Téma: Mala zahnuta klietka z aliexpresu
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosti s touto klietkou?
Sám mám už asi 10 typov klietok tu od Vojtu aj z aliexpresu, ale takýto typ malej ohnutej s otvárateľným krúžkom som ešte neskúšal.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Mala zahnuta klietka z aliexpresu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosti s touto klietkou?
Sám mám už asi 10 typov klietok tu od Vojtu aj z aliexpresu, ale takýto typ malej ohnutej s otvárateľným krúžkom som ešte neskúšal.
Za mě je jakýkoliv pant na kroužku jen zdrojm problémů..
Jo, to ma na tom najviac trapi, hadam to ta zlta gumicka vyriesi.
A co ten tvar, to ohnutie, mate s tym niekto skúsenosti ako sa to nosí?
Ja mam podozrenie ze v praxi tam penis nebude uplne presne ohnuty a natlaceny ako klietka dovoluje, no ten spodok, jak je ho ohnute dolu, bude skorej prazdy a bude sa mi tlacit len smerom von a bude tak prakticky kratsia nez su uvedene rozmery.
Přesně tu klícku mám a je snad nejlepší z těch asi 10 co jsem vyzkoušel. Jen ten dělený kroužek je trochu problém, sice gumička to trochu pořeší ale musí být větší kroužek, nebo menší kroužek a lepenka, stačí leukoplast, zajistí kroužek a je vše také OK.
Ahoj, ďakujem moc, to sú skvelé správy!
Aký máš krúžok k tej klietke a akú máš veľkosť keď nestojí prosím ťa? Ja som objednal druhý najmenší a mám tak cca 9cm v pokoji.
Ahoj Vindi, poslal jsem ti soukromou zprávu s fotkami.
Ďakujem moc, odpísal som
S těmi panty jsou potíže. Lepší verze této klícky je bez pantu:
Ahoj Vojto, tuhle klícku bez pantů bys dokázal sehnat?
Ano, kdo byste ji chtěl, napište mi na info@cudnost.cz.
Budu jich mít víc a budou i na Cudnosti, ale nebude to hned.
Taky mám tento typ a je úplně boží. Močení, hygiena, pohodlí, vše super. Mám ji ve verzi s otevíracím kroužkem.
A neni moc dlouha? prece jen uz si clovek zvykl na tu kratkou ve stylu mini cage.
Alhambra,
také ji mám s děleným kroužkem, je prima, ale na mne moc dlouhá - 11 cm bez kroužku.Ale bez hadičky skřípá a shadičkou gumičkou musí být větší kroužek, nosím normálně 40mm tady s gumičkou 55mm/není to kruh/.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Mala zahnuta klietka z aliexpresu
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB