Téma: Příběh klíčnice Janet

Ahoj, ráda bych přispěla i svým příběhem. Jsem klíčnicí otroka 471, který sem začal také přispívat. Na začátek bych ráda řekla, že jsem switch a převážně submisivní než dominantní. Tu dominanci teď zkouším trochu cvičit. Já jsem pro otroka 471 (dříve Pána) byla dříve uzamčená v dámském pásu cudnosti. S různými přestávkami jsem byla uzamčená po 3 roky. Nejdelší doba bez orgasmu byla dokonce více než jeden rok. Teď už si nějak nedovedu představit, že bych to znovu vydržela déle než rok. Vlastně si to prakticky nedovedu představit už třeba ani na měsíc. Protože teď si užívám orgasmů víceméně každý den a o tu možnost bych přijít nechtěla.
Aktuálně se snažím svému otroku splnit sen a to , být rok nebo déle bez orgasmu. Aktuálně je odpočet, který už můj otrok vkládal u svého příspěvku stanoven do 18.5.2021. Jenže nevím jak v sobě potlačit tu submisivitu, je to pro mě trochu těžké. Někdy mám chuť hned ho odemknout a dovolit mu, aby si užíval, čímž bych mu vlastně radost neudělala. A jindy mám zase chuť ten rok dodržet a možná to ještě prodloužit. Je to jako na houpačce, mění se to vlastně z minuty na minutu. Teď v pondělí bude uzamčen 14 dní. A přesto už tyhle pocity mám, to jsou prostě ještě ty dozvuky otrokyně ve mně. Nejvíc mě asi baví a rozesmivaji jeho noční erekce, jak kvůli mně v noci nespí. To se pak cítím hezky. Takže tu mrchu v sobě mám.
Nejvíc mě asi mrzí to, že po mně chce, abych se mu pro jeho zamčení posmívala a tím pádem ho ponižovala. Dělám to nerada, přesto se mu snažím vyhovět.
Budu zvědavá, jak to vše s touhle mou dominanto-subí povahou zvládnu.
Budu ráda, když napíšete. Ať už se budete chtít zeptat na mou minulost v pásu cudnosti nebo na mé aktuální dominantní já. 
Jana :-)

2

Re: Příběh klíčnice Janet

Dobrý den, chci se zeptat, jestli budete řešit to, jak se Váš otrok bude zbavovat semene? Nebo jestli to necháváte bez povšimnutí. Protože rok bez orgasmu je hodně dlouhá doba. Děkuji za odpověď.

Re: Příběh klíčnice Janet

Hezký den,
samozřejmě, že to řešit budeme a to zkaženými orgasmy. Ale v pondělí bude zamčený teprve 14 dní, takže zatím to nechávám bez povšimnutí. A ani můj otrok, zatím nevyslovil přání zbavit se přebytečného semínka. Dnes dobral prozatím poslední dávku Clavinu Platinum na podporu erekce. A teď pokračuje braním Vimaxu, který má i podporovat tvorbu semene. Tak jsem zvědavá, co to s ním ještě časem udělá. :-)

4

Re: Příběh klíčnice Janet

Nevím ale s paní jsme neměli DS vztah 30 let ale dost se to změnilo po nasazení pásu.

Re: Příběh klíčnice Janet

lastastny: Ty nevíš, že Paní ,je vždy s velkým P ? ;-) Alespoň mělo by to tak být.

6

Re: Příběh klíčnice Janet

Moc a moc se omlouvám ale 30 let to byla manželka a až poslední 3 roky PANÍ  omluva všem PANÍM za všechny co zapomínají.

7

Re: Příběh klíčnice Janet

Tak myslím že ze ponížení k nadvládě je už jen kousek:

8

Re: Příběh klíčnice Janet

Omluva PANÍ není moc gramaticky dobře ale vzrušení dělá moc.

9

Re: Příběh klíčnice Janet

Zdravím, pěkný příběh, co vám k tomu říct.. Z vlastní zkušenosti switche myslím, že obě strany osobnosti se musí projevit. Potlačit jednu na rok asi jde, ale tak oběma by vám to mělo nějak vyhovovat. Je to extrém, ale ne nemožný. Doporučil bych nepodcenit vzájemnou komunikaci... dávat feedback na roční scénku po roce už moc nepomůže.
Co se týče toho být mrcha, mě pomáhá vědomí, že se to té druhé straně líbí. Ale pozor, je to návykové wink

10

Re: Příběh klíčnice Janet

lastastny: To je v pořádku, jen jsem Tě pokárala :-)
Abelin: Díky za připomínku. Neboj, já svého otroka informuji o tom jak to cítím a on mi zase občas trochu poradí, když si nejsem v něčem úplně jistá. Tak neboj, my spolu komunikujeme. Potlačení je to spíš jen u mě, jemu vyhovuje spíš submisivní role, jenže to mě také.
No, to už nějak začínám tušit, že být mrcha je návykové.
Aby nakonec můj ještě nelitoval, že nezůstal raději mým Pánem :-D

11

Re: Příběh klíčnice Janet

No, jak říkají angličané:
"Be careful what you wish for, lest it come true."
tedy hezky česky:
"Dávej si pozor, co si přeješ, může se Ti to splnit!"
Zkusím přesvědčit svoji Paní (velké <<P>>), aby se zapojila do diskuse.

12

Re: Příběh klíčnice Janet

Klíčnice Janet: a nelibilo by se vam, kdyz pisete, ze jste oba spise submisivni, najit si nejakeho Pana nebo Pani a spolecne si oba uzivat tu submisivni roli?

13

Re: Příběh klíčnice Janet

Medvídek: S tím velkým P jsem si jen dobírala toho  lastastny. Já si na velkých písmenech u oslovení zakládám. Protože paní může být každá vanilková manželka, každá bytost ženského pohlaví. Kdežto Paní je vždy jen jedna. Tebe bych zase pokárala za to, že ja anglicky umím. Takže není třeba překladu. Ale myslím to v dobrém samozřejmě.

04.40: To bohužel není možné, my spolu nebydlíme. Mluvili jsme jen o tom, že by jsme chtěli časem zajít k jedné Paní Doktorce, co se specializuje na klinik atd. na lekci wink

14

Re: Příběh klíčnice Janet

Klíčnice Janet: Bezpochyby musí být zajímavé prohodit si takto role i v zamčeném světě. Vlastní zkušenost s ročním uzamčením je určitě cenná. Pro otroka 471 je to první zkušenost s uzamčením? Zkoušíte hned na poprvé rok? Osobně bych určitě na začátku zkoušel výrazně kratší období, nebo alespoň přerušované. Udržet jiskřivé napětí rok není snadné a bavit vás to přeci musí oba. To samé platí i ve zmiňovaném ponižování. Na jednu stranu je dobré umět si říci, co člověk potřebuje, ale na druhou stranu dominance by měla být přirozená, tedy taková co se v klíčnici sama probouzí. Nemá smysl se do čehokoliv nutit, tím spíše za roční období.
Jinako jak to vypadá s dominantně-subími pocity po dalších dvou týdnech? smile

15

Re: Příběh klíčnice Janet

Anděl: Není to poprvé, co jsme si takto vyměnili role. To už jsme si vyměnili v roce 2017, ale to jsme v určitou chvíli byli v pásech cudnosti oba najednou, já pro něj a on pro mě. Jenže s čím dál větší mou nadrženosti jsem se vracela do submisivity. A tak jsem jemu nařídila klec sundat a dopřát si orgasmus. No a pak už jsem ho uprosila, aby se stal už zase jen mým Pánem. Že prostě roli dominy nedávám. A tak jsem byla otrokyní.Pred třemi roky byl můj otrok 471 zamčený zhruba půl roku, takže to teďe není první zkušenost se zamčením. Vše se změnilo až letos v březnu,kdy jsem dostala chuť zase ho zamknout. A tak byl zamčený v BON4. Ale pořád to komplikovala zranění o klícku,protože tam byly nějaké ostré hrany , tak musela klícka zase pořád dolů. A pak do toho přišel koronavirus, tak šla klícka úplně dolů a můj otrok se mohl zabavovat orgasmy.
No a od 18. května byl můj otrok 471 zamčen v pásu cudnosti Minix a u něj je výhoda, že nemá žádné ostré hrany nikde.
Aktuálně však ze soukromých důvodu od 31. května není zamčený, cudnost však dodržuje stále a tu by měl dodržet celý ten rok, naopak jsem mu ji prodloužila ještě do 31. května 2021.
Koncem června má dorazit mému otroku nový pás cudnosti typu T. Tak uvidíme jaké to bude v něm.
Nyní to vypadá tak, že se ve mně probouzí mrcha, dlouhá doba cudnosti mého otroka mi už nevyvolává pocit, jestli to vydržím. Naopak mne ta dlouhá doba cudnosti začíná dosti vzrušovat. Protože tentokrát je to jiné než minule, to jsem byla také zamčena, ale teď si mohu dopřávat orgasmu kolik chci a čím větší nadrženost mého otroka, tím lepší orgasmy pro mě, protože si užívám toho, že já můžu big_smile
Otrokyní ve svém nitru zůstávám z určité části i nadále. Někdy si dopřeji orgasmy jen tak,jindy musím zapojit trochu bolesti, abych byla co nejvíce vzrušená. A jindy se také nechám lízat mou zamčenou otrokyní s kterou bydlím. A u té mi dominance nedělá problém vůbec. Protože já jsem na holky dominantní, kdežto vůči mužům spíše submisivní smile
Ale prostě se teď cítím dobře.

16

Re: Příběh klíčnice Janet

Zdravim Klíčnice Janet.
Chcel by som sa Vas spytat aku klicku typu T ste objednavala pre svojho otroka
Bol by mozny link nan?Zvazujem kupu tekeho pasu pre seba

17

Re: Příběh klíčnice Janet

zvedavy3: já jsem mu nic neobjednala, to si můj otrok 471 vybral sám. A já na něj bohužel odkaz nevím.

Re: Příběh klíčnice Janet

https://www.aliexpress.com/item/4000877986620.html

19

Re: Příběh klíčnice Janet

V tomto ho budes mat vo svojej plnej moci pod kontrolou ☺
Vyzera to zaujimavo co si vybral
Len tie krity na varlata sa mi moc nepozdavaju co sa tyka pohybovania sa spania... Bez toho by som si to vedel viac predstavit

20

Re: Příběh klíčnice Janet

Doporucuji tento, uz ho tady ma vice subiku a co vim a muzu potvrdit, neni na nem zadna chyba

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/99426023_681899269064663_2666981138114805760_n.jpg?_nc_cat=100&amp;_nc_sid=ca434c&amp;efg=eyJpIjoidCJ9&amp;_nc_ohc=xRKXqZ6bYA0AX89v5yE&amp;_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&amp;_nc_tp=14&amp;oh=8d43db00c310a861b86fe33b48877111&amp;oe=5F1C93FE

21

Re: Příběh klíčnice Janet

maleslave1: mohu jen souhlasit. Má také takový, pouze zámek je trošku jiný. A je velmi pohodlný jak přes den, tak přes noc. Žádná klícka mi nenabídla takový komfort, jako tenhle pás cudnosti.

22

Re: Příběh klíčnice Janet

zvedavy3: On můj otrok ten pás nebude mít pořád,takže v plné moci ho mít nebudu. Ale to je jedno. Vzhledově se mi ten pás moc líbí, ale na dlouhý pobyt by i podle mého názoru díky těm krytum na varlata asi moc nebyl. Pak řeknu, jak mému otroku vyhovuje a co na něj řekne.

maleslave1: díky, ten vypadá skutečně pohodlně na dlouhodobé nošení smile

Re: Příběh klíčnice Janet

Od včerejška jsem přes den zamčený v T páse cudnosti bez krytu na kouličky a ten se nosí pohodlně.

24

Re: Příběh klíčnice Janet

otrok471vpasucudnosti: Škoda, že jsi zamčený jen přes den wink Lepší je to nonstop tongue

25

Re: Příběh klíčnice Janet

Queen Paula - a celý rok v kuse! :-)