jednoduše technicky hacknout.

9

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Mylim, ze zajem o stabilni aplikaci bude celosvetovy, u nas moc lidi nebude, aspon zatim. A pro me je taky prekazkou cinskej software..

10

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Komunitu napadli hackeři a všem nám sebrali oprávnění na odemčení. Číňani to řeší obnovou databáze čtyři dny zpět a tohle je porad dokola..

11

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

No že by mě to nějak překvapovalo, s tím jak vypadá ta aplikace, tak to mě teda nepřekvapuje. Pokoušel jsem se napsat univerzální odemykátko, nikoliv ale jako Android aplikaci, nýbrž python script pro ESP32, současná situace je taková, že řeším jiné věci a tohle hybernuje ve fázi, kdy si odemykátko osahá pás cudnosti, ale neumí si zatím říct o token a poslat správnou instrukci k odemčení, kdybyste někdo dobře rozuměli BLE protokolu, můžeme to probrat.

12

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Je to docela pozdvižení a hodně se o tom na internetu píše:

https://www.theverge.com/2020/10/6/2150 … ely-locked

https://techcrunch.com/2020/10/06/qiui- … rity-flaw/

13

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Tady ještě přidávám na odkaz na článek o tom, jak se z pásu dostat v případě nouze, stačí oddělat přilepený kryt tlačítka a mezi žlutý(plus) a bílý(mínus) kabel aplikovat napětí 3V (2 tužkové baterie):
https://www.pentestpartners.com/securit … ber-5-2020

Těch děr tam mají spoustu, i to odemykání všech pásů v dosahu přes BLE by šlo udělat, i to se v tom článku zmiňuje. Pás cudnosti používá totožnou implementaci protokolu BLE jako zámek Nokelock. Detaily jsou tady:
https://www.pentestpartners.com/securit … elock-api/

Čím dál tím lepší…

14

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Prosím, kdo mi pomůže se sparovanim
Nedaří se mi to

15

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Mne sa neda ani registrovať na tej appke

16

Re: Recenze: elektronický pás cudnosti Cell Mate (QIUI)

Vraťte to a kupte si za ty peníze něco jiného, tahle klec už mít lepší software spíš nebude.