226

Re: Xena a Tlapík: náš příběh

Ahoj. Jsem moc rád, když od vás čtu zase něco nového. Rád čtu, že jste si víkend užili. Hynu zvědavostí, co jste podnikali a co nového vyzkoušeli. Nejen psychycké zážitky, ale i fizické zážitky jsou zajímavé. Rád bych se nechal inspirovat. Také by mě zajímal ten tematický apartmán, to může byt super. Znám jen mučírnu na Staré Poště.  Budu moc rád, když napíšete.
  I já jsem si  víken také užil, ale úplně jinat. Už dlouho jsem bez klece a dominance mé paní, tak jsme šukali jak králíci. Ráno, 3x přes den a večer taky a v neděli znova. Bolí mě celé tělo a zadek, ale bohužel jinak něž tebe. Moc vám závidím ten váš stav. Nechápu to, ale raději bych byl nadržený s rozmrdaným a seřezaným zadkem.

227

Vít  - ono fyzično k inspiraci, jak píšeš,  jsme už  popsali hodně v dřívějších příspěvcích.  A né jenom my.
Ono ale BDSM je Hlavně o té psychologii a vzájemném propojení.
Seřezat zadek umí kdekdo.

228

Jelikož se na fb na různých stránkách objevuje výzva Locktober, tak mě to přivádí na myšlenku se podělit o průběh naší "výzvy". Rok bez. /Probíhá to cíleným drážděním a provokováním mé Paní Xeny, a jsem tak - nebojím se to přiznat - nadrženej, že stačí, když Paní Xenu uspokojuji rukou a při jejím orgasmu, který si užívám - až moc - samovolně vyteču.
Od května je to už dlouhá doba, svůj poslední orgasmus si už ani nepamatuji - a do června je to ještě moooc dlouhá cesta - plná vzrušujících zážitku.

229

Nádhera. Moc Vám fandím. Znám ty pocity. Nemožnost to dole ovládat. Líbí se mi to, když mám strapon a uspokojuji mou Bohyni a  při tom vyteču a bez jakéhokoli mého uspokojení.

230

Xeno a Tlapíku, hrajete si přímo úžasně.....

231

Hezký večer vám všem přeji. Dlouho jsem nepsala, jak se nám život změnil, jak se vše vyvíjelo od té doby, co jsem dostala druhý klíč od Chozého.
Kde začít? Vše bylo pro nás všechny nové. Hlavně plánovat setkávání, ať se nenaruší i chod rodiny, jelikož nikdy nebyl syn zvyklí, že jeho maminka jezdí pryč na víkendy. Prostě se mu řeklo, že potřebuji vypnout, potřebuji načerpat elán a proto začnu jezdit na dámské jízdy na celý víkend. Uf, prošlo to a začala jsem odjíždět. Takže kluci měli doma pánskou jízdu a já? Víkend s Chozém...

Vždy byl nějaký plán co podnikneme, nebylo to vůbec o tom, že akce, jít spát a pak celý den zase akce. Museli jsme se také postupně poznávat a být spolu. Byli jsme třeba na WS svazování.. Krásná a pro mě nová zkušenost. Dostala jsem tam přezdívku "Xena škrtič" jelikož jsem Chozému utahovala provaz vždy při jeho výdechu, tudíž jsem mu přiškrcovala tělo. Všem mohu doporučit tyto naučné WS..
Postupně jsme se poznávali i po BDSM stránce a naučili se spolu si těchto věcí užívat. Detaily nečekejte, ctím soukromí nás obou.
Po návratu domů jsem vše vyprávěla Tlapíkovi u sklenky vína. Velmi detailně, jelikož ho vše vždy vzrušovalo. Víte, jakákoliv situace, co se děla na víkendu vždy byla z mé strany taková, abych nikdy neublížila Tlapíkovi a také sobě. Pocit provinění? To bych nikdy nepřipustila. Jednoduše řečeno. Bylo to vždy o hranicích, které jsem určovala já, kam se vše bude posouvat a vyvíjet, aby se nepřekročila námi s Tlapíkem vytyčená hranice nevěry. Takto to fungovalo cca 3 měsíce.

Tato Covidová doba nám postupně měnila plány a společné víkendy a akce se začali rušit.
Uzamčením do pásu cudnosti postupně vzniká silné pouto a závazek, ale ani to nezaručuje, že to bude navždy a vydrží to napořád. Je to společná cesta, krásná a vzrušující, ale určité situace vás mohou přivést na rozcestí, že je v tu chvíli nejlepší a nejrozumnější tento uzamčený vztah ukončit. Rozloučit se při vrácení klíčů a zůstat nadále již jako přátelé.

232

A teď k Tlapíkovi, co se týká jeho zamčení?
Že mám oba klíče, to už víte a řeknu vám, že je to úplně jednoduché, v té hlavě si to nastavit, že nemůže Tlapík už mít žádné námitky, keci, jako to bylo dřív.. Chodí na masáže i s klecí, jezdí kamionem i pár dní je mimo domov a klíče?? Má jeho Paní.
Ještě jsem se vlastně dozvěděla, že se běžně používá spojení "Paní klíče", což zní úplně parádně.. Ze začátku mi to nějak nesedělo, ale postupně je to krásné spojení, zvykla jsem si na něj a už ho běžně používám.
Proto si myslím, že žena, co má klíč, bude to tedy, Paní klíče, zda váha mít oba klíče, ať je má a bude sama překvapená, jak to jde... že nám jen ty čuby hrají na city, kňourají, ale nesmíte ustoupit.

A jen upřesním, Tlapík má k dnešnímu dni 159 dní bez org.. skoro půlku už má za sebou a zvládá to úžasné... Jen pro info k porovnání, jeho Paní Xena má 62 org. Od té doby, co jsem mu řekla, kdy bude on, musí mi Tlapík vést statistiku a to mě také velmi baví, má to své kouzlo také, když vám to musí hlásit.. To jen malá vsuvka..

Někdy se už musí Tlapík kontrolovat, ať si nemusí pořád měnit slipy, jelikož hodně slintá, vytíká..
Teď o víkendu se nám stalo, když jsem potřebovala opět své uspokojení, když jsem si ho použila,  tak mi pak u cigárka říká, že se mi musí už předem omluvit, co mi teď řekne, ale že musel myslet na práci a totální hovadiny, jen aby zase sám nevytekl..
On už i v tomhle vnímá provinění..

Víte já si ho nesmírně vážím, jak to vše zvládá, když si ho jen tak pro své hraní vezmu a pak odkopnu a nevšímám si ho, ale já už jsem taková...

233

Tak užíváme klidu vánočních svátků, pohádky a jídlo, prostě pohoda. Vanilkově. Přes den.
Ale v noci.....
Já mám za sebou poluci, nadrženost je totiž obrovská. A znovu si uvědomuji, jak mám skvělou manželku a Paní. Schválně se vystavuje přede mnou v kožených legínách, každý večer mě odemkne, kouří, honí a když už jsem na zbláznění nadrženej, tak přestane a nechá se sama uspokojit. Pak mě zamkne a jde se spát.
Krásně trávíme svátky.
Přeji Vám všem také krásné svátky.

234

A také nám přišel vánoční dárek, den před vánocemi. Je to výzva, ještě jsme to nevyzkoušeli, jsem zvědav.
https://www.wish.com/product/5f3783e19a … ?share=web

Vložit obrázek mi sem prostě nejde :-(

235

Tlapik:Odkaz na Wish funguje jen pokud tam ma clovek ucet..

236

In : já vím,  ale psal jsem to na počítači  a tam se ti to objeví v pozadí. Na mobilu se ti objeví jen to přihlašovací okýnko a nic okolo.
Zkusim to popsat : analni kuželové dildo,  na špičce 2cm, u konce asi 5cm, délka 50 cm, z mekoučkého silikonu.

237

Tak máme po svátcích a já prožil něco co prožívá tlapík s XENOU mám pocit že to moje Paní čte a tak trochu opisuje dík že svoje zážitky zveřejníte .

238

Tak jestli jsme inspirací,  to  je přece skvělé a mám radost, když to čtu:-)

239

No my byli 30 let skoro vanilkové manželství ale posledních 5 let už nemám manželku ale Paní zatím jsem jak v sedmém nebi protože jsem fetišista gumy a latexu už asi od narození a manželka už Paní vždy sice trpěla moje choutky ale na  vše co bylo gumové nebo gumě podobné žárlila a dávala mi to najevo tak teď co máme pás si užívám jak já tak i moje Paní.Já zamčený sloužím jí a její kamarádce milence což jsem před tím netušil tlapík je taky ukazovaný??

240

Xena je dost přísná a asi by si měla promluvit s tlapíkem a ukázat ho zamčeného i jiným nevím jak to tlapík má  ale já byl poprvé hrozně vzrušený i když jsem se hrozně styděl. A vlastně jsem to nechtěl i jsem prosil ale na konec moc zajímaví zážitek.

241

Proč bych si měla promluvit s Tlapíkem? Znám ho dost dobře na to, abych si mohla dělat s ním co chci a on dobře ví, že bych nikdy neudělala něco, s čím by nesouhlasil. Mám jeho důvěru, takže zda bude mít Xena vrtochy pro nějaké akce ve více lidech, abyvhz ho ukazovala?
Nemám k tomu důvod. Já ho nepoužívám jako tvoje Paní tebe, takže ukazovat ho, ponižovat ho atd. nepatří mezi naše libůstky.
Když už by nějaká akce byla, rozhodně oblečený a poslušný subík by se staral o blaho nás všech.

242

Na černou Anakondu, jak zde psal Tlapík a já kolíku dala hned svůj název, se velmi těším. Vím že to může být pro jiné šílené, ale my anální hrátky zbožňujeme a experimenty nám nejsou cizí.. Bude to zase něco nového.

A ještě jsem chtěla napsat jeden pocit, co ve mě poslední dobou vnímám.. A to je, závislost na zamknutí a vlastnictví ptáka.. Už natolik jsem zvyklá na zamčeného ptáka, že když se někdy stane, že Tlapíka dráždím, nechám ho chvíli odemčeného, jdeme na cigáro a večer si povídáme a jdu spát, Tlapík zůstane ještě vzhůru, tak se neklidná Xena vrátí za ním do pokoje s klecí v ruce, že má obavy o svého ptáka, aby mu Tlapík nevěnoval pozornost a musím ho uzamknout a pak mám klidný spánek.
Je to možná zvláštní, ale už jen pocit, že by se ho Tlapík dotýkal, mě děsí. Je to majetnickost, posedlost, závislost?
Také mají vaše Paní třeba takové pocity podobné?

243

Jo Xena má asi pravdu myslím že moje Paní to vnímá stejně prostě kdo má klíček vlastní nejen penis ale i člověka .

244

Já vlastním pouze ptáka, vzrušení Tlapíka, rozhoduju  co bude a nebude v BDSM světě, ale nevlastním člověka, Tlapíka, svého manžela..
On mě vnímá jako svojí Paní Xenu, díky odevzdání klíče patří mě, ale jako člověk? Tohle bych spíš už řadila mezi dřívější dobu otroků atd. Což je mimo mě.

Asi to lastastny vnímáte jinak s tvojí paní než já s Tlapíkem. Nejde u nás o vlastnictví člověka.

245

Omlouvám se asi špatná interpretace to co cítím není otroctví myslím že to máme podobně vždy je tam dohoda a chováme se jako člověk a Paní tedy taky člověk.

246

Drazí přátelé, tak dnes jsem ukončila můj experiment, že Tlapík bude mít orgasmus až v květnu. Jeden za rok.
Zbývaly ještě 3 měsíce, ale já už to nemohla sama vydržet. Díky tomu, že to je už 9 měsíců, co ho měl naposledy, tak dráždění bylo pro mě čím dál kratší a kratší, nemohla jsem už skoro nic, stačil dotek, krátké honění, už ani minutu nevydržel, což chápu a už jsem cítila, že bude a tak jsem sama naznala, že končím a dodělám ho až dokonce dnes.
Nečekal to. Až jsem řekla, že se může udělat. Byl překvapený, ale šťastný. Orgasmus trval snad minutu, než to vše v sobě uklidnil a mohl se nadechnout a uvolnit se po prožitku.

Už delší dobu jsem pozorovala, že mi prostě chybí ty dlouhé provokace, hraní si dlouze s ptákem jak potřebuji.
Teď jsem spokojená. Nechala jsem si ho na volno a teď si trochu budu užívat prostě honění a krásně až do výstřiku. Teď mu orgasmy budu dopřávat jako odměnu za to, že to tak dlouho vydržel.

A jak jsem zmiňovala Anakondu. Už jsme jí také zkusili a opravdu luxusní záležitost. Je jasné, že klystýr byl jako předehra, ale opět, naplnila jsem ho svojí šťávičkou, ať je to něčím zase jiné a byl to úplně jiný pocit, říkal Tlapík.
Uvolnění na gynekologickém křesle bylo také něco nového, ale řeknu vám, že i pro mě to bylo krásné. Oční kontakt, stále jsme spolu mluvili, vše bylo připravené pro postupné a velmi pomalé pronikání celé Anakondy do jeho zadečku.
Pro nás oba, to byl velice silný prožitek a ta důvěra, co jsem měla od Tlapíka v tu chvíli, mi dodávala sílu a klid tuto akci provést.

Zase něco nového a nepoznaného jsem musela napsat do našeho příběhu, a podělit se o ty pocity i s vámi.

247

Ahoj všichni,
po delší době a delší přestávce - zdravotní nepříjemnosti atd. - po kterou se prakticky u nás nic nedělo, jsme to opět rozjeli. Paní mě v pondělí zamkla a dějí se divy. Nadrženost a její orgasmy se vrátily takovou silou, jako by žádná pauza nebyla.
Měl jsem trochu obavy, co na to můj pták, který si odvykl, ale je zamčeny čtvrtý den a úplně na pohodu. Jak jednou začnete, nejde přestat a nezapomíná se to. Jako jízda na kole.
Je zde nových začínajících členů celkem dost, tak ať to berou i jako návod. Začít a mazat a vytrvat. Tělo si opravdu zvykne, někdy to bude nepříjemné - no a co - něco vydržíme , namažeme, porovnáme klec v kalhotách a jedeme dál. alespoň o kleci víme.
A za chvíli - věřte mi, bez klece budete cítit , že vám něco chybí.
Tak všem začínajícím přeji vytrvalost a hodně vzrušujících okamžiků.

248

Krásně napsané ten pocit bez klícky je už opravdu až nepřirozený a člověk si začíná být nahý. Přeji vám hodně zamčených dní bez zbytečného odemykání a pohodu oboum.

249

Ahoj Xeno a Tlapíku,
Je super číst, že si pořád tak pěkně hrajete. My s mou láskou taky nezahálíme.
Naše hračky se rozrostly o připínací penis, který lásce perfektně vyhovuje.
Takže už mě nemusí odemykat vůbec a proto jsme se rozhodli vyměnit zámek na pásu za nerezový nyt.

250

jar : Ahoj, teď jsme si přečetli tvůj příspěvek a Paní Xenu moc potěšilo, jak jste to povýšili o další level a mám tě moc pozdravovat i tvojí Paní.
A ten připínací penis si připíná tvá Paní nebo ty :-)
U nás si ho připíná jen Paní Xena.
A hračky také u nás přibývají - naposledy "bondážní vak" s pevnými koženými řemeny, další kukla a dildo. No a průběžně oblečky pro nás oba.
Je super, že se věci vrací k normálu i v našem světe. Přeji ti hodně zanýtovaných zážitků :-)