26

Re: Co prinese zivot....

Celou dobu co Marie snidala koukala na kleciciho Honzu. Hrozne ji vzrusoval pohled na jeho uzamcenyho ptaka a na jeho zadek. Citila jak zas zacina vlhnout mezi nohama, ale rekla si, ze prozatim staci a ze urcite do vecera bude mit dost prilezitosti si to udelat. Vstala z postele. Honza se na ni hned podival. Silne ho placla pres zadek. Kdo ti dovolil se zvedat? Cekej tady nez ti reknu. Uz mas vymysleno kam pojedem? Ano ma Pani. Odpovedel Honza. Dobra. Tak tu cekej. Rekla Marie a odesla z loznice. Honza cekal na zemi. Nevidel na dvere, tak mohl jen poslouchat co se po dome deje a zda se Marie uz vraci. Dlouho se nic nedelo. Honza pomalu upadnul do svych myslenek a prestal se snazit zjistit co se deje.
Nahle ho nekdo silne zatahnul za vlasy. Vstavej!!! Houkla na nej Marie a zvedla ho za vlasy do sedu. Stala pred nim naha. V ruce drzela klec. Postav se!!!! Znel dalsi prikaz. Honza ihned poslechl. Radsi si te zamknu. Aby te nenapadly zadne blbosti. Ruce za hlavu!!! Marie prilozila krouzek ke koulim a silne pritahla obe varlata krouzek a zatahala za ne. Honza siknul. No no, snad neco vydrzis odvetila Marie. Penis se zacinal Honzovi z pece Marie zase stavet. Vidim ze se ti me zachazeni libi. Pousmala se. Ale nemam cas si ted tady s tebou hrat. Chytla mu penis a zacala ho prostrkavat krouzkem. Auu pockej, to nejde. Protestoval Honza. Kdo se ptal zda to pujde nebo ne? Nebudu cekat az se ti bude chtit pod klec. Proste tam pujde. Vsak on za chvili proleze. Marie si nebrala servitky a dal tahla stavici se penis do otvoru krouzku. Opravdu bolest udelala sve a za chvili prolezl. Marie vzala klec a zacala s ni tlacit curaka smerem k zamku. Nechtelo se mu, ale i nad tim po chvili zvitezila.
Tak to bychom meli. Klekni si tady prede me a poslouchej jak si predstavuju dnesni i dalsi dny kdyz budeme nekde spolu venku.
Budes mi vzdy a vsude pomahat do kabatu a obouvat a zouvat mi boty.
Samozrejmosti je otvirani mi dveri jak od domu tak od auta.
Ani pohledem nezavadis o jine zenske ktere potkame. Patris me, tak se podle toho budes chovat.
Vzdy budes vsude platit. Pokud bych chtela jinak dam vedet.
Mas pravo navrhovat kam pujdeme nebo pojedeme, ale rozhodnuti je na me. Pokud reknu ze nekam jdeme tak tam proste pujdem.
Rozumnel jsi tomu?
Ano ma Pani.
Chci abych si na tebe mohla kdykoliv sahnout. Takze dnes nebudes mit zadne spodni pradlo. Pouze tyto kalhoty kalhoty. Hodila Marie pred Honzu super obtazeme rifle.
Ale vzdyt v nich bude strasne videt klec? Protestoval Honza.
A to ma byt problem? Rikala jsem ti, ze si na nej chci kdykoliv sahnout.
Ja si dnes vezmu push-up korzet, silonky, nejakou kratkou sukynku a lodicky. At se chlapy co potkame maji na co koukat. Jsem rada kdyz se za mnou chlapy otaceji. A tobe asi take nebude vadit ze vedle sebe budes mit krasnou zenskou ze?
No zda se mi to az prilis. Byl bych radsi kdybys byla decentneji oblecena.
No ale to mas smulu. Nebudu chodit kvuli panovi jak jeptiska. Mam krasny telo a nehodlam ho schovavat jen proto, ze panacek zarli. To se budes muset odnaucit. Protoze to bude ted standart.
Tak mi pomos do vseho co jsem si nachystala. Zacni tangama. Hezky mi je natahni na prdelku. Ted silonky. Pomalu mi je vytahuj po nozkach. Dnes jsem di je cerstve holila tak si pricichni jak krasne voni. Pomos mi do korzetu a uprav mi zlabek mezi prsama, at mam krasny dekold. Copak copak? Tady nekomu tlaci klec. Chudacek tak by chtel se postavit, ale nemuze. Ja uz ted nechci a k nicemu jinemu neni. Tak asi je pekne zamceny. Ted uz jen navrh sako a sukni a bude to idealni. Jdu se nalicit. Ty se mezitim oblekni, priprav vse co je potreba a za pul hodiny cekej u vchodovych dveri. Jo a malem jsem zspomnela. Vylesti mi lodicky. Nebudu po meste chodit jak smudla. Rekla Marie a odesla. Honza na sebe oblekl rifle a triko. Snazil se zamaskovat bouli mezi nohama od klece, ale v tesnych kalhotech to proste neslo. Pobalil desnik pro pripad deste, kreditni kartu, penezenku, Pani mu podala svoji kosmetickou tasticku a uz mohli spolu jit se obouvat. Jak to ze nemam nachystane boty!!!! Rozkrikla se Marie. Omlouvam se nebyl cas. Honza dostal pohlavek. Zase vymluvy. Tohle nebudu tolerovat. Zvedni triko. Dostanes na cestu kolicky od pradla na bradavky at vis co se slusi.
Tak jdeme. Predjed autem pred dum a snad vis co mas pak delat. Honza poklusem bezel pro auto. Kolicky se mezitim treli o triko a desne ho boleli. Kdyz prijel pred dum hned sel Pani otevrit dvere od auta. Ona si sedla vytahla si sukni az do pasu. Pry at ma dobry pohled. Honza sel zamknout dum a mohli vyrazit. Celou cesfu mela Marie jednu ruku na honzove kleci a druhou se hladila mezi nohama.
Jeli okolo lesa. Zastav nekde na kraji. Porucila. Je tu nuda a jsem cela mokra. Otevri dvere a jdem se projit. Honza poslechl. Marie se pred autem protahla. Oprela se o strom a porucila. Rozepni mi korzet a udelej mi to pusou. Ale vzdyt jsme uplne u silnice. Nekdo nas uvidi. No a? Nejaky problem? Vic se uz Honza nebavil a radsi delal co ma. Prisal se Marii na vulvicku a lizal jak nejlepe dovedl. Marie slastne vzdychala. Byla cim dal vic mokra a stava se z ni jen hrnula. Mackala Honzovu hlavu do sveho klina a uzivala si to. Kdyz otevrela oci vsimla si, ze na kraji silnice stoji dva cyklisti a v ruce si honi curaky. Rukou jim poslala vzduchem pusu a dal se venovala sama sobe. Kdyz se pak udelala v hlasity orgasmus byli ty dva uz pryc.
Tak jsi pekne poslouzil me i dvema honicum u silnice. Tak jdem zpatky do auta. Musim si po tom vykonu sednout a zajed nekam na pumpu mam hlad a zizen.

27

Re: Co prinese zivot....

Velký dík za skvěle se rozvíjející příběh. Je to zatím tak věrohodné a dráždivé, že člověk rád odpustí nějaké ty gramatické chybky:-) Přeju hodně tvůrčí energie a času pro psaní stejně vydařeného pokračování!

28

Re: Co prinese zivot....

Dekuju za pochvalu. Jsem rad, ze se moje psani kibi. Snazim se psat realny pribeh, ktery by se dal zazit v beznem zivote. Za gramaticke chyby se omlouvam. Budu se snazit se jich co nejvice vyvarovat. Kolikrat se i ja tak vtahnu do deje, ze zapomenu na pravopis.

29

Re: Co prinese zivot....

Honza sel hned k autu a otevrel Marii dvere. Vidis jak se zacinas ucit. pochvalila ho Marie. Sedla si na sedadlo a sundala si tanga a povesila je na zpetne zrcatko. Musim je nechat uschnout jsou cely mokry. vykasala si sukni az do pasu. Tys mě teda namocil. Sahni jak jsem krasne mokra, to by se ted sukalo co? Chtel bys? Ale to si nech zajit chut. Pani je spokojena a v tuto chvili nic nepotrebuje a nekoukej mi furt na tu kundu. Proste ti ted nedam i kdyby ses rozkrajel. Stejne ani nevim, jestli jsem vzala klicek od meho drobecka. Takze treba zustanes zamknuty az do vecera. A jedem nebudem tady stat chci si dnesek poradne uzit po vsech strankach.
Kdyz prijeli na parkoviste pred obchod vzala si Marie zase slovo. Tak aby bylo jasne. Jaka jsou pravidla pro nase nakupovani. Tebe potrebuju jen proto,
aby za mnou jezdil kam budu chtit,
abys mi daval do voziku veci co si budu chtit koupit, ja si jen ukazu a ty to budes nakladat. Nebudu se preci nahahovat po regalech jak nejaka opice, od toho tam budes ty,
a hlavne nakonec vse zaplatis.
Nechci videt, ze se budes koukat po cizich zenskych, nechci slyset zadne pripominky co nakupuju a nebudes se bez meho svoleni nikam vzdalovat. JASNY? Ano ma Pani, budu se snazit. o a musim si nekde koupit tricko. Zase na tebe neni spolehnuti a nevzals nic na prevliknuti. V tom korzetu me to uz nebavi, chtela bych neco volnejsiho a kdyz jsi nic nevzal musim si neco koupit. Nauc se, ze na vse co zapomenes si proste koupim a nebudu se kvuli tve zapomnetlivosti omezovat. Marie se zaklonila k Honzovi a stahla si korzet mirne dolu, takze mel Honza krasny pohlad primo na jeji dekont. Nemysli si, ze to delam kvuli tobe. Ty kdyz budes hodnej, tak tydle kozy muzes videt kazdy den, ale chci se libit i jinym chlapum. Jsem hezka a neminim se strojit jak jeptiska jen proto, abys nezarlil. Jen co na to pomyslim uz zase vlhnu. Marie si zacala prstama jezdit mezi kundickou. Druhou rukou zacala hladit honzovu klec. Jen se koukej jak si to delam. A ochutnej si moje stavicky. Chtel by ses udelat? Jo? Tak to bychom s tim mohli neco provest. Uz tak dlouho nestrikals, to toho tam asi bude....Neblbni vzdyt na nas koukaj lidi protestoval Honza. Tak at ber dokud davam, nevis kdy to zas bude. Marie si zacala jednou rukou hladit nastridacku kundu a prsa a druhou stale hladila Honzuv rozkrok. Ten zacal cim dal vic z tezka dychat. Chtel jeste neco protestovat, ale mozek mu uz prestaval pracovat. soustredil se jen a jen na uvolneni, ktere ho snad konecne cekalo. neprestaval pohledem hltat telo Marie. Citil jak uz za chvili bude. Podle pokynu to poslusne nahlasil. Dnes muzes milacku. Hezky se vystrikej. Taky rada uvidim jak ses ze me hotovej. Honza stratil posledni zabrany. Hlavu vrazil do oderky zavrel oci a s hlasitym stenanim zacal strikat. Marie se jen usmala. Na kalhotech se Honzovi zacal delat velkej tmavej flek. No pekny ted se ti bude moc pekne nakupovat. To jsem presne chtela. Neopovazuj se to kjakkoliv maskovat nebo otirat. Hezky pujdem nakupovat. Ja bez kalhotek v kratke sukni a ty s flekem od mrkdy. Jako spravna Pani a sub. Konec zdrzovani, okamzite mi otevri dvere a jdem.
Honza vystoupil z auta, citil jak ma mokre kalhoty a klec jak je cela ulepena. Nohy se mu klepali jeste od vzruseni. Rychle obehnul auto a otevrel Marii dvere. Ta schvalne vystupovala tak, aby mu dala kouknout se na jeji rozkrok.
pokracovaní priste....
mel jsem toho napsano vice, ale smazalo se mi to, tak zatim tolik.

30

Re: Co prinese zivot....

Moc pěkné, jen tak dál :-)

31

Re: Co prinese zivot....

Opět skvělé pokračování. Jen se z přímých řečí vytratila slova Hanse, tj. i jeho "Ano,Paní Mariano" nebo "Děkuji, Paní Mary". Ty přímé řeči obou aktérů čtenáře mnohem víc vtahují do děje.
Tak uvidíme, jak se to bude ubírat dál. Zda se bude nakupovat jen sexy prádélko pro Paní, nebo proběhne i pro Honzu ponižující "veřejný" nákup nějaké položky pro subíka:-)

32

Re: Co prinese zivot....

Moc hezky napsané. Pokračuj prosím

33

Re: Co prinese zivot....

krásné!

34

Re: Co prinese zivot....

Perfektné super

35

Re: Co prinese zivot....

Kdyz prisli do obchodu prevzala Marie veleni. Nejdrive jedeme k ovoci. Koupis mi nejaky fresh juice a k tomu okurku. Kdo vi jestli se mi nebude hodit na uspokojovani tebe nebo pro me. Tak pokracujem dale. Tady vem balicek kondomu, treba potkame nejakyho borce kteremu nebudu moct odolat. Od ted mi budes stale zarizovat zasobu preservativu. Je tvoje starost abych je mela stale u sebe. Ale Maru? Ty se chces vyspat s nekym jinym? Divil se Honza. Tak zaprve nejdem pro tebe zadna Maruna!!! To si vyprosuju, jak jsme se to ucili? Prominte Pani Mariano. Spraaavne. Tak se mi to libi. Nechci teda alespon zatim s nikym jinym spat. Ale jistota je jistota. Pak se neudrzim a budes mit na krku detsko ani nebude tvoje. Tak pro tvoji jistotu mi je radeji porizuj. A jasne jsem rikala, ze nebudes mit kecy. To si jeste vyridime.
Mas hlad? Ja hroznej. Zeptala se Marie. Honza odpovedel, ze by si take neco dal k jidlu. Tak jedem. Ja si koupim bagetu a tobe.....suchej rohlik. Nebudu preci za tebe utracet MOJE penize. Jeste by pak nesbylo na me. A tady mas stolni vodu v akci. Jeste ze existuji akce. To urcite vymysleli kvuli subum aby panicky moc neutratili. Jen jevim proc to vzdy davaj tak strasne dolu. Clovek aby se proto porad ohybal. Rekla Marie a ohnula se az k zemi, takze ji z podsukne vylazl holy zadecek. Schvalne se jeste nakrucovala aby mel Honza lepsi vyhled. Prask ozvalo se obchodem. Chlap co prave jel s vozikem okolo Marie koukal na jeji zadek a narazil do regalu. Marie se narovnala usmala a koukla na nej, jednu ruku si dala na rozkrok a u druhe si vsunula do pusy prostrednicek a nekolikrat snim vjela dovnitr a ven. Pak si prejela jazykem spicku prstu. Chlap nevedel co si ma myslet. Rudy byl snad az v trenkach. To neni mozny ona tady normalne bali chlapa. Varilo se to v Honzovi. Vidis jakou mas sexy Pani Hansi? Chlapy tady kvuli ni malem zbouraj regal. A tobe to nemusi byt jedno, rozumis? Koukla se na Honzu prisne Marie. Ja se budu koukat na koho chci a muzu flirtovat. Udelas to ty jednou a mesic te neodemknu. Tomu ver. A na zadek su taky jen tak nesednes jak ti ho zmaluju. Todle nesnesu. Ty jsi jen a jen muj. Slysis? Probodla Honzu Marie pohledem a silne mu zmackla koule v kleci az syknul bolesti.
Tak a ted jedeme pro to pradlo. Nejradsi bych hned tady ze sebe sundala ten korzet myslim ze by spoustu lidi bylo rado. Koukni jak se na me treba tamten kouka. Ten by stal za hrich. Ale az jindy dnes jsem tady bohuzel s tebou. Zasmala se Marie. Me tak bavu te takhle provokovat. A koukat jak tu stojis jak trotl a nechas si vse libit. Jsi uzasny. Hrozne te miluju kdyz jsi takhle poslusny. Tak jdeme. Honem uz chci zase citit v ruce tvoje pero. Rekla Marie a silne placla Honzu pres zadek.
Tak co tady maji. Tyto trika hned zavrhuju. Nejsem jeptiska abych chodila s vystrihem u krku. V tomto mi zas nevyniknou kozy. Je prilis volne, to at si nosej nejaky chudinky s prsama jak knofliky ja mam navic. To neni spatny, ukazala Marie na bile obtazene triko s takovym vystrihem, ze se Honza bal aby ji z toho prsa nevypadli. Neni to uz moc? Neni. Odpovedela Marie. Uz podruhe jsi drzy, ale dobra v obleceni muzes mit pripominky, ale rozhoduju se ja co budu nosit. Koukej jak je krasne slabe v nem budu sice oblecena, ale ani trochu to nesnizi moji krasu. Nebo se ti snad nelibim Hans? Samozrejme ze libite Pani Mariano. Odpovedel Honza. No proto. Tak si do jdeme zkusit.
Prisli do kabinky. Honza zavrel dvere. Marie stala uprostred kabinky a divala se na Honzu. No snad mi pomuzes se vysvleknout ne? Od ceho jineho te tady mam? Abys me ocumoval? To urcite. Na to zapomen. A ty si taky stahni kalhoty ke kotnikum. Nebudu ti tady delat divadlo a ty nic. Honza si stahl kalhoty. Stal pred Marii pouze v kleci a tricku. Tak pojd sem a rychle. Honza souravymi pohyby protoze vic mu kalhoty nedovolili prisel k Marii a zacal ji vysvlekat. Citil jak mu tuhne klec. Pohled na Marii ho nemohl nechat chladnym. Ale ale tady se to nekomu libi. Usmivala se Marie. Tak pokracuj. Vrsek uz mam dole tak mi pomos se sukni. Honza Marii stahl i sukni takze pred nim stala uplne naha. No to uz je lepsi. Nemuzu odolat musim ti ho okamzite zacit kourit. Jinak se zblaznim. Ten chlap u toho regalu me tak roztajcoval, ze ihned chci soustat. Tady? Zhrozil se Honza. Ano. Marie sahla do kabelky a vyndala klic. Rychle odemkla zamek a sundala Honzovi klec. Klekla si pred nej a olizla mu penis. Sundej okamzite ty kalhoty. Honza bez reci radeji poslechl i kdyz byl dosti v rozpacich. Ty ted budes hezky drzet a nesmis se udelat. Pokud jen jedna kapka z tebe ukapne tak jdes do auta bez kalhot. Stacila Marie v posledni chvili rict a zacala Honzu dlouhe kourit az po koren. Bylo slyset jak ji to obcas natahuje. A cvachtave zvuky a vzdechy museli byt slyset az ven z prostoru kabinek, ale to Marie neresila. Byla uplne v jinem svete. Honzovi jen vrtalo hlavou zda si Marie predstavuje ze kouri jeho nebo toho chlapa co videli, ale dost rychle tuto otazku zaplasil, ze ji radeji nechce slyset.
Delej udelej mi to zezadu. A jak jsem rekla. Udelam se ja a ty ani nekapnes. Marie se otocila Honzovi zadkem a dosiroka roztahla nohy. Honza ji chytnul v pase a napoprve do ni vjel az po koren. Jo ja jsem mokra. Tak uz prirazej. Honza zacal do Marie busit. Stale koukal ns svoje kahoty hozene na zemi s rikal si nesmim se udelat. Myslel na vsechny veci okolo jen ne na to, ze prave prirazi v kabince do totalne promoceny kundy a pred nim se sviji luxusni zadek jeho Pani. I pres veskerou snahu ale citil, ze to nepujde vydrzet. Zacal se kousat do jazyka. A jeste usilovneji zatahoval svaly. Byl v takove kreci, ze uz malem necitil nohy ani bricho. Dech se zrychloval a cukalo mu v penisu. Cely se klepal z poslednich sil aby se neudelal. Nahle ucitil prisernou bolest. Marie chytla jeho koule a prudce je stahla dolu. Bolest byla tak silna, ze po orgasmu nebylo ani pamatky. Marie pustila koule a dal se venovala sama sobe. Prsty si zacala honit klitoris a narazela na Honzuv kolik co mohla. Chytni me kozy uz budu. Zarvala na Honzu. Ten se reflexivne kouknul okolo. Co si asi mysli lidi venku. Vzdyt jim tady delaji takove divadlo. Ale rychle poslechl svoji Pani a chytnul houpajici se prsa Marie. Jooo uzzzz. Mrdej me co muzes. At si dodelam. Kricela Marie. Honzovi uz bylo vse jedno. Prirazel jak kladivo. Pleskance se rozlehali do sirokeho okoli. Marie nahle prudce vytahla penis ze sve kundy. Tak todle stalo zato. Klekni na kolena at si muzu sednout nebo se mi podlomeji kolena. Kde mam to triko? Nebudeme ho uz zkouset. To bude dobry. Jeste se na tobe vydycham a pujdeme. Honza klecel na spinave zemi, s perem trcicim nahoru celym olepenym od sekretu Marie. Jdeme. Oblekni me a vyrazime dal. Kam ze to vlastne jedem? Na hrad co je tu kousek odsud. Aha. Tak jo. Vse zaplat. Ja se pujdu na zachod upravit po te jizde a muzeme vyrazit. To triko si vezmu s sebou.
Rozdelili se za pokladnami Honza s Marii. Honza vse zaplatil a uklidil do auta. Prohrabl si rozkrok. Marie ho zapomnela zamknout. Kdyby chtel mohl se ted krasne udelat. Ale vedel, ze by si to stejne neuzil. Uprostred parkoviste a navic nevedel kdy se Marie vrati.
Nahle musel polknout naprazdno. Proto nemu sla jeho Pani v sukni a tom novem triku a na zapesti se ji houpala jeji podprsenka. Pod trikem nic nemela, takze se ji krasne rysovali bradavky. Marie prisla k autu a cekala az ji Honza otevre i zavre dvere. Kdyz se potom usadil chytla ho za hlavu a vasnive ho polibila. Ty jsi ten nejlepsi manzel jakeho jsem mohla mit. Ostatni by asi takovou couru co jsem nevydejchali. Moc dekuju. Jsi moje zlato. Opravdu si toho vazim. Tak tydle slova Honza od Marie necekal. Nahle to byla jeho stara Marie, kterou znal driv. Vedel, ze ho miluje a ze je vdecna za to co pro ni dela. Tato jistota mu vhanela dalsi sily do jeho submisivnich povinnosti. Byl take stastny. Dlouhou dobu pak Marie sedela s Honzou v aute a libali se. Oba vedeli, ze majo vedle sebe toho praveho. Oboum vyhovovalo jak se k sobe ted chovaji, protoze i kdyz to driv netusili teprve ted nasli svoje prave stranky zivota.

36

Re: Co prinese zivot....

Bravo! Po delší době povídka, která způsobila, že sem 2x denně kouknu, jestli se už objevilo pokračování. Má to grády a pořád se to drží v realistické rovině, i když soulož v kabince je už trochu na hraně proveditelnosti;-)
Jen tak dál, přeju hodně tvůrčího elánu a těším se na další eskalaci děje!

37

Re: Co prinese zivot....

Takto hlasity odvazany ano. To bylo pritazene za vlasy, ale jinak docela realne.

38

Re: Co prinese zivot....

Moc pěkný díl, už se těším na další

39

Re: Co prinese zivot....

Dela mi hroznou radost, ze moji povidku radi ctete. Je to pro me motivace psat dal a dal.

Honza nastartoval a chystal se odjizdet. Pockej!!! Jeste jsem si s tebou nevyridila to odmlouvani v krame. Jak jsi mi nechtel koupit kondomy. Za trest pojedes na hrad se stazenejma kalhotama pod kolenama a bud rad ze ti je nezabavim uplne. Jsi rad? Ano hlesnul Honza Ano co? Zvedla oboci Marie. Ano ma pani. Chci to slyset cele. Ano ma pani Mariano. No to je lepsi. Ty se to snad nikdy nenaucis. Podekuj ze jsem tak schovyvava a nemusis ridit bez kalhot uplne. Dekuji Pani Mariano, ze nemusim ridit  bez kalhot. Pekne a ted ty kalhoty. Honza rozepnul knoflik a zip a zacal pomalu sunout kalhoty dolu. Vzdyt me nekdo uvidi okynkem. Prostestoval. No a? Mas se snad za co stydet? Takovou krasnou klicku jsem ti poridila a ty se ji nechces pochlubit? Honza su jen povzdechl. Tak a muzeme vyrazit. Je tady hrozny vedro jen co vyjedeme mimo mesto sundam si tricko at si provetram ty svoje kozicky. Rekla Marie obama rukama si chytla prsa a potrasla s nima. A taky ze jo. Hned u cedule obce letelo triko dolu a Marie se pritahla takovoudle svobodu mam nejradsi. Kdyz mi kozy oviva vitr. Nechapu proc lidi musej v lete nosit obleceni. Vzdyt je v nem akorat teplo. A ty bys mel taky lepsi pohled ne?  chtel bys aby zensky chodili v lete bez tricka? Nebylo by to spatne. Odpovedel Honza. CO? TY SE CHCES KOUKAT PO CIZICH ZENSKYCH? Zarvala Marie a zaryla Honzovi nehty do kouli az do krve. Auuu musim ridit. Pritestoval Honza. Rid a nestezuj si. Nebudu trpet zadne tvoje pohledy. Jasny? Rekla Marie a pomalu vic a vic zaryvala nehty do kuze. Honza trpel, musel ridit auto tak i kdyby chtel nemohl se nijak branit. Po chvili Marie konecne povolila stisk. Na varlatech Honzy zbylo nekolik ranek na kterych se objevily kapicky krve. Toto nechci uz nikdy slyset. Mas stesti, ze jedeme a musis se venovat autu jinak bys zkoncil hur. Ano ma Pani uz se to nebude opakovat. Odpovedel Honza. To jsem rada.
Prijeli na hrad. Zaparkovali. K autu se blizil mlady kluk asi na brigade na vybirani penez za parkovne. Honza rychle natahl kalhoty a zacal zapinat zip. Dobry den. Ehmmm bude tooo 50 korun ale vite co nechte to byt. Tady mate listek. Kluk byl cely rudy. Nevedel kam s ocima. Marie jako by nic stale sedela na sedadle bez tricka a nevenovala zadnou pozornost tomu ze je nekdo u auta. Vidis stacil jeden pohled a mame parkovne zadarmo. To bych chtela videt co by nam dal za kouknuti se na moji kundu. Zasmala se Marie a jem symbolicky pocitahla sukni nahoru. No nic. Musime se hohuzel zacit chovat slusne. Marie vzala tricko a zacala se oblekat. Dvere ukazala prstem aby bylo Hontovi jasne co ma delat. Honza obehl auto a otevrel Marii. Ale ta jak kdyby to ani nezjistila. Prohlizela se v zrcadku, opravovala rtenku a liceni, kontrolovala dekold, stale dokola si upravovala tricko a sukni. Honza stal u dveri a cekal. Doslo mu, ze Marie schvalne zdrzuje aby se ozval a mohla ho zas potrestat, ze je netrpelivy. Tak tam stal a cekal. Konecne Marie vystoupila. Dala Honzovi pusu a pohladila ho po tvari. Hodny subinek. Cekal. Zacinas se ucit.
Ted se jeste najim mam hlad. Kde mas tu bagetu a rohlik. Tady ma Pani. Chcete ji rozbalit? Ano budes hodny Hans. Dej si take svoji svacinu at nemas hlad. Usmala se Marie pri pohledu na rohlik co drzel Honza v ruce. Dobrou chut. Dobrou chut ma Pani odpovedel Honza.
Po jidle se vydali k pokladne hradu.

40

Re: Co prinese zivot....

No prosím, pár dní nasazená klícka a Honza už začíná být poslušný jak beránek.

41

Re: Co prinese zivot....

Pokračuje to stále skvěle, takže, Nepasi, díky, ... a nepolevuj!;-)
Jsem zvědavý, zda třeba při prohlídce třeba hradní mučírny napadne Marii nějaká inspirace, kterou později aplikuje na Honzovi, aby posílila svou pozici Paní Mariany... a zda se Hans při prohlídce dopustí dalších prohřešků, za které se mu nakumuluje trest. Za mne si Hans zatím té klícky moc neužil, Marie ho díky svému chtíči po relativně krátké době pouští ven, byť je to bez orgasmu.
To není z mé strany v žádném případě kritika - je to jen můj subjektivní názor, více pro inspiraci, než aby tu vznikla debata - od toho jsou tu jiná vlákna - tady chceme hlavně číst povídky:-)

42

Re: Co prinese zivot....

Snagim se nepolevovat, ale casu je malo. Takze se omlouvam, ze jste museli cekat na dalsi pokracovani. Dekuju za navrhy. Nektere treba pouziji v dalsim pokracovani. Klidne piste co byste radi cetli. Pokud budu chtit pouziju je do pribehu. Ani ja ani moje Pani nejsme zalozeni prilis na tvrde privazovani a fyzicke tresty. Takze se jich ode me asi nedockate. Pisu castecne co jsem zazil sam u sebe nebo co me laka. Tak snad se bude pokracovani libit:

Honza s Marii prisli do arealu hradu. Pred pokladnou byla dlouha fronta. To nebudu cekat. Jdu si dat kavicku a zakusek do tamty kavarny. Ty hezky vystojis frontu a pak pro me prijdes. Rekla Marie a odesla ke kavarne. Honza za ji koukal. Pod trikem bez podprsenky se ji houpaly jeji prsa a jak sla ke kavarne nenechala schladnym jedineho chlapa okolo ktereho sla. Bylo na ni videt, ze ji to vyslovene tesi takto byt stredem pozornosti. Bylo videt, ze jeden pan okolo ktereho sla ji neco rekl. Marie se na nej usmala poprejela rukou po tricku a pokracovala dal. Co ji rekl nebylo slyset, ale Honzovi bylo jasne ze ohodnotil obleceni a prsa jeho Pani. Citil hrdost, ze muze slouzit tak krasne Pani, ale zaroven v nem byla i zarlivost jak Marii vsichni okukuji.
Honza vystal frontu a prisel za Marii. Ta prave dopijela kavu. Usmala se na Honzu uz jsi tady? V kolik zacina prohlidka? Honza odpovedel, ze za pul hodiny. Dobra. Tak to se pujdem jeste projit.  Zaplat a muzeme jit. Prece si nebudu kupovat kafe? To je tvoje starost. Samozrejme ma Pani. Odpovedel Honza. Sli do parku. Tady si sednem. Ale nebudu sedet na nejaky spinavy lavicce. Sedni si a ja si sednu na tebe. Honza poslechl. Sednul si na lavicku a Marie si obkrocmu sedla na nej. Rozkrok schvalne namackla na Honzovu klec a jemnymi pohyby se o ni trela. Se mnou to dneska sije. To je hrozny. Uz bych ho tam zas chtela. To je asi tim jak jsi pod zamkem a mam nad tebou nadvladu. Muzu su s tebou delat co chci a to me hrozne rajcuje. Rekla Marie promackla se na Honzu a zacala ho vasnive libat. Penis v kleci samozrejme zacal reagovat. Tlacil se ven vsema dirama a div neroztrhal klec. Honza se kroutil vzrusenim a bolesti. Na hrudi citil prsa Marie o klec se mu otiral jeji rozkrok, libala ho a strkala mu jazyk hluboko do pusy. Tak by ji ted chtel zasunout curaka do kundy. Oba z hluboka dychali a bylo na obou videt jak jsou vzruseni. Kdyz zacinal mit Honza pocit, ze uz snad zas vytece Marie nahle z niceho nic prestala. To ti staci jdeme at stihnem prohlidku. Marie slezla z Honzy, upravila se a odchazela smerem kde zacinala prohlidka. Honza sel ihned za ni. Klec ho tlacila, chtel strikat, ale nemohl. Citil se tak strasne ponizene. Marie si s nim hraje jak s loutkou. Kdyz chce nazhavi ho, ale nikdy ho nenecha dodelat.
Prisli k brane odkud zacinala prohlidka. Stal tam  pruvodce a cisnik. Pruvodce vsechny privital a rekl, ze dnes je specialni akce majitele hradu. Kazdy dostane k prohlidce sklenici vina nebo nealko napoje dle vlastniho vyberu.
Marie si vzala vino a cisnikovi podekovala, ale ze manzel si nevezme. Honza se na ni tazave podival. Ze je to tak milacku? Zaptala se Marie a pohledem mu dala jasne najevo, at nezkousi nesouhlasit. Ano nechci dekuji. Odpovedel Honza.
Spolu s dalsimi lidmi byla mezi lidmi i jedna zena ktera Honzu velmi zaujala. Vekem kolem petadvaceti. Stihla, tak akorat vysoka. Honza z ni nemohl spustit oci. Na nohou mela sandaly s upravenymi a vzorne nalakovanymi nehty. Dlouhe stihle nohy prechazeli do pevneho zedecku ktery sotva zakryvali riflove vypasovane sortky. Navrchu mela pouze kratky top ktery koncil pod jejima prsama. Ktere byli tak akorat do ruky. Schovane v krajkove podprsence, ktera vylezala pod topem a doplnovala cely vrsek. Vlasy mela tmave a splyvali ji do pulky zad. Oblicej peclive, ale ne prehnane naliceny doplneny rudou rtenkou.
Bylo videt, ze i Honza ji nebyl nesympaticky a jejich pohledy se nekolikrat za prohlidku stretly.
Honza prilis nesledoval vyklad. Snazil se byt nenapadny, ale nemohl se prestat na tu neznamou divat.
Prisli do jedne z malych mistnosti na hrade. Provudce vsechny vyzval, aby prisli co nejblize, aby slyseli. Vsichni se vmackli blizko sebe aby se vesli do mistnosti. Honzova neznama se postavila schvalne pred Honzu a chtela se zadeckem trit o Honzuv rozkrok. Ten se snazil uhnout. Nechtel aby narazila na tvrdou klec v jeho kalhotech. Ale nemel kam ustoupit. Ucitil na sobe latku kratasu. V prvni okamzik se neznama zarazila. Prece jenom asi cekala neco jineho. Otocila se na Honzu a usmala se. Koukla se po ocku na Marii. Ta ji propichla ocima. Celou dobu ty dva pozorovala, ale toto bylo uz prilis. Odstcila neznamou od Honzy a sykla mu do ucha. Todle si vylijes. Zmaluju ti prdel, ze si na ni nesednes to mi ver. Jeste chvili pokracuj a poznas co dovedu. Ale vzdyt...Honza nestihl vic rict protoze bo Marie chytla pod krkem a z nekolika centimetru se mu koukla do oci. Hnev v jejich ocich Honzu probodaval.
Od te chvile nenechala Marie uz nic nahode a vzdy stala mezi jim a tou zenou, ktera Honzu svadela. Ta pochopila, ze ma Honza problemy a uprimne se mu smala. Honza mel vztek. Vzdyt nemohl nic delat. Ona se k nemu pritahla. I kdyz vedel, ze uplne ciste svedomi take nema.
Prohlidka skoncila. Marie Honzu okamzite odtahla stranou a vlepila mu nekolik facek. Co to melo znamet? Kdo si myslis ze jsi, ze tady budes tak flirtovat s nejakou pobehlici. Chytla ho za vlasy a stahla mu hlavu dozadu. To bylo naposled. Ja muzu svadet. Ty ne. Rozumis? Co tady chtels delat s takovym zamknutym chudakem. Rekla Marie a kolenem kopla Honzu mezi nohy div se mu nepodlomily kolena. Mesic muzes zapomenout ze si na nej treba jen sahnes. Nebudes strikat, nebudu te odemikat, nebudu si ho vubec vsimat. Cely mesic jak kdyby pro tebe i pro me neexistoval. Pokud ho budes potrebovat umyt, udelam to ja zinkou abych se ho nemusela dotykat. Jednou te nacapam, ze si na nej treba jen pres klec sahas a mas dalsi tyden navic trestu. Ja te naucim flirtovat. Nejradsi bych si to ted vyridila i s ni, ale to bohuzel nemuzu. Tak to sliznes jen ty. Hajzle jeden hnusnej. Plesk a dlasi facka pristala Honzovi na tvari. Ten stal se sklopenou hlavou a pouze poslouchal co mu Marie rikala a nechaval na sobe vylit si jeji vztek.
Tak a jdeme na jidlo. Mam hlad. Rozhodla Marie.
Prisli do restaurace. Z Marie uz vyprchal hnev. Castecne i ji delalo dobre, ze ma vedle sebe chlapa, za kterym se holky otacej, ale nesnesla jakoukoliv konkurenci. Na to byla prilis zarliva. Zadna se na Honzu ani koutkem oka nekoukne. To zaridi. Nauci ho aby se bal si s nekym cokoliv zacit. Ted si vsak chtela uzit peknou veceri.
Prisli ke stolu. Marie pockala az ji Honza odsune zidli. Posadila se a vzala si do ruky jidelni listek. Jist budu jen ja. Ty si to nezaslouzis. Sedni a budes se na me koukat. Objednam ti piti. To ti musi stacit. Za to co jsi oredvedl pri prohlidce muzes byt rad alespon za to. Ano dekuji Pani Mariano. Lichotkama me tentokrat neobmekcis. Mas smulu. Trest plati. Jak kdybys ho nemel. Neboj ja si vystacim sama. Budu si to delat a ty se na me budes maximalne koukat.
Co to bude? Zeptal se cisnik co prave prisel ke stolu. Pro me hovezi steak z panenky a dve deci cerveneho a pro toho tady pouze nealko pivo. Hodila Marie rukou smerem k Honzovi. Dobra rekl cisnik a odesel. To me musis furt tak ponizovat branil se Honza. Ja pro tebe delam co muzu a staci jedna chyba a hned to mam na taliri. A co pro me delas. Myslis jak vse platis, jsi galantni, mily atd? To je tvoje standartni pecd o me. Zatim jsi nic navic co bych necekala neudelal. Necim me prekvap a pak si zaslouzis lepsi chovani. Miluju te a jsem rada, ze se snazis. Ale dneska jsi me fakt nastval. Ty jsi me v tom parku vyblaznila, ze jsem stratil hlavu. A to me na rozbrecet? Ze jsi myslel curakem misto hlavou? To mam cekat az nekoho osukas? Na to zapomen. Ty se naucis sve touhy smerovat pouze na me. Na nikoho jineho. Vy chlapy jste vsichni stejni. Staci se okolo vas otocit a jste uplne mimo. Kdybych chtela sbalim tady jakehokoliv chlapa co budu chtit. Jak vidite kozy nebo kundu nemyslite. Ale ty patris me a nikdo jiny se na tebe ani nepodiva. A ty na jinou taky ne. Jinak budes pokazde takto trpet.
Tady mate sve jidlo. Rekl cisnik a pro pana pivo. Dekuji ja take dekuju. Rekl s premahanim Honza. Dobrou chut Pani. Dekuju tobe taky. Zasmala se Marie. Az dojim pujdu se upravit pred cestou na toaletu. Ty tady na me pockas a pojedeme domu. Jsem unavena a  chci se uz natahnout na gauc.
Dobra ma Pani rekl Honza. Jak si prejete.
Kdyz se vratili domu. Musel Honza vynosit vsechny veci z auta, Marii pomoct z obleceni, vse srovnat na spravne misto aby to mela Marie nachystane na dalsi den, napustit ji vanu horke vody, dat do ni esencialni olej svlekmout se pouze do pasu, kleknout si pred koupelnu a cekat az se Pani umyje. Kdyz byla hotova. Mel cas nez se oblekne aby se rychle umyl ve vode co mu nechala. Kdyz se oblekla sedla si na gauc, Honza si klekl pred ni a cely vecer ji delal stolicku na nohy. Vubec si ho nevsimla. Venovala se svym poradum v televizi a delala jak kdyby tam ani nebyl. Honza musel mit celou dobu sklonenou hlavu a pouze pkslouchal co bezi v televizi. Po nekolika nazativnych serialech Marie prepnula na eroticky program na porno. Honza zvedl hlavu aby se kouknul co tam je, ale Marie mu ji hned  chodidlem primackla zpet k podlaze. Necum. Ty jsi dnes pouze stolicka. Nic jineho.
Za chvili uz Honza slysel vzdychani Marie jak si to delala rukou. Podej mi robertka. Sice ho moc nepouzivam, ale kdyz jsi zamceny a jiny pero tady nemam co jineho me zbyva. Honza vstal a sel do supliku. Delej nebudu cekat nez ho najdes. Klekni a cekej. Marie se privedla k orgasmu. Vypnula televizi a rekla. Jdu spat. Ty tady budes klecet dokud ti nezazvoni mobil. Mas tam nastaveny cas. Schvalne jsem ti ho dala tak, abys nevidel jak dlouho tady budes. Pak to tady po me uklidis a pujdes spat. Jee malem jsem zapomnela kontrola curaka. Postav se. Dobry koule po dnesku prazdne. Sahat na ne ani nebudu. Ale neboj za mesic se dostatecne naplni. Kokot je zamceny a tak to taky zustane. Kleknout a cekat. Dobrou. Dobrou noc Mariano. Ty se to snad nenaucis. PANI MARIANO. Mas stesti ze jsem uz  po dnesku tak unavena, ze nemam silu na dalsi trest.
Marie odesla. Honza jeste dlouhe minuty cekal nez mu zacal zvonit mobil. Pak vstal, umyl  vibrator cely olepeny od stav sve Pani. Mel hroznou chut ho alespon olizat, aby citil  chut jejich stav. Ale neodvazil se bez dovoleni. Uz se take tesil do postele. Pred loznici ho cekal vzkaz. Subik spi dnes pred pokojem sve Pani. Rano az bude chtit zavola mu na mobil aby ji donesl kavu a snidani do postele. Vedle dveri byla nachystana madrace a deka. Honza vzal za kliku ale ta byla zamcena. Nazbyvalo mu nic jineho nez opravdu preckat do rana na madraci pouze prikryty dekou. Nastesti byl tak unaveny, ze brzo usnul.

43

Re: Co prinese zivot....

Parádní čtení, stálo za to si chvilku počkat na další díl.

44

Re: Co prinese zivot....

Díky, líbí se mi, že se to pořád drží v mantinelech reálné proveditelnosti, a že to není jen popis událostí ve třetí osobě, ale pořád je tam nezbytná dávka přímých řečí. Jen tak dál!:-)

45

Re: Co prinese zivot....

Rano Honzu probudil mobil. Volala mu Marie. Vzal telefon a zeptal se co chce. Hans okamzite ke me. Nemysli si ze budes vyspavat. Honza rychle vstal a sel k Marii. Ta lezela naha na posteli. Mas deset minut na snidani a uvareni kafe. Podej mi ze supliku vibrator a zastrc ho do me. Nez si to udelam tak at tady mam vse nachystane. Honza vytahl robertka z prihradky a klekl si mezi nohy sve Pani. Spicku nasadil na kraj jezkynky a chtel ho zasouvat dovnitr. Dostal pohlavek. Auuu snad me nejdriv budes lizat abych byla mokra. Jeste jednou mi neco podobnyho udelas a strcim ti tam taky neco bez pripravy at si pamatujes jaky to je.
Honza prisal rty ke kundicce a zacal lizat. Marie ho chytla za vlasy a rozkrokem jezdila po celem obliceji Honzy. Zlepsujes se. Je videt, ze se ucis. Uz ti to docela jde. Za chvili te uz nebudu muset poustet na svobodu. Udelas mi to vzdy pusou. To mi bude stacit. A tobe bude muset taky. Tak to by stacilo. Vraz mi tam to poradny pero. Po ranu mam chut se hezky roztahnout a tvym curackem toho nikdy nedostahnu. Honza vzal do ruky vibrator, ktery sel ted uz dovnitr jak po masle. Dobry a ted si bez po svem. Uz te na nic nepotrebuju.
Honza rychle nachystal snidani, udelal kafe, nalil dzus a vse donesl Marii. Ta akorat vydychavala orgasmus. Dej to na stolek, klekni a cekej co budu dal potrebovat. Marie zacala snidat. Po chvili si vytahla z kundy vibrator. Pojd jsem. Otevri pusu. Poradne. A vystrc jazyk. Vzazim ti ho az po mandle. A pekne ocistim. Ty budes drzet a ani se nehnes.
Honza drzel co mohl, ale nemohl to vydrzet. Jak marie zasouvala svuj nastroj rozkose hluboko do krku navalovalo se mu na zvraceni a ucuknul dozadu. No no, zatim jsem nebyla ani v pulce. Drz nebo to udelame v leze abys sebou tak necukal. Honza zavrel oci, zhluboka dychal a poslusne trpel cim dal delsi zasouvani do krku. Brisni svaly se mu stahovali jak se zvedal zaludek, ale neucuknul. Nahle pocitil tvdy priraz a ucitil na obliceji prsty Marie. Vibrator mel  temer cely v krku. Z oci se mu hrnuly slzy. Vydrz, vyzdr...sikovnej jeste chvili, staci. Rikala Marie. Vytahla vibrator z krku. Honza mel pocit ze se mu snad cely zaludek obrati. Kaslal a sliny z mu odkapavali na zem. Super. Ani jsem netusila, ze to opravdu das. Mam z tebe radost. Bez do kuchyne. Udelej si snidani a za pul hodiny te cekam v koupelne.
Honzovi jeste chvili trvalo nez nabral sily k tomu aby se mohl zvednout. Pak se zvednul a odesel splnit co jeho Pani rikala.
Honza si udelal kafe a snidani. Pri prvnich polknutich jeste dost citil podrazdeny krk od vibratoru, ale sam se divil, ze neciti nastvani na to co mu Marie provedla, ale naopak zvlastni pocit spokojenosti jak ho jeho Pani cvici a posouva mu hranice cim dal vic.
Pulhodina "osobniho volna" utekla rychle a uz musel jit Honza cekat na Marii do koupelny. Marie prisla naha. Prohledla si Honzu a durazne na nej promluvila: co si myslis? Ze Pani se tady bude pred tebou promenadovat naha, ty ji budes okukovat a sam budes obliknutej? Okamzite vse do a za trest se neobliknes dokud ti to nedovolim. Honza poslechl a ihned vse rychle svlekl. Tak je to lepsi. Klekni a udelej mi stolicku ze zad abych mohla jit do vany. Hodnej. A ted cekej dokud nebudu neco potrebovat. Marie se zacala sprchovat. Honza si predstavoval jak voda steka od krku az k noham po jejim tele. Ta predstava ho nenechala chladnym a penis v jeho kleci se zacal stavet. Chtel si upravit krouzek okolo varlat, ale jen co to zpozorovala Marie hned zasahla. Co to delas? Nevis, ze mas zakaz si na nej treba jen sahat? Jeste jednou a svazu ti ruce za zady, kdyz neumis poslouchat. Radeji mi pojd oholit nohy. Marie vytahla jednu nohu na okraj vany a podala Honzovi ziletku a penu na holeni. Snad vis jak se to dela. Sam se holis a tady je to uplne stejne. Honza nabral penu a zacal ji roztirat po noze Marie. Mel primo vyhled na jeji klin. Mela jeste pootevrenou dirku od predesle akce v posteli. I pres umyti musela byt urcite mokra, protoze nadherne vonela. To uz nemohl Honza vydrzet. Klec pracovala namaximum curak mu lezl vsim co mu klec dovolila a tahnul krouzek silne od tela a zarezaval ho do varlat. Nohu uz mel natrenou a zacal pomalymi dlouhymi tahy holit. Marie musela byt asi maximalne vzrusena, proroze si alespon obcas musela prejet pres klitoris a druhou rukou si hladila bradavku. At je to poradne. Nechci dnes delat pred holkama ostudu. Je to tvoje vizitka jak bude Pani chodit. Ukaz? No dobry. Jsou krasne hladke. Ted druhou.
Kdyz Honza oholil i druhou nohu chytla ho Marie za klec a smala se jak ji ma plnou a fialovy varlata od toho jak je mel zaskrcene od krouzku. Tak a ted si Pani Marianu hezky osusis a namazes ji vsema kremama co potrebuje. Dnes ti to jeste budu rikat. Ale ocekavam, ze je vsechny naucis a budes mi hlidat kdyby nektery dochazel. V tom pripade mi ho pujdes koupit. Zde mam spevnujici telove mleko, tim mazeme cele telo a nohy. Tady je krem na prsa a dekold to ti nemusim rikat kam patri, tohle je pletovy krem, tady tonikum na oblicej, reknu ti co pouzijes. Budu te setrit a nebudu te zatezovat tim kdy se jaky pouziva. Po holeni mi jeste namazes nohy sklidnujicim serem, na zadek mam krem proti striim, na ruce hydratacni krem. To by mohlo zatim stacit.

(Vychazim z vlastnich zkusenosti, vse jsem se take ucil a kupuji)

Ted mi pomuzes se obleknout. Nasadis mi podprsenku, porovnas mi prsa do zlabku aby tvorily pekny dekolt. Dneska mam naladu na krajkove pradlo, takze mi vyber nejake krajkove kalhotky. Je chladno tak si vezmu silonky a navrch nejakou halenku a sukni. Vidis. Slo ti to docela dobre. Ted uz si to jen zapamatovat abych priste nemusela rikat a vse jsi delal sam od sebe.
A co dnes bude. Pujdu ven. Ty tady mezitim uklidis a nachystas veci na vecer. Prijde moje nejlepsi kamaradka Katka. Tak at tu je cisto, vytreno, uklizenej prach, na stole je nachystana vecere pro nas dve. Ty se omluvis, ze jeste neco mas a nebudes jist co nam pripravis. Ve volnych chvilich si neco namazes na chleba a snis. To neni muj problem co si najdes. Ale my budeme mit pripravenou tu nejlepsi veceri co dokazes. Katka ma rada maso. Tak se predved. Chci aby videla jakeho mam doma sikovneho subika. Dale je samozrejmosti lahev vina. No radeji dve. Vecer se muze protahnout a at mame co pit. A pak takovy ty veci jako chypsy, orisky atd. Nevim na co budeme mit chut, ale ty musis mit vse. A co nebudes mit pujdes nam hned koupit. Proto take budes cely vecer strizlivy.  Nevim co nas napadne a treba budeme potrebovat ridice. Ja si ted pujdu udelat svuj den. Zajdu si na manikuru, ke kadernici, obhlidnu obchody a tak nemusim se ti zpovidat co vse budu delat. Jo a abych nezapomnela mas u pracky nachystane pradlo na vyprani. Tak at tam vecer neni. Tak se tu mej pekne. Marie polibila Honzu na rozloucenou a odesla do chodby. Honza premyslel jak si zorganizovat cas aby vse stihnul. Kdyz tu nahle zaslechl. Tak Hans. Jak dlouho budu cekat nez me prijdes obout. Honza prisel k Marii, pokleknul nasadil ji lodicky co mela nachystane a u zeme cekal dokud se za jeho Pani nezavreli dvere. Ma toho na dnesek dost co ma stihnout. Ale chtel se vytahnout. Treba mu Pani zkrati trest kdyz bude spokojena s jeho sluzbama.

46

Re: Co prinese zivot....

Opět super pokračování. Při čtení jsem měl zase plnou klec. Péro se mi dralo ven všemi možnými otvory. Proto nejraději nosím uzavřené klícky jako například Holytrainer. Budu netrpělivě čekat na pokračování, kam se ten vztah posune dále.

47

Re: Co prinese zivot....

Moc pěkně napsáno. Jsi dobrej

48

Re: Co prinese zivot....

Skvělá práce! Pořád to má grády a drží se to reality. Už jsem zvědavý, jak se vyvine večer s Katkou. Zda bude jen zvedavá, jak vypadá klícka, nebo zda se Hans nějak proviní a Katka dostane šanci dá dospělému chlapovi výprask páskem na holou... nebo jestli alkohol obě dámy osmělí natolik, že Hans se zavázanýma očima bude hádat, čí zlatý déšť pije ... ;-)

49

Re: Co prinese zivot....

Jestlipak se dočkáme pokračování? ...

50

Re: Co prinese zivot....

Já doufám,že brzy. Pokud se podaří dobře zapracovat oba předchozí návrhy na pokračování, tak všichni, co to budeme číst, doslova vybuchnem.