1

Téma: Řezání kroužku.

Ahoj, mám pás CB6000 a vy co jej máte,ní by co ne,  víte jak vypadá kroužek. Plast, s celkem ostrými hranami. Měl jsem mít pás několik dní v kuse, ale při druhé noci, jsme ho museli sundat. Důvodem byla velká řezavá bolest na varlatech. Pravidelně jsem mazal, vstával aby opadla erekce, ale pak to bylo i v klidovém stavu nesnesitelné. Dal jsem i větší kroužek ale stejný výsledek. Máte s tím někdo zkušenosti, popř. víte co s tím? Nebo se to musí jen vydržet? Objednal jsem již kulatý kroužek (v profilu), ale než dojde... však víte.

2

Re: Řezání kroužku.

Vime.. Zadelat drážku. Nejlepe vylit epoxidem a zabrousit, chvilkove reseni je silikon, niuzove je papir..

3

Ja som vymenil cely PC. Ta hrana na 6000s bola peklo.

4

Chce to dokoupit kovový kroužek a je po problémech.

5

souhlasím, že kovový kroužek je dobré řešení
mne řezaly až do puchýřů jak plastový tak silikonový kroužek.

6

Ten plastový sa nedá nosiť, vždy mi do 2 max 3 dní spravil krvavé šrámy na koži pod vajciami, s kovovým je to ale bez problémov

7

Ahoj, tak už mám doma kovový kroužek. Nošení je super. Vše bez řezání. Zkouším teď vydržet v pásu týden a to i přes noc, tak uvidím jaké to bude. Zatím mě vždy vzbudila ostrá bolest na varlatech. To jak když se penis snaží stoporit, tak kroužek se přimáčkne k varlatum a zaškrtí je. Máte i nějakou radu na tohle? Díky.

8

Dost uživatelů rádi těsnější prádlo, aby penis neměl prostor ke ztopoření a kroužek nezačal sjíždět. Mně se osvědčilo zafixovat kroužek těsně u těla například tkaničkou. Bohužel to pak kazí "celkový dojem". Někde jsem četl radu použít místo tkaničky nebo provázku řetízek a udělat z toho součást pásu. Případně lze i řetízek zajistit zámkem.