Když tu čtu, že nejhorších je tolik a tolik prvních dní (většinou 14), tak vám mohu oznámit jediné: děláte to blbě, resp. vaše drahá polovička to dělá blbě. Pokud po 14 dnech máte pocit, že to nejhorší máte za sebou, ani nemá smysl pokračovat. Prodlužovat to má smysl jen v případě, že se prohlubuje vaše zoufalost z nadržení a že se prohlubuje vaše podřízené postavení vůči drahé polovičce. To se nedá dělat tak, že vás zamkne a nevšímá si vás. Je třeba, aby to dělala s láskou a aby jí to bavilo, protože vám musí neustále poskytovat další a další podněty, hrát si s vámi, vymýšlet další a další vychytávky tak, aby udržela vaše smysly v permanenci.
Co použít je samozřejmě čistě individuální. Nemusí jít hned o techniku pokaženého orgasmu. Ono stačí letmé doteky, žádostivý pohled do očí, polibky, vůně, atp. S přítelkyní třeba používáme i masáže tělem, kdy se o mě tře nebo si jen tak na mě lehne nahá a povídáme si aniž by mě dráždila (prostě jen úzký kontakt s jejím tělem a pocit spřízněnosti).
Na to navazují už více sexuální techniky jako něžné polibky na penis, laskání ústy, vstoupení do ní, ale okamžité přerušení, pokud už to není možné vydržet. Dále různé lechtání, jemné přejíždění prstem či látkou. Je nutné kombinovat a střídat, prostě být kreativní.
Další věc je uspokojování přítelkyně. Té mé stačí ústy a je většinou spokojená.
U nás je pak samozřejmě, že když mám pokažený orgasmus (jiné momentálně nemívám), tak vše z těla partnerky slížu (to kdesi odkoukala a musel jsem se sakra přemáhat, abych to zvládl).
Dobré je i zapojení trestů při selhání. K tomu je nejvhodnější POT a ballbusting. Ale to asi není pro každého.
Každopádně hlavní jsou dva předpoklady: partnerku to musí bavit a musí být kreativní a trpělivá. Pak vás může dohánět k šílenství neomezeně dlouho.
Na nějaké kecy o minimálně jednom orgasmu za měsíc moc nevěříme. Ale vždy se dá pokazit či se dá použít milking.