1

Téma: Povídala si někdy vaše paní s kamarádkou o vaší cudnosti?

Povídala si někdy vaše paní s kamarádkou o vaší cudnosti? Povídali si někdy před vámi a vy jste jim museli vařit kávu a obsluhovat? Museli jsem klícku ukázat jení kamarádce? Nebo jejímu milenci?

2

Re: Povídala si někdy vaše paní s kamarádkou o vaší cudnosti?

Ahoj, moje manželka řešila mojí cudnost se svoji sestrou. Nebyl jsem tedy u toho. Řeč na to přišla u vína, když řešily jaké mají hračky pro dospělé.

3

Danieli , a jak jsi se cítil. Jak moc tě má tvoje paní v hrsti? Řešili i jak dlouho ho musíš nosit v kuse? a jak se potom cováš pokorně?

4

U mě taky tak, jak Daniel, ví to švagrová.

5

Ahoj u mě to je stejné,také to ví švagrová, jen si mě ještě prohlédla v kleci a pak ji má Paní dala klíče od klece že už je nepotřebuje :)a=)

6

Ahoj, švagrová nevěděla že CB vubec existuje. Vím že na CB koukaly na netu a manželka ji ukazovala muj Holytrainer co už nenosim.

7

To je jeden z mých největších snů...! Kdyby manželčiny kamarádky věděly, že mne zamyká.. A ještě líp, kdyby jí radily - i přede mnou...!

8

Pro mne je to hrozná představa. A ještě aby jí radili. Má paní má svých nápadů dost :-)

9

Náhodou to je hezké,jednou mě Paní chtěla odměnit a prý jestli chci sex,klíče měla švagrová,a já už moc chtěl tak jsem pro ně směl dojet,něž jsem tam dojel tak se Paní se švagrovou domluvila po telefonu a bylo.......

10

No to muselo být trapné, ne? Když ví, že o sex musíš škemrat a náhodou ho budeš mít. Co její pohledy?

11

Mě to vzrušuje jsem rád když mě Paní takto ponižuje

12

Zdravím,moje paní  o tom mluvila se sestrou sama se mě přiznala.Jestly o tom mluvi v práci to nevím,ale říkala že už se jí párkrát kolegyne v práci ptaly  od čeho má ten klíček a JEDNA ji vyloženě řekla od čeho.Snazime se to tajit ,ale moc to nejde.V plavkách je to poznat,mě aspoň penis vyčnívá od těla,PROTOZE mam větší VARLATA.

13

Z mého pohledu je stěžejní, jestli jsou ony kamarádky alespoň z BDSM světa (nemusí být nutně klíčnice). V takovém případě je vzrušující a samozřejmě i ponižující, když se Bohyně pobaví, vymění zkušenosti, nabere inspiraci, nebo naopak inspiraci předá. Zkušenost s tím i mám ač letitou. Je super vyměnit zkušenosti. Hlavně je pak možnost nabrat plno novych nápadů :-) Pokud je to v soukromí nabízí to samozřejmě k onomu ponížení ještě daleko více možnosti. Záleží jen na vynalézavosti a krutosti každé Paní..
U vanilek (předpokládejme i příbuzní viz zmiňovaná švagrová) bych byl hodně opatrný. Může to dělat víc škody, než užitku. Ne každý je chápavý či tolerantní (my třeba máme příbuzné hrozné). Samozřejmě to není na mě, ale jsem rád, že v tomhle máme s Bohyní stejný názor. 
P.S. Dávat klíče někomu dalšímu? Trochu pak ztrácí kouzlo mít doma klíčnici a mít možnost u ni alespoň škemrat (ač to stejně nezabírá) :-))

14

Tohle byla věc která mně hodně uváděla ba vždy uvádí do dost ponižujících situací. Moje žena se s tím moc netají. Její kamarádky to vědí, švagrová také a dokonce i moje sestra.

15

Fíha, povedať to rodine je už pre mňa dosť odvážne, pre mňa je to dosť intímna vec a neviem ako by som to vysvetlil bratovi ak by mi to zistil... ako to vzala sestra?

16

Tohle sem nijak ovlivnit nemohl ani nijak protestovat. Nicméně sestra to vzala spíš pochvalně. Kamarádky její, vzhledem k tomu že si je našla sama a asi i podle zájmu. Tak ty to kvitují.

17

Fakt zaujímavé, možno to sestru zaujme a tiež skúsi nájsť niekoho do klietky smile

Mne by sa osobne páčila predstava že by to Pani povedala kamarátkam, ale rodinu by som do toho ja nechcel miešať, každý to však máme inak, to je jasné smile

18

No já jsem spokojený,a pokud to tak pujde dál budu mít dvě Paní.

19

Tak to budes asi omnoho dlhsie pod zamkom, lebo bude asi zriedkavejsie ze sa obe Panicky dohodnu na odomknuti naraz nez len keby si mal jednu Pani a asi sa navzajom budu aj hecovat drzat ta v tom dlhsie.
Musi to byt ale zvlastny pocit mat manzelku a svagrovu ako Paničky naraz

20

Do jisté míry jsem rád že tím žena netají. Bere to jako samozřejmost že jsem zamčený. Ne že by vyloženě vykládala na potkání jak se věci mají ale ani nedělá nic pro to aby to jakkoli tajila či kryla. sestře to vlastně řekla jako odpověď na otázku jestli nemá strach že ji u sebe v práci podvedu. Tak ji prostě odpověděla že to se nebojí že mě má dole zamčeného... odpověď sestry byla něco ve smyslu že to je dobře, aspoň máš klid a že ....ale to už sem neslyšel

21

Jsem zamčený 24/7,třeba budu častěji venku

22

U nás to má Paní zatím s nikým neřeší, ale občas s tím vyhrožuje. Mě představa, že to řekne Nej.kamarádce je děsivá. Kdyby k nám pak přišla, byl bych rudý a zpocený až na zádech. A kdyby jí vyprávěla i jiné věci co děláme. Děsivá představa. Ale chápu, že i Paní si o tom s někým popovídat chce.

23

Myslím si ,že každá žena co zamyká svého muže partnera si chce o tom s někým popovidat a někdy i před kamarádkou s kolegyní tohle téma nadhodí.U nás se už to taky provalilo

24

Moje Paní to zatím s nikým neprobírala,ale protože nosí klíček na kotníku tak se jí sestra a kamarádka ptaly od čeho klíček má.
Myslím si že zatím
nemá potřebu to s někým řešit.
Ale občas při úklidu,při kterém většinou musím být v kostýmu pro služky tak mi moje Paní vyhrožovala že pozve na návštěvu kamarádky aby se pochlubila jak to u nás funguje.
Pro mně to je maximálně ponižující představa.

25

Moje paní nosí klíček stále na krku, takže se občas někdo zeptá od čeho, je. Jednou se stalo že v restauraci to servírka sama uhodla.