1

Téma: Rada s vyberem

Ahoj vsichni,
potrebovala bych radu k vyberu klicky pro manzela. Hledame ji pouze na zpestreni (max par dni) ne na dlouhodobe noseni. Po premereni v klidovem stavu je manzel cca 10cm na delku a prumer asi 3,8cm. Vyzkousel asi 3 klicky. Do CB6000 se mu nepovedlo nacpat celeho a tudiz nefungovala. Ty dalsi 2 proste take nebylo ono.

Po procteni poraden tady se nam asi nejvice zamlouva Holytrainer V3, ale nevim jakou velikost zvolit. U jedne z predchozich mu vylezala ve spicce predkozka, coz ho vytacelo a bolelo, takze se bojim abych nezvolila prilis kratkou.

Vsimla jsem si, ze na foru se zminovalo, ze brzy bude v prodeji zarazen i V4. Nespechame na to, a proto bych rada vedela, zda si mame spis pockat na ten novy typ. (i tak plati, ze nevime jakou velikost)

I s predchozima pokusama bylo obcas pro manzela velmi obtizne ho do klicky dostat (ac jsem ja u toho nebyla). Mate nekdo nejakou radu jakym zpusobem to jde nejlepe?

Souhrn otazek:
1) Pockat radsi na V4 nez V3?
2) Jakou velikost klicky?
3) Nejake sikovne triky jak ho dostat dovnit do klicky?

dekuji za odpovedi

2

Re: Rada s vyberem

Asi počkať na ten nový rozmýšľam nad ním tiež veľkosť to je asi o skúšaní není som v tom taký zbehli ja si ho vždy trošku natrem olejčekom aby sa lepšie dával krúžok a všetko ostatné

3

Re: Rada s vyberem

Ahoj. Moc obdivuji a chválím aktivní přístup klíčnice. Na hraní stačí plast. Doporučoval bych spíš vybírat menší klícku. U větších se stane, že za normální situace klícku vyplní a je to OK, ale pak je zima, nebo stres a pinďa se ještě truchu scvrkne a už pak nevyplní klícku ideálně. Není to pohodlné a nevypadá to dobře.  Takže, malý Captor, malý Holytrainer, na véc dní klidně Aircare. Určitě by si manžel měl nasadit klícku s holým žaludem, aby mu nevylezla ven předkožka a taky klícku bude více vnímat. Dobré je použít dětský olejíček , třeba od Alpa Arivil za 25,-.
Jestli má manžel problémy s nasazováním a nošením, tak by si neměl moc stěžovat, maximálně poprosit. Vy jste jeho Klíčnice a Paní a jestli bude kňourat, tak mu dejte třeba jen deset ran na holou. Klidně pro začátek rukou, ale jak se jednou ohne přes vaše koleno do pozice přijímajícího naplácání, tak se vaše role Klíčnice a Bohyně silně prohloubí.
Přeji moc hezké hraní.