Téma: Pani a vaše semeno
Otázka na vás všetkých čo robíte po vrchole keď vám ho vaša pani dopraje čo robíte stym množstvom semena nuti vás pani ho zlizat?!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Pani a vaše semeno
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Otázka na vás všetkých čo robíte po vrchole keď vám ho vaša pani dopraje čo robíte stym množstvom semena nuti vás pani ho zlizat?!!!
Vetsinou ano, bud ho musim slizat ze zemenebo z jejich nozek nebo lodicek. Pripadne kdyz jsem svazanej, sebere ho prsty z meho bricha a musim to olizat...
My sme sa ešte po tento level nedostali ale asi ma to časom počká a bude zaujímavé ako sa k tomu pani časom postaví a ako to potom zvládnem ja lebo to už je dosť silné poníženie ale čo by sme pre naše paničky nespravili keď ich tak nadovšetko milujeme
Pokud už se stane že mám možnost vytriku,tak vždy do nádobky ze které to musím spolknout. Nicméně tohle platilo vždy a to i v dobách kdy jsem se svou ženou začínal. Už tehdá i když mě vykouřila , následoval vždy mokrý polibek s veškerým obsahem do me pusy a slovy ...spolkni to ty.
Vďaka za odpoveď no my práve začíname zachádzať do týchto hlbších sfér ako je lízanie a hltanie semena piss takže dik za poznámky no mňa to čaká tento víkend prvýkrát zasvätil som do toho svoju pani a tacsa k tomu postavila na moje prekvapenie veľmi pozitívne. Som tretí týždeň bez orgazmu a druhý týždeň s prestávkami v klietke a pani si číta Bdsm poradňu tak došlo aj na toto téma tak uvidím ako sa to vyvinie
Pro In. Kopi myslím tenhle odkaz.
https://www.bdsm-sexshop.cz/kategorie/p … eo-odkazy/
Vit. Vďaka za vyrozumenie snáď som nešiel mimo tému keď tam je všetko komplet opísané
No to je zajímavý web
Tiež si myslím veľmi veľa inšpirácií tam je a pre nás čo sme ešte v začiatkoch je to super uvítanie do tejto sfery
Řekl bych, že je to jen velmi demonstrativní příklad úpadku a rozkladu Západní civilizace, na který jsou někteří dokonce hrdí a rochní se v něm. Islám tohle smete jedním mečem.
u nás je zaužívané pravidlo, že po každom skazenom orgazme alebo milkingu to ide do malého pohára a následne sa to ústami dostane naspäť do mňa
)
U nás to není stoprocentní pravidlo, ale je čím dál častější.
Např. když se Paní nechá očistit po mém vystříkání a sedne mi na obličej. To miluju.
Nebo když mi dovolí vystříkat se na její bříško, tak pak často sama ochutná, prst olízne a pak mi pokyne, abych to po sobě jazykem uklidil.
Nebo když já ležím na zádech, tak to prsty utírá a nechá si je ode mne olizovat.
Promiňte že vám vstupují do rize subikovske debaty, zaujala mě protože zrovna dneska můj subik vyjádřil přání zkusit si to. Zajímal by mě stupeň ponížení kdybyste to měli hodnotit podle škály od 1 do 10. Jaké to pro vás je?
Já za sebe odpovím asi takto - nemám rád ponížení jako takové a Paní mě neponižuje. Vše co děláme, je na bázi vzrušení, vzájemného propojení, souznění a lásky. Včetně této praktiky u které mám různé pocity, ale ponížení, zařazené do stupnice - to ne. Je to stejné jako třeba piss.
Je to o různých pocitech, u různých lidí, v různých situacích.
Takže jen chci říct, že na tuhle otázku nelze odpovědět jednoznačně a každý může odpovědět jinak.
Pořád přemýšlím jaké pocity mám u toho vlastně já, jak je popsat, abych to více vysvětlil.
Nadřazenosti mé Paní, oddanosti k ní, a poslušnosti, že splním její příkaz( a to mě vzrušuje).
Takhle bych to popsal.
Takže není to tak že ponížení je podtext vzrušení, ale pokora, chápu to dobře?
Pro mne je ponížení stimul ke vzrušení. Jenže jak píše Tlapík, on tohle má každý jinak a troufnu si říct, že je to jinak i jen díky rozpoložení konkrétního páru. Jednou mi přijde samozřejmé něco, co je jindy velmi ponižující.
Rozumím a dává to smysl. Ráda si nechám poučit jsem v tom nová.
U nás se to rozhodně vyvíjelo postupně.
Na začátku mne představa během milování, že lížu moje semeno, poté co se vystříkám Paní na břicho, hodně vzrušovala. Ale po ejakulaci se mi už do toho lízání tak moc nechtělo. Lízal jsem, ale spíš s nechutí a že držím slovo.
Ale teď za poslední týden jsem už dvakrát lízal, jednou bříško, a včera Jeskyňku, a vůbec mi to nevadilo, včera jsem se na Jeskyňku dokonce přímo radostně vrhl. A Paní taky vlastně jen tak samozřejmě naznačila lízej posunkem, jako by se to rozumělo samo sebou.
Tož tak, postoupili jsme do dalšího stupně.
Od začátku jsem to chtěl víc já, Paní spíš jen přistoupila na moje nesmělé návrhy, takže ponížení tam asi nebylo nikdy. Plní se mi sny. HAF! Teda vlastně Brum brum.
Něco podobného mi tvrdí můj partner. Představa je vzrušující ale když dojde pak k vyvrcholení tak ten chtíč který pohání touhu po něčem víc je fuč ale zároveň víme že udělá co mu řeknu. Tak jsem potřebovala ujistit že když to udělám tak ho tím neponižim.
Přesně tak to je, před vyvrcholením je to vzrušující, ale potom už tak moc né.
Ale klidně mu to přikaž. Časem se z toho stane tradice. Ale jestli ještě můžu poradit, ale zase píšu za sebe, vytéct při zkaženém orgasmu na nožku své Paní a pak to muset slízat vylučuje tu poorgasmovou nechuť, protože nadrženost zůstává.
Díky Tlapiku. Musím si někdy popovídat s tvou Paní.
Mám toooolik otázek.
To není problém, má PANÍ Xena je komunikativni typ a ráda co ví odpoví:-)
Tlapik no to ano presne takto som to musel urobit aj ja ked som bol prinuteny lizat vlastne semeno prvikrat uplne nadrzany a vystrek na kozy mojej madam a to bola nechut no po pokazenom orgazme ked vzrusenie ostava je to o inom
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Pani a vaše semeno
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB