A teď k Tlapíkovi, co se týká jeho zamčení?
Že mám oba klíče, to už víte a řeknu vám, že je to úplně jednoduché, v té hlavě si to nastavit, že nemůže Tlapík už mít žádné námitky, keci, jako to bylo dřív.. Chodí na masáže i s klecí, jezdí kamionem i pár dní je mimo domov a klíče?? Má jeho Paní.
Ještě jsem se vlastně dozvěděla, že se běžně používá spojení "Paní klíče", což zní úplně parádně.. Ze začátku mi to nějak nesedělo, ale postupně je to krásné spojení, zvykla jsem si na něj a už ho běžně používám.
Proto si myslím, že žena, co má klíč, bude to tedy, Paní klíče, zda váha mít oba klíče, ať je má a bude sama překvapená, jak to jde... že nám jen ty čuby hrají na city, kňourají, ale nesmíte ustoupit.
A jen upřesním, Tlapík má k dnešnímu dni 159 dní bez org.. skoro půlku už má za sebou a zvládá to úžasné... Jen pro info k porovnání, jeho Paní Xena má 62 org. Od té doby, co jsem mu řekla, kdy bude on, musí mi Tlapík vést statistiku a to mě také velmi baví, má to své kouzlo také, když vám to musí hlásit.. To jen malá vsuvka..
Někdy se už musí Tlapík kontrolovat, ať si nemusí pořád měnit slipy, jelikož hodně slintá, vytíká..
Teď o víkendu se nám stalo, když jsem potřebovala opět své uspokojení, když jsem si ho použila, tak mi pak u cigárka říká, že se mi musí už předem omluvit, co mi teď řekne, ale že musel myslet na práci a totální hovadiny, jen aby zase sám nevytekl..
On už i v tomhle vnímá provinění..
Víte já si ho nesmírně vážím, jak to vše zvládá, když si ho jen tak pro své hraní vezmu a pak odkopnu a nevšímám si ho, ale já už jsem taková...