1

Téma: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ahoj, praktikuji dlouhodobé uzamykání, bohužel momentálně bez stálé "Paní". Příležitostně docházím k jedné dobré kamarádce(cca jednou za 3 měsíce podle toho, jak jsem byl poslušný), která mi vždy stanový nový časový cíl pro další orgasmus. Snaží mi postupně prodlužovat dobu uzamčení a dobu bez výstřiku i bez vytečení v pásu. Nyní jsem zamčený v pásu Holytrainer V4 od 1.4.2021. Stanovení doby uzamčení bez orgasmu a vytečení bylo na 60dní. Nyní se mi při testování nové vibrační pomůcky pro další návštěvu u kamarádky(silikonový návlek na žalud s vibrátorem, který jsem natáhl na klec a pouštěl různé stupně vibrací) stala nehoda a nedovoleně jsem vytekl. Moje kamarádka mi při posledním uzamčení prodloužila dobu zamčení bez orgasmu a vytečení o dalších 10dní. Nyní chce, abych požádal někoho nezávislého o formu a délku trestu na tomto fóru, prý abych nebyl naštvaný na ni. Kamarádka bude ráda, za nějaké další zajímavé způsoby trestu pro další posun v mé cudnosti a poslušnosti.

2

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ja navrhujem ako formu trestu že sa s tebou kamarátka prestane hrať na 7 dní (7 len ako príklad, tvoja Pani samozrejme moze rozhodnut akokoľvek) a nebudete spolu ani komunikovat o bdsm témach kým by ona sama neiniciovala rozhovor.

To, či budeš odomknutý/zamknutý, či budeš masturbovať alebo nie, počas tých 7 dní bude tvoja vec, potom ako ti odbije trest budeš musieť referovať ako cudne si počas tých 7mich dní žil.

To ťa naučí poslúchať a vážiť si priazeň a pozornosť tvojej kamarátky a uvedomiť si, aké to je keď ona sa snaží, venuje ti pozornosť, energiu a ty si tam len tak dovolíš vytiecť v klietke bez dovolenia a uvoľniť si vajcia pre  vlastné potešenie...

3

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ak ale nie ste v stálom kontakte a komunikujete len zriedka, tak by som ako trest navrhoval predĺženie doby čo si bez orgazmu, napríklad od toho vytečenia o 1,5 násobok toho čo už zvládaš, čiže od toho vytečenia ďalších 90 dní. A keď prejde tých 90 dní, tak by som ďalej pracoval na tvojom predlžovaní doby bez orgazmu od tej 90tky hore smile

4

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ahoj Vidi,
děkuji za tip. Druhý nápad je dobrý, proberu to s mojí kamarádkou.

5

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Minimálne tých 90 dní, súhlasím s Vinci.

6

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ak sa mozem opytat, ako to máte s kamarátkou pikolik? Nie ste v kontakte ked sa ti nepacil ten prvy trest a len raz za par mesiacov prides k nej kde ti dovolí sa pri nej spravit a zasa ta necha v klietke par mesiacov?

7

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ahoj, přesně tak. Navštěvuji kamarádku cca 1x za 3 měsíce. Při návštěvě si se mnou pohraje, hlavně si nechá pěkně vylízat prcinku a pak podle nálady mě udělá buď kouřením, rukou nebo drážděním v pásu - pouze výtok. Naposledy měla nové hračky, tak je chtěla vyzkoušet. Nejprve mě postavila ptáka pomocí vakuové pumpy a nakonec mě udělala pomocí umělé vagíny. Výsledek jsem musel spolknout. Při návštěvě mi vždy určí délku zamčení do další návštěvy bez výstřiku. Začínali jsme na 20 dnech a naposledy jsem právě obdržel 60 dní. Po 29 dnech jsem vytekl, když jsem zkoušel novou hračku, kterou mám pro kamarádku, aby mě mohla dráždit(přála si vyzkoušet něco nového a já dostal za úkol něco vymyslet, prý nebude pořád něco vymýšlet sama).

8

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Tak to mas stastie ze mas taku kamaratku, mnohy nemaju ani to smile
A krasne si vysvetlil kde si pochybyl, kjlil si hracku pre tvoju kamaratku ale hr si sa s nou sam tongue

9

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Mne príde už spomínaných 90 dní celkom adekvátna dĺžka trestu. smile

10

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ahoj, momentálně mám 30dní od posledního vytečení a 62 dní od uzamčení a posledního orgasmu za sebou. Je to docela těžký, nadrženost stále stoupá. Jen ranní erekce trošku ustoupili. Už je nemám tak silné každý den, ale jen několikrát do týdne. Koule začínají být dost plné. Nevím jak vydržím dalších minimálně 60dní.

11

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Ahoj, momentálně mám za sebou 63dní od posledního vytečení a 91 dní od uzamčení a posledního orgasmu. Už je to docela těžký, nadrženost je neuvěřitelná. Ranní erekce téměř ustoupili. Už je mám tak maximálně 1x za týden. Koule jsou krásně plné. Nevím jak ještě vydržím dalších minimálně 27dní. Myslím, že momentálně bych i při sebemenším dráždění okamžitě stříkal.

12

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Skoro až neuvěřitelné že po 60 ti dnech jsi nevytekl. Je to přirozené když jsou koule plné že semeno odchází.

13

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Jak to zvladáš před den když vidíš hezkou ženu, bolí to hodně?

14

Re: pikolik: Trest za nedovolené vytečení

Po takhle dlouhé době je to fakt docela těžké nevytéct, ale jde to zvládnout. Všechno je to o vůli a o tom srovnat si to v hlavě. Pak se to dá docela dobře ovládat. Samozřejmě pokud potkám hezdou dívku nebo ženu, tak se mi hned naplní klec k prasknutí. Chce to zase vydržet, snažit zaměstnat mysl něčím jiným a za chvíli je po erekci.