1

Téma: Zdravie a dlhodobe uzamknutie

Ahojte,

rad by som sa opytal tych ktory su v klietke 24/7 niekolko mesiacov non-stop bez moznosti erekcie a klasickeho orgazmu:

Ma to prosim nejaky efekt na dlzku penisu?
Ma to nejaky efekt na schopnost erekcie - ci nie je slabsia, alebo ci kratsie netrva, ci nie je potom tazsie prist k erekcii.

Viem ze kvoli prostate treba milking, to sa tu uz riesilo, to som nasiel na fore smile

Dakujem moc a ospravedlnujem sa ak sa to uz riesilo, nenasiel som tieto dve otazky na fore.

Pekny den,
Vindi

2

Re: Zdravie a dlhodobe uzamknutie

Ahoj, dle mých zkušeností to efekt na délku nemá (je daná geneticky), na schopnost erekce také ne.

3

Jen si myslím že by se člověk udělal buď za hodinu nebo 10 sekund smile

4

No po několika zamčených měsících je to rozhodně pár sekund :-)

5

Klícka na délku penisu vliv nemá, přizpůsobí se i malé klícce, ale po sundání máš penis stejně dlouhý jako před klíckou. A  chrlení spermatu po sundání je jen pár okamžiků, jak jsi nadržený. Milking na prostatu je fajn, ale tělo si pomůže i samo při poluci smile

6

Dakujem za nazory smile

A ako to mate s dlzkou erekcie, pisete ze nie je problem aby sa postavil, ale vydrzi potom aj tvrdo stat nejaku dlhsiu dobu (desiatky minut)? Nebude s tymto po dlhodobom (mesiace) zamknuti problém?

7

Klíckou jednoznačně zabraňuješ průtok krve do varlat. Vzniklý nedostatek popřípadě tlak krve v cévkách může způsobit varikokélu která se nedá odstranit jinak než laparoskopocky. Nejhorší to může být hlavně v noci kdy penis tlačí klícku od varlat a ty se škrtí.
PC používám jen krátkodobě ne na dlouhé nošení.