Téma: Frenum piercing + penicap
Ahoj, prosím o rady a napady ohledně frenum piercingu za účelem 100% jistoty nemožnosti vytažení penisu z klece.
Chci to frenum pak zkombinovat s klecí pouze na zalud => penicap. Mám v plánu i její mírné úpravy za účelem hygieny a snazšího močení v podobe vyvrtání větších děr na správná místa te “čepičky”.
Bohuzel je tahle klec docela dráha, takže bych i ocenil rady na alternativní výrobky za menší cenu. Dle lékaře už nemohu mít varlata ani šourek dále zaskrcené ani jen mírně utlačené :-( S klasickými klecemi jsem skončil...
Už mám za sebou mnoho PC odzkoušeno, ale nic není úplně jisté, ani pohodlne. S odvoláním na důvody od doktora a na mou praxi ohledně PC jsem se odhodlal k propichnuti uzdicky, pripadne i předkožky kvůli přirozenému zakrytí zaludu (nemám a nebudu mít obřízku).
Na těle nemám žádný piercing či tetování a pujde tak o mou premiéru. Dlouho mi trvalo se s tím smířit, ale už jsem rozhodnutý, ze do toho půjdu.
Na PA piercing odmítám jít, i kdyby to mělo kdovíjaké benefity. Proste ne. Jde mi pouze o frenum.
Za rady děkuji.