51

Re: Pás kolem boku

TO: pikolik3d: je to sice blbé, ale nemáš fotku, vypadá to fakt zajímavě a zajímalo by mě jak to vypadá na těle a jak se naskládá nádobíčko.

52

Re: Pás kolem boku

Tak, dneska psal prodejce, ze pas je odbaven a na ceste do CZ...

53

Re: Pás kolem boku

to pikolik3d: vypadá skutečně zajímavě. Jak se nosí? Moji Paní by se líbilo, že mne může skrze ty dráty dráždit, tak přemýšlím, jestli jí ho neukážu. Přeci jen se blíží narozeniny...

54

Re: Pás kolem boku

Jen takova informace pro vsechny kdo si rika ze pas cudnosti kolem boku nema chybu.
jak jedna velika je a to ze s malokterym pasem kolem boku jde sportovat.  U latovskiho na to zapomente .
Ja jezdim od cca dubna do rijne kazdy den do prace na kole 15km a moc dobre vim jake to je s pasem kolem boku, vykousel jsem dva a procitel fora v angline na webech o zamykani a taky dosli pomerne stejne jako ja k tomu ze jizda na kole a pas cudnosti kolem boku moc dohromady nejde.  A odemykat pokazde kdyz pojedete na kole je tedy pro majitele klicu pekny opruz.

55

Re: Pás kolem boku

To je mi jasne a moji pani take, jezdim dvakrat tydne a jsme domluveni, ze to je v poradku.  Vyuzijeme to k oholeni a hygiene. Ale samozrejme je mi jasne, ze limity tam budou i jinde...

56

Re: Pás kolem boku

Tak jasně že se v T-pásu jezdit na kole nedá. Sportovat jinak ale ano. Plavání, běh, fotbal, basket, lyžování jsou ok. Osobně vyzkoušeno. I posilovna. Jen to kolo nebo podobné radovánky při kterých se musí sedět obkročmo, jsou problém. A pak nohejbal. V T-pásu se nedají moc vysoko zvedat nohy.

57

Re: Pás kolem boku

Ahojte, dorazil mi pás typu T a rád by som Vám napísal prvý dojem:
https://www.aliexpress.com/item/33016270052.html

obdov pásu mám 84cm, pás má 90cm, keď si ho nasadím, tak mi sám skĺzava tak, že sa viac než ponúka vytiahnuť penis von.
Keď si ho nasadím, tak sa tá predná časť jak sú tam tie lanká ohne od tela smerom von a tým sa ľahko dá vytiahnuť penis von, keby to bol pevný kus kovu tak by to možno nešlo.

Keď budem mať k dispozícii nejaké náradie na preštelovanie dĺžky jednotlivých častí tak dúfam že už z neho penis nepôjde von, ale zatiaľ som skeptický... Každopádne pás ako taký sa cez boky nedá dať dolu.

Sklamaný som aj nie som, aspoň som si vyskúšal túto srandu za relatívne lacný peniaz a neinvestoval hneď do tých superdrahých ako od fancy steel.

Chcel som niečo z čoho si ho nebudem mať možnosť sám vytiahnuť, partnerke ma má v klietke a nepáči sa jej že si ho môžem hocikedy vytiahnuť a musí spoliehať na moje dobré slovo že to nikdy nespravím, preto som hľadal tento pás typu T, no už asi ostáva len možnosť PA piercingu (do ktorého ani jeden z nás ísť nechce)

58

Re: Pás kolem boku

Vindi: ohledne toho pasu co popiaujes, ani se nedivim, ze neplni svou funkci dobre, ono to bnez te pevne obruce kolem boku a klece se stitem vytahnuti penisu proste nezabrani...myslim, ze tady byly recenze, které jasne pisou, ze treba ten typ, ktery jsem sdilel o trochu vyse je naprosto vytazeniodolny...

59

Re: Pás kolem boku

Takze vcera pas dorazil do Prahy 10 distribucniho centra, pri trose stesti by zitra mohl byt doma..

60

Re: Pás kolem boku

Vcera rano prijela posta a privezla ho, upravil jsem velikost pasu, zadna slozitost, poradne umyl a spolu se svou klicnici nasadil a ona si mne uzamkla. Byla zvedava, jak se v tom citim a taky hned vyzkousela ten spodni oddelavaci dil, aby zjistila, jestli bude stacit kvuli hygiene jen sundavat tuto cast a nebo cely pas. Usoudila, ze na malou hygienu je to naprosto postacujici, takze jsme pas uz nesundali a vyzkousel jsem si i spani. A potvrzuji, ze ve srovnani s klickou, se v bem spi uplne luxusne. Zajimava byla ranni erekce, tedy to co z ni zbylo. Na penis jsem si nevidel, ani jsem si nemoh s penisem nijak pohnout. Proste absolutni zamceni. Pas sedi naprosto perfektne, mam model s dvema pasky pdes zadek a o tech vubec nevim. Nechtel jsem aby mi vedl jeden mezi pulkama, vlka nechci...jsem rad, ze jsem si nechal poradit a timto dekuji Petrzprahy za hodnotne rady.

Re: Pás kolem boku

Maleslave1 mám objednaný stejný, tak to snad bude OK

62

Re: Pás kolem boku

Pošlete odkaz?

63

Re: Pás kolem boku

Druha noc v pasu a naprosto bez problemu. Spi se v nem opravdu pohodlne. Zadne tlaky nic, opravdu spanek vcetne snu. Manzelka vyrazila vcera vecer s kamaradkama na pokec, ale jeste nez odesla, tak prinesla klicek, abych se osprchoval a vycistil pas, s tim, ze az prijde, tak mozna bude mit chut. Odemknul jsem se ve sprse, okamzite jak mi ho vytahla, hnedka erekce jak blazen, az nas to oba překvapilo. Ta frustrace uz dva dny po uzamceni v tomto totalnim pase je velka. Jak psali i ostatni, ten pocit, ze ho n3vidite, nemuzete na nej sahnout a i to specificke curani v sede privadeji velikou frustraci. Dva dny! Co potom az budu takhle zamceny treba mesic? No kazdopadne, jsem se umyl, pas taky a zpatky pod zamek. Manzelka odesla, ja mrknul na fotbal a sel spat. V pul druhy rano, najednou citim ruku na brichu a manzelka mi septa do ucha. Spíš? Vzbudil jsem se hned. Manzelka cinkala klickem, ze se chce podivat jak ten pas funguje. Zasmala se, ze je to jak kdyz odemyka vrata a ze si na to musi nejdriv zvyknout. Odemkla mne tentokrat sama a vytahla mi ptaka z tuby. Stejne jako ve sprse, okamzita erekce. Zacala mi ho honit a vzala si ho do pusy a predvedla mi jeji umeni. Za chvili jsem uz byl na kraji orgasmu, jeste chvili a vystrikal bych se. Ale to mi nedovolila. Rekla mi ze si to chtela preci jen vyzkouset a naridila opet zamknout. No dobrou noc teda po tomhle intermezzu. Zda se ale, ze pas byl dobrou investici. Nebyl teda z tech nejlevnejsich, ale vypada, ze nad nim vyrobce i premyslel.

64

Re: Pás kolem boku

Maleslave1 i já máme tento pás https://www.ebay.com/itm/New-Male-Stain … 3782236277 . On dva dny, já ho mám na sobě půl roku. Na dlouhodobé nošení je ten pás ideální.

65

Re: Pás kolem boku

Ja vim, vzdyt jsem ti taky o par prispevku vyse podekoval

66

Re: Pás kolem boku

Jasně, odpovídal jsem na prosbu od setrm týkající se odkazu na naše pásy.

67

Re: Pás kolem boku

děkuji ukážu to Paní a třeba ho budu také nosit

68

Re: Pás kolem boku

Tak po trech mesicich mi vcera prasklo jedno z lanek vedouci od tuby na penis dozadu pres hyzde k zadni casti pasu. To jsem podle recenzi vedel, ze se stane, ale ted budu muset sehnat neco cim to nahradim. Nejake napady kde to lanko, ale kvalitnejsi sehnat?

69

Re: Pás kolem boku

Poslal jsem ti ohledně rezervních lanek e-mail.

70

Re: Pás kolem boku

Diky

71

Re: Pás kolem boku

Ten isty problem ze prasklo lanko.
Ako ste to riesili?

72

Re: Pás kolem boku

použivam pas cudnosti cs100 a super fajn na nošeni a přijemne na panis i koule ....bez klič neni šance se z toho dostat

73

Re: Pás kolem boku

Objednal jsem si po teto zkusenosti 10 nahradnich...asi je to nejjednodussi reseni, nebo si zkus vyrobit odolbejsi variantu z kvalitnich materialu, ale je to pro nadane kutily, coz ja nejsem

74

Re: Pás kolem boku

Mam teda jeste jiny poznatek. Pani mi nechavala klicek na odemceni spodniho dilu, abych si mohl udelat sam malou hygienu. Ale kdyz mi nedavno sama ve sprse odemkla spodni cast a rozhodla se mne umyt sama a trochu mi ho drazdila, tak mi zacal tvrdnout a pri nepodarene erekci mi vykouknul zalud az ven a jak mi ho drazdila normalne bych se udelal. To se ji nelibilo, tak mi ten klicek vzala a ted uz nemuzu delat sam ani tohle. A uprimne asi bych to nevydrzel a udelal bych se potaji sam. Jak jste na tom vy? Mate to taky tak?

75

Re: Pás kolem boku

To Maleslave: Sundání močové trubice na udělání stačí. Můj Milášek má úplně všechny klíčky a nenechává mě při sejmuté trubici bez dohledu. Nasadit trubici zpět si ale musím sám, Milášek se bojí, aby mne nepřiskřípla.