1

Téma: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

S Klárou jsme spolu chodili přes 5 let. Bydlet jsme spolu začali velmi krátce po začátku našeho vztahu. Nějak jsme do toho oba skočili aniž bychom věděli, zda se k sobě opravdu hodíme. Náš vztah však zanedlouho začal prožívat jednu vypjatou krizi za druhou. Věčně probíhal boj o moc. Klára chtěla mít vždy ve všem absolutní pravdu, mít na vrch a také mít vedle sebe muže, který bude při ní vždy, byť slepě názorově stát, resp. přitakávat. Tomu jsem se odmítal podřídit, v podstatě jsem si říkal že když ona neustoupí, tak já už z principu taky ne. Dalším tématem byli děti, které jsem však ještě nechtěl, resp. jsem si je v takové atmosféře nechtěl vůbec pořizovat. Po asi 5ti letech vztah dospěl do takové fáze, že na mě Klára křičela už kvůli kdejaké prkotině. Řešil jsem to radši odjezdem do mého volného bytu, na ryby atd. Neměl jsem už nějak sílu se hádat a přemýšlel jsem jak z toho ven. Nebylo to však tak jednoduché, její panovačnost, potřeba mít vždy ve všem striktně pravdu a dominance mě ve skrytu duše velmi vzrušovala a ve svých fantaziích jsem si představoval jak mě drží nelítostně v pásu cudnosti, obskakuji ji a ona mě za každý prohřešek který si vždy dokázala lehce najít tvrdě trestá bičem, rákoskou, dny v kleci navíc, nebo elektrošokem na penisu.... Jednou jsem ji podobný směr jako zpestření zkusil nenápadně navrhnou, byl jsem hned z kraje odpálkován, že to jsou prasárny a že nikdy nepochopí, co na tom kdo má mlátit druhého. Dál jsem na to již netlačil. Klára si i velmi ráda po hádkách vypisovala s mojí i její rodinou a potřebovala si vyloženě postěžovat. Pokud bych v tomto směru naléhal, obával jsem se, že by si ve špatném rozpoložení postěžovala, že po ní i něco takového chci.
Musela by s tím jedině přijít ideálně ona sama, ale jak to udělat....tak to jsem dlouho nevěděl.
Po jedné poměrně intenzivní hádce, kdy jsem třískl dveřmi a odjel, jsem si říkal že to je už opravdu konec....Seděl jsem v bytě, zapálil jsem si doutník schovaný na jedinečné příležitosti, otevřel jsem si Jacka a přemýšlel jsem. V tom jsem dostal nápad, nápad který změnil úplně vše.
Klára ráda malovala a poměrně pěkně, založil jsem jí i FB stránku, aby byla víc na očích a příp. se jí mohl někdo ozvat s poptávkou o namalování např. portrétu.....:-).
Založil jsem si tedy falešný FB profil, kde jsem se „stal“ studentkou psychologie. Kláře jsem napsal pochvalnou zprávu na to jak krásně kreslí a zda by bylo možné mi nakreslit taky obrázek do budoucí manželské poradny kterou se chystám po škole zakládat.
Klára hned odpověděla, věděl jsem že sedí na telefonu, studentka psychologie.....to se hned chytne a bude si chtít vylít srdíčko.  Hned odpověděl a byla nadšená. Začala sondovat...netrvalo dlouho a rozepsala se i o našem vztahu...jak jí prý nepomáhám, že chce mít svůj názor a nemůže......ale že mě přesto vše miluje a nechce mě ztratit, ale neví jak dál.
Napsal jsem jí, že z toho všeho co říká příliš nemá smysl to dál lepit, ale že mě jedna alternativní avšak velmi účinná varianta napadá, ale to by opravdu člověk musel chtít. Výsledkem by však bylo to, že by chlap poslouchal na slovo, plnil by všechny domácí práce, fungoval ihned na zavolání, ženu by denně opečovával, odevzdal by hned po výplatě všechny peníze, nikdy se nehádal, vždy a nekompromisně by dal ve všem ženě za pravdu....No a shodou okolností že o tomto píši diplomovou práci a potřebovala(a) bych se opřít o konkrétní případy a zkušenosti z reálu, takže bych ji klidně byl(a) nápomocen(cna). Cítil jsem jak Klárce zazářili oči......napsala že to by byl sen, ale že bych se takto nikdy nezměnil. Napsal jsem jí, že pokud opravdu dodrží přesně co jí řeknu a bude se řídit tím na čem se domluvíme, tak že je taková změna naprosto jistá.
Ok, no a v čem to celé spočívá zeptala se....
V ženské nadřazenosti a mužské frustraci. Poslal jsem ji pro příklad jednu moji oblíbenou povídku, kde si žena absolutně podrobila svého muže, nosil trvale CB a za prohřešky byl velmi tvrdě trestán, po každém tvrdém výprasku musel mokrou ženu uspokojovat dlouze jazykem. Tento muž měl z počátku milenky a choval se k ženě velmi škaredě a pohrdavě, navíc ji i byl. Poprosil jsem ji,  že až bude doma sama, ať si ideálně otevře v klidu víno, příjemně se naladí a přečte si ji a pak ať mi napíše co si o tom myslí. Neuběhla ani hodina a Klára psala nazpět.
Vzrušující......To tak opravdu funguje?
Ano funguje odpověděl jsem a dále vyzvídala......a jak dlouho to má nosit?........Co odpovědět.......byl jsem v tu chvíli neuvěřitelně vzrušený, říkal jsem si že to vše radši přeženu, víte jak rád člověk ve fantaziích přehání. Navíc jsem si říkal že asi trochu vyměkne, takže to bude nakonec vše míň a asi ideál. Jak šeredně jsem se měl mýlit, ale o tom až později. Cítil jsem silné vzrušení i na druhé straně a to mě dostávalo do extáze. Napsal jsem tedy bez rozmyslu a bez tak dlouhých předchozích zkušeností že aspoň měsíc......ale měl by mít šanci na uvolnění dodal jsem, pokud by jsi s ním byla extrémně spokojená a nenašla jsi žádný prohřešek, měl by mít motivovaný být pro tebe co nejlepší......Až tak dlouho jo? ANO zda se ti to hodně? Vlastně ani ne, ať pěkně trpí chlapeček za to vše co mi dělal si žádné slitování nezaslouží. No a jim to opravdu leze tak na mozek? Ano těžce, v podstatě ho musíš držet věčně nadrženého. Právě když vydržíš, budeš striktní, neoblomí tě, budeš mít absolutně dokonalý vztah, kde nebudou hádky a bude po tobě věčně hladově toužit. Tohle je hra o moc ve kterém prohraješ jen pokud jakkoliv slevíš. Pak to ztratí celé smysl. Musíš si ale vymyslet pevné pravidla, s těmi ti klidně pomůžu. To je vzrušující....líbí se mi to. No a to bití je taky nutné a taky tak hodně? ANO, to je velmi důležité, upevňuje to tvoji moc nad ním. Je lepší vždy radši hodně, než málo....Když uvidíš jeho slzy, nebo hold někdy i trochu krve z jelita, je to ideál. Příliš neměj slitování, zvláště po tom co jsi psala, nic jemného si nezaslouží. Pokud tě bude jeho nářek vzrušovat, tím líp, vychutnávej si to. Spousta žen má v takovém vztahu při bičování i velmi silný orgasmus, muž je od toho aby držel a dopřál ti slast. Ono po měsíci v PC ani po ničem jiném netouží, uvidíš. Je schopný se při tom taky udělat, což je pro tebe, další příležitost k trestu, třeba doby v PC. Kdyby jsi trestala míň, nebral by tě vážně a to nechceš ne? No to teda že ne, už se vidím. Šetřit ho teda rozhodně nebudu a po tom všem už vůbec ne, aspoň to ze sebe vše dostanu.....Když nad tím vším ale přemýšlím, pořád si ho nedovedu představit, že by na to přistoupil, je neskutečný hrdý, arogantní, vždy musí mít hlavní slovo.......Pravda je taková, že snad každý chlap po něčem takovém ve skrytu duše touží......To jo, ale né on, představa hodně vzrušující, ale on by to fakt odmítl........Nedělej rozhodnutí za něj. Zkus ho nějak testovně ponížit, pokud se chytne, tak budeš mít dveře otevřené.
No a jak ponížit?
Neee.....vždy to spoj se sexualitou, tak třeba jak u vás probíhá konec sexu?
Noooo normálně, udělá se do mě, já se jdu utřít, příp. osprchovat, přijdu a on už skoro spí.
Ok, co ho třeba donutit tě po sexu vyčistit a uspokojit jazykem, líbila by se ti taková představa?
To jako že by to on po sobě všechno slízal jo?
JJ.
Tak to neudělá :-D, nechce mi po kouření dát ani pusu....
Pokud jednoduše chceš, tak to udělá.....Vše máš v rukách jen a jen ty!!!
A to jak?
Tak poprosíš ho o to pěkně do ouška že po tom toužíš a že je to tvůj sen, no a pokud bude mít něco proti, stiskneš mu rukou pevně koule a vysvětlíš mu že na tom spíše tedy trváš a bude to tak jak říkáš, nebo ještě víc zmáčkneš pokud chce trvat na svém. Opravdu myslíš že bude mít na výběr a svůj názor nepřehodnotí a nevyjde své milované ženě vstříc :-D?....
No tak to tedy jo :-D, to by šlo :-D :-D :-D :-D.
Vlastně se mi i docela ta představa hodně líbí, mnohokrát chtěl abych mu ho vykouřila a vše spolknula, vždy mě konejšil že toho nadělám, že to je zdravé a má mi to chutnat, takže mu to chlapečkovi pěkně začnu vracet, vychutmám si ho.
Ok. Budu tu pro tebe, taky se těším jak ti to půjde a pamatuj, radši ve všem víc než míň :-D.
Ok, jsem moc ráda že jsi mi napsala. Potřebovala jsem nějaký impulz, někam se z té atmosféry pohnout a teď ho mám. Jako....docela mě ta představa hodně vzrušuje.....budu tě informovat.

2

Re: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

krása!

3

Re: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

Naprosto skvělé
Doufám, že bude brzy pokračování. ;-)

4

Re: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

Hodně zajímavé! Těším se na pokračování.

5

Re: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

Prima, těším se na pokračování.

6

Re: Když se žena skamarádí s tvojí fantazií

Hoodně zajímavé, doufám, že bude brzy pokračování.