1

Téma: Nucená bisexualita

Prosím vás, máte někdo zkušenosti s nucenou bisexualitou? Musíte třeba rozkouřit Bulla pro vaší Paní, aktivně asistovat při souloži Paní a Bulla, olizovat mu penis vytažený z Paní, olizovat Bullovi zadek, nebo ho muset na konci vykouřit? Chtěla po vás někdy vaše Paní, aby jste před ní vykouřil chlapovi penis až do konce? Nebo dokonce chtěla, aby jste nastavil Bullovi zadek? Moje Paní mi o tom kdysi šeptala nemravné návrhy, když i hrála s klecí, nebo dokonce s penisem. Ale teď se k tomu vrátila s mnohem větší vášnivostí a je mnohem konkrétnější. Prosím poraďte, a podělte se o své zkušenosti. Budu moc rád , když v tom nebudu sám.

2

Re: Nucená bisexualita

Ve středu ráno jsme se spolu mazlili v posteli. Nechala se mazlit, líbat a šeptal jsem jí jak moc ji chci. Jak bych ho do ní chtěl zasunout. Pak převzala iniciativu a pevně mě chytla za klec tahala za ní a já jí podle toho líbal psa, nebo krk. Pak si poručila, abych jí zvenku honil prcinku. A šeptala mi její představu. Že by klečela na čtyřech a já bych jí zezadu lízal prcinku, pak bych musel přejít na lízání prdelky. Ona by přitom kouřila ocas jinému klukovi. Pak bych si musel kleknout na zem, vyšpulit zadek a ona by mi nařezala na prdel před ním. Abych si uvědomil, že musím poslouchat. Pak bych ho musel kouřit já. Měl by ho obrovského a strkal by mi ho až do krku. Pak by spolu šukali a já bych při tom musel lízat její prcinku nebo jejich prdelky. Vždy když by měnili polohu, tak bych mu ho musel kouřit  a olízat její šťávu. Speciálně se jí líbila představa, že bych ležel na postelí se vrácenou hlavou dozadu. Ona klečela na posteli  nade mnou a chvíli bych koukal jak jí prcá a pa ho dostal až do krku a znova. Nakonec by chtěla, abych mu ho vysál do poslední kapky. 
Penis v puse je pro mne děsná představa. Ale vše co mi šeptala mě tak vzrušilo, že jsem jí přirážel klecí na kalhotky a strašně toužil do ní stříkat. Zatím jsou to jen představy, ale dostali mě. Mám toho plnou hlavu.

3

Re: Nucená bisexualita

Tak do toho jdi. Jednak to Paní chce, druhak jsi z toho vzrušený a za třetí zjistíš, že takovéhle rozšíření sexu není vůbec nepříjemné, to jsou jen naše morální předsudky a psychické bloky, že se "normální" chlap nemůže intimně stýkat s jiným chlapem. K tomu nemusíš být bi nebo buzna, to je o něčem jiném.
Tolik můj názor.
P.S. A jestli je to tak jak píšeš a nevymýšlíš si, tak ti tu Paní hodně závidím.

4

Re: Nucená bisexualita

Dnes ráno to začalo podobně. Mazlili jsme se a já jí šeptal, že bych chtěl, abych se příště mohl přidat k jejímu milenci a udělili by jsme jí sendvič, DP, prostě trojku. Já jen se straponem, ale i tak jsem si to představoval, jako super jízdu. Ale zase se vrátila k její představě. Zase mě držela za koule a mačkala je a šeptala mi. Že přišitě budu muset Klukovi postavit péro svojí pusou, aby ho měla pěkně tvrdého. Že bude chtít, aby mi ho vrážel až do krku a dusil mě ptákem. Zase se vrátila k představě, jak bych já ležel na posteli se zvrácenou hlavou a ona se nechala píchat a pak by mi ho na chvilku vrazil až do krku a znova do prcinky, kterou bych lízal. Nakonec se jí líbila představa, že by se mi vystříkal do zadku a ona by mi tam hned potom vrazila kolík, aby nic nevyteklo. To už mi po zádech běhala husí kůže. A abych si ho směl vyndat, tak bych musel poprosit kluka, aby se ode mne nechal vykouřit až do konce. Jedině pak bych si směl nechat vytéct semeno ze zadku.
Chápu jsou to jen představy pro pokoření suba, ale ona pak chtěla abych jí líbal nohu a učila mě, jak kouřit na její noze. Musel jsem si jí strkat do pusu co nejhlouběji až jsem se zavil. To se jí strašně líbilo a tlačila mě druhou nohou hlouběji. Když cítila zuby, tak mě stiskla koule. Říkala při tom, že za tohle bych od kluka dostal na prdel a ať si na to dávám pozor. Skončilo to tím, že musím trénovat.
Mám toho plnou hlavu. Kluka jí sjednávám já a nevím, jestli o tohle stojí. Já kluka v puse nechci, ale jestli to po mě bude Paní chtít a bude se jí to líbit, tak není o čem. Máte někdo podobné zkušenosti? Prosím o odezvu.

5

Re: Nucená bisexualita

Ano mou ženu vzrušuje když kouřím jiné může a polykám jejich semeno. Téměř pokaždé jsem u toho když si užívá s jiným. Většinou ho musím vykouřit ale jsou časté i situace kdy se do ní vystříká a já to musím vylízat. Samozřejmě rozkuřovani Bulla olizování kouli a nastavení mého zadku, je běžné. Poslední dobou po mně vyžaduje kouření cizích můžu. Domluví mne je a pošle mě na schůzku. Oni mě točí na mobil. Musím ukázat že jsem to spolkl. Video pošlou ženě.Nikdy jsem nebyl Bi žena to že mně postupně udělala.

6

Re: Nucená bisexualita

Velice děkuji za reakci a zkusenost. Opravdu moc děkuji a těším se na další zkusenosti.

7

Re: Nucená bisexualita

Dnes Paní představu ještě rozvinula. Líbil by se jí pár. Pořádný chlap s mladou zamčenou hetero subinkou. Museli by jsme je orálně uspokojovat. Já Pána a ona Paní. Líbilo by se jí, kdyby jsme to oba dělali s odporem, ale pod hrozbou nařezání by jsme se moc snažili. Pak by si Pán s mou Paní užívali a já se subinkoukou by jsme jim pomáhali, olizovali, pokuřovali. Nakonec by se mi Pán udělal do pusy a sub by vyčistila Paní. Pak by se koukali a bavili u toho, jak by mě sub musela odjíždět přepínačem. Popohaněli by jí bičíky, aby mi dala pořádně do těla.
Zažili jste někdo něco podobného?

8

Re: Nucená bisexualita

beshet. Aké to je venovať sa chlapovi a urobiť mi to do konca skús dať svoje pocity podrobné   
Vit.mas to doma veselé pani ťa má dokonalé pod kontrolou a podľa mňa už spiatočku zaradiť nejde uz to ma na teba naplánované   takejto skúsenosti teda nemám ale za roky skúšania vselicoho ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy

9

Re: Nucená bisexualita

Kopi jaké jsou to pocity? Neskutečný pocit studu podřízenosti oddanosti k ženě. Klečet před mužem rozepnout mu poklopec vytáhnout ztopořený penis. Kouřit ho před paní a pro paní. Pro její potěšení...vědět že to musím udělat dobře že se bude ptát jaký jsem byl. V okamžiku jeho výstřiku vše udržet v puse. Spolknout a očistit do poslední kapičky. Být drsně pochválen ...je to nesmírně ponižující... nesmírně oddané. Těžko popsatelné.

10

Re: Nucená bisexualita

Čím dál tím víc všechno chápu a v hlavě už mám asi jasno. V pondělí jsme si večer zalezly do vany a hráli si a povídali. Paní nechce přede mnou Kluka kouřit, je to pro ní pokořující.
Když jsem měli pauzy od klece, tak nechtěla kouřit ani mě. Teď když jsem v kleci, tak mě kouří ráda. Buď v kleci, cucá mě přes klec a olizuje a saje koule a baví se jak trpím a moc chci být bez klece. Nebo kouří i bez klece, ale to se jí zase moc líbí, že mě rozkouří a pak zfackuje ptáka „a do klece“ a výprask, „za to že se ti to líbilo“.
Prostě jsem si povídali, že nechce Kluka kouřit, ale chce, abych to udělal já. Abych se cítil, jak nejhorší čubka. Cucal, sál a olizoval a ona by se dívala a u toho pořádně zvlhla. Pak by se jí líbilo, abych byl více zapojený do akce. Lízal jí a z blízka koukal, jak jí „šuká¨. Nebo na mě ležela hlavami k sobě, já jí objímal, klukovy nastavoval její zadeček a ona mě vzdychala do ucha. Nakonec nechce od něj být postříkaná, ale jen se dívat, jak to schytám já. Minimálně na obličej ideálně vše do pusy a spolknout. Vlastně na všem trvá, ale já už jsem s tím smířený. Moc jí miluji a rád to pro ní udělám. Už mě pravidelně trénuje na kouření. Trénuji na jejích prstech na rukou i nohou.
Budu velice vděčný za vaše zkušenosti a reakce.

11

Re: Nucená bisexualita

Dnes ráno, jsme se s Paní zase mazlili a Paní mě zase vyprávěla, jak by se jí líbilo, sejít se v nějakým chlapem v saunovém centru, kde on by jí opakovaně prcal a já bych je směl jen pozorovat, olízávat. Lehla by si na něj a on by jí šukal odspodu a já jí lízal prdelku a připravoval jí k jeho zasunutí. Musel bych jí se stoje vylízat semeno z její lasturky a pak by tam prý přišli další dva chlapy a já bych je musel kouřit a na střídačku jednoho kouřit a druhému nastavit zadek a nakonec by mi je narvali do zadku oba najednou a vše do mě vystříkali. A Paní by to jen pozorovala s milencem, nebo se u toho nechala šoustat. Když bych pak Paní vezl domů, tak by to ze mne nekontrolovatelně vytékalo. Moc se u toho má Paní vzrušila. Asi bych jí něco podobného chtěl splnit i když se mi do toho vlastně nechce.
Děkuji za vaše komentáře.

12

Re: Nucená bisexualita

Dnes mě Paní vyprávěla, že by jsme měli dva kluky na hraní a soutěž. Já bych musel dělat vše co ona. Oba by jsme si klekli před kluky postavili si je pusou. Přehnuli se přes postel a oba se nechali šukat, ona ze začátku do prcinky. Pak by si ona nasedla na svého a vyšpulila by na mě prdelku k lízání a já bych stále musel držet zadek klukovi. Až bych jí pěkně rozlízal prdelku, tak by nás šukali oba do zadků. Nakonec by se oba vystříkali mě na pusu. Má Paní má úžasné myšlenky. Pak ještě vymýšlela , že by měla tři kluky sama pro sebe a já bych se jen díval. Miluji jí, je úžasná.
Děkuji za komentáře.

13

Re: Nucená bisexualita

Když ti Paní vypráví své myšlenky, jsi při tom již vzrušený? Stojí ti z toho? Nebo máš pořád obavy, jestli to chceš a zvládneš to. Je v téhle oblasti nějáký posun oproti září?

14

Re: Nucená bisexualita

Vzrušený jsem, jen když se k ní přitulím. A po ránu je to ještě silnější. Ale nestojí, mačká se v kleci. Její vyprávění mě vzrušuje a láka  ale sam bych do toho nešel. Jestli rozhodne  že to chce  tak je to dané, bránit tomu nebudu. Posun je  Paní dnes moc chce chlapa a mě odemknout nechce. Ještě nerozhodla, že mám někoho sehnat, ale už jí ta korona leze na nervy.

15

Re: Nucená bisexualita

Byl jsem přijat jako sub k manželskému páru, kde Paní je dominantní a její manžel sub. Manžel je trvale uzamknutý a pokud  je Paní s námi spokojena nebo má jen dobrou náladu, sejme mu klícku a dovolí nám subům  si zasouložit. Docela se vzruší, když kouká na nahé souložící muže. Jednou nás předvedla i své kolegyni z práce.

16

Re: Nucená bisexualita

To muselo být těžké když jste se museli předvést. To já jsem musel jen své paní najít vhodného muže. Jezdím pro nej a připravují ho než má s paní sex. Vždy ho pečlivě rozkouřim, aby si paní užila a byl pripravený

17

Re: Nucená bisexualita

Konstantin02, to je veľmi vzrušujúce, že fajčíš iného muža pre pani. Ako to pokračuje ďalej? Si aj pri suloži, pripadne používajú pri sexe aj teba ako hračku?

18

Re: Nucená bisexualita

Bylo to těžké na začátku, jinak to byl můj největší zážitek a rád opakuji.