1

Téma: Samotné kroužky ke kovovým klíckám a samotné klícky Cobra

Vážení příznivci cudnosti,

chtěl bych se vyjádřit jen čistě technicky k množícím se dotazům od vás, kdo sháníte kroužky navíc k vašim kovovým klíckám Minicage, Minispider, Lockdown nebo Microcage, když jste napoprvé špatně zvolili velikost kroužku. Nebo jste praxí došli k tomu, že vám bude stačit menší.

Pro vás všechny mám odpověď, že to bohužel nelze. Výrobců zmíněných kovových klícek se postupem času vyrojila celá řada a jejich jednotlivé díly do sebe navzájem nepasují kvůli milimetrovým rozdílům v rozteči (vzdálenosti od sebe) tyček a otvorů, které do sebe mají zapadnout, aby to celé šlo zamknout. Moji dodavatelé nakupují střídavě od všeljakých těch výrobců a míchají ty klícky dohromady. Když jich objednám třeba 10 stejných, tak někdy jsou sice všechny stejné, ale jindy je to směs navzájem nepasujících sad. Takže proto ani moji dodavatelé nemůžou nabízet k prodeji samotné klícky nebo kroužky a proto vám je nemůžu nabídnout ani já. Nemám je samotné a kdybych je měl, nemohl bych vám zaručit, že vám to bude pasovat.

https://forum.cudnost.cz/obrazky/nepasuje1m.jpg https://forum.cudnost.cz/obrazky/nepasuje2m.jpg

Dobrá zpráva, že kroužek navíc vám pasovat bude, platí pro klícky Holytrainer, Prisontrainer, Prisonbird, Captor, CB6000(s), CB3000 - to vše platí pro kovové provedení klícek.

Dále někteří z vás sháníte samotnou klícku Cobra, protože kompletní sadu už máte a chcete k ní ještě druhou klícku pasující k vašim kroužkům. I pro vás mám špatnou zprávu, že to nelze, protože i klícky Cobra vyrábí víc výrobců a jejich díly do sebe navzájem také nepasují kvůli milimetrovým rozdílům. U dodavatelů dochází k jejich promíchání, takže je to úplně stejné jako u výše zmíněných kovových klícek - že samotné klícky nikdo nenabízí a ani já nemohu.

Děkuji vám za pochopení.

Vojta - CUDNOST.CZ

2

Re: Samotné kroužky ke kovovým klíckám a samotné klícky Cobra

Jen drobny komentar. Mam na kleci podobny system (trn a dira) a ty trny se opatrne daji přihnout. Samozrejme se musi opatrne riziko, ze svar praskne tu je. Ale ja to ohnul bez problemu a sla ohnout i ta stredova cast pro zamek (protoze jsem to chtel mit aby zamecek nevypadal, kdyz je odemceny).

ALE JE TO NA VLASTNI RIZIKO.