1

Téma: Charon90: náš příběh

Ahoj,
jsem tu nový. Jsem submisivní, ženatý muž, máme 2 malé děti, takže vše má mantinely. Manželka je dominantní v životě, v sexu je ráda i submisivní, takže to různě střídáme podle nálady. Jinak doma musím poslouchat.

Zvláštností je, že nenosím klícku. Neonanoval jsem cca 5,5 let. Nikdy jsem nebyl nevěrný. Sex mám ale poměrně pravidelně.

Poslední měsíce se snažím být co nejvíc pod pantoflem. Nejvíce se mi líbí to odkrývat veřejně, být sekýrován, plnit úkoly, podlézat apod.
Manželka mě odmítá fyzicky trestat, tohle si užívám jedině formou hry.
Občas mě projede straponem, jednou mě ojela na hotelu v okně, aby to bylo vidět v pokojích naproti, nebo ze dvora, což byl úžasný zážitek.
Toužím obouvat manželku před známými, ale zatím jsme se k tomu neodvážili. Mám strach, že by z toho měla nepříjemnosti. Zajímaly by mě vaše zkušenosti. Jednou jsem ji musel obout před tchýní, hrozně mě to vzrušilo, ale paradoxně to teď po mě nevyžaduje ani o samotě.

Má submisivita vygradovala až loni na podzim, jsem sám zvědav jestli a jak se budeme posouvat.

2

Re: Charon90: náš příběh

Ahoj,
mám to podobně, i když jsme v našem vztahu přece jen o něco dál, nicméně boty Paní pro změnu pravidelně zouvám. Pod pantoflem jsem již hezkou řádku let a nadvláda Paní se neustále upevňuje. Paní mě rovněž zpracovává umělákem zezadu a dokáže si mě při tom jaksepatří podat. Co se týká tvého zážitku z hotelu, je to již delší dobu můj sen, který si rozhodně přeji zažít, přesně ta situace v okně mě dávno fascinuje! Chápu tvoji touhu exhibovat nejrůznější ponížení od Paní před ostatními, myslím, že je to zcela přirozené, nicméně ne každý k tomu má odvahu, každopádně tomu také fandím.

3

Hezký příběh, jak postupně si užíváte a nacházíte vzrušení pro vás společné.
Co se obouvání týká, myslím že to není nic proti ničemu, že pomůžeš své manželce do bot, vždy se dá říct, že z nějakého důvodu se nemůže sama obout a ty jí rád pomůžeš.
Jen vy dva v tu chvíli víte, jak se věci mají a vzrušení se dostaví, už jen v tom, že jí klečíš u nohou.
Jde o to, zda si na to tvá manželka troufne a zda se jí to také líbí a najde v tom svou pozici, která jí je příjemná.

4

Prvně se omlouvám adminovi za vytvoření nového účtu, měl jsem problém s emailem.

Mám několik novinek. Manželka o mně veřejně říká, že jsem pod pantoflem. Dvě její kamarádky dokonce už ví, že mě souloží do zadku. Při sexu manželka nově myslí na jiné muže, prohlíží si jejich fotky a videa apod. Vždy jsem byl hodně žárlivý a kupodivu mě to velice vzrušuje. Velice to teď mezi námi pozitivně jiskří.

5

Ahoj,
hlásím další posun. Máme k sobě stále blíž. Vyjasnili jsme si spousty bolístek z minulosti, vztah se celkově upevnil a jsme šťastní jako blechy. Manželka si teď našla milence, zatím se nám to všem líbí, nikdy bych to do sebe neřekl. Paradoxně poslední dobou dokonce souložíme mnohem častěji, děti lépe spí a jsem nadržený jako prase a mám pravidelně výdrž. Přitom láska v nás nemizí, naopak. Ten pocit důvěry je úžasný.
Neměnil bych smile

6

Ahoj, moc se mi líbí tvůj posun a zážitky. Jsem zvědavý na další zážitky. Když je tvá Paní s milencem, jak to probíhá?