Ahoj, posílám pár tipů, které jsou absolutně zaručené. Nenašel jsem zatím nic lepšího a funguje to fakt výborně.
Průhledný a těsnější návlek na penis s kroužkem pro varlata s cenovkou okolo 200-600 Kč dle prodejce.
https://www.sex-shop69.cz/velky-navlek- … 96220.html
Popis a mé zkušenosti:
Návlek funguje na bázi podtlaku, ale ten kroužek pro varlata je tak akorát těsný, takže když by to chtělo sklouznoout dolu, tak s tímhle prostě nesklouzne. Vyzkoušeno mám také, že je třeba dát dovnitř pro nasazení velmi málo lubrikantu. Opravdu málo. Spíše jen tolik, aby to ještě trochu drhlo, nežli klouzalo. Při nasazování si spíš pohrát s podtlakem, takže žádný namažu a šup. Právě naopak, a spoléhat se na úplné stlačení návleku, aby zamakal ten podtlak. Návlek je celkově z tvrdšího silikonu, takže se sice jako prázdný ohýbá, ale po zaplnění je pevný akorát pro to, aby na pocit připomínal tvrdostí penis. Materiál na omak však penis nepřipomíná = nejedná se o ty napodobeniny kůže. Nutno dodat, že velikostně je pro průměrné a větší penisy. Pro malé je problém v tom, že by v něm díky těm popsaným vlastnostem i přes sebevětší námahu bohužel nedržely. Sex s tímhle zvládnu v průměru 60 a více minut. Rekord je přes dvě hodiny. Vše je pak ale závislé na fyzické kondici nositele, protože manželka se téhle hračky nedokáže nabažit, takže po té hodině tvrdšího přirážení už je na mě únava fakt znát. Než jsem tohle koupil, tak takhle krásné orgasmy jsem u ní neviděl veeeelmi dlouho. Díky bohu a díky výrobci za tenhle návlek. Pro mě to byly při sexu pocity mírného podtlaku, které sice byly příjemné, ale udělat se z nic nešlo ani omylem. Spíš jsem si užíval ten pocit být absolutně blízko ní, mít penis velikostně typu BBC :-D a dělat jí to takovým způsobem, až z toho ječí na lesy o milost. To samozřejmě mírně přeháním ale celkový efekt pro ní je prostě úžasný a to mě těší nejvíce.
Dalším tipem je gel na znecitlivění s cenovkou 1000-1500Kč dle prdejce:
https://www.lekarna-gabriela.cz/zbozi/3 … -25-x-8-5g
Popis a mé zkušenosti:
Hlavní předností je, že tohle NENÍ NA PŘEDPIS!!!!!
Cokoli jiného funguje tak z 0,00001% jako tenhle gel. Jestli jste někdy byli na endoskopickém vyšetření (gastro sonda, kolonoskopie, sonda do močové trubice a měchýře...), tak tohle je právě ten gel, kterým se tyto věci mažou, aby to při průniku sondy měkkými tkáněmi nebolelo. A výborně to funguje i na penis. Manželka mi vždy namaže pouze žalud, nasadí dva kondomy a pak čekáme až se to vstřebá. Bohužel menší balení nedělají, takže ampule po otevření stačí na hodně opakování, ale od prvního otevření nejde uzavřít. Leda to přelít do jiné uzavírací, která by šla otevřít a použít opakovaně bez degradace lidokainu. To jsme ale nezkoušeli. Otevřenou mapuli máme pak v lednici zabalenou v alobalu. Jakmile necítím vůbec nic, tak mě manželka začne používat ke svému uspokojení. Po nějaké době lze i sundat kondomy a mít sex bez toho, aby se znecitlivění přeneslo do její vaginy. Ten čas od namazání do sundání kondomu ale nemáme přesně změřený = kdyby někdo také zkoušel, dejte vědět za jak dlouho to lze = snad to bude nějaký standardizovaný čas a ne jednou 10 minut a pak zase 30 minut...
Snad jsem pomohl. Dejte vědět, jestli jste tohle taky zkusili a s jakým výsledkem :-) U nás výborné ;-)