ČÁST ČTVRTÁ
Po naposledy zmíněném incidentu, kdy jsem byl přímo konfrontován s tím, že již nejsem jediný kluk, který Slečně H může dělat dobře a kterého vpustí do svého klína, tak se ke mně začala chovat laskavěji. Samozřejmě mi dávala stále najevo, že jsem pod ní, že jsem její majetek a musím poslouchat, ale zároveň věděla, jak pro mě, když jsem byl vždy velice žárlivý, musel být těžký incident s jejím samcem, který se mi přes zprávy vysmál a pocákal mi polštář a tak si cenila toho, že jsem to pro ní vše vydržel. Z dob, kdy jsme byli partneři a já nebyl pod zámkem byla zvyklá na mé vzteklé scény, když jsem žárlil a tak byla ráda, že jsem se díky její výchově dokázal posunout.
S jejím novým milencem mě znovu tolik neprovokovali, jako tomu bylo posledně. Ano, spali jistě spolu a určitě i občas v mém bytě, když jsem tam nebyl, ale nepředhazovali mi to už tím způsobem, jako minule. Někdy jsem viděl modřiny na prdelce mé majitelky, které dokazovali, že jí onen kluk uspokojuje její submisivní část, kterou mně nedává nikdy vidět. Nikdy jsem se nedozvěděl jméno toho muže a ani jak vypadá. Nevím, jestli jich bylo víc, měl jsem zakázáno se na to ptát a tak možná o spoustě věcí, co se dělo, vůbec nevím. Občas když jsme leželi a má bohyně mě držela za mou mikroklícku, za ten malý knoflík, který jsem měl mezi nohama a který popíral veškeré mé mužství, tak mi povídala o tom, jak má onen muž skvělé péro, jak dobře šuká a tak podobně...
Náš vztah se dále posouval, čím dál více jsme se blížili ke klasickému partnerskému femdom vztahu. Byl jsem sice její otrok, ale už jsem byl určitě něco více, než jen hračka na dlouhé chvíle, byla mezi námi opět láska. Jediné, co nás nyní brzdilo, byla situace s rodiči Slečny H. Pro pochopení celého kontextu napíšu něco málo o její rodině a proč to byl problém:
Slečna H měla rozvedené rodiče, bydlí u táty, který má dům ve městě, stejně jako já teď byt a její máma bydlí ve vesnici asi třicet minut autem dál. Během našeho předešlého vztahu, ještě na škole, než jsem se nastěhoval do svého bytu, tak jsem chvíli také bydlel v domě jejího otce. Její táta zdědil docela velké bohatství a tak si žije finančně velmi dobře. Ze začátku jsem s jejími rodiči vycházel dobře, ale ke konci našeho vztahu, se mezi námi stali nějaké věci a se Slečnou H jsme to také neukončili úplně v dobrém a řekl jsem různé ošklivé věci. Což vše mělo za následek, že mě její rodiče nechtěli ani vidět. To že se znovu vídáme držela po celou dobu až do chvíle, která měla brzy přijít, v tajnosti. Samozřejmě to nebylo dlouhodobě udržitelné, aby se mnou byla potají a tak má královna přišla s velmi odvážným a smělým plánem.
Se svojí mámou si byla Slečna H velice blízká a tak dávalo jedině smysl, že začne tam. Jednou prý když byla u ní a dávali si spolu víno, tak jí o mně vše řekla. Ano, vše o tom, jak mě má zamčeného, jak si mě vychovává, jak už jsem se i změnil a dokonce i o tom, že s ní nemám klasickou soulož a že spí s jinými muži. Její máma byla prý z počátku překvapená a vyčinila jí, že si nenašla nového přítele, ale vrátila se po tom všem ke mně. Slečna H se s ní argumentovala, že takhle je to opravdu jiný, než to bylo a prosadila si návrh, že mě přivede k mámě domů, aby to dokázala.
Mamce Slečny H, říkejme jí Paní S bylo čtyřicet, svou dceru měla v mladém věku a vypadala stále velice zachovale a dobře. Slečna H jako by jí z oka vypadla, byly si velice podobné. Tmavé dlouhé vlasy, štíhlá postava a plné rty. Se shledáním se s Paní S jsem měl opravdu obavy, věděl jsem, jaký má na mě názor. Slečna H si mě oblékla na setkání dle svých preferencí – měl jsem černou košili, k tmavým jeansům a uhladila mi trochu vlasy gelem. Nebyl to úplně můj oblíbený vzhled, ale na mém názoru stejně nezáleželo. Dala mi instrukce, abych řekl, hned co Paní S uvidím, že se všechno hrozně omlouvám, že Slečnu H miluji, že jse byl hlupák a že udělám cokoliv, abych mé špatné chování odčinil. Přišlo mi to trochu melodramatické, ale opět jsem samozřejmě nebyl v pozici, kdy bych mohl něco rozhodovat.
Přijeli jsme k Paní S, bydlela v rodinném domě s přítelem, dvěma mladšími syny (5 a 13 let) a několika domácími zvířaty. V době naší návštěvy byla ale v domě sama. Otevřela nám vrátka a koukala se na mě pohledem, ze kterého jsem nedokázal nic vyčíst, ale běhal mi mráz po zádech. Hned jsem řekl, co po mě Slečna H vyžadovala, slova mi nešla přes pusu a tak jsem spíš tak tiše koktal a byl jsem celý rudý. Paní S se usmála a řekla, že uvidíme, co s tím půjde dělat. Vešli jsme dovnitř. Mamka s dcerou začali vést klasický, jak by se v Angličtině řeklo, small talk. O tom že se máme dobře a cesta proběhla v pořádku. Paní S mi pochválila, že mi to sluší, samozřejmě se jí můj nový vynucený vzhled líbil víc, než mé předešlé lehce punkové já, které znala z dřívějška. Styděl jsem se, věděl jsem, že o mě vše ví, rudnul jsem, díval se do země a uhýbal očnímu kontaktu. Vše zakorunovala Slečna S, když řekla mamce, že jí ukáže mojí klícku a než jsem se nadál tak mi zezadu stáhla kalhotky s trenkami a já zůstal před její matkou stát ve svojí mikroklícce. Dal jsem ruce před svůj klín, ale Slečna H mi bolestivě nehty stiskla mojí půlku a přikázala mi, abych se nezakrýval, že mě chce ukázat mámě, s těmito slovy si za mě stoupla a chytla mi ruce za záda, aby mě to nesvádělo. Paní S si mě pečlivě prohlížela a přistoupila k nám blíž. Pousmála se a říká:
„Tyjo, ten je maličkej. To je na tom normálně takhle špatně, nebo je to jenom tou klíckou?“
Myslel jsem, že se hanbou propadnu. A Slečna H odpovídá:
„No ta klícka mu ho celýho zamačkává, ne že by ho měl teda nějak extra velkýho, ale jinak je normální,“
„aha,“ zasmála se máma a pokračovala:
„to víš, já už jsem stará škola, tohle za nás nebylo. Každopádně už za tuhle krátkou chvíli vidím, že se změnil a jestli jsi ty spokojená, tak je to v pořádku. Co jsi mi vyprávěla, tak děláš to dobře, já si nikdy kluka takhle nezotročila, ale možná jsem taky měla. Musíš na něj být přísná a dopřávat mu jenom tolik, aby chtěl stále víc a to mu odmítnout. Pak bude celá jeho existence tvoje, ale co, to ti ani nemusím říkat. Vypadáte, že víš co děláš...“
Stále jsem stál s trenkami u kotníků a rukami drženými za zády, byl jsem neskutečně ponížený. Začali mluvit o tom, že Slečna H jde ven za kamarádkou a já tu zůstanu s Paní S, jak se předtím domluvili. O žádné jejich domluvě jsem nic nevěděl, a čtenář si jistě dovede představit, jak jsem byl zděšený z toho, co může ještě přijít.
Paní S mi řekla, ať si kalhoty a trenky svléknu úplně. Slečna H se šla připravovat na setkání s kamarádkou a nařídila mi, ať mezitím, co tu nebude, tak ať plně poslouchám její mamku. S těmito slovy odešla a já zůstal v místnosti jenom s Paní S: Nevěděl jsem, co přijde. Paní S začala sklízet věci z kuchyňského stolu a řekla mi, ať se přehnu o stůl a ruce natáhnu před sebe. Byl jsem překvapený, ale věděl, jsem že bude lepší se nevyptávat a poslechnout. Jen v košili a klícce jsem se přehnul přes stůl, na který jsem se akorát vešel. Než jsem stihl přemýšlet, už mi Paní S brala ruce a izolační páskou mi je začala přilepovat k nohám stolu. Byl jsem natažený a mé nohy se hopaly akorát kousek nad zemí. Obešla mě a lepící páskou mi přidělala i mé nohy ke stolu, takže jsem před ní zůstal rozplácnutý s holým vystrčeným zadkem. Poté znovu popošla a přilepila mi ještě mé boky ke stolu, což mělo za následek, že jsem se nemohl vůbec hýbat a nutilo mě to více vystrkovat zadek. Páskou rozhodně nešetřila, byl jsem přilepený opravdu pevně. Pohladila mě po zadku, byl to divný pocit, když na mě šáha matka mé holky. Neměl jsem odvahu cokoliv říct, byl jsem tak zaskočený. Odešla z místnosti a vrátila s vázou, ve které byly namočené rákosky z vrbových proutků. Jednu zvedla a naprázdno švihla do vzduchu. Rákoska v letu zahvízdala a krve by se ve mně člověk nedořezal.
Paní S si stoupla za mě, začala mě rákoskou lehce přejíždět po zadku a až podezřele často přejela přímo přes můj našpulený análek. Začala u toho říkat:
„Abych tě přijala zase zpátky k mé dceři, tak si potřebuji nějak srovnat mou nevoli, kterou jsem k tobě po tom všem, co se stalo chovala. Vidím to tak, že ti opravdu pečlivě seřežu prdel a tím to budu brát mezi námi jako uzavřené a vyrovnané. A tobě výchovný výprask samozřejmě jenom prospěje. Takhle se na chlapy musí, jsem ráda, že moje dcera tohle chápe ještě lépe než já. Kdybych já své partnery od začátku vychovávala, tak jak Slečna H tebe, tak ještě žiji s jejím tátou a vše je úplně jinak. No nic, trochu jsem tu zamyslela, zpátky k věci. Budu také chtít, abys prokázal lásku k mé dceři, po každé ráně řekneš nahlas: „miluju Slečnu H!“ Samozřejmě tě nebudu vůbec šetřit, nebude to takové to poplácání po zadku v posteli. Dneska ráno, když jsem venčila psi, tak jsem nařízla tyhle pěkné silné rákosky na tvou prdel. Jo a abych nezapomněla, nechala jsem je taky namočit v solném roztoku, aby byly tvrdší a pořádně pálili...“
Byl jsem vystrašený, netušil jsem, že návštěva Paní S bude probíhat takhle. Slečna H mezitím už odešla z domu ven (slyšel jsem bouchnutí dvěří) a já tu zůstal na pospas její mámě. Litoval jsem do čeho jsem se to dostal, ale nebylo úniku. Paní S se mě zeptala, jestli jsem připravený. Rozklepaným hlasem jsem odpověděl:
„ano,“
Padla první rána rákosky, zasáhla obě půlka a zanechala za sebou řezavou bolest. S výprasky jsem měl už nějaké zkušenosti a i během mého předešlého vztahu se Slečnou H jsme s nimi rádi experimentovali, ale nikdy jsem nedostal rákoskou.
„Miluju Slečnu H!“ Vykřikl jsem v bolesti.
Hned jak jsem to dořekl dopadla další rána. Paní S byla štíhlá, ale jak jsem ucítil na své zadnici, byla v plné síle.
„Miluju Slečnu H!“ Zavzlykal jsem a zkoušel jsem sebou škubat. Izolační páska mě držela velice pevně.
„Miluju Slečnu H!“ Hned jak jsem vždy dořekl, padla další rána. Paní S do úderů musel dávat veškerou sílu. Nemohl jsem to vydržet, ale nemohl jsem ani nic dělat.
„Miluju Slečnu H!“ Rána za ránou, dopadaly na můj nebohý zadek, po chvilce přestala mířit na mé půlky. Prý to bylo zatím jen rozehřátí. Vzlykal jsem a začal jsem prosit. Paní S byla šťastná, že mě dostala do takovéto pozice, postavila se přímo za mě a pokračovala s výpraskem. Tentokrát se ale nezaměřovala na mé půlky, ale mířila přímo mezi ně na můj análek. To byly teprve muka!
„Mi lu ju Sleečnu Hh,“ vzlykal jsem roztřeseným hlasem, po tváři mi začaly téct slzy.
Paní S nepolevovala a střídavě mířila přímo na můj zadní otvor a na mou zničenou prdelku.
„Miluju Slečnu H,“ už jsem jenom šeptal. Rákoska za sebou nechávala rudé šrámy a do ran mi rovnou dostávala sůl, která příšerně pálila. Cítil jsem jak mi z mého z mého análku začíná téct krev.
„Miluju Slečnu H, cedil jsem mezi zuby, že už mi ani nešlo rozumět. Celý od slz, nudlí z nosu, a slin. Paní S tomu nevěnovala pozornost a soustředila se na důsledné vykonávání trestu. Nevím, kolik času uběhlo, ale dostával jsem ránu za ránou.
„Mi--- S---u h-,“ nemohlo mi jít už rozumět, spíš jsem jenom brečel. Trochu jsem se počůral.
Byl jsem už mimo, od bolesti jsem se už trochu disocioval, bolestí jsem se dostal do stavu změněného vědomí, jako bych byl na nějaké droze.
„Slečnu H?“ Má mysl už bloudila mimo mé tělo. V tom rány ustaly. Zůstal jsem přivázaný na stole. A napůl jsem slyšel jak na mě Paní S mluví:
„Taak to bychom měli. Řekla jsem i tátovi Slečny H o tomhle a souhlasil, že po tomhle trestu ti odpustíme, jenom mu ještě musím poslat důkaz,“ s těmito slovy vzala mobil a začala fotit můj zbídačený, roztrhaný, nateklý a trochu i krvácející zadek. A posílat to svému bývalému manželovi. Divil jsem se, že i on tedy o mně už všechno ví. Ale byl jsem v takovém stavu, že mi to bylo jedno. Ano, fascinující rodina. Paní S přešla k mému obličeji a asi pro autentičnost začala fotit můj nateklý obličej, který ztratil všechny stopy své obvyklé hrdosti a důstojnosti a byl to jen zanudlený a zabrečený obličej kluka, který právě dostal největší výprask svého života, byť jen myšlenka na odpor ze mě byla vymlácena a pohled na můj obličej to jen stvrzoval. Bylo to velmi ponižující, ale byl jsem rád, že skončil výprask a vše ostatní mi bylo jedno. Odstřihla pásky, které mě držely a pomohla mi, abych vstal. Podpírala mě a odvedla mě do své ložnice a pokynula mi, abych si lehl na její postel a počkal na ní. Zůstal jsem ležet na břiše a vzlikal jsem, nemohl jsem se svého zadečku ani dotknout, jak bolel. Paní S šla dolů uklidit, věděla, že bych to teď v tomto stavu nezvládl. Pak se za mnou vrátila a říká:
„No jo, už je to dobrý prosimtě, dostals co sis zasloužil. Ale už je to dobrý. Teď mi to uděláš pusou. Jsem mokrá z pohledu na tvůj pěkný klukovský obličej, který je zkroucený bolestí a smáčený slzama, který jsem ti způsobila. Dokonce bych ti i pustila pindíka z té mikroklece, ale dceruška mi tu nenechala klíče, takže se budeme věnovat jenom mě.“
Trochu mě to probralo z mého stavu, další věc, kterou jsem nečekal. Nechtěl jsem Paní S lízat, neříkám, že by nebyla přitažlivá, ale byla o víc jak dvacet let starší jak já a k tomu to byla matka mé partnerky. Výprask ze mě ale dostal jakoukoliv vzpurnost. Než jsem však stihl jakkoliv zareagovat, už byla od pasu dolů nahá, chytla mě za vlasy a začala hlavu mi nacpala do svého rozkroku. Hlavu mi držela nohama jako v kleštích. Topil jsem se v záplavě vlhkosti Paní S. Snažil jsem se jí lízat, ale spíš jsem lapal po dechu. Dostal jsem pohlavek, prý ať se pořádně snažím, abych dokázal, že jsem vhodný pro její dceru. V pozici jaké mě držela jsem toho moc nemohl, ale Paní S sama klouzala svojí kundičkou přes mojí hlavu a ojížděla mi celý obličej. Chutnala povědomě, jako Slečna H a přeci trochu jinak. Začalo se mi to líbit. Nikdy jsem doposud se starší ženou nic neměl. Začal jsem si lízání užívat. Předklonila se s mojí hlavou stále pěvně v jejím klíně a začala si strkat mojí mini klícku do pusy. Slečna H mě nechala už dlouho bez ulevení mým varlatům a tak jsem za chvíli začal vytékat do pusy Paní S. Chvilku na to se udělala. Byl jsem úplně celý od jejích šťáv.
Paní S se na mě dívala pohledem, kterému jsem nerozuměl. Řekla mi, že tohle se Slečna H samozřejmě nesmí dozvědět, že jsem dostal jenom výprask a to je vše. Jestli cokoliv řeknu, tak ať nechci vědět, co se mi stane. Donutila mě přísahat. Pak mě poslala do koupelny, ať se umyji. Vysprchoval jsem se, zadek ve vodě neskutečně pálil. Pak jsem šel do pokoje Slečny H a usnul v její posteli. Za chvíli přišla moje bohyně a vzbudila mě. Sedla si vedle mě a já jí objal. Bylo krásné být zase u ní, cítil jsem se v bezpečí. Držel jsem jí pevně a ona mě hladila. Koukala na můj poničený zadeček a byla na ní dokonce vidět lítost. Řekla mi, že jsem šikovný a že je na mě pyšná. Slyšet její hlas pro mě byla jak balzám na duši. Objímali jsme se a pusinkovali dokud jsme neusnuli přitulení k sobě...