1

Téma: Vypadávání varlat při chůzi.

Dobrý den, potřeboval bych poradit mám plastový holytrainer V3 velikost 2 a používám 2 nejmenší kroužek a i tak mi při chůzi vypadávají ale jinak při spánku se mi to nestalo. Chtěl bych se zeptat zda pomůže třeba menší pás protože do nejmenšího kroužku se dostanu velmi špatně už mám problém se dostat do toho druhého.

2

Re: Vypadávání varlat při chůzi.

Spíše než kroužek bych řešil velikost klícky. Tuším že i tady na foru se řešilo že dvojka má hodně velký výřez ze spoda a je proto nejméně bezpečná co se týká místa na varlata. zkusil bych spíše velikost 1 nebo pak až 3.

3

Dobrá objednal jsem si velikost 1 tak snad to pomůže protože trojka mi prijde moc velká.

4

Ahoj mám stejný problém. Jak jsi na tom s velikosti 1?

5

Až prijde tak dám vědět.

6

Už mi konečně prijela velikost 1 a už mi nevypadavají ale narazil jsem na jinou věc a to že se mi asi skřípe leve varle ale to jen stačí najít nějakou polohu a bude to v pohodě.

7

Měl jsem stejný problém hlavně u těžších kovových klícek. Vyřešil jsem ho tak, že nosím dost stahující body, které klícku drží přitisknutou do rozkroku, aby se nemohla při chůzi hýbat. Dá se to vylepšit navíc plenkami pod body, to je pak vše jako ve vatě.