1

Téma: Zkušenosti s pásy pro holky, ženy?

Je to tu jen o sub mužích a pásech pro ně nebo i o pásech pro holky a ženy? Někdo zkušenoti...?

Re: Zkušenosti s pásy pro holky, ženy?

Hezký večer, aktuálně sice střežím cudnost svého otroka. Ale předtím jsem sama byla zamknuta v dámském pásu cudnosti a navíc mám teď pod zámkem i svou kamarádku (otrokyni).
Takže pokud chceš něco vědět o pásech cudnosti pro ženy, tak Ti moc ráda odpovím.
Já byla zamčena 3 roky a nejdéle bez orgasmu jsem byla nějak rok a 2 měsíce tuším. smile

3

Klíčnice Janet: Hezký večer i ode mne. Jaký má vliv dlouhodobá absence orgasmů na muže vím, ale zajímalo by mě, jaký má vliv na ženu. Muži jsou ke svým partnerkám pozornější, poslušnější a obecně má mužská cudnost velice pozitivní vliv na vztah. Platí to i u žen? Jsou ke svým partnerům/partnerkám více sub?

4

Ahoj Janet, jakýpak pas jsi nosila nebo teď používáš? často? Dlouho,...? Je asi podstatně míň holek co je nosej nebo co je to zajimaže? Nosí i mladší nebo mlady holky?

sub-xpetr: vliv na ženu to má samozřejmě stejný jako vliv jako na muže. Čím víc nadržená, tím víc oddaná svému Pánovi. Je to určitě jiné v tom, že nás netrápí noční erekce ani plnící se kouličky. Ale zase je velký mínus, že se v pásu nemůžeme utírat toaletakem po čůrání a třeba menzes v pásu je opravdu hrozný.A také samozřejmě záleží na tom, jak často si ta žena dopřává normálně orgasmů. Teď když nemám pás, tak si klidně užívám každý den a třeba nejen jednou. Před nasazením pásu jsem už byla vedena k cudnosti, ale ne tedy na tak dlouho, ale než jsem měla Pána, tak jsem si také orgasmus dopřávala denně, takže mít na sobě pás a prostě nemoci si ani sáhnout na svou mušličku bylo prostě frustrující.
smhanicka: já jsem nosila Neosteel, takže kvalitní pás, má kamarádka otrokyně má tento : https://www.bdsm-sexshop.cz/zensky-pas- … u-krytkou/
Tak samozřejmě, holek je méně, co se chtějí dobrovolně vzdát svých orgasmů.
Tak já jsem začala nosit pás cudnosti ve 23 letech, teď mi je 26 a kamarádce otrokyni je 27, takže jsme poměrně ještě mladé smile

6

Janet - a o dalsich vis? Jakych?
Ty nebo kamoska nosite nebo nosily jste jak dlouhodobe?
Zacinaj s tim nekdy i mladsi, vic mladsi?

smhanicka: O jakých dalsich ? Myslíš o dalších pásech cudnosti nebo o dalších holkách,co se nechávají zamykat do pasu ?
Už jsem Ti psala, že já jsem byla zamčena tři roky a že nejdelší doba bez orgasmu bylo rok a dva měsíce. Jinak většinou prostě rok bez orgasmu.
A kamarádka otrokyně je na tom stejně, je zamčená pořád a zhruba tak jednou za rok se smí udělat a pak zase pod zámek.
To já Ti nepovím, jestli s tím začínají mladší, já už nikoho takového neznám a jak vidíš, tak se nikdo jiný ani nehlásí, že by ženský pás cudnosti nosil. Ale slečna, co tu má nick mladadomina , tak ta je mnohem mladší a ráda by pás cudnosti zkusila. Jinak o nikom dalším nevím.

8

Janet - kolik ji je ze pises mnohem mladsi?
A jak jste si zvykaly a ucily s pasem? Co teeba menstruace? Oblikani?...
Koukam ze dneska jsou sub a tak spis muzi a ze je jich hodne. Holek co sou sub neno i s pasem j...to se skoro neda najit. Jak jsi se vubec k pasum "dostala"?

9

ahoj, nebojte holky jsem tu a čtu, ale zatím všechny otázky byli položeny.

ps: je mi 17 smile a opravdu bych chtěla pás zkusit

10

Mladadomina -ahoj. Od kdy te to laka? Zatim se nenasla sance?

11

Můžu se zeptat jestli máte zkušenosti i s kolíkem v dámském pásu? Ženský pás je potřeba asi mnohem častěji odemykat kvůli hygieně ne? Děkuji za odpověď předem smile

12

smhanicka: Začátek byl opravdu těžký, ale když na Tebe Pán vybalí, teď budeš cudná 100 dní, tak s tím prostě nic nenaděláš. A zvyknout si musíš. Menstruace v pásu je opravdu horor a ani to tady nechci veřejně popisovat big_smile
Pokud nechceš aby si pásu někdo všiml, tak musíš volit volné oblečení. Ale já jsem svůj pas cudnosti nijak neskrývala a ještě jsem k tomu měla cudnou podprsenku, stejně jako teď má otrokyně.
Subinek je celkem poměrně dost, pořád jich je asi víc než dominantních žen. Ale pás jen tak žádná nosit nebude, jelikož je to opravdu velke omezení.
Já jsem nejdřív zamkla před třemi roky svého Pána a pak jsem dostala chuť být zamčená také. Tak jsem ho prosila, jestli si můžu pás cudnosti koupit. No  koupila jsem si ho a hned jsem vyfasovala 100 dní , které se pak protahly na rok. Byly jsme v tu dobu zamčení oba.
Marty209: Ano s análním kolíkem v dámském pásu samozřejmě zkušenost mám, jak já , tak má kamarádka otrokyně. 
A ano, hygiena je u dámského pásu cudnosti velmi důležitá a subinka se musí nechat odemknout každý den. Samozřejmě, ze já si svou kamarádku otrokyni při mytí hlídám. Aby náhodou nepodváděla wink

13

Anální kolík ale asi bude spíše spestreni než trvalejší záležitost. Je to tak i u vaginálního kolíku? Nebo ten se da použít na delší dobu? Je asi kruté být vzrušovala zavedeným kolíkem a přitom zamčena co?

14

Jinak jste zmínila podprsenku cudnosti. Dělá se taková podprsenka ve více velikostech aby sedla? Nebo je to jen jedna velikost? Přítelkyně má prsa malá a mít na nich boule mi přijde jak nevzhledné tak si myslím že to bude dost nepříjemné

15

Marty209: Jak anální, tak vaginální kolik jsou pouze dočasná záležitost, nejvíc tak 24 hodin.
Nejvíc kruté je mít v sobě zamčené vibrační vajíčko, s tím že ovladač má někdo jiný.
Myslím si, že velikost košíčků se dělá jen v jedné velikosti a nebo pak jedině na zakázku.

16

Janet - a aby nebyl poznat co jsi ty nebo tvoje  otrokynka mohy nosit? Sukne a šaty to je asi ok ale co kalhoty a tak? co okolí?

17

smhanicka: moje kamarádka otrokyně to skrývá volnejsimi dzinami. A někdy to prostě vidět je. Já už jsem pás cudnosti neskrývala. Jednou jsem s ním musela i do bazénu.

18

do veřejného bazénu?
snažila jsi se ho schovat plavkách nebo jsi pás použila jako plavky?

19

Mladadomina -ahoj. Od kdy te to laka? Zatim se nenasla sance?

Kdy co bejva nej vidět,..?

20

mladadomina: ano, do veřejného bazénu v Podolí. Měla jsem jej pod dvoudílnými plavkami. Takže bylo všechno krásně vidět. To byl příkaz Pána. Bylo to hrozné. Jenže ty bazény jsou hrozné chlorované a to nesvědčí té gumě u pasu, takže už jsem naštěstí pak do bazénu nemusela.

smhanicka: nejvíc je to vidět pod upnutými kalhotami nebo pak ještě víc pod legínami.

21

Janet- to jo ale myslela jsem kde a ktera cast? A pod dzinama...?

22

Ahojte slečny, skvelá téma!

Rád by som sa opýtal jednu otázku, chlapi vedia po čase v páse vytiecť pri análnych hrách, majú to tak ak ženy? smile

23

Klíčnice Janet: Díky za odpověď, byl jsem teď nějakou dobu mimo net, tak píšu až teď. Jak je vidět, v něčem se mužská a ženská sexualita liší, ale v tomto ohledu to funguje stejně. Mimochodem, 14 měsíců bez orgasmu je za mě opravdu úctyhodný výkon, sám jsem vydržel přesně polovinu, takže klobouk dolů ;-).

24

Vindi : Tak to holky takhle opravdu nemají, navíc nemáme prostatu, takže přes anál si žádné extra příjemné pocity holka nepřivodí. A co by nám asi tak mělo vytéct, když nemáme sperma ? big_smile

sub-xpetr: Není zač, já to pro svého Pána vydržela moc ráda. A v té oddanosti k dominantní osobe, když jsme nadržení je to opravdu stejné u obou pohlaví smile

25

Klíčnice Janet: Niektoré dievčatá striekajú (neviem presne čo je to za tekutinu ale volá sa to squirting) big_smile
A vedela by sa žena spraviť v páse tým, že by si ho jemne posúvala a tak sa oňho vlastne trela? Pre dievčatá ktoré majú jednoduchší vonkajší orgazmus by to mohlo ísť smile