Spousta otázek si vyžaduje spoustu odpovědí 
1. Náš výtah je náš a možná se tady s vámi o něj postupně podělím, jestli se mi tady bude líbit 
2. Manžel to zkoušel v předchozím manželství, které to neustálo velmi brzy a znovu se s tím troufl přijít až před třemi lety
3. Co to přináší mě je velmi složitá i jednoduchá odpověď - ve finále je to spokojenost ve vztahu, kterou jsem nikdy předtím nezažila. Pro mě jako ženu to není o nadrženosti, ale k ní mi pomáhá pocit rovnováhy, určité moci a jasných pravidel.
4. Uspokojuje nás to oba, každého svým způsobem a náš vztah je vyrovnaný, takže když se dny dají do průměru, tak půl na půl. Mimo sexuální hry není příliš patrná dominance, třeba o domácí práce se od začátku dělíme rovným dílem. Co je velký bonus navíc je jeho potřeba se mazlit, masírovat, nosit kytky a jinak se o mě starat, což mi dělá velmi dobře.
5. Předtím, než s tím manžel přišel jsem to netušila a sex pro mě byl spíše povinností vůči muži, což se radikálně změnilo. Od narození jsem to určitě necítila a kvůli zažitým vzorcům ve společnosti to tak má většina žen, ovšem stačí je často postrčit a hlavně je nechat najít si výhody pro sebe.
6. V rámci nakupování se nebojím, cestuje, takže nakupuje ve městech daleko od nás a v rámci prádla či pomůcek to stejně nevidím jako tragické 
7. Tresty jsou takové, aby byly nepříjemné - proto jsou to tresty
pokud by odmítl, porušuje vše, co sám navrhl a ztratí tvář sám před sebou. Odhodlání je to samé a musí se trénovat i bez trestu. Dnes byl v DM drogerii pro kondomy XL a měl se na ně doptat prodavačky a zeptat se, zda to bude stačit na 20 cm. Před rokem by se odhodlával, dnes to vystřihl v klidu. Nedala bych mu trest, který by ho trvale ponížil nebo mu ublížil před blízkými či v práci. Ten vztah, je sice i o dominanci, ale především o lásce a trest je jen motivace 
8. Není to úplně v okolí, dělám terapie a sexuální koučink a občas se na to najdou vhodné páry, kterým jen ukážu možnosti. Během posledního roku jich dost přibylo, řekněme že za rok jsem dělala 12 plánů - tedy cca jeden měsíčně a zpracovat si ho nechá jedna z dvaceti dvojic. A samozřejmě to některé šíří dál, což je dobrá zpráva 
Fajn den
Ivy