1

Téma: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj, zdravím všechny na fóru o cudnosti. Rád bych se také svěřil se svým příběhem. Jak to vše začalo?  Vše to u mne začalo cca před 5 lety, kdy jsem si ze zvědavosti zaplatil dominu. Přijel jsem k ní s nervozitou, ale i pln očekávání. Otevřela mi žena, o pár let starší než já, s velice příjemným hlasem a kamarádském vystupování. Nabídla mi čaj, povykládala si se mnou, proč tam jsem, co od toho čekám a domluvili se, co se smí a co ne. Nebyla to klasická domina, která by měla svou BDSM místnost, ale byl to moc příjemný byteček a já si to moc užil. Nikdy více jsem se již však nesetkali. Po pár zprávách s ní, mi totiž došlo, že jsem byl pro ni jen další klient a to se mi moc nelíbilo. 
S přítelkyní, kterou jsem si našel po tomhle zážitku, jsme si občas zkusili prohodit role, a oddali se strap on sexu, ale nic podobného jako pás jsme nezkoušeli. Byla oproti mně starší o 20 let a byla spíše na tvrdý sex, nebo lehké hrátky typu BDSM, avšak já musel být dominantní. Nějakou chvíli mne to bavilo, ale nebylo to přece jen ono.
Moje další, současná a doufám že už i stálá partnerka je úplné zlatíčko. Tím myslím, že se jí můžu svěřit s čímkoli co chci a ona to pro mne ráda udělá. Kdybych jí řekl, že chci mít pás cudnosti třeba 10 dní. Tak mne zamkne a dříve nepustí.  Zamčený bývám, vše to ale většinou bývá jen z mé strany. Svěřil jsem se jí, co bych rád vyzkoušel. Dlouze jsme o tom debatovali a říkala mi, že to není problém. Vše to bylo samozřejmě na téma cudnost a její dominanci vůči mě.  Několikrát už i k těm hrátkám došlo, ale je tu problém. Splní mi zkrátka úplně vše, ale….
Moje přítelkyně se na to zkrátka nehodí. Zahraje to sice velmi dobře, ovšem není to v ní. Jistě chápete co tím myslím. Zkoušeli jsme i prohodit role, kdy byl já dominantní… to také nebylo ono. Sex s ní je super, to ano, prohodíme i role, občas však potřebuji být vůči někomu submisivní, být cudný, sloužit někomu, ale s ní to zkrátka nemá to kouzlo a já nevím co s tím. Z její strany si to zkrátka neužiji a nenaplňuje mě to. Měli jste to také takhle a pak se to zlomilo?
Nechci, aby to teď vyznělo, jako seznamka z mojí strany. Nabídla mi, že si mám někoho na podobné hrátky najít, třeba nějaký pár nebo ženu, kterým budu sloužit v pásu nebo bez. S kým se občas sejdu ve svém volném čase…ale je to problém. Samy víte, jak se někdo takový špatně hledá.

2

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Máš skvělou přítelkyni. Ochota tam z její strany, tak zbývá jí to jen naučit. Můžeš si zkusit najít někoho na online výcvik a přítelkyni mít jen jako dozor, vykonavatelku. Další možnost je role play, snadněji by se do toho mohla vžít. Ona taková třeba není, ale její "herní postava" ano.

Držím palce smile

3

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj,u nás to bylo podobné,já sub toužící být v klícce ale mojí Paní dom.role moc neříkala.Začali jsme o tom spolu víc mluvit,občas jsem uvařil,pomohl s úklidem,namasíroval,koupil dárek,uspokojil.Zamčený jsem býval nepravidelně, často jsem svou Paní "uprosil".
A současnost:jsem trvale zamčený bez orgasmu,občas pokažený,domácnost je celá na mně.
Mám úžasnou Paní,která si díky mému zamykání pro sebe dokázala najít spoustu výhod i když není od přírody dominantní.
Přeju hodně štěstí a trpělivosti v objevování zamčeného světa.

4

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Tak jsme se s přítelkyní domluvili, že budu zamčený vždy přes den a na noc budu odemčený. Že bych prý fňukal v noci, že mě to bolí. Příští týden bude celý pryč,tak jsem jí řekl, že bych mohl být ten týden zamčený celý v kuse než přijede. Na to mi odvětila,ať se zamykam sám a na noc se vždy pustím. Že mě v tom nebude nechávat i přes noc. Tak uvidím jak to dopadne. Každopádně, kdyby jste se někdo s podobnými zájmy, chtěl příští týden stavit a povykladat si o cudnosti, a i o čemkoli jiném. Budu rád. Jsem z jižní Moravy.

5

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Tak jí zkus navrhnout, že to není ono, že můžeš přece honit i noci, tohle třeba fungovalo na tu moji, takže když jsem jel na týden já pryč, tak jsem jel opravdu zamčený na týden.

6

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj, najít někoho naprosto ideálního pro soužití lze asi velmi těžko a dle vlastních představ takřka nereálné. To co máš teď, toho si važ! Myslím že pro velkou část lidí zde je nedosažitelné najít partnerku jakou máš ty. Ta holka tě miluje a udělá cokoli. Vše ostatní je jen v tom jak ji to vysvětlíš,  naučíš s jak si to srovnáš v hlavě. Žádná domina z nebe nespadne a někde se to ta holka musí naučit.

7

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

První noc byla hrozná v pásu cudnosti. Myslím si ale, že za to mohlo to nesnesitelné horko. Odemkl jsem se tedy v naději,že se aspoň trochu vyspím, ale nepomohlo. Ráno jsem si pás opět nasadil a opět v něm chodil celý den. Sice se tento týden zamykám sám,ale i tak je to pro mě velmi vzrušujíci. Snad to zvládnu, ten týden doma sám bez mé ženy a bez orgasmu. Chtěla to mě a já to vydržím. Doufám, že až se žena vrátí, budeme v tom pokračovat společně. Velmi mne baví nosit pás a nemoci se uspokojovat, tak jak jsem byl dříve zvyklí i několikrát denně. Dnes zkusím být v pásu celou noc, snad to bude lepší. Přesunul jsem se do chladnější místnosti.

8

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj, ta cesta je dlouhá, ale buď rád že je tak chápavá a ochotná do tohohle všeho. Jak už bylo řečeno, žádná domina nespadla z nebe hotová s přesnou představou jak co má fungovat. Odkud z jižní moravy jsi? My jsme kousek od hodonína.

9

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj, jsem kousek od Kyjova.

10

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Tak to by jsme k sobě mohli být opravdu kousek.

11

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Chápu to ale já bych zas měl jen ten divný pocit ikdyz by mě přítelkyně jen hlídala kdybych nějakou samozřejmě měl. Tak i tak bych to asi nedovolil mě by to v makovici nedalo a i tak bych to bral jako podvazeni moji slečně. Nevím proč ikdyby na to přistoupila tak já bych to dal ale jen na chvíli.

12

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Ahoj tak jsem po dlouhé době napíšu, jak se to u nás všechno nakonec vyvinulo. Nyní už jsem zamčený 6.den a zjistili jsme, že se nám to se ženou oběma moc líbí. Začátky jsou těžke, hlavně přes noc. Proto usínám v pásu a se ženou máme dohodu, že když jdu spát tak dostanu klíčky vedle postele. Pokud je v noci velký tlak a velká bolest tak se odemču a vyspím se až do rána. Po probuzení se okamžitě zase zamykám a klíčky odevzdávám. Zjistili jsme, že je to pro nás velice vzrušující. Dříve jsem honil i 10x denně a najednou už 6.den nic. Před včerejškem jsem si s partnerkou po sprše hrál. Krásně jsem ji vylízal u krbu a  ona mi pak přikázala ať si kleknu přes taburetku a aspoň hodinu mě šukala různými dildy. Libilo se jí to, nepřestávala, přidávala víc a víc až jsem to nevydržel a trochu se z toho i pomočil. Byl to strašně úžasný zážitek a moc rád si to chci zopakovat. Myslím na to každý den. Zjistil jsem, že se mi anální sex velice líbí, ještě více než jsem si myslel. Jak tak den za dnem pokračujeme a jsem nadržený, tak mám i myšlenky, že bych se nechal ošukat i od chlapa. Jen abych měl nějaké to sexuální uspokojení. Partnerka říkala, že by s tím neměla problém. Ale v žádném případě to nechci provádět před ní, ale uvažuji o tom. Ta neskutečná nadrženost mě nutí myslet na věci, na které bych před tím nepomyslel. Je to úžasný pocit, doufám že mě pustí až v prosinci.

13

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Tak mám další poznatek. Zjistil jsem jak se v pohodě udělat i v pásu cudnosti. Tudíž asi nemá smysl jej dál nosit. Už zůstává jen ta oddanost se neudělat bez partnerky, jinak to asi nemá smysl, mít jej nasazený.

14

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

To víme celkem od začátku. Udělat se je úplně jednoduché. Pc s ostny by aspon takové pokusy velmi znepříjemnily

15

Re: Rdream: Splněné sny, ovšem nenaplněné představy

Pokud chceš být absolutně bez možností, tak musíš použít T-pás typu neosteel, latowsky... kterej ti schová komplet celý nádobíčko a nedovolí ti k němu žádný přístup.
U PC pouze na ptáka, máš cudnost v hlavě. Klícka je jen symbol, který ti neustále připomíná že nesmíš. A pomůže překonat momentální nutkání.
Mě pro trvalý nošení a celkový sklidnění touhy po udělání, hodně pomohl uzavřený pás.
Když jsem byl v otevřeném prisontraineru a penis byl neustále stimulován o oblečení, měl jsem neustále chuť trochu tomu pomoct a dotáhnout to do konce. A když jsem zjistil, že mě stačí kousek tyčky a udělám se během pár vteřin, byl jsem ve stejném rozpoložení jako ty.